Escape Rooms Nederland logo
Escape World Amsterdam

Houtkopersdwarsstraat 3, 1011NK, Amsterdam

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Escape World Amsterdam

Escape room The Golden Ticket

Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2023
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Moeilijk

De meest legendarische chocolademaker ter wereld is op zoek naar een waardige opvolger. Durf jij de uitdaging aan?

Race tegen de klok en betreed zijn betoverende fabriek binnen zestig minuten en bewijs dat jij het in je hebt om de gouden sleutel te bemachtigen. Laat je betoveren door de magische wereld van snoep en chocolade… Maar wees gewaarschuwd: één verkeerde stap en je zou zomaar gevangen kunnen raken in een van zijn knotsgekke machines.

Let op; deze kamer is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Escape room The Missing Bride

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Mysterie

Jullie zijn een gloednieuw recherche team van bureau Waterlooplein en hebben een melding gekregen van een verdwenen bruid in een kapel vlakbij.  Vlak voor het ja-woord was er een knal en rook in de kapel en is de bruid verdwenen. De kapel is één grote chaos en het is aan jullie om onderzoek te doen en er achter te komen waar ze is! Het is al bijna donker en bij vermissingen is er sprake van het Gouden uur. Jullie moeten deze zaak binnen 60 minuten oplossen om de kans haar te vinden zo groot mogelijk te maken. Kruip in de huid van echte politiemensen en voel de spanning toenemen naarmate het einde nadert.

Escape room Midnight Magic

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Magie

Samen met je tovenaarsvrienden sluip je door de donkere schoolgangen. Jullie toverstokken zijn in beslag genomen door jullie professor maar jullie hebben deze nodig om je te verweren tegen het komende gevaar. Jullie hebben besloten ‘s nachts de toverstokken uit het kantoor van de professor te stelen. Lukt het jullie om dit magische avontuur tot een goed einde te brengen? Bereid je voor op een spannende reis vol interactie en special effects.

Escape room The Flying Dutchman

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: Piraten, Schip

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones te stelen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk, of zijn jullie voor eeuwig onderdeel van de kapitein zijn bemanning van levende doden!

Escape room Cabin in the Woods

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 12 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bos

Met een groepje vrienden ben je op avontuurlijke reis door de bossen. Vanwege het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte slaapplek. Ineens is daar een blokhut, een ideale plek op te schuilen! Eenmaal binnen blijkt het toch niet zo een goed idee… Alle families die hier eerder zijn geweest, zijn na vertrek op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Er heerst een vloek over de blokhut en het is aan jullie de geesten te verjagen en de vloek op te heffen voordat jullie hetzelfde staat te wachten.

Informatie over Escape World Amsterdam

Escape World Waterlooplein is gelegen in het centrum van Amsterdam en heeft maar liefst zes escaperooms met vijf verschillende thema’s. Ze hebben twee identieke Cabin in the Woods kamers, ook wel een ‘battle room’ genoemd waarbij je met een grotere groep tegen elkaar kunt strijden!

Boek bij Escape World Waterlooplein als je op zoek bent naar een leuke en niet te vergeten tijd met vrienden, familie of collega’s. Ze garanderen een aanbod met sfeervolle escaperooms, waarin verhaal en gave technische snufjes naadloos in elkaar overgaan. Één van de voordelen als je lid wordt van de nieuwsbrief van Escape World is dat je gratis mag spelen op je verjaardag.

Prijzen

Maandag t/m vrijdag
2 personen: 75 euro
3 personen: 90 euro
4 personen: 110 euro
5 personen: 125 euro
6 personen: 132 euro

Zaterdag en zondag
2 personen: 85 euro
3 personen: 99 euro
4 personen: 120 euro
5 personen: 130 euro
6 personen: 135 euro

Escape World Amsterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape World Amsterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Afgelopen weekend twee kamers gespeeld: the missing bride & the golden ticket. Hele leuke kamers! Goede hulp ontvangen van Alyssa

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart Meredith Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
7

Een prima escaperoom met een leuk thema, the golden ticket. De puzzels waren vrij makkelijk op te lossen, we hadden al snel door hoe de puzzels op te lossen. Wij waren met 4 personen waarvan 3 met escaperoom ervaring. Degene zonder ervaring snapte het ook al snel. Het aantal puzzels per ruimte was prima voor 4 personen, in groepjes van 2 konden we alles oplossen. Al stonden we wel telkens op elkaar te wachten omdat het ene duo al klaar was met de puzzels aan de ene kant van de kamer en het andere duo nog bezig was met de laatste puzzel tot we door konden. De puzzels waren te klein om met meer dan 2 personen op te lossen, dus we waren echt in duo’s bezig. De laatste ruimte was nauwelijks een puzzel te noemen, maar wel een leuk eind aan het verhaal van het thema.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 maart Tessa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

We kregen goed advies over de moeilijkheidsgraad van deze escape room en geschiktheid voor onze groep jongeren. Heel fijn dat er zo meegedacht werd en dank voor de professionele en leuke begeleiding van begin tot eind. Met een aantal hints nog net op tijd ontsnapt! Een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 januari Marjan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
8

De kamer zat goed in elkaar. De hulp van Elke maar enkele keren nodig gehad. Daarna liep alles op rolletjes. Goed einde, wel een beetje creepy. We hadden nog 8 minuten over! Aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2023 Carlo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Very nicely made! A lot of tasks, you can easily work in groups. Beautiful decor, interesting puzzles! We had a fantastic time and enjoyed it a lot!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2023 Alexandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

mooi opgezette kamer, opgedeeld in vier secties om te zoeken. Erg leuk om samen te doen. Spannende uitdagingen en net aan voldoende tijd om te ontsnappen. Zeker een aanrder, ook voor de beginnende escaper.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2023 W.Verschoor Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Escaperoom voldeed aan alle verwachtingen. Meneer aan de balie leek niet erg in de stemming, waardoor de ervaring uiteindelijk toch minder was.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Niet zo goed
18 oktober 2023 groene allee Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Met z’n 3 tjes deze kamer beleefd en het was een super leuke kamer. Het is een kamer die je niet meer veel personen moet doen, maar dat kwam voor ons dan ook goed uit. Deze kamer ook goed te doen met wat jonge kinderen, niet te eng en ook voor hun puzzels om op te lossen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 augustus 2023 Nelleke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
6

The Missing Bride was met 2 personen goed te doen en hebben we met succes doorlopen. De puzzels waren leuk en niet heel complex.
De kwaliteit van de escape room viel echter wat tegen. Een *** die niet helemaal goed werkt; zaklampen waarvan de batterijen bijna leeg zijn; slechte ontvangst van de walkie talkie; een ziggo storing waardoor bepaalde functies niet werkten (ziggo storing konden ze niets aan doen, maar dan moet je zorgen dat je niet niet afhankelijk bent van je internet provider); dingen die los zitten, een lampje wat het niet doet.,, gewoon een aantal kleine dingetjes die echt wel beter kunnen en horen. Je betaalt er immers een hoop geld voor.
Het einde was een beetje een anti climax. Na de laatste puzzel sta je gewoon weer “buiten”. Dat kan beter!
Al met al een leuke kamer, maar de kwaliteit, daar mag wel iets aan gedaan worden. Er zijn in Nederland betere plekken voor escape rooms.
De service was wel goed en we werden netjes geholpen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 augustus 2023 Stefan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Voor ons 6e was Midnight Magic de 2e escaperoom. Heel anders dan de eerste die ook heel leuk was. Erg leuk uitgevoerd en tot in detail afgewerkt. Vond sommige puzzels best lastig maar wel te doen. Met nog net 3 minuten over(dankzij wat hulp van het supervriendelijke personeel) hebben we het gered. Super!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2023 Michèle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We hebben met z’n vieren magic midnight gedaan. We zouden eigenlijk missing bride doen maar dit kon niet vanwege een technische storing.
Wel jammer omdat we met een vrijgezellenfeestje waren maar gelukkig was er een andere leuke kamer beschikbaar.
Ik vond de spellen leuk en uitdagend genoeg.
We hebben de kamer gehaald dus dat was extra leuk alleen we kwamen uit de kamer en was gelijk afgelopen. Zou leuk zijn als je het hebt gehaald en nog een foto gemaakt wordt van je groepje bij de kamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
20 mei 2023 Lidewij Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
8

Met vijf volwassenen deze escape room gedaan. Allen met de ervaring van een eerdere.
De eerste *** was wat klein voor vijf personen waardoor het lastig was iedereen bij de puzzel te betrekken. Dat ging later wat beter. Uitdagende puzzels maar wel te doen. Wel wat hints nodig gehad. Mooie entourage en supervriendelijk personeel. Locatie is supergoed bereikbaar. Beetje jammer dat er geen ruimte is voor een ‘nazit’. Als je klaar bent sta je ook in no time buiten. Komen zeker terug voor een van de andere rooms. Heel leuke ervaring en …. Gehaald !

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 april 2023 A. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Het was een mooie kamer (missing the bride) erg leuk hoe er een *** stond die we moesten gebruiken en een ***. Het verhaal is erg leuk! Jammer dat we cabin in the woods niet konden spelen. Dat was onze eerste keus, maar we waren blij met deze oplossing aangezien we al onderweg waren toen we het hoorden. We waren wat laat door de metrovertragingen, maar gelukkig was dat geen probleem! Wij komen terug voor cabin in the woods!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 april 2023 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke host Tess, goed verhaal, mooie gevarieerde puzzels!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2023 Miranda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben midnight magic gedaan met twee volwassenen en 2 kinderen. De twee volwassenen zijn wel een beetje ER junkies. En de kinderen klagen dat ze niet zo vaak mee mogen. Wat een leuke ervaring en het ziet er allemaal gaaf uit. Leuke puzzels, 1 wat lastiger maar echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 maart 2023 Caroline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Veel plezier gehad met mijn gezin. Elke *** was goed aangekleed wat goed was voor de beleving!!! Willen zeker de andere escape Rooms uitproberen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
7 januari 2023 Aziza Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Het thema in deze escaperoom is heel mooi vormgegeven! Wij deden met twee volwassenen en twee kinderen (12 jaar) Midnight Magic. De kamer heeft meerdere  **** die pas opengaan als je de juiste puzzels hebt opgelost. Verhaallijn was goed, puzzels aansluitend bij thema, het klopte helemaal. Voor beginnende spelers goed te doen en een hele leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
5 januari 2023 Eva Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

We hebben Cabin in the Woods gespeeld. De decor van de kamer is verrassend en zorgt ervoor dat je meekomt in het verhaaltje. De puzzels waren leuk, apart en origineel. Wij zijn ondertussen wel ervaren en we zijn door sommige puzzels heel snel heen gegaan. Ik wil toch even een compliment maken voor de puzzel met de *** . Die stak er wat mij betreft bovenuit. We hebben ook een foutje ontdekt in een van de puzzels want die werkte ook terwijl die nog niet compleet was.
Het was tweede kerstdag en alle kamers waren volgeboekt. Dat zorgde ervoor dat de medewerkers weinig tijd hadden terwijl ze het vuur uit de sloffen liepen. Misschien iets meer personeel de volgende keer?
Verder ligt deze escape kelder met *** midden in de stad Amsterdam en makkelijk te bereiken met het ov.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
26 december 2022 Simone Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

We vonden het een hele leuke escape room! Een extra speciaal begin, uitdagend en met hele leuke puzzels. Ik heb al redelijk wat escape rooms gedaan, maar dit was de eerste keer dat ik het met zijn tweeen deed. Ondanks dat het een lastige escape room was, vormden we een goed team, hebben we veel plezier gehad en was het een hele leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2022 ZY Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Was de eerste keer in een echte escaperoom (Chocolate factory).
We (papa&mama) waren er met ons zoontje van 11 jaar op 1e kerstdag.
Wat een positieve ervaring.
Heel leuk om de moeilijke puzzels met elkaar op te lossen.
Ook heel mooi hoe er dingen geautomatiseerd zijn. Echt top!
We gaan zeker nog eens heen, om er nog 1 te proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2022 Gilbert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Wij waren met zijn vieren waarvan 2 kinderen.
Super leuk heel enthousiast gingen de kinderen te werk ook.
Geen benul van tijd heb je al je zo in het spel zit.

Ze willen nu al weer een andere doen dus gaat zeker gebeuren.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 december 2022 Xavier Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuke ervaring! Heel mooi decor, gezellige tijd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 december 2022 oscar Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

We hebben samen met onze kleindochters van 13 en 11 nu 2 escape rooms bezocht bij Escape World Waterlooplein. Flying Dutchman en Midnight Magic. We hebben van iedere minuut genoten en komen zeker terug voor meer. De volgende wordt de Missing Bride.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2022 Anke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Met z’n drieën geweest en betoverd door de entourage, je bent echt in de magische wereld. We hadden iets meer diversiteit aan puzzels verwacht, maar de effecten zijn super.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
23 juli 2022 MB Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Het was een leuke spannende escape room, we deden the missing bride. Het geheel was ook leuk aangekleed en met de computer en telefoon gaf het nog een extra dimensie! Heel leuk gedaan.
De host was supervriendelijk en heel enthousiast, volgens mij is haar naam Eline.
Nu ben ik ook wel heel benieuwd naar de andere kamers! 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2022 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Bachelor
8

Met z’n drieën de eerste keer bij Escape World de kamer Midnight Magic gespeeld. Erg leuke kamer met veel details, muziek en effecten! Onze gamemaster Lilian was ontzettend enthousiast en liet alles goed verlopen! Met nog 5 minuten over op de klok wisten we te escapen! Leuke avond gehad bij Escape World in Amsterdam. Wij komen zeker terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 maart 2022 Donny Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Cabin in the woods.
Vooraf ging alles netjes. De boeking, ontvangst en toelichting. Super leuke ervaring met onze 4 kids. Best pittig maar een leuke uitdaging. Mooi gemaakt. Wat echter jammer was dat halverwege iets het niet deed en het personeel moest komen met een briefje waar de hints opstonden. Dit haalde ons wel uit de magie en beleving van de escape room.
Toen we klaar waren, was het ook echt klaar. Ik ben gewend bij de andere escape rooms dat er nog een korte nabespreking is over wat goed ging en wat niet etc. Ik heb er om gevraagd maar het was erg summier. Zeker voor de kids is dit leuk om nog even te horen wat goed ging of wat voor een andere keer beter kan etc.
Deze 2 punten zie ik voor verbetering maar verder was het erg leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Neutraal
27 februari 2022 Karen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij waren er met ons gezin. Jongste is 10 jaar. Ook zij kon goed meedoen. Wij hebben de kamer, The Flying Dutchman, gedaan. Heel leuk.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2022 Marieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

We deden de Cabin escape. Was een prachtig in elkaar gezette kamer met leuke, uitdagende puzzels. Van alle escape rooms die we gedaan hebben, was dit zeker de beste!
Ontvangst en het verhaal waren prima, de enkele tips kwamen prima op tijd en de bereikbaarheid van deze locatie is perfect zo vlak naast het Waterlooplein.
Dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2022 Pim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Top verzorgd. Met de kids voor het eerst bij een Escape room geweest. Goede begeleiding, vriendelijk en mooie ervaring. De kids willen nu naar volgende level 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 november 2021 Walter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke escape room, met sfeervolle aankleding en genoeg uitdagingen om 5 man bezig te houden. Alleen de inzet van een acteur kan de ervaring nog verbeteren in mijn opinie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2021 Colinda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Hele leuke escaperoom in trant van sjakie en de chocoladefabriek. UItdagend maar echt wel te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2021 Monique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Helemaal top !! Ze geven goede hints.. super leuk om te doen !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2021 Sabrina Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
9

Leuke online escaperoom we hebben er van genoten met ons online bedrijfsuitje. Ik wist in eerste instantie niet wat ik kon verwachten, maar het heeft zeker goed uitgepakt! Het verhaal zit goed in elkaar, de puzzels hadden naar mijn mening een goed niveau niet te moeilijk of te makkelijk. Een mooie vervanging van een real life escaperoom in deze coronatijd. En de service was ook goed snelle reactie op vragen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juni 2021 Neline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

Het was echt super gezellig! Vriendelijke dame aan de balie! Kinderen vonden het eerst spannend, maar daarna gingen ze al gauw mee met het spel! Voor herhaling vatbaar

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juni 2021 A. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
7

Ik heb het georganiseerd voor een aantal leden van ons. Zij hebben het spel online gespeeld en waren erg enthousiast. Zelf heb ik helaas niet mee kunnen spelen, dus ik kan niet veel zeggen over de kwaliteit e.d. van de game zelf.
De communicatie met de begeleiding / organisatie vond ik erg prettig en zeer behulpzaam.
Het enige wat jammer is, dat ik (maar dat komt omdat dat in zoom niet kan) het leuk had gevonden als ik af en toe ongezien met de groepen mee had kunnen kijken om te zien hoe het gaat/ hoe ze het doen. Het is geen must natuurlijk, maar het zou erg tof zijn als iets dergelijks ingebouwd zou kunnen worden voor de organisator.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
30 april 2021 Noortje Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Echt heel tof gemaakt! Heel goed te doen met zn tweeën. We hadden echt een avondje uit ook al was het op afstand/digitaal. Genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 maart 2021 Femke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Heel mooi verhaal, liep lekker snel en zeker in coronatijd goed op afstand te spelen met elkaar

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 maart 2021 Bernard Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Goed verhaalgedreven, echter een heel erg open einde. Had ook graag meer puzzels gezien.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
26 februari 2021 Rob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Super leuk! Goed in elkaar gezet en de service is super. Alles kan geregeld worden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari 2021 Britt Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Escape room “cabin in the woods” hebben we met 5 volwassenen met wisselende escape-room-ervaring gespeeld via een online verbinding (corona-proof). De verbinding was goed, het introfilmpje gaf een goede indruk van het bedrijf. Via de camera van onze gastheer waren we in de escape room. Je bent dus afhankelijk van wat hij laat zien/zijn camera op richt. Hij voerde de spanning wat op, al is dat natuurlijk wel wat anders dan dat je er zelf bent. We konden goed met hem communiceren, hij volgde onze aanwijzingen goed op. In deze escape room moet je veel onderdelen “matchen” met bijv.*** Ook cijfers komen voor, maar geen ingewikkeld rekenwerk. We vonden het goed te doen, leuke opdrachten, verrassende ruimtes, geschikt voor de enigszins geoefende speler en misschien ook jongere spelers. Een aanrader om online te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 februari 2021 Wendy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

– geen technische problemen ondervonden. Dat hebben wij wel bij eerdere online games gehad van andere organisaties. Het hele spel is eigenlijk dan verpest.
– Heel mooi opgezet.

Enige minpunt is dat wij vonden dat de gamemaster af en toe wat sneller mag reageren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
26 januari 2021 Mila Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Een hele leuke escaperoom, alleen de laatste puzzel waren wij er zelf niet over eens wat het antwoord was. *** Maar voor de rest was het een hele leuke online escaperoom!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
24 januari 2021 Kayleigh Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super leuk om te doen met vrienden en collega’s. Zeker een aanrader. Leuk dat dit digitaal kan in deze tijd

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 januari 2021 Cees Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Heel leuk. Voor herhaling vatbaar. Snel een nieuwe puzzel maken en dan komen we terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 januari 2021 Kees Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Wij hebben de online-variant gespeeld, erg goed bevallen. Behulpzame klantenservice, leuke spelbegeleiding en goed puzzelniveau. Beleving verhaal.is wat lastiger voor een computerscherm, maar prima vervanging tot corona voorbij is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 januari 2021 Max Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wij speelden een online escaperoom The Secret Legacy. Fijn dat we een demo konden spelen eerst!
Heel snelle reactie op mijn vraag via de chat op de site. Na aanmelden heel snel e-mail en ook daar direct reactie op mijn vraag. Duidelijk wordt uitgelegd wat de bedoeling is en hoe het werkt. Dan het echte spelen was heel leuk, veel verschillend soorten opdrachten, leuk live contact met de karakters en het ziet er allemaal mooi uit. Wij ontsnapten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 januari 2021 Frederieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
7

Prijs-kwaliteit dikke prima. Een mooi en verantwoord alternatief in de hedendaagse tijd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
8 januari 2021 TailorMinds Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
8

Leuke vervanging van een fysieke escaperoom! Met onze vriendengroep allen thuis deze escaperoom kunnen spelen, top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
2 januari 2021 Marije Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze online puzzeltocht is een leuk alternatief voor een echte escaperoom. Puzzels zitten goed in elkaar en game master is op een heel leuke manier onderdeel van het spel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2020 A.de Groot Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

We hebben het met 2 gezinsteams (op afstand) gespeeld en we hebben het erg leuk gevonden!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 december 2020 Edith Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
8

We did this escape room online, and Pepijn did an excellent job getting into the character of Psychic Rick and showing us around the room and all the puzzles. For most of us it was the first online escape room (for one of us it was her first escape room ever!). The online experience is of course different from being there in person, as you only see what Psychic Rick sees and you need to guide him around the room. The good thing about doing it remotely is that we couldn’t divide into smaller groups, we were all together and we all had the same amount of information, keeping us very focused.
Unfortunately most of us missed the opening video due to tech issues, but overall we all enjoyed the experience and would definitely go back!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
22 december 2020 Erica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben de online groeps-chat escaperoom gedaan! Het was een erg leuke ervaring en super interactief met elkaar. We waren na goed anderhalf uur geslaagd om alles op te lossen maar hadden graag nog langer door gegaan 😅. Super ervaring! En groot plus punt dat je het echt met een gamemaster speelt en niet met een automatisch computer gestuurd systeem.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 december 2020 Ricardo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Erg leuk nu met Corona, dat je online via een groepsapp toch in groepsverband een Escaperoom kunt doen. het is er leuk opgezet en mooi vormgegeven. Ondanks dat het digitaal is voel je toch de spanning de oplossing op tijd te vinden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 december 2020 Robert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Erg leuk digitaal uitje met collega’s. Lekker fanatiek en best ff puzzelen.
Borreltje erbij. Erg leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
10 december 2020 Brenda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Very clever puzzels and the ambience was really spot on. One peace of advise; small maintenance on some of the objects would inhance the experience.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2020 Nick Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Heel goed bedacht and verzorgd, het verhaal was wel boeiend en we hebben er van genoten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 oktober 2020 Paolo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

De jongens vonden het super leuk! Het was best nog wel uitdagend voor ze. En ze hebben het net net niet gered maar wel geel veel plezier gehad! Aanrader dus voor een kinderfeestje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 oktober 2020 Marije Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
7

Het decor van de escaperoom is mooi gemaakt, de invalshoek is anders omdat je wat *** moet gebruiken om het raadsel op te lossen. Het is een niet al te moeilijke kamer, hoewel niet alles zo makkelijk te ontdekken valt. Het is een leuke kamer om met familie te doen omdat hij niet eng is maar wel een beetje spannend. We hebben wel de feedback gegeven om de oplossing van het raadsel meer verdeeld te laten ontdekken en niet pas heel laat in het spel. De ontvangst en de begeleiding waren erg prettig. Gelukkig hebben ze nog meer kamers, ik kom hier graag terug.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
30 september 2020 Simone C. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Goed verhaal! Leuk voor kinderen en volwassenen! Het puzzelen met de *** was het hoogtepunt…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2020 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Heel leuk! Veel afwisselende puzzels.
We hebben ons goed vermaakt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 augustus 2020 Samantha Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

De kinderen vonden het prachtig. Ze zijn goed geholpen door degene die Mee keek op de camera. Ze zijn er net optijd uitgekomen. Ze willen graag nog een keer terugkomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 augustus 2020 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Pittige kamers ………..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus 2020 M.j Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
8

Ontzettende leuke en enthousiaste medewerkers die je erin laten geloven dat alles echt is in het spel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 augustus 2020 Liesbeth Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Children
8

Leuke escaperoom en puzzels! Vanwege corona moesten we helaas opgesplitst worden, wat we juist wilden voorkomen. Verder leuk gedaan!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
14 augustus 2020 Rachella Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super gezellig en interactief. Zeker een aanrader!,

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 augustus 2020 Lotte Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super leuk was het! Wij deden de chocolate factory. Helaas zijn we niet ontsnapt binnen de tijd. We gaan het zeker nog een keer doen!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
4 augustus 2020 Gabriella Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Hele leuke escaperoom. Begeleider was ook super! Wij komen zeker wel terug om de andere rooms te proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juli 2020 Ricky Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

heel leuk alleen zou het wat makkelijker kunnen zijn

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2020 N Klip Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Het was spannend, en moeilijke en toch oplosbare puzzels. Netjes en schone kamers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
10 juli 2020 Leo Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Cabin in the woods gedaan, helaas niet ontsnapt. Wel ontzettend gave room. We waren maar met 2 personen; als we met zn vieren waren geweest was het waarschijnlijk veel beter gegaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2020 Erik Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

This escape room was AMAZING! The game master was funny and entertained us for the entire game. The set design was also great. Cabin in the Woods is the best online escape room I have done so far!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juni 2020 Myra  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
7

Deze online escaperoom was veel leuker dan gedacht. Je mist natuurlijk iets beleving, omdat je zelf niet in de kamer bent, maar de spelleider maakte dat meer dan goed. Hij had humor en deed precies wat we vroegen (en soms wat meer). Wij speelden (tegen advies in) met 8 mensen, achter 4 computers en dat ging prima. Er gaat natuurlijk niets boven een echte kamer, maar deze online kamer durf ik met goed gevoel aan anderen aan te raden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
20 juni 2020 Franca Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De puzzels en manier waarop je met elkaar moet communiceren waren erg goed opgezet. Dit maakte dat dit een originele kamer was. Absoluut aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 maart 2020 SwB Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Missing bride had een leuk verhaal, je werd als het ware een politie rechercheur. Op zoek naar de vermiste, de dader, het motief….
Veel puzzels met sleutels en codes.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
29 februari 2020 Pauline Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

superleuke ervaring. Spannend ,innovatief voor alle leeftijden

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 februari 2020 lynn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuke interactieve escaperoom. De puzzels waren origineel en vermakelijk. Wij hebben genoten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 februari 2020 Soraya Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Ik kan niet duidelijk zeggen wat ik iets minder vond dan de andere kamer, omdat ik dan teveel verklap.
Laat ik het zo zeggen het einde was niet zo leuk als de andere kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 februari 2020 Mandy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Goede escape room voor minder ervaren spelers. Toch waren de puzzels uitdagend genoeg voor de fanatiekere spelers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 februari 2020 Martin Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
9

Wij hebben de kamer Midnight Magic gespeeld en wat was het tof! De sfeer is fantastisch, de puzzels voor ons vernieuwend en je staat in een prachtig decor. Heel vriendelijk personeel: echt een topavond!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 februari 2020 Sem Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Cabin in the woods is echt een gave escape room met veel digitale puzzels met veel variatie in soort puzzels. Het begon al spannend doordat we als groep werden ***. Spannend verhaal waar je helemaal in op gaat.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2020 Pauline  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Het was een erg leuke escaperoom, we werden erg vriendelijk geholpen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
23 februari 2020 Anna Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat ontzettend goed georganiseerd. Heel mooi uitgevoerd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 februari 2020 M.Seijmonsbergen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke escape room voor jong en oud. De jongste van 10 jaar en de oudste 49 jaar. Mooi decor en leuke puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 februari 2020 Sabine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuk bedacht en eigenlijk overal zit wel iets achter. Elk klein dingetje kan belangrijk zijn voor het vervolg. Heel inspirerend.
Erg leuke begeleiding ook door Stijn. Prima uitleg en zo nodig voldoende hulp om verder te komen. Met een kwartiertje langer en wat meer goede ideeën van onszelf aan het begin hadden we de kamer waarschijnlijk helemaal op kunnen lossen. Maar al met al een heerlijk middagje en zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 februari 2020 Els Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Het verhaal van deze escaperoom en de special effects (***) vonden wij erg leuk. Wat ons wel op viel was dat op sommige plekken was te zien dat de kamer al vaak gespeeld was, doordat sommige elementen die vast hoorden te zitten los lieten. Daarnaast vinden wij het zelf fijner als je hints alleen krijgt wanneer je erom vraagt ipv wanneer de game master denkt dat je ze nodig hebt. Dit geeft toch wat minder voldoening wanneer je binnen de tijd ontsnapt. Al met al een erg leuke kamer om een keer te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
26 januari 2020 Mabel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

De puzzels waren erg goed in elkaar gezet. Het was nog best lastig om de oplossingen te vinden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 januari 2020 Meta  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een ontzettend leuke en spannende escape room! Fijne ontvangst en goede uitleg. We zaten meteen in het spel!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 januari 2020 Stefan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Je denkt al snel te moeilijk na, dit maakte het ook leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 januari 2020 Janneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

We hebben een hele goede en vooral ook leuke ervaring gehad bij EscapeWorld. Het personeel is aardig en kundig. De ruimte zit heel erg goed in elkaar en zijn echt uitdagend. We zijn nu al 3x geweest en gaan zeker terug.

4 januari 2020 Jenny Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
8

Leuk en uitdagend, goede ontvangst, goede locatie.
Bij een andere escape room kregen we na afloop beelden en uitleg (over wat we goed hadden gedaan en wat gemist). Dat was hier ook leuk geweest en hebben we wel gemist.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 december 2019 Heidi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Wij waren met een grote groep, alle kamers geboekt.
Leuke en aangename ervaring. Geen negatieve signalen van de groep gehoord.
• Vooraf: makkelijk prettig contact, meedenkend in oplossingen (vinden van meer escape rooms).
• Op locatie bij start: goed vriendelijk ontvangen, liep soepel, hielpen met maken van groepsindeling.
• Op locatie na afloop: soepel verlopen. Mag duidelijker hoe foto te maken zodat het direct in je mailbox komt.
• Over escape room zelf: voor mij eerste keer ooit. Ik vond onze room (vinden tovenaarstokje) uitdagend. Vooral leuk puzzel met meer ***. In een kamer op een ***. Tijd om af en toe weer kwaliteit te herstellen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 december 2019 David  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Wij hebben een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad, 1 kamer die we hadden uitgezocht was wel heel moeilijk, maar ook de mensen in die kamer vonden het heel leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
17 december 2019 Lidewij Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Goede ontvangst en goede uitleg over de escape room. Nemen de tijd voor de klant.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2019 Christa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Door file dreigden wij te laat aan te komen. Dit was gelukkig geen probleem, er was speling. Toen wij aankwamen bleek een van ons de geboekte escaperoom al gespeeld te hebben. Zonder problemen konden wij een andere kamer spelen. De kamer zelf, Cabin in the Woods was zeer uitdagend voor ons. Bevatte een aantal zeer ingenieuze puzzels en raadsels. Het personeel was zeer vriendelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 december 2019 Aletta  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke kamer met verschillende elementen die samen komen. Ideaal voor 4 personen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november 2019 Alessa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Fantastisch kinderfeestje gehad met 6 kids van 9-10 jaar. De escape room was moeilijk genoeg, divers en spannend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2019 Judith  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
1

Begin is veel te lastig waardoor er al een minimaal een half uur om is voordat je daadwerkelijk verder kunt. Daardoor kun je de opdracht nooit meer voltooien binnen de tijd. Begeleiding en beschikbare apparatuur waren ook beneden peil.
Zonde van het geld!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
10 november 2019 Els Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Super cool room but needs a bit better maintenance as we got some things too early and confused the flow of the experience. Definitely a lot of fun but not the best room they have. Game master was v helpful and cute

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
9 november 2019 A Crenny Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

De kinderen zijn ivm een verjaardag de escaperoom Magic Midnight geweest.
Zij vonden het leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 november 2019 Amattaram Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Leuke kamer! Uitdagende puzzels.
Geweldige service! Wij waren door verkeersdrukte wat te laat maar daar werd erg flexibel op gereageerd.
Een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2019 Evelien Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
8

Hele leuke en mooie kamer. Twee puzzels vonden wij wat ver gezocht, maar verder hele uitdagende puzzels!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 oktober 2019 Maaike  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Erg leuk, goede uitleg aan het begin. Entourage is erg leuk. Opdrachten waren pittig maar wij hebben geen ervaring dus daar kan het ook aan gelegen hebben?

23 oktober 2019 Diane  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Helemaal prima. De Cabin in the Woods bleek voor een van de kinderen (12 jaar) iets te spannend te zijn, maar daar ging de crew heel goed mee om, zodat het toch voor iedereen leuk bleef.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 oktober 2019 Femke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Leuke escaperoom! zeker een aanrader, materialen waren goed en het was afwisselend met leuke puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 september 2019 Melissa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Geweldig personeel. Deze keer en de vorige keer idem dito! Hele leuke rooms en je begint en denkt er nonchalant over, maar hoe verder je komt hoe fanatieker je wordt. Escaperoom Waterlooplein is 100% een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 september 2019 Mandy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuk, puzzels lijken lastig maar valt best mee. Veel plezier en gelachen Tussen door. Helaas geen echt chocola gegeten/gekregen bij The Chocolate Factory, haha.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
10 september 2019 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Wij hebben bij Escape World Waterlooplein de kamer: The Chocolate Factory gedaan. Ik zal geen spoilers geven, maar wat een geweldige ervaring was het. De kamer is heel leuk in elkaar gezet, met leuke, uitdagende en afwisselende puzzels! Je wordt vriendelijk ontvangen door het personeel en er zijn kluisjes om je spullen in op te bergen.

Onze Game Master was Eva, een hele lieve, enthousiaste vrouw! Voordat wij de kamer binnen gingen vertelde zij het verhaal bij de kamer. Dit deed zij op een hele leuke manier waardoor je gelijk al de sfeer van het spel/de kamer hebt. Tijdens het spel bleef zij ons volgen en gaf zij hints (of konden we zelf om hints vragen). Toen wij de kamer uit kwamen (met nog 25 seconden op de klok!!) stond zij ons op te wachten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 augustus 2019 Evelien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

We hadden op een verkeerde datum gereserveerd. Gelukkig was dit geen probleem en werd er goed gehandeld door de twee dames. Het werd alsnog binnen een paar minuten klaar gezet! Escaperoom Cabin in the Woods is leuk, spannend en heeft leuke puzzels. Wij deden het met zijn 5en en dit was een mooi aantal.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 augustus 2019 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
6

The Missing Bride: Laat ik beginnen om te zeggen dat ik het concept “het oplossen van een misdaad als rechercheurs” erg leuk vind. De video fragmenten zijn leuk en to the point. Het gebruik van de ** om technische zaken te analyseren leuk bedacht maar in mijn optiek te minimaal gebruikt. In ons geval waren er echter een aantal zaken niet goed opgeruimd of klaargezet en zelfs kapot waardoor we niet de complete ervaring in de juiste volgorde hebben gehad. We waren met 51 minuten klaar en toen waren we al afgeremd omdat bepaalde puzzels te vroeg zichtbaar waren/ niet werkte. De finale had in mijn beleving vele malen groter gekund om geen ‘oh was dit het gevoel’ te krijgen. Al met al een leuke ervaring op een leuke locatie. Maar zeker niet een van de beste escape-rooms van Amsterdam.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
10 juli 2019 Sebas Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

We hebben met 2 groepen de Cabin in the Woods kamers gedaan. Ondanks dat beide groepen de escape niet wist te halen hebben we het erg naar ons zin gehad! De kamer had veel uitdaging en puzzels waar we toch wel even goed over na moesten denken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
2 juli 2019 Lisette Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

We had a lot of fun in this room. Very challenging puzzles, idea/story very nicely put together. We definitely recommend to try it out! Thank you also very much for the great service, you guys rock!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juni 2019 Ricardo  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Funny experience with good puzzles, extraordinary friendly staff and nice story. Well done!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juni 2019 Tina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hadden nog nooit een escape room gedaan en we wisten ook niet wat we konden verwachten. Uiteindelijk hebben echt genoten en lol gehad. Ook onze game master was erg leuk en wist ons enthousiast te maken nog voor we begonnen aan de escape room. We zijn niet op tijd uit de kamer gekomen, maar dat mocht de pret niet drukken; we wilden zelfs al nog een escape room doen. Wij zijn onze volgende escape room uitje al aan plannen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 mei 2019 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

We waren met 3 vriendinnen en het was erg leuk en we hebben vreselijk gelachen. In het begin is het erg zoeken maar als je er eenmaal inzit gaat het steeds beter. Het was de eerste keer en we werden echt goed begeleid door Melvin en hij heeft alles goed uitgelegd. Ook een collega van hem was erg vriendelijk en geïnteresseerd. We gaan het zeker nog een keer doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 januari 2019 jeannet  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We hebben cabin in the woods gespeeld. Mooie escape room met uitdagende puzzels. Erg belangrijk was de timing van onze host (Giel) met het geven van hints. Precies goed! Waardoor we lekker konden blijven spelen.

Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 december 2018 Douwe Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

We hebben de strijd gedaan in “Cabin in the Woods”. Dit was Erg leuk. Nog nooit eerder een escape room bezocht, dus een hele ervaring

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 november 2018 Rosalie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Really fun. Glad we chose this location. We had 2 groups and did 3 different rooms and everyone really enjoyed their time.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 oktober 2018 Tony Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Erg mooie Escaperooms. Wij hebben er al verschillende gedaan, maar deze zijn wel mooi. We hebben gisteren The Chocolate factory gedaan, helaas niet gehaald. Is erg mooi, maar je moet wel goed geoefend zijn om deze te halen. Volgende keer weer een ander, we komen zeker terug.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 oktober 2018 Marcel  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben er genoten tijden ons bedrijfsuitje. We waren met 10 man waardoor we met 2 teams van 5 konden strijden tegen elkaar in 2 dezelfde rooms. Erg uitdagend! Best moeilijk zonder ervaring, maar niet minder leuk daarom. Zit echt mooi in elkaar. voor herhaling vatbaar.
Bedankt namens Lasent

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 oktober 2018 Tijmen  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
7

Wij zijn een ervaren eacaperoom team en dit was er zeker een voor het boekje! Soms was het frustrerend dat we er net naast zatten en hints moesten krijgen, maar toch nog 10 minuten op de klok over. Melvin ontving ons op een goede manier en we hebben het top gehad. Cabin in the Woods is een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 oktober 2018 Najat Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuk plot, goede puzzels! Uitdagend, maar niet te moeilijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 september 2018 Linda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super kamer, een echte uitdaging. De kamer zit geweldig in elkaar en verloopt heelp soepel. Vooral de service van de medewerkster die ons hielp was fantastisch! Nog nooit eerder hadden wij een escaperoom gedaan maar na deze willen we iedere week wel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2018 Cher Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Voorheen al Down the Rabbit Hole en Inka’s gedaan. Deze kamer was echt weer anders en met spannende en pittige puzzels. We waren met 2 volwassenen en tieners van 14 en 16. Kids konden ook goed helpen met het oplossen van de puzzels. Je moet goed samenwerken in deze kamer en steeds is er weer iets verrassends. Wij hebben de kamer bijna uitgespeeld. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei 2018 C Adam Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Cabin in the Woods. Erg leuk en pittige kamer! Leuke puzzels, leuke effecten, top. Minpunt is wel dat er een 1 puzzel stuk was/niet werkte en daardoor zijn we zeker 10 min verloren. Pas na die tijd werd er een briefje onder de deur geschoven dat we verder moesten gaan als het niet werkte. Wat ik jammer vind is dat ik deze opmerking achteraf op tripadvisor meerdere keren ben tegengekomen, het lijkt me dan toch dat je hier iets aan doet? Mogelijk hadden we anders het spel kunnen uitspelen.

Verder erg leuk gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 maart 2018 Denise  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
8

Mijn dochter van 14 heeft de Chocolate Factory gedaan met 4 vriendinnen. Het is ze niet gelukt om binnen de tijd te ontsnappen. Het was voor alle meiden de eerste keer dat ze zoiets deden.
Ik heb ook even gekeken maar heb niet meegedaan. Ik was onder de indruk van de puzzels en de eleKtronische aansturing van bepaalde onderdelen. Dat had ik niet verwacht. Ze vonden het erg jammer dat ze het niet gehaald hadden en wilden graag doorgaan tot het einde. Ze waren er bijna. Helaas kon dat niet. (That’s part of the game, isn`t it?)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 maart 2018 Valerie  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Leuk ook omdat er enkele verrassingen zijn .. ! Je moet hier echt BLIJVEN nadenken. Hele vriendelijke begeleiding ook in een ontspannen sfeer. Een aanrader dus, in hartje Amsterdam.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 december 2017 Fam. VH Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Cabin in the Wood is moeilijk, goed uitgedacht, maar de kids vonden het ook een super spannende room. Aanrader! Wil je zeker binnen een uur de opdracht vervullen dan is The Dutchman ideaal voor een kinderfeest!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
10

Ontzettend leuk om te doen. Cabin in the woods had vrij complexe puzzels maar dat maakte het ook uitdagend. De aankleding van de escape room was super. Het thema was tot in detail doorgevoerd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 december 2017 Fenna Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Wij hebben met 10 meiden, opgesplitst in 2 groepen, de escaperoom “cabin in the woods” gedaan. Het uur vloog voorbij! Echt heel erg leuk om te doen. Je wordt echt in het verhaal meegenomen en de competitie met de andere groep die in een identieke kamer zit, maakt dat je echt met de groep bloedfanatiek wordt! De kamer ziet er mooi uit en de spellen en raadsel passen echt bij het verhaal. Het is anders dan je verwacht. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2017 Carla Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wij zaten in…
Cabin in the Woods … nou dat is echt een aanrader ! Spanning en Sensatie!
Wij komen zeker nog eens terug , bedankt voor deze Topavond

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Team Artistic Hair Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Al menig escape rooms gedaan bij jullie en ze zijn 1 voor 1 allemaal te gek.
Maar deze was wel meer dan fantastisch! We hebben de chocolate factory gedaan en ook al was deze erg moeilijk was die wel 1 van de gaafste. De antourage, de puzzels echt te gek het vraagt echt om samenwerking.
Wij komen zeker weer terug. Ons motto we moeten alle kamers gedaan hebben bij jullie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
29 oktober 2017 Denise Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Mijn vrienden en ik hadden eerder nooit een escape room gedaan. Het was boven onze verwachtingen, mooie kamers, vriendelijk personeel en leuke raadsels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2017 Demi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Super mooie escaperoom, spannende setting. Gastvrije ontvangst door het vriendelijke personeel.
Leuke ervaring!!
fam Detz

12 augustus 2017 Mandy H Via Tripadvisor
10

Ik heb vele escape rooms gespeeld, maar de kamer die ik heb gespeeld: “Cabin in the woods” was 100% zeker de allerbeste. De kamer zag er super mooi en professioneel uit, dit kwam door de gave objecten maar ook de muziek maakten de kamer extra spannend.
Ik kan deze kamer zeker aanraden! Ik ga zeker nog een keer terugkomen naar Escape world Waterlooplein om andere kamers te spelen. Verder was het personeel erg vriendelijk en lag de vestiging op een mooie, centrale locatie.

4 augustus 2017 Susan D Via Tripadvisor 3-4 personen
10

De room ‘Cabin in the Woods’ is zeker aan te raden. Wij hebben er van genoten! Heel goed uitgewerkt en het is zeer uitdagend.

4 augustus 2017 eva Via Tripadvisor 3-4 personen
8

We hebben de ‘Cabin in the woods’ kamer gedaan. Hele leuke kamer, spannende sfeer, goed verstopte puzzels, onverwachte gebeurtenissen, hele aardige medewerker waarmee we het nog even hebben nabesproken. Soms deden niet alle props het gelijk, het duurde bijv. heel lang voor we een bepaald slot open kregen, terwijl we het wel op de goede manier deden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 mei 2017 Nicole Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest