Escape-World Delft

Burgwal 8a, 2611 GJ, Delft

Provincie Zuid-Holland | Regio Delft, Den Haag, Zoetermeer

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape-World Delft

Burgwal 8a, 2611 GJ, Delft

Beschikbare escape rooms bij Escape-World Delft

Escape room Escapebox Vermeer

Maximale tijd: 15 minuten
Thema’s: Geschiedenis, Museum

Een zinderend ontsnappingsavontuur uit het atelier van Vermeer! Lukt het jou om uit het atelier te ontsnappen? Let op: de klokt tikt door! Kijk goed rond en denk logisch na. Alleen als je de puzzels goed oplost kun je op tijd uit de box ontsnappen!

De Escapebox Vermeer staat in ‎museum Het Prinsenhof in ‎Delft! Voorafgaand aan de officiële opening reisde hij langs diverse locaties in Delft. Nu voegt de Escapebox een spectaculaire belevenis toe aan jullie museumbezoek. Hij staat in de tentoonstelling ‘Vermeer komt thuis’ waar ook het Straatje van Vermeer te zien is. Ontrafel jij het mysterie van Vermeer? Beleef de Escapebox en treed binnen in de wereld van Vermeer!

Informatie over Escape-World Delft

Een escape room op locatie? De Escapebox! Uniek is dat de Escapebox aansluit bij de locatie waar hij staat: een museum, festival, informatiecentrum of feestlocatie. Hierdoor is de Escapebox niet alleen leuk, spannend en uitdagend, maar kan hij bijvoorbeeld ook educatief en verrassend zijn. Escape-World verkopen of verhuren op maat gemaakte Escapeboxen. De Escapebox bouwen ze op uw locatie op en kan geheel zelfstandig draaien. Je hebt er geen omkijken naar. Een ware publiekstrekker voor je locatie of een sensationele verrassing op je feest!

Ze maken voor elke locatie een escape game in een thema naar keuze. Ze verzorgen de inrichting van de escape room of ontwikkelen een thema spel voor in je restaurant, bij een congres of andere gelegenheden.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest