Escape Rooms Nederland logo
Escape World Waterlooplein

Houtkopersdwarsstraat 3, 1011NK, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij Escape World Waterlooplein

Escape room The Chocolate Factory

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: juli 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Erg moeilijk
Thema’s: Avontuur, Spannend

Het gerucht doet al eeuwenlang de ronde dat de receptuur van de beste chocolade ooit verborgen ligt in een grote kluis in een chocoladefabriek in het centrum van Amsterdam. Hij is zo onweerstaanbaar, dat mensen alleen al hun zinnen verliezen bij het loshalen van de wikkel van de chocolade.

Samen met je team wil je het recept zo snel mogelijk bemachtigen en jullie eigen chocoladefabriek op te zetten om schathemeltje rijk te worden!

Nu hoef je alleen nog een speciaal ticket te bemachtigen om in de fabriek te komen, maar op het moment dat jullie dit willen stelen worden jullie betrapt. Je wordt op een gigantisch bed vastgebonden. Heb je voldoende stalen zenuwen om los te komen, de chocoladefabriek binnen te dringen en de geheime receptuur te stelen?

Escape room The Flying Dutchman

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 11
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Piraten, Schip

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones te stelen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk, of zijn jullie voor eeuwig onderdeel van de kapitein zijn bemanning van levende doden!

Escape room Cabin in the Woods

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 10 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bos

Met een groepje vrienden ben je op avontuurlijke reis door de bossen. Vanwege het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte slaapplek. Ineens is daar een blokhut, een ideale plek op te schuilen! Eenmaal binnen blijkt het toch niet zo een goed idee… Alle families die hier eerder zijn geweest, zijn na vertrek op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Er heerst een vloek over de blokhut en het is aan jullie de geesten te verjagen en de vloek op te heffen voordat jullie hetzelfde staat te wachten.

Informatie over Escape World Waterlooplein

Escape World Waterlooplein is de derde locatie van Escape World. Op deze toplocatie in het centrum van Amsterdam zullen uiteindelijk 6 escaperooms geopend worden. Van een heel hoog niveau, aldus de makers. Ook zal er veel aandacht zijn voor battle rooms zodat er tegelijk tegen elkaar gestreden kan worden in twee identieke kamers! Cabin in the Woods is er daar al 1 van. Of eigenlijk 2 dus :).

Prijzen

2 personen – 70 euro
3 personen – 84 euro
4 personen – 96 euro
5 personen – 110 euro

Locatie op de kaartEscape World Waterlooplein

Houtkopersdwarsstraat 3, 1011NK, Amsterdam

Escape World Waterlooplein Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape World Waterlooplein? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Really fun. Glad we chose this location. We had 2 groups and did 3 different rooms and everyone really enjoyed their time.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 oktober Tony Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Erg mooie Escaperooms. Wij hebben er al verschillende gedaan, maar deze zijn wel mooi. We hebben gisteren The Chocolate factory gedaan, helaas niet gehaald. Is erg mooi, maar je moet wel goed geoefend zijn om deze te halen. Volgende keer weer een ander, we komen zeker terug.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 oktober Marcel  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben er genoten tijden ons bedrijfsuitje. We waren met 10 man waardoor we met 2 teams van 5 konden strijden tegen elkaar in 2 dezelfde rooms. Erg uitdagend! Best moeilijk zonder ervaring, maar niet minder leuk daarom. Zit echt mooi in elkaar. voor herhaling vatbaar.
Bedankt namens Lasent

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 oktober Tijmen  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
7

Wij zijn een ervaren eacaperoom team en dit was er zeker een voor het boekje! Soms was het frustrerend dat we er net naast zatten en hints moesten krijgen, maar toch nog 10 minuten op de klok over. Melvin ontving ons op een goede manier en we hebben het top gehad. Cabin in the Woods is een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 oktober Najat Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuk plot, goede puzzels! Uitdagend, maar niet te moeilijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 september Linda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super kamer, een echte uitdaging. De kamer zit geweldig in elkaar en verloopt heelp soepel. Vooral de service van de medewerkster die ons hielp was fantastisch! Nog nooit eerder hadden wij een escaperoom gedaan maar na deze willen we iedere week wel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli Cher Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Voorheen al Down the Rabbit Hole en Inka’s gedaan. Deze kamer was echt weer anders en met spannende en pittige puzzels. We waren met 2 volwassenen en tieners van 14 en 16. Kids konden ook goed helpen met het oplossen van de puzzels. Je moet goed samenwerken in deze kamer en steeds is er weer iets verrassends. Wij hebben de kamer bijna uitgespeeld. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei C Adam Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Cabin in the Woods. Erg leuk en pittige kamer! Leuke puzzels, leuke effecten, top. Minpunt is wel dat er een 1 puzzel stuk was/niet werkte en daardoor zijn we zeker 10 min verloren. Pas na die tijd werd er een briefje onder de deur geschoven dat we verder moesten gaan als het niet werkte. Wat ik jammer vind is dat ik deze opmerking achteraf op tripadvisor meerdere keren ben tegengekomen, het lijkt me dan toch dat je hier iets aan doet? Mogelijk hadden we anders het spel kunnen uitspelen.

Verder erg leuk gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 maart Denise  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
8

Mijn dochter van 14 heeft de Chocolate Factory gedaan met 4 vriendinnen. Het is ze niet gelukt om binnen de tijd te ontsnappen. Het was voor alle meiden de eerste keer dat ze zoiets deden.
Ik heb ook even gekeken maar heb niet meegedaan. Ik was onder de indruk van de puzzels en de eleKtronische aansturing van bepaalde onderdelen. Dat had ik niet verwacht. Ze vonden het erg jammer dat ze het niet gehaald hadden en wilden graag doorgaan tot het einde. Ze waren er bijna. Helaas kon dat niet. (That’s part of the game, isn`t it?)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 maart Valerie  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Leuk ook omdat er enkele verrassingen zijn .. ! Je moet hier echt BLIJVEN nadenken. Hele vriendelijke begeleiding ook in een ontspannen sfeer. Een aanrader dus, in hartje Amsterdam.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 december 2017 Fam. VH Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Cabin in the Wood is moeilijk, goed uitgedacht, maar de kids vonden het ook een super spannende room. Aanrader! Wil je zeker binnen een uur de opdracht vervullen dan is The Dutchman ideaal voor een kinderfeest!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
10

Ontzettend leuk om te doen. Cabin in the woods had vrij complexe puzzels maar dat maakte het ook uitdagend. De aankleding van de escape room was super. Het thema was tot in detail doorgevoerd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 december 2017 Fenna Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Wij hebben met 10 meiden, opgesplitst in 2 groepen, de escaperoom “cabin in the woods” gedaan. Het uur vloog voorbij! Echt heel erg leuk om te doen. Je wordt echt in het verhaal meegenomen en de competitie met de andere groep die in een identieke kamer zit, maakt dat je echt met de groep bloedfanatiek wordt! De kamer ziet er mooi uit en de spellen en raadsel passen echt bij het verhaal. Het is anders dan je verwacht. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2017 Carla Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wij zaten in…
Cabin in the Woods … nou dat is echt een aanrader ! Spanning en Sensatie!
Wij komen zeker nog eens terug , bedankt voor deze Topavond

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Team Artistic Hair Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Al menig escape rooms gedaan bij jullie en ze zijn 1 voor 1 allemaal te gek.
Maar deze was wel meer dan fantastisch! We hebben de chocolate factory gedaan en ook al was deze erg moeilijk was die wel 1 van de gaafste. De antourage, de puzzels echt te gek het vraagt echt om samenwerking.
Wij komen zeker weer terug. Ons motto we moeten alle kamers gedaan hebben bij jullie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
29 oktober 2017 Denise Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Mijn vrienden en ik hadden eerder nooit een escape room gedaan. Het was boven onze verwachtingen, mooie kamers, vriendelijk personeel en leuke raadsels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2017 Demi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Super mooie escaperoom, spannende setting. Gastvrije ontvangst door het vriendelijke personeel.
Leuke ervaring!!
fam Detz

12 augustus 2017 Mandy H Via Tripadvisor
10

Ik heb vele escape rooms gespeeld, maar de kamer die ik heb gespeeld: “Cabin in the woods” was 100% zeker de allerbeste. De kamer zag er super mooi en professioneel uit, dit kwam door de gave objecten maar ook de muziek maakten de kamer extra spannend.
Ik kan deze kamer zeker aanraden! Ik ga zeker nog een keer terugkomen naar Escape world Waterlooplein om andere kamers te spelen. Verder was het personeel erg vriendelijk en lag de vestiging op een mooie, centrale locatie.

4 augustus 2017 Susan D Via Tripadvisor 3-4 personen
10

De room ‘Cabin in the Woods’ is zeker aan te raden. Wij hebben er van genoten! Heel goed uitgewerkt en het is zeer uitdagend.

4 augustus 2017 eva Via Tripadvisor 3-4 personen
8

We hebben de ‘Cabin in the woods’ kamer gedaan. Hele leuke kamer, spannende sfeer, goed verstopte puzzels, onverwachte gebeurtenissen, hele aardige medewerker waarmee we het nog even hebben nabesproken. Soms deden niet alle props het gelijk, het duurde bijv. heel lang voor we een bepaald slot open kregen, terwijl we het wel op de goede manier deden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 mei 2017 Nicole Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest