Escape Rooms Nederland logo
Escape World Zandvoort

Burgemeester Engelbertsstraat 96, 2042KP, Zandvoort

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Escape World Zandvoort

Escape room The Grand Prix

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Garage, Race, Recherche

Er heerst enorme onrust voor de laatste race van het seizoen; de Grote Prijs van Zandvoort. De bedreigingen van de psychopaat waar het team van “Stick Speiker” de laatste tijd mee werd geconfronteerd zijn namelijk werkelijkheid gebleken. Ondanks de verdubbelde beveiliging is de Formule 1 auto van Stick op onverklaarbare wijze van het circuit verdwenen. De angst voor afpersing en sabotage groeit met het uur.Durven jullie de uitdaging aan en is jullie team in staat om binnen 60 minuten de auto terug te vinden, rijklaar aan de start te laten verschijnen en de misdaad op te lossen?

The Grand Prix is een Escape Room met een echt “Zandvoorts karakter”. In welke Escape Room tref je immers een echte formule 1 bolide aan ?

Escape room The Gold Mine

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Avontuur, Mijnen

Diep in het Amazonegebied bevindt zich een bijna 200 jaar oude goudmijn. Archeoloog Indy Johnsson is op zoek naar een team dat diep in de vervallen goudmijn durft af te dalen om te onderzoeken of de verhalen over de onontdekte, verborgen rijkdommen op waarheid berusten. Volgens de lokale bevolking wordt de mijn echter ook omringd door duistere en mysterieuze krachten. Daarbij kent de mijn ook vele gebreken, verrassingen en gevaren…!

Durven jullie de uitdaging aan en is jullie team in staat om de waarheid te achterhalen en de oude, verwaarloosde goudmijn weer veilig en op tijd te verlaten?

In The Gold Mine is geen licht. Het dragen van een mijnwerkershelm met verlichting, een bewegende lift die je het gevoel geeft dat je diep in de mijnschacht afdaalt en de vele overige effecten, geur- en rookmachines in diverse ruimtes maken het spelen van The Gold Mine erg realistisch.

Escape room The Boat Trip

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Avontuur, Boot

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over The Boat Trip.

Toen Jacob van Dijk laatst in weer en wind met zijn vissersboot “The Black Seagull” op zee was, is hij door een plotselinge hoge golf ten val gekomen en heeft hij zijn been gebroken. Om “The Black Seagull” toch weer zo spoedig mogelijk uit te laten varen, rest Jacob van Dijk geen andere keuze dan snel capabele zeelui te vinden, die bereid zijn om hem in deze situatie te helpen.

Durven jullie de uitdaging aan en is jullie team in staat om “The Black Seagull” veilig én op tijd terug naar de haven van IJmuiden te loodsen? Wanneer je The Boat Trip speelt, zul je je écht op een vissersboot wanen; mét achterdek, ruim en de kajuit.

The Boat Trip is met het achterdek, het ruim en de kajuit eigenlijk drie kamers in één waarbij je je door een flink aantal onverwachte effecten op een échte vissersboot zal wanen!

Informatie over Escape World Zandvoort

Escape World Zandvoort noemt de 3 escape rooms uniek: er sprake is van een beleving waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Zo werken zij met bewegende vloeren, geurmachines en elektronische snufjes. Daarnaast zijn de thema’s uniek.

Locatie

Er is een mysterieuze, maar gezellige ontvangstruimte die je alleen met een code kunt betreden. Deze code ontvang je in de bevestiging van je reservering. Als klap op de vuurpijl kun je bij ons na afloop geweldige foto’s maken voor een zogenaamd green screen. Een hilarische ervaring en ook geheel gratis!

Openingstijden

dagelijks van 10.00 – 23.30 uur

Prijzen

Maandag t/m vrijdag
2 personen: 80 euro
3 personen: 96 euro
4 personen: 106 euro
5 personen: 115 euro
6 personen: 126 euro

Zaterdag en zondag
2 personen: 80 euro
3 personen: 96 euro
4 personen: 116 euro
5 personen: 125 euro
6 personen: 135 euro

Escape World Zandvoort Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape World Zandvoort? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Geweldige Escape Room de F1! Erg vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg. Mooie kamer met uitdagende puzzels. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2023 Petra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Een fantastische escape room met een fantastisch thema. Het verhaal rondom het spel zit leuk in elkaar en de opdrachten zijn helemaal gericht op het Formule 1 thema, wat super is. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door de medewerker, die ook niet te genereus en niet te zuinig was met de hints. Een hele goede ervaring. Een escape room met zijn tweeën is wat lastiger, maar deze was echt heel goed te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juli 2023 Jamie Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

We hebben veel plezier gehad in deze escape room. Mooie kamer leuke interactie tussen spelers er moet echt worden samengewerkt!! Hele gave ervaring

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2023 Diana Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Hele leuke escaperoom. Was een leuke combi tussen fysieke puzzels en denk puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 april 2023 Stephanie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het was een hele leuke escaperoom, niet te moeilijk maar precies goed

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2023 Fien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg leuke ervaring. Omdat wel alle drie redelijk onervaren spelers waren, was het een aardige uitdaging en zag alles er super uit. We hadden nog niet veel vergelijkingsmateriaal, maar als dit de standaard is, zullen we er nog wel een aantal gaan bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2023 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Met kids 12 en 8 jaar geweest. Zowel de grand prix als de boat trip gedaan. Allebei heel leuk om te doen en gered binnen de tijd

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2023 An Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Ontzettend leuk om te doen met onze kinderen (11 en 14 jaar). De puzzels waren soms best pittig, maar we kregen op de juiste momenten een volgende hint, en ook heel erg leuk om te zien dat de kinderen weer net anders naar een puzzel kijken en we zo heel goed met elkaar samenwerkten. Helaas zonk de boot, en waren we niet op tijd buiten….

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 maart 2023 Lucie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
5

De escaperoom zelf is prima, de puzzels waren redelijk uitdagend en de sfeer is goed. Helaas al snel een puzzel waar we rond de 10min vast zaten omdat hij niet goed ingesteld stond en de spelbegeleider dat kennelijk niet door had. Aan het einde van de escaperoom weer een kleine 3 minuten verloren omdat de spelbegeleider niet op zat te letten. Aan het einde maakte we hier melding van maar er kwam niet echt een reactie. Ze zeiden dat er tijd was bijgetrokken maar dat hebben wij niet gezien. Ook onze eindtijd hebben we nooit gekregen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
26 februari 2023 Edwin A Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Alles is ontzettend mooi gemaakt waardoor je echt in het verhaal zit. Helaas miste we wat actie. Veel opdrachten kon je niet met z’n 4e doen waardoor je telkens staat te wachten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
25 februari 2023 Esmee Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Top escaperoom, de goldmine was een echte beleving. We raden de kamer zeker aan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 februari 2023 Lotte Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuke kamer met leuke en vooral pittige puzzels en onverwachte effecten. Mooi decor. Wij waren met 6 en dat is misschien net iets te veel. Maar de kamer op zich zeer de moeite waard. Dat wij niet zijn ontsnapt doet niets af aan het puzzelplezier dat we toch wel hebben gehad. Zeker een aan te raden kamer om te gaan spelen.
Begeleiding en ontvangst (onpersoonlijk, niet even informeren of er escape-ervaring was) vonden we matig. “Ik hoor en zie precies waar jullie mee bezig zijn” zou niet moeten inhouden dat er hints worden gegeven die voor ons allang duidelijk waren. Het doet vermoeden dat de game-host met meerdere dingen tegelijk bezig was en niet precies volgde op welk punt in het spel wij waren. Maar dat is natuurlijk een aanname van onze kant
De foto achteraf.. superleuk. Alleen heel jammer dat we die nooit toegezonden hebben gekregen. Nog per mail een vraag over gesteld en daar geen antwoord op ontvangen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
16 februari 2023 Monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Goede ontvangst, leuke uitleg. Je wordt gelijk erin gezogen door ook de geluiden en visuals van de escaperoom. En onwijs goed in elkaar gezet met veel leuke puzzels en verschillende ***.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari 2023 Mylène Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Hele leuke ervaring en wat werden wij leuk ontvangen en begeleid, heel professioneel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari 2023 Anne-Miek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Heel veel verschillende puzzels, erg leuk! Ook best moeilijk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
10 februari 2023 Fleur Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Mooie Escaperoom, leuk in elkaar gezet en uitdagend genoeg met veel puzzels. Eén dingetje werkte niet zoals het had gemoeten, maar dat werd snel opgelost gedurende de Escaperoom en ik verwacht dat dat probleem nu definitief verholpen is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari 2023 flyy Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Iets langer wachten met de hints. Nav de overige tijd

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 februari 2023 Veenings Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
6

leuke opzet, best toffe decoraties maar de puzzels vond ik niet altijd even logisch.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
1 februari 2023 Tim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

Mooie escaperoom. De begeleiding was ook uitstekend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 februari 2023 Visser Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Jammer dat we er net niet op tijd uit kwamen maar ondanks dat ontzettend genoten! En hele leuke vriendelijke vrouw die ons hielp!! Dat maakte het extra leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 januari 2023 Patricia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Wij deden deze kamer met z’n 2-en en dat is best pittig, misschien ook wel omdat we nog beginners zijn.
De kamer is te klein om met z’n 6-en te spelen, 3 zou mooi zijn, 4 is de max.

De kamer is mooi aangekleed en helemaal in stijl van het verhaal.
De geluidseffecten leken soms op het “hint-geluidje” waardoor we wat in de war raakte, maar dat was niet storend.

Al met al een aanrader om te doen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
15 januari 2023 Linda Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij deden The Grand Prix kamer, een onwijs leuke escape room! 2 van de 4 hadden eerder een keer een escape room gedaan dus het was vrij nieuw voor ons. Er waren veel puzzels om op te lossen en deze stonden erg goed in het thema van Formule1. De kamer is ook erg leuk als je niet bekend bent met Formule1 of er niet zoveel mee hebt als ik voor mezelf mag spreken 😊.
We kwamen door omstandigheden iets te laat aan op locatie, waardoor er een beetje van onze tijd in de kamer afging omdat er een groep na ons kwam. Desondanks onwijs vriendelijk geholpen door het personeel!! En we hebben het alsnog binnen de tijd gehaald. Erg leuke ervaring en zeker aan te raden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2023 Frederike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Een leuke kamer waarin je dingen moet doen die je niet snel verwacht maar het daardoor wel leuk blijft. Met name de *** middenin de kamer maakt het heel levendig

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
14 januari 2023 Quinten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Mooi vormgegeven, leuke verhaallijn en uitdagende puzzels!. Enige minpuntje is de werking van de hangslotjes. Deze blijken af en toe te haperen. De operator houdt het spel scherp in de gaten wat zeer positief is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2023 Eduard Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super ervaring. Zat goed in elkaar en enorm klant vriendelijk personeel. Los van goed bereikbaar en makkelijk parkeren

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2023 Brigitta Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

We vonden the gran prix erg tof! Leuke puzzels, lekker hands on! En heel fijn dat op speciaal verzoek onze hond bij de receptie mocht blijven. We komen vast nog wel eens terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2023 Marlou Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Best nog lastig om de auto op tijd klaar te krijgen voor de start. Uiteindelijk een 12 seconde over. Zeker een escaperoom die ik andere zou aanraden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2023 Bert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super leuke middag en super ontvangen en begeleiding gekregen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2023 Pieter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuk! Afwisselende puzzels, leuk thema, met nog 2,34 op de klok gehaald!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 december 2022 Simone Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben er van genoten! Het zit erg goed in elkaar, we waren blij dat we met z’n 5 waren😅

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2022 Antoinette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk en zeker niet te makkelijk om uit deze escaperoom (The Grand Prix) te ontsnappen. Leuke puzzels! We hadden wel een paar hints nodig, maar het is ons gelukt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2022 Ina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Superleuke escaperoom, thema sluit goed aan op de plaats! Leuke puzzels, leuke aankleding. Zeer vriendelijke gamemaster! Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2022 Nicole V Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Mooie en leuke escaperoom. Goede uitleg en origineel verhaal/thema

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
4 december 2022 Patrick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

It was very nice. We had a lot of fun and staff was very friendly.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2022 Arthur Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
9

Leuke escape room. Verschillende soorten puzzels. Erg leuk. En….gehaald!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 november 2022 Janny Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuk, spannend, echt een beleving. Prima service. Bereikbaarheid prima………

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2022 Dave Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Wat een toffe kamer. Helaas niet gehaald binnen een uur, was behoorlijk pittig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2022 Anhe8 Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
7

Leuke uitdagende ervaring voor een formule 1 fan! Zeker aan te raden voor jong en oud.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 oktober 2022 Sil Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super leuk met kinderen van 9 en 12. Vriendelijke werknemer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 oktober 2022 Mirjam Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Super vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg. Gold Mine gedaan. Escape room was mooi aangekleed. De geluidseffecten gaven nog meer beleving. Leuke puzzels. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 september 2022 Team Fizzi 1 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
7

Super vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg. Grand Prix gedaan. Escape room was mooi aangekleed. Had nog iets gedetailleerder gemogen. Leuke puzzels. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 september 2022 Team Fizzi 2 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

The Grand prix. Gaaf gedaan! Mooie afwisseling in wat je moest doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 september 2022 Elsa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke escaperoom. Lijkt heel makkelijk op het eerste gezicht. Puzzels zijn goed te doen. We hebben een paar hints nodig gehad

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 september 2022 Jessica Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Vond leuk om te doen, uitdagend. Mooie locatie makkelijk bereikbaar en service was ook op en top.

27 augustus 2022 Lisette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Een leuk gethematiseerde escaperoom met mooie kamer**. Wel konden sommige puzzels iets beter in elkaar zitten in onze ogen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
21 augustus 2022 Lotte Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Hoewel we het niet hebben gered, was het enorm leuk en was alles goed geregeld. Mooie kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 augustus 2022 Froukje Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
9

Lot of fun, nice escape room with cool puzzles. Not the cheapest adventure.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2022 Ronni Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Erg leuk en goed te doen!! Helaas niet binnen de tijd kunnen ontsnappen…..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 augustus 2022 Yvon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

We vonden het supertof ! En een hele aardige jongen die ons hielp. Hij legde goed uit wat de bedoeling was en was hartelijk en sympathiek.

10 augustus 2022 Natasja Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Gut gemacht, sehr authentisch und richtig spannend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
31 juli 2022 Sylvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Super vriendelijke service! Duidelijke uitleg. Wij waren voor het eerst in een escape room en daar waar nodig kregen we een hint om door te gaan met het spel. We komen zeker eens terug voor een andere escape room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
28 juli 2022 Chantal Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

wij vonden het erg leuk. Het was voor 3 personen de 1e escape room die zij gedaan hadden.
om de puzzels goed te kunnen oplossen moet je goed tactisch kunnen denken en goed kunnen rekenen. Het is voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juli 2022 Jessica Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Deze escape room had genoeg uitdagingen en daagt je uit om om buiten je kaders te denken en dat is precies wat. Je van een escape room mag verwachten. De begeleiding en service gerichtheid was top en wat leuk was de toegift op het eind.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2022 Johan en Marja Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuk, goed te doen.
Niveau van puzzels was van redelijk makkelijk tot moeilijk. Leuk F1 kamer in Zandvoort.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 juni 2022 Johan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Zeer leuke nieuwe ervaring. Gaan we zeker nog een keer doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juni 2022 Monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Puzzels hadden vaak nog een tweede puzzel in zich. Dat is niet altijd nodig. Daarbij is op de site slecht te lezen welke room welk niveau heeft.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 juni 2022 Erwin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke escaperoom om tr doen met verrassende elementen. Wel goed als er iemand bij is met goed werkende zintuigen..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 mei 2022 Perry Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Echt super leuk gedaan, aardige mensen en fijn dat ondanks dat we te laat kwamen we het nog konden doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 mei 2022 Yenthl Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
8

ik zou deze escape room aanraden omdat er veel aan is gedaan om in de sfeer te komen. de puzzels die goed afwisselen. leuke effecten. echt een aanrader! vriendelijk personeel. Hier komen we graag terug voor een andere kamer.
groetjes Danyelle

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
7 mei 2022 Danyelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuk geregeld
We hebben het niet opgelost maar was heeeel leuk
Waren met onze zoon van 12 jaar
Was voor hem de eerste keer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 mei 2022 Rovers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Dit is een prima escaperoom, met een aantal leuke puzzel-elementen, maar hij is niet verrassend genoeg om in mijn top-10 terecht te komen. Wel gaaf dat er een echte raceauto in de escaperoom staat.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
29 april 2022 Ciska Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Mooie setting met enkele zeer vernieuwende puzzels naast een combinatie van veel sloten,
De te vinden clues voor het oplossen van combinaties en volgordes, zijn voor een meer ervaren escaperoom speler goed te vinden. Het voelt aan als een zeer goede maar wat oudere kamer die goed onderhouden is en met alles in thema zeker een aanrader om mee te pakken als je in de buurt bent.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
13 april 2022 jeroen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Goede website met makkelijke reserverings module en eenvoudig te wijzigen. Escape room grand prix was erg leuk, goede en zelfs moeilijke opdrachten, leuk thema en goed er professioneel uitgevoerd. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 april 2022 Nicole Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

We hadden de city game geboekt maar het regende, we konden zonder problemen omboeken naar de escape room. The grand prix gedaan, zat erg leuk in elkaar !! En net binnen de tijd eruit gekomen!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 maart 2022 Evelien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Gezellige meiden achter de balie, hele fijne sfeer, goede begeleiding, goede effecten. Wij komen zeker nog terug en zouden andere ook aanraden om te gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari 2022 Cheryl Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Vriendelijk personeel.

De escape room was moeilijk voor de tijdsduur die je kreeg.

Aan het eind werd de escaperoom uitgelegd. Dit is misschien niet handig als je dit dan nog een keer wil doen weet je de uitleg al.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 februari 2022 Sushilla Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

leuke escape room.
voor ons wat te moeilijk, maar voor de ervaren, prima te doen! erg leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 januari 2022 Geke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We waren met z’n tweeën: 1 beginner en 1 ervaren persoon. Het is een goeie, leuke escape room. Er zit een serieuze opbouw in de moeilijkheidsgraad tussen de eerste en de laatste ***.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 december 2021 Nienke-Martine Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Leuke begeleiding, leuk verhaal en een mooie kamer helemaal in thema!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 november 2021 Tessa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Wij vonden het een super leuke/ uitdagende room! wij waren met 5… maar naar onze mening was dat eigenlijk het maximale aantal. De uitleg was goed, maar als men vooraf een filmpje zou laten zien of even iets meer tijd nemen om ons mee te nemen in het verhaal was leuk geweest. Ook na die tijd was er geen moment om even na te praten, dat is een detail, want voor de rest was de medewerker super vriendelijke en de kamer geweldig!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
14 november 2021 Jetske Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Was een leuke escape room. Had alleen iets meer van een verhaal verwacht

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
14 november 2021 Nikita Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Hele leuke escaperoom en we hebben er nog lang over doorgepraat. Pittig, maar niet onmogelijk. We waren er bijna!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2021 Sanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Wij deden niet mee aan een escape binnen, maar een city game: From Rissia with love.
De uitleg in het Engels zou ondertiteld moeten worden. Niet iedereen is het Engels machtig.
De uitleg over de AR code moet duidelijker en opgenomen in de koffer; niet iedereen heeft Pokemon Go gespeeld.
Wij zouden graag de toegezegde foto’s ontvangen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
13 november 2021 Edith Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Was onze 1e escape room.
Erg leuk zeer vriendelijke onrvangst.
Goede service

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2021 Arco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het was heel leuk, goed organiseerd en ook in combinatie van verschillende talen perfect mogelijk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2021 Ann-Kristin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Onwijs goed in elkaar gestoken room!
Leuk gesprek gehad met de eigenaresse nadat we klaar waren. Super klantvriendelijke vrouw! Kortom echt een leuke ervaring 😄

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 oktober 2021 Marc Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Erg leuke escaperoom. We zouden de andere ook nog een keer willen doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 oktober 2021 G. Van Willigen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuke ervaring en bijzonder vriendelijke ontvangst en begeleiding!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 oktober 2021 Hetty Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
8

Fijn ontvangst en mooie beleving. Goed over nagedacht en alles mooi in het thema

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
9 oktober 2021 Wiesje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

De ruimte vind ik voor 5 a 6 personen erg krap.

Het was een leuk avontuur 👍

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
9 oktober 2021 Monique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
6

Wij hebben een city game gedaan. Lekker buiten door het dorp heen, gezellig en een uitdagend spel.
Jammer was dat er aan het einde geen evaluatie was zodat wij gene idee hadden wat er wel en niet goed is gegaan en wat de uiteindelijke gescoorde punten waren.

Service: Goed
9 oktober 2021 Linda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Tijdens een kinderfeestje gespeeld, 13 jarige; Leuke escaperoom! Moeilijke maar leuke puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 september 2021 Mels Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Children
8

Wij vonden het een super leuk en komen zeker nog een keer terug voor 1 van de andere kamers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 september 2021 Lisa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

super leuk, heb het heel erg naar mijn zin gehad. Het was de eerste keer, maar ga het zeker vaker doen na deze ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
18 september 2021 Berber Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Wij waren zeer verrast over de kwaliteit van de escaperooms, hebben we meerdere bezocht maar dit was echt een prachtige escaperoom. Heel sfeervol en vol details. Leuke puzzels en lekker uitdagend op elk niveau. Al met al een top ervaring

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2021 Kay Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Wij hebben de Grand Prix gedaan. Ontzettend leuke kamer! Tevens een ontzettend leuke en gezellige gastvrouw. Het was een top avond!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2021 Stefanie Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Heel leuk, 1 sleutel deed het niet waardoor we lang vast zaten. Maar uiteindelijk toch gered met 6 sec over!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 september 2021 Maud Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wij hebben de Goldmine gedaan met 6 vriendinnen (14 jaar). Deze was heel erg leuk en er hing een spannende sfeer. De opdrachten/puzzels waren leuk om te doen. We hadden het net op tijd gehaald met nog twee minuten op de klok. Het einde was ook cool! Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 september 2021 Caroline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
8

Leuke Escape Room om te spelen. Moeilijk om nu verder een review te geven zonder spoilers. Ik houd het erbij dat het zeker een aanrader is om te spelen. Wij willen de andere kamers ook nog een keertje komen spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 augustus 2021 Anneke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Geweldige ervaring, super aardig personeel! Leuke puzzels en leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 augustus 2021 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

The Boat Trip is een leuke toegankelijke escape room ook geschikt voor beginners en gezinnen. Leuk verhaal en niet eng zoals sommige andere rooms wel.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 augustus 2021 B. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Het was echt een hele leuke beleving,
3 kids en 2 ouders
Een aanrader.
Super vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2021 E. Arpellino Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Het was een leuke escaperoom, maar wel een beetje lastig. Ook kon je vaak maar met z’n 2e een puzzel oplossen, omdat er te weinig ruimte was om dat met meer te doen. Dat was wel jammer

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
16 augustus 2021 Jeremy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Geweldig leuke ervaring, super service en zeer klantvriendelijk !!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 augustus 2021 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Het was een leuke escape room, de kamers zagen er chic uit en de puzzels waren niet al te lastig maar nog steeds een uitdaging. Ook het personeel was erg vriendelijk en hielpen mee met het inleven in het verhaal. De hints die gegeven werden waren erg behulpzaam, en kwamen op de goede momenten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 augustus 2021 Timo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het was super geregeld! Vriendelijk personeel en super leuke puzzels!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2021 Willemijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Het was onze eerste ervaring en wel meteen een pittige. Dit is echter geen reden om een volgende keer niet meer te gaan.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2021 Jeannette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super leuke escape room! Een leuke belevenis en mooie effecten. Zeker de moeite waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juli 2021 Janita Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Zag er super uit, spannend, en moeilijke puzzels, maar goed doordacht !!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juli 2021 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super leuke escape room! Zeker de moeite waard! Super aardige medewerkster!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juli 2021 Janita Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Zeer leuke escape room. Ondanks dat wij niet heel ervaren zijn (slechts 0-1x eerder naar een escaperoom geweest), toch het einde weten te halen! Ik denk dat het door ons samenspel als gezin komt 🙂

Fijne begeleiding, leuke kamers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juli 2021 Frank Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuke kamers, goede sfeer en entourage. Twee kamers gedaan en ontsnapt (the boat trip en the goldmine)
Sommige puzzels iets te ver gezocht. Verder uitdagend, we hebben ons prima vermaakt!
En als bonus een leuke sfeerfoto per email als aandenken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli 2021 Sasja Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Deze escaperoom is goed te doen en leuke thema’s!
Aardige en enthousiaste gastvrouw

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2021 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was een leuke spannende ervaring.
We hebben hem niet kunnen oplossen ,
De Gold mine is wel een aanrader .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 juni 2021 Mafry Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Erg leuk maar ik vond de puzzels soms wel heel ver gezocht, zonder hints was het nooit gelukt! Goede uitdaging.
Alleen de muziek was wel erg hard tegen het eind maar dit mocht de pret niet drukken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 juni 2021 Annelies Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
9

Er zijn 3 verschillende kamers. We hebben tot nu toe de boat trip en de gold mine gedaan met 2 personen. Beide erg mooie kamers met goede puzzels. Zeker een aanrader om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 mei 2021 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
10

Great escape room with love of detail an really great service! Thank you

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 mei 2021 Tabia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Escape Room Goldmine was gewoon super

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 mei 2021 Giel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Heel erg leuk, escape rooms zijn zeker voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 december 2020 Hanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Waren dus met 6 personen niet in alle *** voor zoveel waardoor regelmatig mensen stonden te wachten/kijken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
6 december 2020 Carolina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Zojuist de boat trip gespeeld. Game is levensecht en de puzzels zijn best knap in elkaar gezet. Je moet hier dus echt goed op ALLES letten. Zeker de moeite waard om even voor om te rijden.
p.s. een zwemvest is niet nodig, wel handig….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2020 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Het was voor 3 van ons de eerste keer en dan is de escaperoom die wij hadden van vrij hoog niveau.
Zou eerst even bellen voor advies dat je niet gelijk de moeilijkste hebt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 november 2020 Monica Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Zojuist “The Gold Mine” gespeeld. Bijzonder realistisch en lekker uitdagend. Blijf wel rustig en geconcentreerd want de puzzels lijken steeds lastiger te worden. Waren met twee personen en dat is hard doorwerken. Maar leuk genoeg om maar direct de volgende kamer te reserveren. Dank voor de begeleiding en de gezelligheid.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2020 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Zojuist “The Gold Mine” gespeeld. Bijzonder realistisch en lekker uitdagend. Blijf wel rustig en geconcentreerd want de puzzels lijken steeds lastiger te worden. Waren met twee personen en dat is hard doorwerken. Maar leuk genoeg om maar direct de volgende kamer te reserveren. Dank aan Patricia voor de gezelligheid.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2020 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Fijn ontvangst door een leuke gastvrouw. Super leuke, mooie en uitdagende kamer. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2020 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Heel leuk opgezet, goed thema. Ook voor gezin met kinderen heel leuk om te spelen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 oktober 2020 Hedwig Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuk en ontzettend goed in elkaar gezet. Kwalitatief erg goed.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2020 Jeffrey Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke, mooi aangeklede escape room met mooie effecten. Sommige puzzels niet altijd even logisch, maar de meeste wel, al hadden wij vrij veel hints nodig. Jammer dat er geen ontvangst in thema was, zoals ik wel gewend was van de meeste andere escape rooms die ik gedaan had. Ook werd er helaas niet nagepraat met de gastvrouw na afloop, maar dat heeft waarschijnlijk meer met corona te maken. Als je met 4 mensen speelt, is er niet altijd voor iedereen wat te doen. Vooral de aankleding en de effecten, in combinatie met de afwisselende puzzels, maakte deze escaperoom het zeker waard om gespeeld te hebben!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
3 oktober 2020 Priya Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuke escaperoom voor formule 1 liefhebbers! Super aardig personeel en een leuke verhaallijn!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 september 2020 Evi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuke escapee room. Zijn er nu al twee keer geweest. En twee keer was het top. Klantenservice is ook heel fijn. Had voor 3per geboekt, maar 1per kon helaas niet mee. Ik had hierover gebeld. Toen wij binnenkwamen had mevrouw (zonder dat ik het heb gevraagd!) al direct het geld van de extra persoon teruggeboekt. De uitleg en het doel van het spel wordt duidelijk en vriendelijk uitgelegd. Wij komen zeker terug voor de laatste room!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 augustus 2020 Raphaela Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

heel mooie goed onderhouden escape room, vriendelijke ontvangst, leuk verhaal en best wel moeilijke puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 augustus 2020 Ann Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Onze eerste ervaring met een escape room is ons erg goed bevallen. Helaas was een onderdeel voor ons iets te moeilijk waardoor wij het niet gered hebben binnen de tijd te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 juli 2020 Tamara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij hadden het nog nooit gedaan. En we hebben het helaas niet gehaald, maar het was superleuk om te doen. De service was echt geweldig. Dus Wij gaan deze escape room zeker nog een keer doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 juli 2020 Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Erg leuk uitje met het gezin. Best moeilijk maar heel gaaf. Vooral de *** erg lang over gedaan. Dus niet gehaald maar ja. Gaan zeker nog een x de andere 2 doen. The Goldmine hebben we nu gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 maart 2020 Gert Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel leuk! Wij waren er met een familie groep van verschillende leeftijden. Was niet eng en voor iedereen toegankelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 maart 2020 Kate R Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Boattrip – Superleuk opgezet met “special effect”

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 februari 2020 Irina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke toegankelijke escaperoom. Heel mooi gemaakt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 februari 2020 Mark Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Het was een moeilijke escaperoom! Maar super leuk om te doen en een hele gave ervaring. The Gold Mine had een realistische kamer, er is echt gelet op detail!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 februari 2020 Lynn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Leuke opbouw. Het lijkt alsof je echt een mijn ingaat met helmen en lampen erop.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Uitstekend Service: Niet zo goed
1 februari 2020 Vincent Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

leuke escaperoom, zeker omdat zandvoort circuit zo in de buurt zit. Voor formule 1 liefhebbers echt een aanrader. Enige tip die ik heb is dat bij de laatste stap misschien nog de naam van de blackmailer moeten doorgeven via de telefoon of zijn nummer moeten bellen, dat je ook daadwerkelijk zijn noem moet weten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
26 januari 2020 marije Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
2

Ik vond de uitvoering van de escaperoom vrij simpel, met name slotjes om te kraken en drie houten *** waar niet heel veel in te zien was. Het was dan ook snel duidelijk met wat je iets moest, maar dan wel weer onduidelijk soms hoe je iets had gekraakt, ik ben creatievere puzzels gewend. Nog een minpunt is de aandacht die gegeven wordt. Een persoon moet drie *** in de gaten houden en de receptie draaiende houden, wat resulteert in late hints of wanneer iets vast is gelopen door het systeem dat het spel even stagneert. Dit ben ik niet gewend van andere escape rooms. Commercieel ingericht vind ik dus, want je betaald er wel dezelfde prijs voor.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
25 januari 2020 Marloes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Echt leuk, verrassende puzzels, goed nadenken, toppie!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 januari 2020 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Het was super leuk en iedereen van ons vond het erg leuk! Heel jammer dat geen van ons de kamer uitgespeeld heeft!! Dus we moeten het nog maar eens proberen! 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 januari 2020 Claudia Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Het was een erg leuke escaperoom. En de service was helemaal top.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2020 Lex Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg naar ons zin gehad met ons gezin. Was een mooie escape room en ontzettend vriendelijke mensen. Ik raad hem aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 januari 2020 Emmy  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Super vriendelijke ontvangst. Kamer zat leuk in elkaar, genoeg uitdaging maar goed te doen met twee pubers die al vaker een escape room bezocht hebben. Daarna nog fijn kunnen napraten over de details, dus goed kunnen afsluiten – vinden wij altijd prettig. En hoera, op tijd ontsnapt dus samen op de foto als aandenken. Al met al een prima uitje als gezin.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2020 Nicolette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke escaperoom met veel afwisselende puzzels. De omgeving is mooi gemaakt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
23 december 2019 Sonja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Verhouding prijs en tijd is hoog. Zeker met 1 gezin is €125 een flink bedrag voor zo’n korte activiteit.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
22 december 2019 Frank  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Het was de eerste keer dat ik een escaperoom heb gedaan en wist niet wat te verwachten maar vind dit erg leuk om te doen. Je wordt hier enthousiast van.
De puzzels wren best pittig maar wel leuk/ spannend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed
9 december 2019 Anita Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuke puzzel met mooie voorwerpen. En het complex ziet er ook erg netjes uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2019 Jimmy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Goede service, ontzettend leuke escape rooms! Jammer dat we niet binnen de tijd waren, maar dat betekent dat ze uitdagend zijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 november 2019 Erica Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Wij hebben met twee personen de Gold Mine gespeeld en vonden het echt een hele toffe beleving. Super mooie escape room, leuke spelletjes en je waant je echt in de situatie. Zeker een aanrader.
En ontvangst ook helemaal super! We komen zeker terug om de andere escapes ook te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2019 johra Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
6

Leuke escape room, maar niet voor 6 personen.
Er zijn te weinig puzzels om de escape room met 6 personen te doen.
4 staan er niks te doen terwijl er twee personen bezig zijn.
Voor de rest zijn we vriendelijk geholpen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
10 november 2019 Annemieke  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Tijd vloog voorbij! Verschillende *** , zorgt voor spanning en enthousiasme!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2019 Kim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Escaperoom Zandvoort is een erg leuke escaperoom, ik ben bij verschillende rooms geweest en deze staat bij mij wel bovenaan. Wij hadden de Gold Mine, leuke en uitdagende puzzels. Goed verhaal achter het thema en dit ook goed uitgedacht in combinatie met de spellen. Je komt *** wat het erg leuk maakt. Al met al een top uitje!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 november 2019 Michiel  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke Escsperoom! Voor de prijs had aan t eind een drankje leuk geweest. Verder geen tips! We hebben genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2019 Petra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Goede sfeer en beleving. Heel prettig dat er in juiste timing hints worden gegeven zodat je door kan gaan, maar niet te snel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 oktober 2019 Femke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze escape room is een absolute aanrader! We werden gastvrij ontvangen en we werden (ook tijdens het spel) uitstekend begeleid. We hebben de Formule 1 gespeeld in een levensechte omgeving, heel leuk. Niet een makkelijke room maar wel uitdagend en afwisselend. We komen zeker nog een keer terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 september 2019 Miriam Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij hebben de Formule 1 escape room gedaan. Uitdagend. Mooi opgezet. Grote verscheidenheid aan clues en puzzels. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 september 2019 martine  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg mooi gemaakt! Ook moet je goed nadenken, maar naar mijn mening niet té moeilijk dat het niet meer leuk was. Wij hadden hem zelf niet gehaald maar wel dichtbij gekomen! Leuke effecten vonden er plaats. Spannend op de juiste manier.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 september 2019 Farah  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We hebben de F1 en de goudmijn kamer gedaan. Omdat het onze eerste keer in een escape room was, duurde het heel even voordat we op gang kwamen, de puzzels liggen niet al te zeer voor de hand en samenwerken is belangrijk. Het was een geslaagde avond. De kamers zijn zeker aanraders.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 september 2019 Marlies Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Voor ons was het de tweede keer van een escape room en wij vonde de puzzels best wel pittig.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 augustus 2019 Marjan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De puzzels waren heel leuk, kamers/decor gaaf met veel aandacht voor details.
We hebben er weer ontzettend veel plezier aan beleefd.
Tot de volgende keer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2019 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
6

De escape room was een hele leuke ervaring , alleen jammer was dat de medewerkers zo ongelofelijk chagrijnig waren en niet klant vriendelijk overkwamen naar onze mening .
Verder een aanrader maar door de manier waarop wij benaderd en toegesproken werden zullen wij niet terugkeren .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Slecht Puzzels: Uitstekend Service: Slecht
15 augustus 2019 Grace  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke ervaring. Goed te doen met 14 jarig kind erbij, taken goed kunnen verdelen. De Grand Prix binnen de tijd gered. We gaan zeker nog een keer terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 augustus 2019 Frank Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Deze kamer (even als de andere kamers op deze locatie) is een echte aanrader! Het idee én de uitwerking zijn super. Goed te doen met twee personen. De puzzels zijn origineel en duidelijk. Ook de gebruikte techniek voegt echt wat toe. Wij hebben veel ervaring en durven te zeggen dat in Zandvoort een van de betere kamers van Nederland te vinden zijn!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 augustus 2019 Danielle Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
7

Wij hebben met z’n tweeën de kamer ‘The Boat Trip’ gespeeld bij Escape Room Zandvoort. Qua beleving is de kamer zeker een aanrader. Door de aankleding en bijpassende achtergrond muziek, waan je je écht op een schip. De kamer is erg technisch, waar ik persoonlijk van houd. Wel hadden wij het idee dat bepaalde technische onderdelen door de Gamemaster getriggerd moesten worden, wat soms niet helemaal op tijd gebeurde. Ook openden we een slot waar niets achter zat; dit kost uiteindelijk wel tijd, omdat je blijft zoeken. Helaas hebben we het nét niet gehaald en hadden we één extra hint op het einde wel kunnen gebruiken. Al met al een leuke kamer en uitdagend genoeg met 2 personen. Service is goed, al vonden wij het wel een beetje jammer dat er niet super veel tijd was om na te praten, omdat de volgende groep al stond te wachten. Leuke activiteit om te combineren met een dagje strand!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
4 augustus 2019 Celeste Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Leuke room (gold mine) die wij met 2 man speelden. Bij sommige puzzels moeten we echt even goed nadenken en daar houden wij van.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 juli 2019 Christa Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
7

Wij hebben Grand prix gespeeld en de kamer is een enorme beleving! De puzzels vonden wij best wel moeilijk en wij vonden de logica van de aansluiting van de puzzels een beetje missen. Voor het verhaal zou ik zeker deze kamer aanraden! Wij vonden de service helaas tegenvallen. Het leek wel alleen te draaien op zoveel mogelijk op een dag erdoorheen jagen.. na de kamer gespeeld te hebben geen contact meer gehad met iemand van de escaperoom en we stonden zo buiten.. jammer. Hier kunnen ze zeker winst behalen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
21 juli 2019 Floor Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Wij waren op vakantie in Zandvoort en hebben daar met het gezin de escape room Grand prix gedaan. Echt een aanrader. Wij vonden het super leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juli 2019 Roberto  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Hele leuke escaperoom! Puzzels hadden iets moeilijker gekund maar hij was zeker leuk en ik zou hem zeker aanraden aan iedereen die ik ken!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
13 juli 2019 Bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Na de diploma-uitreiking van onze zoon als Allround monteur zijn we de escape room “The Grand Prix ” gaan doen, waarbij zijn kennis en kunde goed gebruikt kon worden en daarbij de teambuilding binnen het gezin ook goed op de proef gesteld werd. Zeker een aanrader om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli 2019 Fam. de Nijs Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Een grote escape room met ***. Was behoorlijk indrukwekkend, met een goede aankleding! Er zaten originele puzzels bij. Het verhaal had naar onze mening wat sterker mogen zijn.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
5 juli 2019 Robert Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Best moeilijk, maar daarmee juist een mooie uitdaging. Ik was nu in the grand prix, eerder in the gold mine. Samenwerken en nadenken is echt nodig. Mooi uitgewerkt, goed verhaal en lekker dicht bij zowel station als het strand. Na afloop heerlijk uitgewaaid op t strand.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juni 2019 Marike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Met onze vriendinnengroep zijn we in de Goldmine geweest en in de Boot. We vonden het superleuk! Uitdagend en spannend tegelijk. En als we er niet uitkwamen kregen we goede hints. Voor iedereen die een dagje naar Zandvoort gaat kan ik Escaperoom Zandvoort zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juni 2019 Porti Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
5

De kamer was op zich wel leuk, het decor was gaaf. De puzzels waren gaaf, niet heel erg moeilijk. We kregen snel tips. De *** was helaas bijna op. Het personeel had het erg druk, gaven aan helemaal volgeboekt te zijn, het liep uit, we kregen geen drinken aangeboden, geen gezellige praatjes over ervaringen en andere escaperooms zoals we gewend zijn.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
8 juni 2019 Mai Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

We hebben een goed verzorgde escape room door Zandvoort gedaan. We kregen de opdracht om door Zandvoort te ontdekken wat de spion heeft achter gelaten. Leuk verhaal. Verder goede service. Zeker aanrader!

Kwaliteit: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juni 2019 Erik Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Hele gave escape room. Helaas niet kunnen ontsnappen maar zeker leuk om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
5 juni 2019 Carmen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We hebben “the goldmine” gespeeld en wat is dat een leuke en goed uitgewerkte escape room!! Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving en de effecten, je waant je echt in een goudmijn.. De puzzels waren heel origineel en alles zat logisch in elkaar! Het was een hele leuke ervaring en deze kamer is zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2019 Eline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Was een leuke ervaring.
Het was wel een hele lastige. Maar zeker leuk. Vond het super jammer dat we het niet gehaald hebben. Puzzels zaten heel goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2019 Antje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke escaperoom maar als je voor de eerste keer een escape room doet is hij best pittig.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
26 mei 2019 Colette Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Onze groep zat in de Gold mine, erg leuk! De *** maakt het erg leuk!

26 mei 2019 Marloes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Erg leuk om een keer te doen. Goed in elkaar gezet en uitdagend om te proberen eruit te komen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 mei 2019 Michiel Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Het was een leuke ervaring! En ook gelukkig genoeg afwisseling in de puzzels

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 mei 2019 Tessa Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Grand prix escape is geweldig maar erg moeilijk. Niet aan te raden als het de 1x keer is als je het nog nooit hebt gedaan

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 mei 2019 Jeel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Inmiddels de boat trip en de gold mine gespeeld, beide zitten erg goed in elkaar. Goede service en uitleg aan het begin. Hints komen op het juiste moment zodat je wel eerst zelf moet zoeken maar niet helemaal vastloopt op één punt. We gaan zeker nog eens naar de derde escape room!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
4 mei 2019 Femke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Zeer goede service! De leukste escape Roon die we tot nu toe bezocht hebben! Enige nadeel vonden wij de verlichting, dit hoorde bij het spel maar hierdoor kon je alles minder goed lezen en uitvoeren. Maar absoluut de moeite waaard !!

4 mei 2019 Maureen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

We vonden het wel moeilijk. Was ook wel onze eerste keer, maar we waren nog lang niet klaar. Wel mooi gemaakt allemaal.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 mei 2019 Dineke  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Met ons gezin, 4 kinderen in de leeftijd 18, 17, 15, 11 hebben we de Grand Prix gespeeld! Wat een geweldige escape room. Echt een aanrader om met een stapel pubers te doen en te beleven! Heel creatieve puzzels, voor elk wat wils. De eigenaren zijn zeer klantvriendelijk, geven en hele leuke feedback als je eruit komt, nemen de tijd en hebben aandacht voor je belevenissen! Wat was dit leuk met ons gezin!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 mei 2019 Danielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Ik was nog nooit in een Escape room geweest, vond het erg uitdagend en leuk.
Onze groep kinderen 18-33 en 2x 40+

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
22 april 2019 Judy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Mijn vrienden waren blij verrast: een geweldige ervaring! Ga ik zeker nog een keer doen met familie!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 april 2019 André Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De medewerker zoog je al in het verhaal voordat je de escaperoom inging. Omdat de meesten nog nooit een escaperoom gedaan hadden was het best moeilijk maar superleuk. De tijd vloog veel te snel voorbij en we hadden dit wel een paar uur achter elkaar kunnen spelen. Supermooie escaperoom en service was top! Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 april 2019 Vera Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuk intro, mooie ruimte en uitdagende puzzels. Leuk familie uitje

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 april 2019 Trudy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad. Goed voor de teambuilding, Erg genoten. Kwaliteit, Service en de uitdagingen zijn er goed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2019 Kevin Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Ontzettend genoten allemaal,helaas hebben we het niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 maart 2019 Gerda  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

1 van de leukste die ik tot nu toe gedaan heb! En die foto achteraf maakt het af!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 maart 2019 Pascal Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Uitdagend! Leuke ervaring, moeilijke puzzels. Vereist een grote flexibiliteit. Zeker de moeite waard voor de gevorderde escaper!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2019 Tim en Frank Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Heel gaaf opgezet.. goede aankleding.. je zit er meteen helemaal in!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
23 maart 2019 Kim  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Ondanks dat er een technisch probleem was in de kamer is dit door de directie heel netjes opgelost. Ik zou deze escape room erg aanbevelen! Kamer is heel mooi ingericht.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 maart 2019 Maurice  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Het niveau vonden wij wat moeilijk maar dat is per persoon verschillend. Omdat er *** zijn kunnen 2 mensen wat doen en de rest kan niet super veel doen. Pas later is er mogelijkheid om veel dingen uit te voeren door verschillende personen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
13 maart 2019 Veronique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Was best moeilijk, maar met de tips is het gelukt de meeste codes te kraken. Leuk om met tiener kinderen samen te doen. Zij blijken vaak op een goed spoor te zitten We waren met twee volwassenen en 4 kinderen van 10, 12, 14 en 16 jaar. We moesten echt samenwerken om tot de oplossingen te komen. Alhoewel we in het begin geen idee hadden van de bedoeling, waren er steeds weer *** en werd het verhaal gaandeweg duidelijk. Fijne bijkomstigheid van deze escaperoom is dat het naast het station en het strand ligt. Goed om er een compleet dagje uit van te maken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2019 Marike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Echt leuk verhaal en uitdagende puzzels. Je hebt echt samenwerking nodig om er uit te komen.We hebben we veel lol gehad met de puzzels. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2019 Nathalie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Wij hebben de Gold Mine gedaan. Leuk daaraan is dat je steeds ***. We waren met 5 personen. Wat een beetje miste was de hoeveelheid puzzels. Soms hadden 2 of 3 mensen iets te doen maar de andere niet. Ook ontbrak de uitleg achteraf. Op onze opmerking via de camera kwam geen reactie. Desalniettemin komen we waarschijnlijk wel terug voor de andere kamers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
2 maart 2019 Helen  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Was een heel leuke ervaring. We komen zeker nog een keer

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 februari 2019 Carlo  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Wij hebben ontzettend veel plezier gehad in deze escape room. De opdrachten waren uitdagend, maar te doen. We kregen op tijd een hint. Voor ons voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2019 Ineke  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

mooie kamer leuk dat de puzzels steeds moeilijker worden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
4 februari 2019 hubert Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij hebben de formule 1 gedaan. Het was voor ons allemaal de eerste keer en we vonden het wel moeilijk.
We hebben de oplossing niet gevonden in een uur.
Waarschijnlijk gaat het vlg.keer beter omdat we dan beter weten waar we op moeten letten.
We vonden het erg leuk en uitdagend en gaan zeker de andere thema rooms nog proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2019 Anita Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Hele leuke escape rooms. We hebben eind 2018 the Grand Prix gedaan en afgelopen keer the Gold Mine! In April gaan we the Boat Trip spelen :).. Nu al zin in!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 januari 2019 Leroy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg leuke ervaring! Jammer dat tegen het eind door een storing een oplossing niet werkte, anders waren we er zeker op tijd uit gekomen. Dit ongemak werd daarna uitstekend opgevangen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 januari 2019 Tom  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

We vonden het een enig onderwerp (gold mine). Moeilijke opdrachten en puzzels maar gelukkig net binnen de tijd gehaald!
Het was schoon en gelukkig kregen we nog wat hulp zodat we het gehaald hebben! Nu nog de andere twee escaperooms en wie weet winnen we het t-shirt! Deze escaperoom is echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2019 U. Wilmink Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
5

Ik heb al meerdere kamers gespeeld, van simpele tot moeilijke, maar deze kamer vond ik heel onlogisch. Er zit geen verhaal in (maar bij 1 onderdeel hoor je ineens iemand praten, maar de rest van het spel word je niet zo begeleid), puzzels werkten niet helemaal, dat werd wel gesignaleerd door het personeel ‘maar ze lieten ons nog even tien minuutjes doorploeteren want dat is wel leuk’, puzzels waren niet logisch en ook na een antwoord hebben ontvangen via een hint is niet te ontcijferen hoe we daar bij hadden moeten komen. Personeel was gehaast. Kamer is wel mooi gebouwd en lachen dat je ***

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
12 januari 2019 Cheyenne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
4

Wij hebben vandaag met zijn 6en de Gold Mine gespeeld. Vorig jaar hier de Grand Prix gespeeld, daar waren we erg enthousiast over. De Goldmine vonden wij daarentegen erg tegenvallen!! Slechte introductie van het personeel. Werd niets over de kamer verteld alleen veiligheidsregels. De kamer zelf was totaal niet logisch. De puzzels en opdrachten waren geen geheel en absoluut niet duidelijk. Na afloop hebben wij onze mening hierover verteld aan medewerker. Die luisterde niet en liep weg. Ze zei dat het aan ons lag.. totaal niet professioneel! Wij gaan niet meer naar Escaperoom Zandvoort. Stomste die we tot nu toe gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
23 december 2018 Sheila Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

We hebben de Grand Prix-room gedaan. Heel leuke kamer in een origineel thema! Puzzels waren niet superingewikkeld, maar zeker uitdagend genoeg. We hadden af en toe een hint nodig en kregen die op de juiste momenten. Absoluut een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
9 december 2018 Louise Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Wij hebben de Gold mine gedaan; een erg mooi afgewerkte escape room met leuke puzzels en verrassende effecten.
Het enige wat ons tegenviel was het personeel. Die waren niet heel servicegericht. We kregen geen spannende introductie vooraf, maar even snel de regels opgedreund (zonder te vragen of we al eens vaker een escape room hebben gedaan).
Ook na afloop was er geen nabespreken zoals we die gewend zijn we van andere escape rooms.
Tenslotte zijn we maar naar de balie gelopen waar de medewerkster nauwelijks aandacht voor ons had omdat ze via haar headset alweer andere groepen in de andere kamers aan het begeleiden was.
Erg jammer, want ondanks de hele gave escape room is de totaalervaring hierdoor toch een stuk minder.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Slecht
8 december 2018 Mischa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
8

Heel goede inrichting en uitrusting. Net echt. Dit was onze 3de escaperoom.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
2 december 2018 Margie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De service kan beter. De betrokkenheid van het personeel is minimaal in vergelijking tot andere escape rooms.
Puzzels zijn uitgebreid en de opzet van de kamer zeer goed.
Verder benieuwd wat het slagingspercentage is. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
1 december 2018 Matthew Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Toffe locatie met verschillende *** helemaal ingericht volgens het thema (goudmijn) en met typische attributen aanwezig. Originele gevarieerde puzzels en raadsels waarbij soms toch enig denkwerk vereist is. We hadden een extra tip kunnen gebruiken… Heel leuke activiteit, zeker en vast een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2018 Eef  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super leuke, mooie en spannende escape room! De puzzels waren leuk en uitdagend, alles zag er heel mooi uit en door goed gebruik van het geluid was het ook spannend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2018 Koen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
6

Een hele mooi uitgewerkte escape room! Één groot negatief punt, wat de escape room voor ons echt een stuk minder leuk maakte, was dat er een onderdeel het niet deed, waardoor we de laatste 20 minuten daarop vastliepen en niks konden. Het personeel vertelde ons achteraf, dat we daardoor de kamer nooit hadden uitgekomen. Heel jammer….

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
24 november 2018 Marianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

de escaperoom was geweldig,echt heel leuk opgezet.
Alleen het telefonisch contact met jullie is slecht, als je het nummer belt gaat hij heel lang over en uiteindelijk krijg je een bandje wat zegt dat dit nummer niet beschikbaar is. Dat is jammer.

Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Niet zo goed
23 november 2018 Petra  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
4

Gold mine escape room: Aankleding en setting erg mooi, maar puzzels zijn onlogisch en stroken niet met het thema. Tevens was er een klein technisch foutje in 1 van de puzzels dus heeft de opzichter handmatig dit opgelost.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
17 november 2018 Aria Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuk verhaal je bent echt bezig om het op tijd te regelen. Afwisselend en creatief. Ook de kinderen waren echt goed bezig om het voor elkaar te krijgen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2018 Marja  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Mooie escape room die erg leuk is om te doen. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2018 Mark Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super leuke escaperoom. Goede uitleg, goede puzzels en alles ziet er keurig uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 oktober 2018 Linda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Erg mooi aangekleed, veelzijdige puzzels. Enthousiast ontvangst. Ook aan het maken van de foto’s is aandacht besteed. En een aantrekkelijke prijs met name omdat wij met z’n tweeën spelen. Een hele belevenis, zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 september 2018 Deborah  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Bij binnenkomst voel je je gelijk welkom en zodra je de Escape Room zelf binnenloopt heb je er zin in. Hele leuke ruimte en puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2018 Evelien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Was een hele leuke puzzels, ik vond alleen jammer dat het licht stuk was dus konden we iets niet goed zien en hebben heel lang daar vast gezeten, maar voor de rest was een leuke ervaring en ik zal echt aanbevelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 september 2018 Tina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij hebben een fantastisch uur gehad in de Gold Mine. De room is realistisch gemaakt en de uitdagingen en puzzels zijn zeker niet te makkelijk. Met de 4D effecten van muziek tot motion effecten. We komen zeker terug voor de andere escape rooms!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 september 2018 rogier Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

leuk, uitdagend en fijn met de pubquiz zodat we met z’n allen (20 pers) konden deelnemen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2018 Ellen  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Met twee personen The boat trip gespeeld, dit was goed te doen. De escape room is erg mooi ingericht volgens het thema en er wordt gebruik gemaakt van gave techniek. Enige nadeel is dat we vertraging opliepen omdat deze techniek niet precies werkte zoals wij dachten, terwijl we in principe het juiste deden, dit vond ik persoonlijk jammer. Maar overall echt een top kamer, vriendelijk personeel en zeker benieuwd geworden naar de andere kamers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
29 augustus 2018 Hilde Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Heel mooi gemaakt, hele vriendelijke mensen. Al met al een hele mooie belevenis.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 augustus 2018 Wouter Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke escape room wij hebben de The Grand Prix en The Gold Mine welke ook realistisch gedaan zijn waar je leuke en afwisselende opdrachten moet doen. Ik wil nog graag een keer de kamer The Boat Trip bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
18 augustus 2018 Mark Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Uitdagend, sfeervol en absoluut niet makkelijk. Mooie afwisseling tussen puzzel- en actie-activiteiten. Prima sympathiek begeleiding. Komen zeker terug voor de andere twee rooms

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2018 Ronald Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Gold Mine gedaan – een van de beste in Nederland! Een ook super service.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 augustus 2018 Nicola  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Prachtige escaperoom. Is qua uiterlijk erg mooi gemaakt. De puzzels zijn leuk en goed op te lossen. Er zit veel uitdaging in. Het was voor de kinderen ook erg leuk om mee te doen, aangezien de puzzels voor hun ook te begrijpen zijn en ze ook echt een rol erin kunnen hebben. Enige nadeel is dat je nu een t shirt kunt krijgen als je alle drie de kamers gedaan hebt. De kinderen hebben nu 2 van de 3 kamers gedaan, maar kregen maar 1 stempel op het papiertje. Wij hebben alle drie de kamers gedaan. Het is een prachtige escape room, maar voor 1 keer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 augustus 2018 Ingrid  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Top en leuke werknemers. Mooi gemaakt, wel kleine ruimte voor grotere groep. En leuke foto achteraf

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
11 augustus 2018 Rookhuiszen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke escaperoom! Het heeft een goed verhaal in zit goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 augustus 2018 Edwin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Gave kamer, thema is goed doorgevoerd, goede doordenkers en niet altijd even makkelijk! Dat maakt het juist leuk

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2018 Simone Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg leuke kamer hele aardige crew.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2018 M ten have Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Leuke ervaring. Veel technische dingen. Er mogen wel wat meer puzzels in.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
24 juni 2018 A van der Zande Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Vandaag ontsnapt. In het begin even zoeken maar WoW wat is het gaaf! Goed kloppend verhaal. Uitdagende puzzels. Super leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2018 Caroline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg leuk, goed verhaal. Enig puntje van kritiek is dat er soms iets te snel een hint werd gegeven.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
16 juni 2018 Elsa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke kamer! Niet té moeilijk, maar wel uitdagend. We hebben het net niet gered helaas, maar dat mocht de pret niet drukken. Zeer vriendelijke ontvangst.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 mei 2018 Wilma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Was hartstikke goed, alleen werkten soms de sloten niet helemaal goed. We hadden de juiste code, maar kregen het slot niet meteen open. Verder alles heel erg goed.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei 2018 C. van Ewijk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Absoluut een hele leuke escape room.
We hadden twee keer eerder ( bij een andere organisatie ) een slechte ervaring omdat er fouten waren gemaakt met het in orde maken van de kamer dus de kamer werd extra goed gecontroleerd. De kamer was goed opgezet, spannend en moeilijk genoeg.
Onze mannen die voor de eerste keer meededen vonden het boven verwachting leuk en willen terug voor de andere kamers.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 april 2018 Nina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het is de beste escape room die ik tot nu toe heb gedaan. Het verhaal was duidelijk en er waren coole special effects. Ik zou deze escape room iedereen aanraden en vooral de gold mine

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
25 april 2018 Kiejan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Hele leuke escape room. Wij hebben de F1 gedaan en deze zat goed in elkaar. Zag er top uit. Je ziet dat er veel aandacht aan besteed is. Puzzels en opdrachten waren erg afwisselend. Indien je echt dreigt vast te lopen, krijg je een hint. Deze waren bij ons erg welkom 🙂 Ik heb eerder De Mijn in Zandvoort gedaan en ook deze zat top in elkaar. Zou ze zeker aanbevelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
22 april 2018 Marcella Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Vriendelijk personeel , prima service en uitleg , attente hulp ook na sluiting .
Spannende escape -room , goed opgezet .
Leuke foto ‘s na afloop per mail toe te zenden .
En … een hele leuke locatie midden in Zandvoort bij strand en boulevard !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 april 2018 Henk  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Eerste keer een escape room bezocht. Wat een vernuft om zoiets te maken. Verrassend dat je het met nuchter verstand kunt oplossen, hoewel?! De ontwerper was slimmer dan wij waren.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 april 2018 Klaas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

erg leuk en meer dan voldoende uitdaging (Gold Mine)!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2018 Danielle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
7

Ik ben uitstekend geholpen bij de reservering en de antwoorden op mijn vragen.
Helaas konden wij in de escape room de * niet allemaal goed lezen, echt te weinig licht. De aanwijzingen waren voor ons te weinig! Toen de dame ons eruit kwam halen, na 1 uur, kregen we als eerste te horen dat we de eerste groep waren die niet verder waren gekomen. Lekker positief! We waren al behoorlijk gefrustreerd en dan nog zo’n opmerking. Daar zit je niet op te wachten. Ik heb in Alkmaar een escape room gedaan en daar werden we na verloop van tijd middels hints naar een volgende dimensie gedirigeerd. Dat maakte het een stuk leuker. De uitdaging werd daardoor ook groter.
Ik had dit met nog een vriendin georganiseerd en helaas kregen we niet echt positieve geluiden van de andere dames. Gezien hetgeen we ervoor hebben gekregen, was het een dure onderneming.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
14 april 2018 Jeannette  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
1

Hallo,
Wij hebben slechte evaringen bij jullie omdat wij beschuldigd werden van opzettelijk kapot maken van een kamer.. wij waren ons van geen kwaad van bewust! Tip voor jullie andere benadering. Wij zullen hier niet weer komen!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
14 april 2018 Michelle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

The Gold Mine gespeeld. Het was een fantastische kamer! De sfeer was geweldig, ontzettend mooi aangekleed en originele puzzels. Waren met een team van 5 waaronder nieuwkomers en ervaren spelers; iedereen vond het geweldig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 april 2018 Jeffrey Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Na eerst de Grand Prix eens gedaan te hebben vond ik de Boat Trip een perfect verjaardagscadeau voor mijn moeder! We hebben het onwijs leuk gehad en de kamer zag er schitterend uit. Voor ieder was er genoeg te doen in zowel individuele puzzels als puzzels die beter samen op te lossen zijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 april 2018 Julia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Net zoals vorige keer weer heel vriendelijk en enthousiast ontvangen door de medewerkers.
Het liep iets uit, wat meteen goedgemaakt werd met wat gratis drankjes. Ook deze room was weer veel aandacht aan besteed en absoluut een aanrader met veel kleine verrassingen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 april 2018 Clan  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke ervaring! Voor ons de eerste keer, gaan we zeker vaker doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 april 2018 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
6

Niet slecht, gewoon heel veel betere gezien. Inclusief de service (het was ook best druk, dus dat zal meespelen).
Je kan maar 1 ding tegelijk doen, dat vind ik altijd minder leuk.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
1 april 2018 Susanne  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

leuke ervaring, er werd nog lang over nagepraat, dus het had indruk gemaakt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2018 Han  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Wij hebben de goldmine gespeeld. Hele leuke inrichting gecombineerd met leuke en soms lastige puzzels. De totale beleving is erg leuk. Hints worden automatisch gegeven. Zelf zou ik liever hebben dat hints op afroep beschikbaar zijn. Dat kan strategisch handiger zijn. Wij hebben het maximale er uit gehaald en de puzzels opgelost in 59:59 !

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
25 maart 2018 Marcel  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Super leuke escaperooms met unieke thema’s. We hebben de Gold mine en boat trip gespeeld, en was zeer geslaagd. Leuke puzzels, leuke thema’s en leuk dat er veel tijd werd genomen voor het fotomoment met green screen! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 maart 2018 Alexandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

The Grand Prix kamer had pittige puzzels, maar met goed samenwerken kom je daar wel uit. Leuk thema voor mensen die graag Formule 1 kijken. We kregen helaas enkele aanwijzingen van puzzels die we al opgelost hadden. De foto’s na afloop zijn ook erg leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 maart 2018 Arjen  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Met een groep vrienden bezoeken we regelmatig een escaperoom. De escaperoom van Zandvoort mooie verzorgde kamers. Wij hebben ´Grand Prix´ en ´The Mine´ gedaan.
Grand Prix is een moeilijke kamer die we helaas net niet gered hebben. Toch hebben we hier veel plezier aan beleefd. Mooie verzorgde kamer met goeie puzzels.
The Mine was ook een klasse kamer. Veel elementen die je in andere escaperooms niet vind en het voelt alsof je echt ondergronds zit.

Aanraders dus.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
24 februari 2018 Niels Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Het hele team was te spreken over deze Escape room,
vooral omdat wij in de autobranche zitten was de Grand Prix een leuke aanvulling op het afdelingsuitje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari 2018 Andy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Hele mooie kamer, echt aandacht besteed aan hoe het verhaal tot leven komt in de kamer en de puzzels! Originele puzzels die ik nog niet eerder had gezien! Ingewikkeld en uitdagend, zeker niet te makkelijk en daardoor een echte beleving om samen eruit te kunnen komen! Teamwork is essentieel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2018 Iris Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuk, jammer alleen dat we achteraf niet alle foto’s hebben ontvangen. Ik hoop dat deze nog nagezonden worden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
3 februari 2018 Noor  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Een zeer leuke escaperoom, mooi aangekleed en leuke diverse puzzels. We gaan zeker nog een keertje hier een escaperoom doen. The goldmine was prima te doen met z’n tweetjes.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 februari 2018 Eva Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
6

Ik vind de ruimte niet geschikt voor 4 personen, veel puzzels kan je niet tegelijk oplossen en dienen 1 voor 1 gedaan te worden. De * zorgen ervoor dat niet iedereen mee kan kijken / doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
28 januari 2018 Sjoerd  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was moeilijker dan gedacht en het was echt heel leuk om te beleven. De opzet was top.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 januari 2018 Bart Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Erg leuke beleving…. wel jammer dat met 6 personen je elkaar soms in de weg loopt en je niet allemaal bezig kan zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
12 januari 2018 Jacquelien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

We vonden het erg leuk!
Het enige verbeterpuntje zou zijn dat delen van puzzels die te moeilijk waren, er beter uitgehaald hadden moeten worden. Want wij bleven steken door op zoek te gaan naar iets dat voor een deel weggehaald was of vervangen was. Verder waren de puzzels erg leuk en uitdagend.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 januari 2018 Kyra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Leuke beleving. Dat lukte net op het nippertje. Met nog 2 minuten op de klok. Alleen de helm, zat wat los op het hoofd. Dat was vervelend omdat deze steeds op de grond viel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2017 F Calandt Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Enige minpunt dat er iets te weinig puzzels zijn. Verder mooi gemaakt en veel leuke effecten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
17 december 2017 Michel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
6

Er had gevraagd moeten worden of je zeeziek wordt. Puzzels waren niet heel spannend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
2 december 2017 J Molenaar Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Bij binnenkomst erg vriendelijk begroet. We konden onze spullen in een kluisje stoppen. Wij hadden de goldmine geboekt. We gingen naar de escape room en hier werdt het verhaal verteld, en een aantal veiligheidsvoorschriften zoals de stopknop, camera’s en brandmelders.
Omdat dit onze eerste keer was, wisten we nog niet goed waar we naar moesten zoeken. Al snel vonden we wat we nodig hadden, na enkele hints. Op 2 minuten na gelukkig nog net op tijd eruit gekomen ! Na afloop nam de medewerkster ons mee om nog wat foto’s te maken met verschillende achtergronden van een goudmijn.
Onze 1ste keer was een heel groot succes en we gaan hier zeker naar terug voor de andere 2 escape rooms!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2017 Daisy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
7

Mooi aangekleed,
Voor beginners is deze escape room best moeilijk,
Het zou fijn zijn bij het reserveren, bij het uitkiezen van een escaperoom, dat je als beginner een makkelijkere room kan kiezen als deze er zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
26 november 2017 Mirry Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We waren met een vriendengroep van 8 personen (4 personen per kamer). Op 1 persoon na hadden we allen nog nooit een escaperoom gedaan. We hebben het erg naar ons zin gehad en hebben ons voorgenomen om dit vaker samen te gaan doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2017 Petra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

FANTASTISCH! De Grand Prix met z’n drieën gedaan. Waanzinnige puzzels, prachtige kamer met echte F1 auto erin. Super leuk om deze als eerste room voor ons gedaan te hebben. Erg fijne ontvangst en een leuke foto als aandenken. Echt GEWELDIG!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2017 Hans Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Keurig geregeld allemaal. Leuke ervaring. Helaas kwamen wij er niet uit. Deze was te lastig voor ons beginners.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
14 november 2017 Linda  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
7

Geweldige opzet van de kamers, moeilijke puzzels maar over het algemeen goed op te lossen. Zeer vriendelijke staff. De enige grote misser was dat er een slot niet goed afgesteld was, daardoor kon het niet geopend worden en konden we niet verder in het spel. Dit bleek achteraf pas en was behoorlijk frustrerend, naast dat het ronduit slordig is. Er werd door de dame in kwestie ook vrij snel overheen gestapt. Ik wil zeker niet beweren dat we alles hadden opgelost binnen de tijd, maar het is erg vervelend als je buiten jouw eigen toedoen niet verder kan… heel erg jammer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2017 Nicky Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

We hebben de goldmine gedaan. de escape room is zeer mooi aangekleed en zeker verzorgd aangepakt. Uitleg en verzorging was goed.

Een goede ervaring aan escape rooms rijker. wij komen zeker nog een keer terug voor de andere.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2017 Patrick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

De code van 1 van de puzzels was veranderd. Hierdoor is veel tijd verloren gegaan. Erg slordig, want hierdoor kun je dus nooit op tijd de Escape Room uit komen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
11 november 2017 Claire Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Heel leuke escape-room, we hebben het jammer genoeg niet gehaald. Maar gaan het zeker nog een keer doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
11 november 2017 L. Schweinsbergen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Na een hele hartelijke ontvangst hebben we in de boot (en de andere helft van de groep in de mijn) veel lol gehad, maar helaas hebben we niet kunnen ontsnappen…. De boot vonden we ook wel lastig, het lukte ons niet om de juiste puzzels op te lossen ☹️
Na afloop erg gezellig gegeten bij De Meester om de hoek

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 oktober 2017 Ingeborg Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

This was a fantastic experience. The room was amazing and the customer service excellent. We will sure come back!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 oktober 2017 Lucas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

wij deden de Goldmine, de aankleding was realistisch wat het erg leuk maakte, echt een aanrader. We gaan zeker voor nog een andere escaperoom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 oktober 2017 Bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

-The Grand Prix-
We hadden wat problemen met een attribuut. Deze deed het niet heel soepel, waardoor we veel tijd verloren aan het begin van het spel. Mede hierdoor hebben we de kamer niet af kunnen maken en dus veel gemist.
Voor het overige zat de kamer goed in elkaar. Hij was erg lastig, maar niet onmogelijk.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
21 oktober 2017 Mike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Heel leuk, vooral door het thema wat eraan verbonden is. Daarnaast heel uitdagend, zeker niet te makkelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2017 Bob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Very nice look and feel, excellent customer service. We had a lot of fun

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2017 Ivanna Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
5

Het is een lastige kamer om uit te komen. Dat lag niet zo zeer aan de puzzels, deze waren redelijk eenvoudig. Het lag meer aan de nauwkeurigheid en behendigheid die nodig was. Dit kostte veel tijd en benam het puzzelplezier. Jammer. Met de gastvrijheid was niks mis. Aardige mensen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
15 oktober 2017 Ven Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
4

Het idee van de room is echt heel leuk. Het was echter méér dan jammer dat de room niet goed was voorbereid, waardoor één van de attributen voor ons niet beschikbaar was omdat deze niet goed was geplaatst vantevoren. De medewerkster gaf dit ook toe, en gaf aan dit opgelost te hebben met een hint. Begrijpelijke oplossing à la minute, maar voor ons deed het af aan de ervaring, plus dat je veel geld betaald voor je uur spel.
Tevens werken nog meer attributen niet erg lekker, dit werd vooraf wel uitgelegd, maar we hadden alsnog de meest gespierde speler nodig.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
15 oktober 2017 FamilieW Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
7

Eerste bezoek dus wisten niet wat we konden verwachten. De escape room was zo realistisch mogelijk nagemaakt, leuk en mooi gedaan. Wel was het geluid wat aan de zachte kant waardoor we niet alles van de opdrachten goed konden verstaan. We komen zeker een keer terug om een van de andere escape rooms te ontdekken!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
8 oktober 2017 K. van der Hooft Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Uitdagend en goed verzorgd uitje. Makkelijk te boeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2017 Babische Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Spannend en uitdagend. Helaas niet binnen de tijd wat het voor andere weer een uitdaging maakt om wel te escapen binnen de tijd. 2 kamers gedaan. 2x no escape. #fail voor ons maar voor de escape helden een challenge. Succes!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2017 Tessa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Leuk om een keertje te doen! Als bedrijfsuitje of met een groep vrienden. Genoeg keus nl. uit 3 avonturen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
30 september 2017 kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Super gave beleving, zit goed in elkaar en echt heel spannend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 september 2017 Simone Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
8

Begeleiding door het personeel was uitgebreid en ze waren erg gastvrij. Zeer goede start van bedrijfsuitje om te starten met de Escape room. Smaakt naar meer, ik ga zeker de andere Escape rooms ook bezoeken.

28 september 2017 Wilma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Dit is mijn eerste escape room ervaring, maar ik geloof dat ik meteen een voltreffer heb gehad. Je wordt echt in het verhaal meegezogen, de puzzels zijn voor een beginner wel erg moeilijk, maar gelukkig kregen we hints. Ontvangst was zeer klantvriendelijk, alles netjes en schoon. Zeer tevreden. De overige twee escape rooms gaan we zeer zeker ook doen!!!! Oh en de foto’s waren ook superleuk!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 september 2017 Patty Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super spannend. Er moet wel iemand bij zijn die goed kan klimmen, bukken ed dat wordt niet vooraf gemeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 september 2017 Jopy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Hij was erg verrassend, moeilijk ook. Drie van ons hadden het nog nooit beleefd en ikzelf wel maar die stond heel ver van deze. Heel ander soort vraagstukken/brainstormers. Vond het wel jammer dat we niet zelf om hints konden vragen. Het was wel heel leuk om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 september 2017 vivian Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Ik vond het een super leuke kamer!
Leuke puzzels en een goede vibe hangt er!!! We gaan snel terug voor de andere 2 kamers!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2017 Ellen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Een hele mooie escape room waarbij je je echt in een mijn waant. Spannend en verslavend!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2017 Anita Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Wij zijn met vier man de mijn in geweest en hebben genoten van deze realistische kamer, een ware grot met alle narigheid die er in het echt ook bij komen kijken. Heel leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 september 2017 Niels Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij hebben de gold mine en boat trip gespeeld. Beide waren een hele leuke beleving. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 september 2017 Elise Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We zijn hier met 9 man geweest: bedrijfsuitje. Bij ontvangst werden we vrolijk ontvangen met een drankje en wat uitleg om ons alvast een beetje warm te maken. Kamers waren uitdagend, afwisselend en verrassend. Na afloop werd een set foto’s gemaakt. Echt een leuke toevoeging! Locatie is perfect trouwens. Naast het station en vlakbij het strand. Absolute aanrader, wij waren unaniem zeer tevreden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 augustus 2017 Sander Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Super leuk om te spelen!
Komen er graag weer terug

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2017 Youri Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Het verhaal is misschien wel simpel. Maar de belevenis is super. De details voor de kamers zijn dan ook goed gemaakt. De manier waarop je dingen moet uitvinden en zoeken passen goed in het thema. Ik vind de escape room dan ook zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
8 augustus 2017 Sjarrel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

voor de eerste keer was de Gold Mine iets te moeilijk 🙂
wel erg leuk bedacht.
we hebben ons geen seconde verveelt.
helaas hebben we het niet in de 60 minuten gehaald, wel hebben we aansluitend nog uitleg gehad over te overgebleven puzzels.
Het personeel is super vriendelijk.
zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 augustus 2017 Heike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Voor de eerste keer een escaperoom gedaan. Dit was zeker een super toffe ervaring. Het verhaal, de sfeer, de puzzels en het personeel waren allemaal top. We hebben er van genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2017 Daan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Het was een erg leuke en active activiteit. -gezellig

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 juli 2017 Jessica Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

spannende room, veel uitdagingen
bijzonder vriendelijk ontvangst en alles ziet er zeer verzorgd uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2017 Anja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Mooie en vette escape room met leuke puzzels. Alleen net niet het einde gehaald ??

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juli 2017 Bert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

After about a dozen Escape Rooms we did the Boat Trip here and it was an outstandig, unique experience! We absolutely recommend it and are looking forward to trying the Goldmine!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juli 2017 Ralph Bruhn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Geweldige ervaring om een keer te doen, wij hebben de goldmine gedaan helaas net niet gehaald! Wij gaan binnenkort zeker ook de andere varianten in Zandvoort proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juli 2017 Justin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Echt super toffe escape room! Zeker een aanrader voor escape room fans! En erg vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2017 kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Een top ervaring! Super gastvrij ontvangen, de grand prix en de gold mijn gespeeld. Allebei super mooie kamers, echt een totaal ervaring. Wil jij je wanen op het circuit of heb je altijd al een goudmijn van binnen willen zien.. snel naar Zandvoort! Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2017 maryse Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

we hebben alle drie de kamers hier gedaan en we vinden ze allemaal geweldig, heel compleet gedecoreerd , je hebt echt het gevoel dat je in een situatie zit waar je uit moet zien te komen! Zeker een aanrader !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
22 juli 2017 Dejan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuk gedaan met het oplossen van een diefstal. Cool een ‘echte’ racewagen waar ook mee gepuzzeld moest worden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juli 2017 Daisy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Tip: met grote groepen doe je verschillende thema’s. Het is jammer dat je niet te veel aan elkaar kan vertellen omdat het leuk Is om terug te komen en een andere kamer te doen.
Het was dus erg leuk, we willen graag nog een keer terug komen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
21 juli 2017 eline Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Een super kamer, en super leuk (grandpix). We waren met vijf man, en waren van begin tot eind bezig met denken en doen. Goede ontvangst en goede service, zowel voor als na de kamer.
We hebben het verhaal helemaal beleefd, en hebben zeker genoten en gelachen en waren op tijd weer uit de kamer.
Zeker een aanrader, en de andere kamers gaan we zeker nog doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2017 Rens (max) Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Wir waren das erste mal in einem Escape Room und sind absolut begeistert! Danke für diese tolle Stunde und die super netten Menschen. Absolut empfehlenswert und sicherlich nicht das letzte mal!!!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juli 2017 Taina Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
10

Super leuke escaperoom, fijn dat je bij binnenkomst een drankje krijgt en dat er een kluisje is voor je spullen. De escaperoom zelf neemt je meteen mee in het thema en de mijnwerkers-helmen met licht zorgen voor extra spanning. De puzzels waren heel origineel en pasten bij het verhaal. Je moet echt goed samenwerken om te kunnen ontsnappen. Wij zijn met 8 minuten over ontsnapt! Naderhand kan je nog leuke foto’s maken voor het greenscreen, dat leverde hilarische fotos op.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli 2017 Luuk Hermans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Geweldig leuke kamers. we hebben zowel de grand prix als de gold mine gedaan. Lastige
puzzels maar zeker te doen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2017 julia Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldige ervaring. Leuk om met elkaar op zoek te gaan naar de oplossing.
Wel heel frustrerend dat We niet op tijd zijn ontsnapt. Kom zeker terug om dezelfde escape room nog eens te spelen maar nu tot het eind. Moet de oplossing weten!!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 juli 2017 Liesbeth Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
9

Mooi gemaakt! Je wordt in het verhaal meegezogen. Het leek net echt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
8 juli 2017 Michelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Het was echt een fantastische ervaring!
Wij zijn spelletjes gek en heel erg kritisch in het algemeen.
het ziet er prachtig uit van binnen en ontzettend leuk om te puzzelen.
De special effects zijn ontzettend tof! En nog een leuke foto als afsluiter.
Al met al echt een top ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2017 Max Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

The gold mine gespeeld echt super vet. Gave aankleding en super puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2017 suzanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Spannend, leuk, zeker de moeite waard om een dagje strand mee af te sluiten!
Of om speciaal voor naar Zandvoort!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 juli 2017 diva glam squad Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Top. Sehr gute Ausstattung. Sehr realle Welt. Ieder Raum gat mehrerer RAEMUE

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2017 Henning Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Teamarbeit ist wichtig. Und alles ausprobieren dabei. War sehr gut !!!?.!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
4 juli 2017 Hannelore Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
10

Sehr guter Raum.sehr aufwändig und viel liebe zum detail. Ein schr netter tea, in zandvoort. Man fühlt sich sehr gut aufgehoben

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2017 Markus Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Super leuk, hebben het niet net gehaald maar was erg leuk om te doen!
we komen zeker nog een keer terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 juli 2017 martine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

We hadden een leuke ervaring in de grandprixroom, waarbij de afwisseling van de puzzels erg leuk was. Wij zouden het zeker aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juni 2017 anneke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Beste Escape Room tot nu toe. Leuke originele puzzels met een eigen thema. Veel logisch nadenken en hoeft geen universitaire opleiding te hebben in wiskunde.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juni 2017 Team Escape Room Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Ziet er erg professioneel uit, mooie kamers en heel leuk in elkaar gezet. De manieren om de codes te kraken waren lastig, maar uiteindelijk gelukt. Onze groep vond het heel erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar!

16 juni 2017 Ingrid Groenhart Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
9

Een goede opzet/instructie, duidelijk verhaal, mooie decoratie en een meeslepend verhaal! Ditmaal speelde ik met mijn team ‘The Boat Trip’, en zullen zeker terug komen om de andere escape rooms uit te proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 juni 2017 Nick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

Net nieuwe escaperoom met als thema grand prix.
Goede puzzels, goed aangeklede ruimte en af en toe wat spanning.

Zeker de moeite waard.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juni 2017 Susannah Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
5

De rooms waren erg mooi, maar het ontvangst met deze half Duitse man die slecht te verstaan was was erg slecht, ik denk zelf dat de man contact gestoord is gezien we niet eens wat mochten vragen en wat drinken tussen de rooms door… Ik dacht dat het puur voor ontspanning was maar zo kwam ik er niet vandaan! De eigenaar is wel een prima man!

=======================

Reactie Escape Room Zandvoort:

Wat jammer dat jullie het niet naar de zin hebben gehad bij Escape Room Zandvoort! Vooral de kritiek die jullie op één van onze medewerkers hebben vind ik erg vervelend en heeft de betreffende medewerker, alle andere leden van ons team en ook mijzelf, enorm geraakt. Inderdaad is onze Peter van Duitse komaf. Voor ons een enorm pluspunt aangezien wij vele Duitse gasten bij Escape Room Zandvoort ontvangen. Het feit dat Peter ook uitstekend Nederlands spreekt en over een gastvrijheid beschikt waar menig Nederlander nog een puntje aan kan zuigen maakt hem tot een zeer gewaardeerd medewerker binnen ons bedrijf. Wellicht dat Peter wat kortaf tegen jullie is geweest en jullie tussen het spelen van de 2 kamers ook weinig tijd heeft gegeven, maar dat heeft alles te maken met het feit dat jullie zelf behoorlijk te laat arriveerden en wij die tijd terug moesten winnen omdat wij ons aan de gereserveerde tijdslots moeten houden. Er zijn tenslotte ook nog andere gasten! Het kan mogelijk zijn dat het daarom niet helemaal klikte tussen jullie en Peter. Hoewel ik het vreemd vind dat jullie mij er op dat moment niet op hebben aangesproken en ik gelukkig ook constateer dat er in alle andere reviews alleen maar vol lof over onze service en gastvrijheid gesproken wordt, zou ik hierbij toch namens Peter en mijzelf onze excuses aan willen bieden.

Michel Janssen
Eigenaar Escape Room Zandvoort

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
7 juni 2017 Shirley Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
5

er wordt vooraf weinig info gegeven, geen tijd voor vragen. de meneer die ons ontving was niet heel duidelijk en niet heel vriendelijk tegen ons.
Kamers zagen er mooi uit maar uitleg is wel een pro om de kamer in te gaan en ook te proberen uit te komen.
Aan het eind van de 2de kamer was klaarblijkelijk de eigenaar aanwezig en toen werd er iets vriendelijker tegen ons gedaan. De man stelde het niet op prijs dat we een pauze tussen de kamers in namen ( om wat te drinken en te roken).

=====================

Reactie Escape Room Zandvoort:

Wat jammer dat jullie het niet naar de zin hebben gehad bij Escape Room Zandvoort! Vooral de kritiek die jullie op één van onze medewerkers hebben vind ik erg vervelend en heeft de betreffende medewerker, alle andere leden van ons team en ook mijzelf, enorm geraakt. Inderdaad is onze Peter van Duitse komaf. Voor ons een enorm pluspunt aangezien wij vele Duitse gasten bij Escape Room Zandvoort ontvangen. Het feit dat Peter ook uitstekend Nederlands spreekt en over een gastvrijheid beschikt waar menig Nederlander nog een puntje aan kan zuigen maakt hem tot een zeer gewaardeerd medewerker binnen ons bedrijf. Wellicht dat Peter wat kortaf tegen jullie is geweest en jullie tussen het spelen van de 2 kamers ook weinig tijd heeft gegeven, maar dat heeft alles te maken met het feit dat jullie zelf behoorlijk te laat arriveerden en wij die tijd terug moesten winnen omdat wij ons aan de gereserveerde tijdslots moeten houden. Er zijn tenslotte ook nog andere gasten! Het kan mogelijk zijn dat het daarom niet helemaal klikte tussen jullie en Peter. Hoewel ik het vreemd vind dat jullie mij er op dat moment niet op hebben aangesproken en ik gelukkig ook constateer dat er in alle andere reviews alleen maar vol lof over onze service en gastvrijheid gesproken wordt, zou ik hierbij toch namens Peter en mijzelf onze excuses aan willen bieden.

Michel Janssen
Eigenaar Escape Room Zandvoort

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Slecht
7 juni 2017 manuela Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Voor het eerst escape room gespeeld samen met broer en schoonzus. Zij hadden voorkeur voor deze in Zandvoort, voor ons prima. Wat een gave ervaring! De ontvangst al zeer prettig, even koffie, thee of wat fris tijdens de uitleg. We hebben gekozen voor “the gold mine” en inderdaad, zodra je binnen bent zit je in het verhaal. We hebben enorm veel plezier gehad, genoten van hoe alles in elkaar steekt. Helaas net voor eindoplossing toch gecrashed! Nadat we klaar waren nog even bijgepraat door het fijne team dat er werkt. We gaan dit zeker vaker doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 juni 2017 Mariëlle en familie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Vanaf het reserveren en organiseren super enthousiast team,ze zorgde voor de gezelligheid , dachten mee met de indeling van de middag en zeker met zon grote groep, 26 personen , soepeltjes verlopen.Met een drankje en een hapje een super middag gehad.Kom zeker in een andere samenstelling nog terug. Om dan wel erin te slagen om het op te lossen.Dank jullie wel voor de fantastische middag.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juni 2017 Angelique Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Super kamer de F1 Room we werkten goed samen als team waardoor we het record gebroken hadden! 12 minuten over! We komen zeker terug voor de overige rooms!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 mei 2017 Rick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Escape Room Junkies
10

Een hele leuke ervaring!
Veel van ons waren nog nooit in een Escaperoom geweest. Helaas lukte het ons niet om op tijd te ontsnappen!
Sommige groepen bijna!
Het personeel is heel vriendelijk en de foto’s die na afloop werden gemaakt, vielen erg in de smaak.
Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen, om wel te kunnen ontsnappen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2017 Mariaschool Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

We hadden geen idee wat we moesten verwachten, maar het was een hele leuke ervaring!!!
Het is ons helaas niet gelukt uit de goudmijn te komen maar we hebben enorm veel lol gehad en we zijn absoluut een ervaring rijker!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2017 Geraldine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Supergaaf! De F1 kamer binnen de tijd eruit, was goed in elkaar gezet, een goede uitdaging! Volgende x de volgende kamer…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 mei 2017 Wanda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Veel puzzels die je met meerdere mensen moet oplossen, erg leuk! Daarnaast zijn de puzzels van diverse complexiteit, maar in principe allemaal op te lossen – en anders verschijnen er tips op de schermen die je verder helpen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 mei 2017 Lars Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

De grand prix was super leuk om te doen, volgende keer willen we hem voor een heel weekend boeken, dan zullen we er zondag avond toch wel zelfstandig uit komen……. of zullen we eerst de Goldmine doen 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Service: Uitstekend
13 mei 2017 Yvonne Terpstra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Toffe escape room die zeker niet te gemakkelijk is. Individuele kwaliteiten en samenwerking kun je goed gebruiken. Goede spanning, afwisselende puzzels en zeer strakke afwerking.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 mei 2017 Lars Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Het was voor mij de aller eerste ervaring met een Escape Room, maar zeker niet de laatste! Dat zegt genoeg. Verder leuk en erg vriendelijk ontvangen. Goed verhaal met een gave aankleding.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 mei 2017 Remco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldige service. Als je binnen komt krijg je als eerst een drankje van het huis. Je voelt je gelijk welkom. Ik ben bij twee kamers geweest ( goldmine en boattrip ) en beide waren geweldig! Het is allemaal net echt! Super cool! Kan niet wachten tot ze een nieuwe kamer hebben ontwikkeld! Overweeg jij één van deze kamers? Dan zeg ik doen! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 april 2017 Judith Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Zit erg goed in elkaar. Hele leuke ervaring!

We waren met 2 groepen. De goldmine was goed te doen en daar zijn we op tijd uit gekomen. De grand prix was erg moeilijk, waardoor deze niet gelukt is. Hier moet je net wat sneller handelen om de puzzels op te lossen, waardoor dit een echte uitdaging is.

Voor herhaling vatbaar

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 april 2017 Marlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Met een groep van 14 collega’s zijn we naar The Escaperoom geweest om onze samenwerking te verbeteren.
Het was een hartstikke leuke ervaring.
Veel met collega’s samen moeten werken en overleggen.
Voor een leuke teambuilding met collega’s is dit een aanrader, want je hebt elkaar gewoon binnen in de kamers nodig of je elkaar mag of niet, het samenwerken zou toch moeten.
Ook vonden wij dat we goed werden ontvangen door de veel aanwezige personeel.
Een kleine minpunt er was helaas geen Koffie verkeerd!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
25 april 2017 Anass Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Met 12 mensen alle 3 de rooms gedaan , wijzelf hadden de goldmine (snelste tijd neergezet toen, haha) Anderen hadden de GP en de boot. Conclusie, iedereen vond het super tof! Ik ga zeker de andere 3 nog een keer doen. Super vriendelijk personeel ( de dames 😉 ) lekker drankje gedaan en erg leuke fotos erna !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2017 maarten Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Een perfecte uitdaging waarin je echt meegenomen wordt in het verhaal. De oplossing vinden is een mooie uitdaging en tips krijg je enkel als het echt nodig is. Aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2017 De Buufjes. First win Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Kwalitatief hoogwaardige escaperoom! Hebben Grand Prix gespeeld. Fantastisch! Gaan absoluut nog 2 x terug om Boattrip en Goldmine te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2017 Vivian Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldig om dit te doen. Ook voor 60+…..We willen de andere rooms ook gaan doen, er zijn er 3!
Heel gastvrij en alles wordt prima uitgelegd. Zit echt goed in elkaar.
Aan te bevelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2017 Veronica Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Escaperoom Zandvoort is niet zomaar een escaperoom, maar een hele beleving! Van aankomst (met een drankje) tot afscheid (met een leuke foto) is alles perfect geregeld. Je gaat naar binnen en krijgt meteen de indruk dat alles echt is, de sfeer is geweldig! Het is overduidelijk dat er heel veel liefde, tijd en moeite in is gestoken. Wij hebben het niet gehaald, maar dat maakt het niet minder leuk! Gewoon een extra reden om het nog eens te proberen (of één van de andere kamers). Dus als je een dagje in Zandvoort bent, moet je dit niet missen! Wij gaan zeker nog een keer de andere escaperooms proberen…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2017 Arianna Deligianis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een ongelooflijk knap gemaakt (Goldmine). De special effects zijn niet normaal; rookmachines, geur, beweging, geluid, beeld. This is the real deal!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2017 Dustin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

uitstekend uitgewerkt thema !!! hele goede klantenservice ! en zeer gastvrij, prima lokatie ! gratis drankje hebben nog niet eerder meegemaakt ! aanrader !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2017 marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Nadat we dinsdag een van de drie escaperooms in Zandvoort gespeelt hadden, waren mijn 2 zoons (16 en 17) niet meer te houden. Ook deze 2e kamer hebben we niet gekraakt maar de hele ervaring is geweldig. We gaan zeker nog eens terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 april 2017 Anouk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een geweldige Escape Rooms zijn dit. Ik heb alle 3 de kamers gedaan met 2 personen en ze zijn zeer aan te bevelen. De kamers zijn thematisch geweldig opgebouwd met special effects die ik nog nooit eerder in andere escape rooms heb gezien. Ik heb al ervaring met +20 escape rooms, maar deze 3 kamers zitten absoluut in mijn persoonlijke top 5. De Grand Prix is de moeilijkste kamer, het advies hierbij is dan ook om deze kamer met minimaal 3 personen te doen.
Een aanrader aan iedereen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 april 2017 Niels Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Zeer mooie escaperoom, echte aanrader. Wij deden de boot, en werden direct in het verhaal meegenomen. De kamer zit perfect in elkaar en de puzzels zijn ook erg goed bedacht. Ik zal ook zeker terugkomen om de andere escaperooms te proberen! Puntje van verbetering: Wellicht een idee om vooraf te vermelden dat magneten erg heet kunnen worden ;), verder echt niks op- of aan te merken! Leuke dag gehad, bedankt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 april 2017 Arjen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Wat een geweldige kamers heeft deze escape room houder! De beleving is zo intens en alles is zo goed opgezet dat ik alle kamers zo nog een keer zou spelen! Heb ze alle drie gespeeld en alles gehaald! Meer dan 20 kamers gespeeld intussen en deze staat echt in de top 3! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 april 2017 Dennis Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Goed ontvangst en gave escaperoom.
Was goed on elkaar gezet niet te moeilijk maar zeker ook niet makelijk.
Dank jullie wel voor gave middag.
Groetjes mariska en gezin uit zandvoort

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2017 Mariska uit zandvoort Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super aardige ontvangst met een drankje. We hebben de goldmine gespeeld, toffe ruimte in het donker, waar je met de helmen met licht meteen in de sfeer komt. Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2017 Nathalie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wij hebben The Gold Mine gespeeld. Wat een geweldige beleving! Het verhaal, de aankleding, de fantastische puzzels… Alles klopt gewoon. Ook erg vriendelijke eigenaren en een gezellige ontvangstruimte waar we ook nog een gratis drankje aangeboden kregen. Top middag gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2017 Michel Janssen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Wij hebben zowel The Boat Trip als The Gold Mine gespeeld. Allebei de kamers hebben super gave effecten. Tot nu toe is deze Escape Room onze favoriet! Ontvangst is erg aangenaam en gezellig in een mooie ruimte en er is heel veel aandacht aan de kamers en puzzels besteed. Wij komen zeker snel terug voor The Grand Prix!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2017 Carola Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest