Escape Zwolle

Ceintuurbaan 14P, 8024 AA, Zwolle

Provincie Overijssel | Regio Meppel, Zwolle

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Zwolle

Ceintuurbaan 14P, 8024 AA, Zwolle

Beschikbare escape rooms bij Escape Zwolle

Escape room Peace at Last

Maximale tijd: 80 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2023
Minimale leeftijd: 18
Thema’s: Misdaad, Spannend

Deze escaperoom neemt je mee naar Birmingham in het jaar 1920, waar bendes regeren tijdens de drooglegging. Jij en je bende zijn gearresteerd en wachten op de doodstraf. Op onverwacht moment krijgen jullie je vrijheid terug en nemen wraak op alles wat de andere bendes jullie hebben aangedaan. Ontsnap, voordat ze jullie te pakken krijgen en zorg ervoor dat jullie als bende jullie nieuwe leven kunnen gaan starten!

Kruip jij in de huid van de  “Peaky Blinders”?

Escape room The Rotary

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2023
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Spannend

Deze escape room neemt je mee naar The Rotary, een club voor alleen de allerrijksten van Nederland.

Jij hebt namelijk een exclusieve uitnodiging ontvangen om eens een blik te werpen in deze Rotary en een dagje te genieten van de enorme luxe die zij je bieden!

Is het verstandig om deze uitnodiging aan te nemen? Kom het zelf bekijken!

Escape room Wraak van Karel van Gelre

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Thema’s: City Escape Game

Karel van Gelre, de vaste belager van Zwolle duikt weer op. Bijna 500 jaar na zijn overlijden weet hij toch weer een manier te vinden om een poging te doen, Zwolle in te nemen! Weet jij in 90 minuten tijd dit te voorkomen? Op het moment dat jij het eerste bericht van Karel krijgt, gaat de tijd in.

Kosten: €145,- per groep,

Escape room De Kunstroof

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Kunst, Misdaad

Edgar Hammersteijn is de meest briljante kunstrover die de wereld ooit gekend heeft, hij is beroemd en berucht om zijn briljante kunstroven. Hij heeft door heel de wereld al meerdere musea beroofd. Één van de kunstwerken die hij in zijn bezit heeft, is miljarden waard.

Waar Edgar Hammersteijn woont, is al jaren bekend. De politie heeft al meerdere invallen gedaan en wij als criminele organisaties ook. Nooit hebben wij ook maar enige vorm van waardevolle kunstwerken kunnen ontdekken in zijn woning. Aan jullie de taak om dit wel te proberen!

Durf jij het aan om om deze meesterdief te bestelen? Boek dan snel!

Deze kamer bevat kleine doorgangen en ruimtes, houd hier rekening mee!
Minimale leeftijd: 11 (jonger alleen onder begeleiding van minimaal 2 volwassenen, minimale leeftijd: 9 jaar)

Escape room Expeditie Arctic

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

De mensheid wordt bedreigd doordat veel mensen resistent raken tegen antibiotica. In het poolgebied is geheim onderzoek naar nieuwe cellen die de mensheid kan redden. Op onverklaarbare wijze is er sinds 23 uur geen contact meer met het station. Na 24 uur geen contact wordt het poolstation vernietigd. Ga op zoek naar de bemanning en red zo de noordpool en de mensheid.

Durven jullie deze ijskoude ervaring aan?

Ga je Expeditie Arctic spelen? Een kleine waarschuwing: deze kamer bevat actieve onderdelen die je zintuigen prikkelen en bevat onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn voor mensen met epilepsie. De kamers hebben een maximale hoogte van 240 cm. Maar dat is voor de echte durfal geen probleem toch? Durf jij het aan om deze super coole escape te spelen? Reserveer dan direct!

Minimale leeftijd: 14 (jonger alleen onder begeleiding van minimaal 2 volwassenen, minimale leeftijd: 11 jaar

Escape room De Judas Game

Maximale tijd: 240 minuten
Capaciteit: 8 t/m 100 spelers

Ben je fan van het televisieprogramma Wie is Mol? Dan is dit spel helemaal geschikt voor jou! Jij en de rest van de medespelers voeren verschillende opdrachten uit, waarbij de Judas zoveel mogelijk zal proberen te saboteren. Kruip in de huid van de mol, of in dit geval de Judas en weet zo goed mogelijk iemands vertrouwen te winnen. Of probeer alle verdachtmakingen en verdenkingen zo goed mogelijk te noteren in je notitieblokje om de Judas te achterhalen. Aan het eind van het spel ondergaan alle deelnemers individuele ondervragingen en aan de hand daarvan wordt de winnaar bepaald.

Dit spel is uitermate geschikt om te spelen met vrijgezellenfeesten, vriend(inn)engroepen, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes / teambuilding

Duur: 180 tot 240 minuten

De Judas Game kan ook gespeeld worden door kinderen en tieners. Leuk als kinderfeestje of om te doen met een jongerengroep. Het spel is geïnspireerd door “Wie is de Mol”, één iemand gaat zijn uiterste best doen om het spel te saboteren en alle opdrachten te laten mislukken, zonder dat de anderen dat merken. Aan het eind van het spel wordt er een test gemaakt om te kijken of iedereen de Judas heeft ontdekt. Voor diegene die het meest weet van de Judas is er een leuke prijs.

Deze game is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Escape room Het Papieren Huis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Stap in de belevingswereld van de Netflix hitserie: ‘La Casa de Papel’ Vind jij dit ook zo’n goeie serie? Wij ook. Daarom zijn we super enthousiast over deze room. Heb je de serie niet gezien? Geen probleem, ook dan is dit een te gekke beleving!

Wat je te wachten staat? Jullie worden gegijzeld door de mannen en vrouwen die De Munt willen beroven. Jij en je groep ontsnappen aan de ogen van de bewakers. Over 60 minuten komen ze terug om te controleren of jullie nog op de plek zitten waar ze jullie hebben achtergelaten.

Spannend! Lukt het jou en je team om binnen dit uur de uitgang te vinden en zo weer van jullie vrijheid te genieten? Of krijgen de bewakers jullie toch nog te pakken en wacht er een voor jullie nog onbekende straf….

Informatie over Escape Zwolle

Spellen bedenken en spelen is een grote hobby van van deze eigenaren geweest. Zij hebben hier 4 jaar geleden hun werk van gemaakt door het ontwikkelen van allerlei citygames in het centrum van Zwolle. Nu zijn ze eindelijk toegekomen aan de ultieme uitdaging. Het maken van Escaperooms!

Ze bieden een mooi breed aanbod van escaperooms. Van heel technisch tot klassiek escapen!

Deze locatie heeft een leuke ontvangstruimte waar je voor en na je escape rustig wat kunt drinken. Tevens zitten zij op een mooi terrein waar je gratis kunt parkeren.
Vlak naar afrit Zwolle-Noord ligt deze locatie, mooi centraal en binnen 5 minuten sta je ook weer midden in het centrum van Zwolle.

Prijzen:
4-5 personen €119
6 personen €129

Escape Zwolle Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Zwolle? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Ik ben vandaag bij deze escaperoom geweest met een klassenuitje. Had nog nooit eerder een escaperoom gedaan. Maar ik ben fan geworden! Het personeel was heel vriendelijk. De pakken en kamer gaven je echt het gevoel alsof je even in de serie mocht spelen. Jammer genoeg net de laatste 2 puzzels niet kunnen doen door gebrek aan tijd. Maar voor een onervaren escaperoom team, hebben we het goed gedaan!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2021 Karsten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Super leuke en complete escape. Wij deden het papieren huis met 4 personen. Pittig, veel verschillende opdrachten, soms gezamenlijk en soms parallel. Verrassend en leuk. Net binnen de tijd gehaald en vol enthousiasme werden na afloop alle stappen nog eens met ons doorgenomen. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2021 Monique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Fantastisch en doordachte Escape Room! Al een paar escape rooms gehad, waarvan deze er toch echt uitspringt!
Goed verhaal en vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 juli 2021 Jeffrey Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Goede room met veel leuke en afwisselende puzzels. Veel techniek, ik ben er fan van! We werden hartelijk ontvangen en konden na de tijd heel relaxed nog even een biertje drinken! Aanrader om te gaan doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2019 Richard Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Goede escape room. Vooral veel verschillende puzzels, dat maakt het gaaf! Verhaal achter de puzzels ook. Beleving had wat mij betreft nog meer gemogen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2019 Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest