Escape Zwolle

Ceintuurbaan 14P, 8024 AA, Zwolle

Provincie Overijssel | Regio Meppel, Zwolle

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Zwolle

Ceintuurbaan 14P, 8024 AA, Zwolle

Beschikbare escape rooms bij Escape Zwolle

Escape room Het Papieren Huis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2019
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Stap in de belevingswereld van de Netflix hitserie: ‘La Casa de Papel’ Vind jij dit ook zo’n goeie serie? Wij ook. Daarom zijn we super enthousiast over deze room. Heb je de serie niet gezien? Geen probleem, ook dan is dit een te gekke beleving!

Wat je te wachten staat? Jullie worden gegijzeld door de mannen en vrouwen die De Munt willen beroven. Jij en je groep ontsnappen aan de ogen van de bewakers. Over 60 minuten komen ze terug om te controleren of jullie nog op de plek zitten waar ze jullie hebben achtergelaten.

Spannend! Lukt het jou en je team om binnen dit uur de uitgang te vinden en zo weer van jullie vrijheid te genieten? Of krijgen de bewakers jullie toch nog te pakken en wacht er een voor jullie nog onbekende straf….

Informatie over Escape Zwolle

Spellen bedenken en spelen is een grote hobby van van deze eigenaren geweest. Zij hebben hier 4 jaar geleden hun werk van gemaakt door het ontwikkelen van allerlei citygames in het centrum van Zwolle. Nu zijn ze eindelijk toegekomen aan de ultieme uitdaging. Het maken van Escaperooms!

Ze bieden een mooi breed aanbod van escaperooms. Van heel technisch tot klassiek escapen!

Deze locatie heeft een leuke ontvangstruimte waar je voor en na je escape rustig wat kunt drinken. Tevens zitten zij op een mooi terrein waar je gratis kunt parkeren.
Vlak naar afrit Zwolle-Noord ligt deze locatie, mooi centraal en binnen 5 minuten sta je ook weer midden in het centrum van Zwolle.

Prijzen:
4-5 personen €119
6 personen €129

Escape Zwolle Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Zwolle? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Ik ben vandaag bij deze escaperoom geweest met een klassenuitje. Had nog nooit eerder een escaperoom gedaan. Maar ik ben fan geworden! Het personeel was heel vriendelijk. De pakken en kamer gaven je echt het gevoel alsof je even in de serie mocht spelen. Jammer genoeg net de laatste 2 puzzels niet kunnen doen door gebrek aan tijd. Maar voor een onervaren escaperoom team, hebben we het goed gedaan!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2021 Karsten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Super leuke en complete escape. Wij deden het papieren huis met 4 personen. Pittig, veel verschillende opdrachten, soms gezamenlijk en soms parallel. Verrassend en leuk. Net binnen de tijd gehaald en vol enthousiasme werden na afloop alle stappen nog eens met ons doorgenomen. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2021 Monique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Fantastisch en doordachte Escape Room! Al een paar escape rooms gehad, waarvan deze er toch echt uitspringt!
Goed verhaal en vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 juli 2021 Jeffrey Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Goede room met veel leuke en afwisselende puzzels. Veel techniek, ik ben er fan van! We werden hartelijk ontvangen en konden na de tijd heel relaxed nog even een biertje drinken! Aanrader om te gaan doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2019 Richard Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Goede escape room. Vooral veel verschillende puzzels, dat maakt het gaaf! Verhaal achter de puzzels ook. Beleving had wat mij betreft nog meer gemogen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2019 Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest