Escape House Biestheuvel

Hoogcasteren 25, 5528 NP Hoogeloon, Nederland

Provincie Noord-Brabant | Regio Eindhoven

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape House Biestheuvel

Hoogcasteren 25, 5528 NP Hoogeloon, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape House Biestheuvel

Escape room Het Jagersch Huys

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 10 t/m 20 spelers
Open sinds: mei 2015
Minimale leeftijd: 16

Begin vorige eeuw was de verdwijning van een man uit Hoogeloon groot nieuws. De vader van Cornelis, jachtopziener van Landgoed De Biestheuvel, was van de ene op de andere dag spoorloos verdwenen. Zelfs de politie kon dit mysterie niet ontrafelen. In 1993 overleed Cornelis en nog steeds is zijn vader nergens te bekennen. Het huis van Cornelis aan het landgoed staat leeg sindsdien. Zou er in het huis misschien meer te vinden zijn over deze verdwijning? Leeft de vader of Cornelis nog of is hij toch vermoord? Jij en je teamleden gaan daar achter komen.

Je speelt dit spel met minimaal 10 en maximaal 20 personen tegelijk. De minimumleeftijd voor dit spel is 16 jaar. Voorafgaand aan het spel krijg je via een videoboodschap 10 minuten uitleg over het spel. Zorg dus dat je op tijd bent. Ontdek de waarheid achter deze verdwijning en de waarheid achter de man zelf!

Informatie over Escape House Biestheuvel

De meeste escape rooms bestaan uit 1 kamer. De makers van Escape House bij Landgoed De Biestheuvel in Hoogeloon hebben hier een kleine draai aan gegeven. Bij Escape House Biestheuvel ontsnap je namelijk uit een volledig huis. Het spel is gemaakt voor grote groepen: je speelt met minimaal 10 personen tot maximaal 20 personen tegelijk. Leuk idee voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten of een uitje met de gehele familie of collega’s. Het is een leegstaand huis aan het landgoed en het verhult een groot mysterie. De geheimzinnige verdwijning van de vader van de jachtopziener speelt een grote rol in dit huis. Ontrafel jij dit mysterie?

Escape House ‘Het Jagersch Huys’ Biestheuvel bevindt zich aan Hoogcasteren 25 in Hoogeloon aan Landgoed De Biestheuvel. Het Escape House is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer door de ligging. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein. Je speelt dit spel met minimaal 10 en maximaal 20 personen tegelijk. De prijs voor 1 spel is €250,- ongeacht het aantal spelers. Hoe meer mensen meespelen, hoe lager de prijs per persoon dus. Je krijgt voor het spel 60 minuten de tijd. Puzzel, reken, denk out of the box en werk samen om de waarheid over de verdwijning van deze man op tafel te krijgen!

Escape House Biestheuvel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape House Biestheuvel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Gelukt! Maximaal genoten van dit Escape House! Met 20 personen een klein uur hard gewerkt en plezier gehad! Aanrader!

22 oktober 2015 Jeroen Rietveld  meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Voor de 2e keer geweest met het bedrijf voor teambuilding. Alles goed georganiseerd en geregeld!

5 juli 2015 Lise Ommering-Zeiter  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Tjeetje, ik ben echt zwaar onder de indruk. Wat een geweldige activiteit. Volledig tot in de finesse uitgewerkt. Heel veel complimenten! Om dit raadsel op te lossen moeten we volgens mij op zoek naar deelnemers die een stuk slimmer zijn dan ik.

21 mei 2015 Susanne Berendsen-Bierens  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest