Escapeloop Sloten

Heerenwal 48, 8556 XW, Sloten

Provincie Friesland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escapeloop Sloten

Heerenwal 48, 8556 XW, Sloten

Beschikbare escape rooms bij Escapeloop Sloten

Escape room Flessenpost van het bierschip

Maximale tijd: 135 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk

In dit op waarheid gebaseerde verhaal, ga je terug in de tijd. Om precies te zijn naar 12 mei 1588. Dit is de tijd van de tachtigjarige oorlog, waarbij Spanje grote delen van Nederland in handen heeft. De Spanjaarden zijn vastbesloten om het noorden van Nederland ook in te nemen en met name het stadje Sloten is een belangrijk doelwit geworden. Er staat iets groots te gebeuren dat kun jij aan alles voelen in de stad. Laat jij nou net flessenpost hebben gevonden van een schip hier uit de buurt…

Van wie is dit afkomstig en wat wil diegene? Kun jij deze flessenpost openen en de stadswachter helpen om dit mysterie op te lossen?

Informatie over Escapeloop Sloten

Ben je gek op het oplossen van puzzels en houd je van de buitenlucht? Met een Escapeloop combineer je beide in één activiteit. Escapeloop is het concept van een escape room gecombineerd met een citytour door de door jou gekozen plaats. Als je op zoek bent naar een leuke en nieuwe manier om je geest uit te dagen, dan is dit iets voor jou!

Los jij binnenkort een van deze mysteries op?

Locatie
Deze Escapelopen zijn gebaseerd op verhalen, mythes of kenmerkende dingen uit de desbetreffende plaats. Iedere Escapeloop heeft hierdoor zijn eigen verhaal die je door de stad of het dorp leidt. Je komt langs de mooiste bezienswaardigheden en leert daardoor al puzzelend de plaats helemaal kennen. Je zult dingen zien, die je anders waarschijnlijk gewoon voorbij was gelopen.

  • Escapeloop is momenteel te spelen op vijf locaties met ieder een eigen verhaal. Hierdoor zijn ze afzonderlijk te spelen. Ze zijn momenteel druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe Escapelopen.

Prijzen
€34,95 per flessenpost

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest