Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom All In Echt

Bandertlaan 9, 6101 NL Echt, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom All In Echt

Escape room De gokautomaatexploitant

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2015
Thema’s: Loods, Recherche

Henk Saffier, een vrolijke Amsterdammer, verhuist samen met zijn vrouw Betty naar Limburg waar ze samen de uiterst succesvolle onderneming Saffier bv. runnen. in ieder Café en friture is wel een automaat van Saffier bv. te vinden. Na een aantal jaren verandert de markt waardoor de zaken steeds minder gaan. Maar de trotse Henk wil dit niet onder ogen komen ook niet aan zijn Betty. Om toch de omzet te halen knutselt hij met de automaten waardoor Henk ten koste van de klant toch zijn omzet haalt. Maar dan valt op 22 december 1986 de FIOD binnen. Zijn loods is al die tijd niet betreden maar nu mag jij naar binnen. Los jij de mysteries op?

Escape room De illusionist

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2015
Thema’s: Magie

Stap in de wereld van Boris Zeegers, een goochelaar die door zijn opa Anton in aanraking kwam met de liefde voor magie. in 1977 stierf opa Anton en nadat Boris zijn dagboek vond raakte hij verstrikt in een wereld vol magie, bedrog en manipulatie. om zichzelf en de wereld te beschermen sloot Boris zijn goochelkamer in 1978. Op 11 Januari stierf Boris een mysterieuze dood. Zijn goochelkamer bleef al deze tijd gesloten, maar nu openen we zijn kamer…

Informatie over Escaperoom All In Echt

All in Echt opende in september 2009 een nieuwe evenementenlocatie ter grootte van maar liefst 5000 m2. Uitgerust met een spectaculaire kartbaan, (disco) bowlingbaan, lasergame arena, een evenemententerrein met meerdere paintballterreinen en diverse themaruimten. All in Echt biedt hiermee verrassende totaalconcepten voor bedrijfsfeesten, borrels, vergaderingen en presentaties. Waaronder dus nu ook een escaperoom.

Escaperoom All In Echt Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom All In Echt? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

2

Slecht… Erg slecht. Amateuristisch! Niet doen
Je kreeg een uitleg over hoe de combinatie (om te ontsnappen) ingevoerd moest worden. Het verhaal had weinig verband onderling met het vinden van de puzzels. Heel veel rommel wat geen samenhang heeft en geen toegevoegde waarde. Het kost tijd en levert niks op. Kapot *** wat je kunt puzzelen ligt er voor de show…. n.v.t. in het verhaal. Waarom knip je het dan kapot en verstop je het? Om tijd te rekken omdat je geen goede puzzels kunt maken en de 45min. escape room niet kunt vullen……..  . Mijn schoenen vielen uit. Slecht slecht slecht. Niet doen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
10 augustus 2019 Paul  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Afgelopen zaterdag de illusionist kamer gespeeld. Leuke escape room en ondanks de drukte werd er ruim de tijd genomen om alles tot in detail uit te leggen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 december 2018 Sophie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Leuke escaperoom! Hoog puzzel gehalte, ook met puzzels die heel anders zijn dan in andere escaperooms. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
28 november 2018 Stefano  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Leuke escape room! Zeer leuk verhaallijn. Even wat anders als het standaard verhaaltje in elke escape room. Niveau van de escape room is prima. Niet te moeilijk maar zeker ook de te makkelijk. Personeel was prima en de locatie is helemaal top! Niet alleen escape rooms te vinden maar ook Prison Island wat we daar bij hebben geboekt! Ik raad iedereen aan All in echt een keer te bezoeken. Voor ieder wat wils.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 november 2018 Tom F Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Heel toffe escaperoom. Samen met onze vriendengroep hebben wij onze hersens laten kraken over de leuke puzzels. De escaperoom hadden we gecombineerd met een avondje Karten in dit leuke entertainment centrum

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 november 2018 Noud  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

De introductie was IN de escaperoom, wat niet bevorderend is voor de beleving. De host was niet enthousiast. De spellen waren erg makkelijk en er waren geen speciale elementen aan deze kamer. Verder was het erg klein. Sommige hints verraadden zich door excessief gebruik. Helaas is het geen waar voor je geld.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
22 september 2018 Daan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
2

Waardeloze escaperoom: het was er vies, puzzels zeer eenvoudig en desondanks niet in orde/kloppend (door vorige groep ‘gesaboteerd’ en niet opgemerkt door bedrijf) waardoor de puzzel niet klopte en je het niet haalde. Verder legde de host legt al teveel info bloot bij introductie. Helaas ook totaal geen mooie vormgeving/gebruik gemaakt van gave effecten, dus absolute afknapper.

Enige voordeel; horeca en parkeerplaatsen aanwezig.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
8 september 2018 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Leuke Escape room! Goed verhaal en leuk puzzels. Daarnaast waren er nog veel meer andere activiteiten zoals lasergamen, karten en bowlen. Service was super. Top dag gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 december 2016 Tim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

Echt een waardeloze escape room. Goedkoop geld verdienen met een kleine ruimte, zonder goede verhaallijn, effecten, uitdagingen etcetera. Wegblijven!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
1 oktober 2016 Rutger Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest