Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Amersfoort

Siliciumweg 21, 3812 SV, Amersfoort

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Amersfoort

Escape room The Money Hunters

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 9

Een oud verlaten pand staat al jaren leeg aan de siliciumweg in Amersfoort. Er schijnt daar vroeger een hele rijke tandarts (Anton de Wit) te hebben gewoond. Anton de Wit  is overleden door een noodlottig ongeval en de gemeente heeft besloten om de tandartspraktijk voorgoed af te sluiten en dicht te timmeren.

Volgens de geruchten zou de tandarts heel veel geld hebben verstopt in en rondom zijn praktijk. De familie van de tandarts wil graag zijn geld terug en heeft hulp nodig bij het vinden van al dat geld.

Komen jullie familie de Wit helpen het geld terug te vinden?

Let op!
Deze escaperoom is dezelfde Escaperoom als The Crazy Mister hunter maar dan met een kindvriendelijker verhaal,  geluid, licht en geheel afgestemd voor het hele gezin! Heb je de escaperoom Crazy Mister Hunter gespeeld raden wij je aan een andere escaperoom te kiezen.

Escape room Proffessor Schnitzel: Op expeditie naar de verborgen schat

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Makkelijk

Professor Schnitzel loopt op een dag door de bossen. Opeens ziet professor Schnitzel een fles drijven in het water, hij sprint er gelijk op af en ziet tot zijn verbazing dat er een brief inzit. Hij gaat snel naar huis toe om de fles te openen, en te kijken wat er op het papiertje staat. De fles is open en voorzichtig haalt hij het papiertje eruit. Het blijkt te gaan om een schatkaart, tenminste daar lijkt het op.

Vandaag is het zover, jullie gaan samen met professor Schnitzel op jacht naar de schat die op de schatkaart staat aangegeven, is het wel een schat? Of is het een val?

Escape room Time Machine

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: februari 2022
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Avontuur, Mysterie

Professor Schnitzel heeft een nieuwe uitvinding gemaakt waar hij jaren mee bezig is geweest. Een tijdmachine waarbij hij naar alle tijden terug in de tijd kan gaan. Tenminste dat denkt hij, nu moet de tijdmachine alleen nog even getest worden met proefpersonen zodat hij definitief gebruikt kan worden.

Geef je snel op samen met je vriendjes en vriendinnetjes om de Tijdmachine te testen!

Escape room The Crazy Mister Hunter

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 16

Kruip in de huid van een onderzoeksteam, om bewijs te verzamelen tegen The Crazy Mister Hunter. Er gebeuren vreemde dingen in de buurt van de gesloten tandartspraktijk van The Crazy Hunter.

Na heel veel klachten en vreemde gedragingen is in 1973 de tandartspraktijk van de heer Hunter gesloten. Sindsdien hebben wij de heer Hunter nooit meer gezien. De praktijk is nog altijd hermetische afgesloten, en niemand komt er meer in. Toch gebeuren er nog steeds vreemde dingen in de buurt van de tandartspraktijk. De lichten zijn soms aan, en sommige mensen hebben zelfs de heer Hunter gezien in de praktijk.

Om iedereen gerust te stellen gaan jullie met je team de uitdaging aan, en gaan een kijkje nemen in de buurt van de tandartspraktijk, Jullie moeten zoveel mogelijk geld en drugs meenemen mocht je deze tegen komen, en rapporteren wat de er allemaal gebeurt in de verlaten praktijk. Maar…..pas op dat je de heer Hunter zelf niet tegenkomt, hij heeft nogal een fixe reputatie.  Hij wordt niet voor niets ‘The Mister Crazy Hunter’ genoemd!

Escape room Professor Schnitzel ‘Op jacht naar de gouden munt’

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 6
Moeilijkheid: Gemiddeld
Professor Schnitzel gaat nog een keer terug naar de oude fabriek waar hij altijd gewerkt heeft. Tien jaar geleden hebben ze professor Schnitzel ontslagen omdat ze geen geld meer hadden om de professor te betalen. Maar dat ging niet vrijwillig, professor die baalde daar enorm van en heeft zijn laatste uitvinding mee genomen naar huis om de uitvinding af te kunnen maken, ook daar was professor schnitzel niet veilig want de geheimen diensten willen die uitvinding terug. Hij heeft alles verstopt achter slot en grendel en is gevlucht. Sindsdien is professor schnitzel op de vlucht, vele van jullie hebben de professor al geholpen.

10 jaar later staat professor weer voor de fabriek, wel in de bosjes want ze mogen hem absoluut niet zien. Hij heeft in die tijd dat hij daar gewerkt heeft, een gouden munt gevonden, deze munt is bijna €200.000 waard en heeft hij verstopt in een van de werkkistjes. Vandaag is de dag dat hij de gouden munt gaat ophalen, maar daar heeft hij wel jullie hulp bij nodig. Het pand is heel goed beveiligd en soms zullen jullie voor zijn afleiding moeten zorgen.

Lukt het jullie samen met de professor zijn gouden munt te vinden en veilig het gebouw weer te verlaten? Jullie hebben 75 minuten, succes!

Escape room Het Mysterie van de Boshut

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 9 spelers
Open sinds: mei 2018
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld
Help boswachter James om het Mysterie van de Boshut te onrafelen. Een tijdje geleden zijn er in het bos een aantal boshutjes verbrand, behalve één boshut. Dat is best wel opvallend en boswachter James wil uitzoeken waarom deze boshut niet in vlammen is opgegaan?

Help jij mee, om binnen het uur, het Mysterie van de boshut op te lossen?

Informatie over Escaperoom Amersfoort

Voor kids zijn er weinig escaperooms in Nederland. Deze locatie is daarom speciaal voor de kids, en ze zorgen voor een unieke beleving met de 2 escaperooms die ze hebben:

  • Het mysterie van de boshut
  • De geheimen van professor Schnitzel

Prijzen:
Vanaf €99 kun je al een kamer boeken.

Escaperoom Amersfoort Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Amersfoort? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Kinderfeestje met 7 meiden van 10 jaar oud. Vol verhalen en met rode wangen kwamen ze de escape room uit…niet eng, vooral leuke opdrachten, vol verrassingen en *** (ze hebben de tijdmachine gedaan). Ook de ontvangst en service erom heen erg vriendelijk en persoonlijk! Kortom aanrader voor kinderen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 september 2022 Eva Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Samen met mijn vriend de Time Machine gedaan!
Wat was het ontzettend leuk! Ondanks dat wij nogal wat hints nodig hadden;-)

Super leuk verhaal, leuke ruimtes en vooral een hele leuke dame die ons vriendelijk en enthousiast heeft ontvangen!

Bedankt voor de leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 augustus 2022 Jennifer Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Leuke escaperoom gedaan 👍🏼
We hebben het mysterie van de Boshut opgelost en zijn ook nog op tijd ontsnapt 😅
Ons gezelschap was gevarieerd (van onze dochter van bijna 7 tot opa & oma van begin 70) en daar was de escaperoom geschikt voor (deze kamer is wat minder geschikt voor iemand die niet volledig mobiel is).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 augustus 2022 Saskia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

We zijn hier met het kinderfeestje van onze dochter geweest. De kinderen zaten helemaal in het verhaal en enthousiast over de puzzels en de mysterie in de kamer. Spannend en heel erg leuk was hun reactie, een echte aanrader. Wij komen nog eens terug.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 juli 2022 Eva Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Erg leuk en spannend. Kan te spannend zijn voor wat jongere kinderen.(crazy mister hunter)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 mei 2022 M. Letter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Het was leuk, eng en hele vriendelijke mensen zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 maart 2022 Marion Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super de eerste keer met heel het gezin,
7,11,14 jaar oud de kids echt tof.

De jongste een diploma maar die van 11 had het ook nog wel gewild maar durfde er niet om te vragen tip dus vraag aan alle kids als ze er 1 willen hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2022 Pieterjan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ik ben met een kinderfeestje geweest van mijn dochter in de leeftijdscategorie 8/9 jaar.
De kids vonden het erg spannend, voor sommige was het zelfs iets te spannend. Vooral de posters in het café, zorgde ervoor dat het iets spannender werd ervaren. Maar het personeel was zo vriendelijk en dacht in alles mee, en hadden duidelijk ervaring hoe ze de kids over de streep konden trekken om mee te doen. Ik mocht zelfs als begeleider meegaan, om hen dat extra zetje gegeven, zodat alle kids konden meehelpen om het mysterie op te lossen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 november 2021 Jessica Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Met 3 meiden van 13/ 14 jaar naar de crazy hunter. Ze vonden het spannend en soms ook moeilijk maar uiteindelijk was het een geweldige ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2021 Mascha Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Children
9

Wij hebben allemaal genoten van de Boshut. De leeftijd varieerde van 14 tot 77. Echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2021 Marga Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Met twee volwassenen en kinderen van 11 en 13 de Crazy mr Hunter gedaan. Was erg leuk en voor iedereen iets te doen. Je moest echt samenwerken. Prima tijdsbesteding! Niet te eng. Wel hard werken met puzzels oplossen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
21 oktober 2021 Marleen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij hebben de gezinsversie van de Crazy Hunter gespeeld met onze kinderen van 9, 11 en 13. Voor de meesten van ons de eerste echte escape room. Het was een superleuke ervaring, goed overleg vooraf mogelijk waardoor het spannend genoeg was maar niet te eng voor onze jongste. Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 oktober 2021 Miriam Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een toffe escaperoom. Het was onze eerste keer met kids 6 & 8. Ze vonden de verlaten hut (familie) wel een beetje spannend. Maar door de fijne en professionele begeleiding verdween de spanning en vonden ze het heel erg tof. Vooral ook de diversiteit aan puzzels maakte het dat ook de jongste goed mee kon doen. Maar ook voor de volwassenen was het uitdagend. Ik zou deze room aan iedereen aanraden!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 oktober 2021 Wieneke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Verrassende start. Spanning zat er meteen goed in en dat werd zeker niet minder. Het puzzelen regelmatig onderbroken met een gilpartij. Uiteindelijk kunnen ontsnappen aan Crazy mr Hunter. Echt hele toffe escape en ook leuk om daarna nog na te kunnen praten met de spelleider. Bedankt voor de fantastische avond!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2021 Jolijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben genoten van de escaperoom! Het wad erg spannend en goed te doen voor beginners zonder al te veel hints nodig te hebben.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2021 Amber Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

De Boshut: De sfeer wordt goed neergezet. Wij waren er als gezin met kinderen van verschillende leeftijden. Het was heel fijn om af en toe met een hint verder geholpen te worden. De kinderen vonden het fantastisch dat we het 1 minuut voor het uur om was toch nog gehaald hadden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2021 Dolores Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We hebben een erg leuke middag gehad, mooi hintsysteem, enthousiast ontvangst, voor iedereen genoeg te doen en veel spanningsmomenten. Ook leuke verhaallijnen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 december 2020 Rob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Super leuke escaperoom, the crazy mister hunter. Wel met oudere kinderen doen. Goed in elkaar gezet, leuke spannende momenten. Nette service.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 augustus 2020 van der Velden Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wauw wat een toffe nieuwe escaperoom heeft Laserloods Amersfoort. Hij is wel echt spannend en de puzzels zijn niet al te moeilijk. Iets maakt het allemaal nog veel spannender. Maar wat dat ‘Iets’ is laat ik achterwege.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 augustus 2020 Robin Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Deze kamer gedaan met mijn twee kids. Ouder dan 10. Puzzels voor hun leuk en uitdagend. Veel spannende elementen, goede opbouw en samenwerking is nodig. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Kortom spannende nieuwe escaperoom in laserloods Amersfoort

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 juli 2020 Anneke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Heel spannend voor de pubers. Intrigerende puzzels voor de volwassenen. Teamwork is echt nodig. Superleuke gezinsactiviteit. Ingewikkeld genoeg om je hersens te kraken, maar ook soms een hint om weer een stapje verder te komen. Super beleving

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2020 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Onze eerste keer met kinderen van 11 en 8 jaar. Wij vonden het erg leuk en ook wel spannend. We gaan het zeker nog eens doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 januari 2020 Isabelle  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij hebben met ons gezin de Boshut gespeeld (7-12-17-49-52). De eigenaar is erg vriendelijk en heeft ruim de tijd genomen om ons te vertellen hoe de boshut in elkaar steekt.

Echt een aanrader voor jong en oud.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 januari 2020 Martijn  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Het was een fantastische ervaring, niet alleen voor de kinderen. Niet eng, maar wel spannend…..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2019 Tanja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij hebben het mysterie van de boshut gedaan met ons gezin (kinderen van 7,9 en 11). We zijn heel goed ontvangen en de escaperoom was Superleuk. Genoeg puzzels voor alle leeftijden, ook de jongste heeft echt een bijdrage kunnen leveren. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 november 2019 Eefke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

SUPERLEUK!! We willen nog een keer!! Zo kwamen de kids uit de escaperoom. Geweldig om te zien hoe deze groep achtjarigen samen heeft gewerkt, enthousiast mee heeft gedaan en fanatiek heeft gepuzzeld om naar de uitgang te komen. Wat een energie! Aanrader. En daarna nog pannenkoeken gegeten ook, feest compleet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 oktober 2019 Alice Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Wij besloten last-minute te gaan escape met ons gezin afgelopen vrijdag. We hadden weinig ervaring maar hebben echt een leuke ervaring gehad. De afwisseling tussen volwassen opdrachten en opdrachten voor de kids is echt een aanrader.
We kregen zelfs een drankje van het huis! De volgende kamer gaan we ook doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2019 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Leuk voor alle leeftijden, en niveaus! Spannend van het begin tot het eind.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2019 Marja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Goede escape room, die soms zelfs lastig voor ons als volwassenen was. Maar de hulp was perfect en de uitleg van te voren ook. Super!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 augustus 2019 Kevin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We waren met een groep 12 jarigen. Ze kwamen erg enthousiast uit de escaperoom de Boshut. Sommige dingen waren toch nog lastig?. Ze gaven de escaperoom een 10 of een9. Afgerond..een 10.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juli 2019 Nancy  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuk en nog best pittig met 8 boys! ?…………..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juli 2019 Naomi  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Wij zijn in de kamer de boshut geweest. De kinderen vonden het super! De ontvangst was erg vriendelijk en fijn. Een goede en duidelijke uitleg. Leuke puzzels voor kinderen en volwassenen. Zeker de moeite waard om hier heen te gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juli 2019 Marit Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

De boys kwamen superenthousiast de escaperoom van dr. Schnitzel uit. Waardering een 10 ! De muziek , geluiden en sloten vonden ze het leukst.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli 2019 S. Kreekel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Erg leuke ervaring voor kinderen. Leuke opdrachten en samenwerken is belangrijk. Wel moeilijk, maar kom je er niet uit, kan je altijd hulp vragen…Lekkere pannenkoeken

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli 2019 Tover Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Kinderfeestje van onze dochter. De meiden vonden het in het begin een beetje eng. Maar door de juiste begeleiding ging dit prima! Leuke en nette locatie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2019 Marsa Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Echt een aanrader. Verjaardag met jongens van 12 tot 14. Reacties: geweldig, leuk, wauw man! Ze hebben genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2019 Danny  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Fantastisch familiegebeuren (opa/oma kinderen en kleinkinderen….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2019 Hanny  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Leuke ervaring met de hele familie. Zeker de moeite waard. ??

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2019 Albert Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Spannend verhaal met veel verschillende opdrachten. Met zes meiden van elf jaar was er voor iedereen genoeg te ontdekken en te doen. Voldoende hints om het tempo hoog te houden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2019 Marieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super leuk en veel ervaringen om achteraf te delen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2019 Marie-Nelle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

het was een spannend avontuur en je moest goed samenwerken om de puzzels op te lossen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2019 Aaron Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het was echt super leuk. Groep van 7 kinderen die echt samen alles op moesten lossen. Verschillende leeftijden van 6 tot 9 jaar. Ook werd er top gereageerd als je even vast liep. De laatste 10 minuten waren lekker spannend. Laatste opdracht was wel super leuk, wat vonden ze het spannend tot de deur open ging. Super om te zien hoe de kids het deden. Erg genoten en een cijfer was wel erg moeilijk wat een miljoen kon nou net niet gegeven worden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2019 Karin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuke escaperoom. Jongens vonden het heel spannend. Net op tijd naar buiten gekomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2019 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuke cryptische oplossingen.was jammer dat het afgelopen was,had van mij langer gemogen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2019 Sebastiaan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het was een spannend verhaal en best nog moeilijk op te lossen. Het vroeg echt om teamwork!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2019 Ellen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Meidenfeestje van onze dochter een super leuke escaperoom gespeeld. Zeer zeker de moeite waard. Top begeleiding veel geduld voor deze meiden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2019 Wilja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuke en voor de kinderen soms spannende opdrachten. Er werd samengewerkt, naar elkaar geluisterd en veel plezier gemaakt. De hulp van de *** had de juiste intervallen en duidelijke tips. Er is genoten op dit kinderfeestje. Voor herhaling vatbaar en een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2019 Chantal  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Onze meidengroep is erg enthousiast over de escaperoom. Veel gegild en erg veel lol gehad. Allemaal vonden ze het leuk ?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2019 Petra  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Children
10

Superleuke ochtend gehad! Kids hebben genoten!…………

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2019 Els  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Het was een leuk en spannend verhaal……….opdrachten een mooie uitdaging voor de groep dames van 9 jaar. De moeite waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2019 Jos Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Een spannende en gevarieerde escape room voor de kinderen. Ze hebben ervan genoten, want ze geven een 10 als score ?!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2019 Niels Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuke ontvangst. De kinderen vonden het superleuk en hebben genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juni 2019 Leontina Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super leuke escaperoom voor kinderen. Maakte het kinderfeestje van onze dochter extra bijzonder. Spannend maar niet eng. Zeer geslaagd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2019 Anja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Spannend en uitdagend. De groep vond het superleuk! Leuk voor een kinderfeestje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2019 Natasja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De kinderen hebben zich super vermaakt. Goede begeleiding tijdens het spel. Locatie ziet er netjes uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 mei 2019 Berkenbosch Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Spannend en leuk met goede opdrachten. Wel goed nadenken ?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 mei 2019 Bianca Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Wij vonden de escape room superleuk, het was leuk voor jong en oud. En we hebben echt genoten. Het was een erg goede service. Het is super leuk en ook leuk voor kinderen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei 2019 Reitsma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Komt goed verzorgt over, geeft de kinderen goede informatie.is allemaal goed geregeld gaat goed met de kinderen om.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 mei 2019 Bianca  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De kinderen vonden het een beetje spannend in het begin, maar eenmaal in de kamer gingen ze helemaal los. Hele leuke ervaring voor de groep!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 mei 2019 Dionne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Ze vonden het geweldig en ook wel spannend. Leuk opgezet allemaal?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 mei 2019 Tessa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Fantastische beleving voor het hele gezin! Je zit direct in een spannende wereld. Lukt het even niet dan kun je een hint krijgen. Alles echt origineel. Met ***! Startfilm echt spannend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 april 2019 Daniel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Erg leuk, goede begeleiding en aangepast op het niveau van de deelnemers, onze mannen van 7 en 8 vonden het prachtig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 april 2019 Mariska Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Erg leuke escape room. Er wordt goed gelet op de behoeftes van de kinderen wanneer ze hulp nodig hebben. De opdrachten waren erg leuk en sloten goed aan bij de leeftijd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2019 Bsosupernova Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuk
Wel vrij veel tips gehad/nodig
Donker kaN spannend zijn

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 april 2019 David Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Heel leuk voor de kinderen! Mochten ze er wat moeite mee hebben worden ze goed geholpen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 april 2019 Marlies  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Ontzettend leuk voor kinderen! Precies goed: spannend, samenwerken, spellen op niveau top! Eens een keer wat anders voor een kinderfeestje, ze vonden het geweldig! Leerzaam, maar ook de decors waren super! Heel professioneel. Ik kan niets anders dan zeggen top!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 april 2019 Marloes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De kinderen hebben genoten! Het was een erg leuk kinderfeestje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 april 2019 Marjolijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuke ontvangst, relaxte uitleg en kinderen superenthousiast!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 april 2019 Lukas Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De kinderen kwamen stralend beide escape rooms uit, vol met verhalen. Een super leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2019 Karin  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Erg uitdagend leerzaam en leuk en spannend. Goed geregeld en respect voor het personeel. ?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 april 2019 Brigitte  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het was erg spannend, maar ook heel leuk. Wel aan te raden voor kinderen vanaf 8 of nieuwsgierige, onderzoekende 7 jarigen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 april 2019 Petra Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Ze waren vooraf toch een beetje nerveus, maar uiteindelijk vinden ze het heel erg leuk. Een top ervaring, een10!!?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 april 2019 Wouter  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

De kinderen hebben het echt heel spannend en leuk gevonden!
Lekker gegeten eerst, leuk gedaan allemaal en goede begeleiding tijdens de escape room!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 april 2019 Kristel  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuk!! Veel uitdaging, gezellig om te doen en superblij dat het ons gelukt is om te ontsnappen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2019 Liesbeth Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super leuke escaperoom met toffe puzzels en opdrachten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2019 Peter  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het was een succes! Veel rode wangen en nog lang niet uitgesproken na afloop. Erg leuk om als kinderfeest te ondernemen en weer eens wat anders voor de kids.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 maart 2019 Rob  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het oplossen van verschillende puzzels en de uitvergroting van de karakters was super om te zien!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 maart 2019 Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Goed en prettige communicatie vooraf met het reserveren. Zit goed ingeklaard allemaal!
Excuses voor het te laat zijn, ondanks dat een top ervaring voor de meiden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2019 Dirrianne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De jongens waren superenthousiast en helemaal hieperdepiep

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2019 Karin Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuke ervaring om als gezin te spelen. Als je twijfelt zeker doe! ??

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 maart 2019 Mariska Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Echte aanrader zeer spannend goed te doen voor kinderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 maart 2019 Ariska Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Wat een geweldige plek om een feestje te geven!goed leerproces voor kinderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 maart 2019 Wendy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Beetje eng. Leuk en spannend. Leuk voor een kinderfeestje.Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 maart 2019 Mirjam  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Erg leuk en spannend voor de kids, mooi afgestemd en haalbaar voor hun leeftijd (soms met wat welkome hulp).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 maart 2019 Roger  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuke escape room.Kids waren enthousiast over de puzzels. Goede begeleiding. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 maart 2019 Simone Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Was erg spannend, voor partijtje van mijn zoon van 9 jaar. We waren met 10 kids, dat was wel iets te veel, maar ze vonden het erg leuk! Zeker een aanrader. Etens moment van pannenkoeken was niet handig. Niet iets te eten voor begeleiding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 maart 2019 Janssen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Vanwege het slechte weer konden we op onze eerste gekozen locatie niet terecht.
Twee dagen geleden gebeld naar Laserloods Amersfoort om voor onze zoon toch het kinderfeestje door te kunnen laten gaan. Wat een service van af het moment dat we iemand aan de telefoon kregen tot het einde was alles tot in de puntjes geregeld.
Zeer zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 maart 2019 Van Duuren Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het ontvangst was super, mooie belevenis voor jong en oud. Ook voor de papa’s en de mama’s genoeg uitdaging. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 maart 2019 Melanie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Erg enthousiast waren de jongens, de setting, begeleiding passen in een jongerefeestje zoals het hoort??? Fijn dat ze kunnen roepen, springen en fantaseren zonder lelijk gezicht van een volwassene. Bedankt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 maart 2019 Richard CS Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Children
10

Geweldige ervaring……………………………………

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2019 Stefan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Vandaag kinderfeestje gehad en ik heb genoten van het samenspel van de kinderen. Goede escaperoom met veel denkwerk op niveau voor de kinderen. De kinderen hebben het gehaald en zijn super enthousiast. Zeer tevreden over de begeleiding van de kinderen tijdens het spel door Irma. Zeker aan te bevelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2019 Wendy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super leuk en spannend! Meiden vonden het geweldig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2019 Widy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Genoten van dit uitje .
Top ontvangst! Kortom leuke middag gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2019 De man Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Leuk om samen te werken als gezin. Erg actief en leuk om te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2019 Leonie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuk, echt een keer wat anders,
Zeker een aanrader !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 februari 2019 Marlies Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad. Ontvangst door Irma was super.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 februari 2019 Brigitte Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De jongens van 8+ waren er erg enthousiast over. Best drukke groep bij elkaar compliment voor de begeleiding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2019 Dennis Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De ontvangst en begeleiding was uitstekend. Alles was top geregeld en de meiden (10 jaar) vonden het fantastisch.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2019 Michael Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Hartstikke leuk. De kinderen waren dolenthousiast en de opdrachten waren met de gegeven begeleiding goed te doen voor deze groep 7 jarigen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 februari 2019 Maarten Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Prima verzorgd. De kinderen waren erg enthousiast en vonden het echt super. De tijd vloog om.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 januari 2019 B.J. Jawad Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuk feestje voor onze dochter. Verschillende puzzels die ze moeten oplossen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 januari 2019 Susanne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het was een zeer leuke ervaring. De kinderen hadden schik.
Ze vonden het begin eventjes eng, maar ze werden heel goed begeleid.
Super leuk feestje!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 januari 2019 Fam vd Brink Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

De kids hebben het heel leuk gehad! Super leuk ontvangst en afsluiting.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 januari 2019 Miranda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Onze dochter heeft een enorm leuk feestje gehad, de dikke tien meer dan verdiend. Ze hebben genoeg om over na te praten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2019 Fam Bos Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Goed verzorgd!
Leuke gastvrouw Irma die de kinderen goed weet te instrueren. Jammer dat het niet rolstoeltoegankelijk is, maar verder top!
Wij komen vast en zeker terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2019 Marloes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuk!!!!
Goed aangepast voor de kinderen. Niet te moeilijk niet te makkelijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2019 Bertha  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het was een hele leuke en spannende escape room voor kinderen maar ook voor volwassenen. Niet te moeilijke of te makkelijke puzzels en raadsels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2019 Reinata  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuk! Er werd vooraf een goede uitleg gegeven en ook tijdens het spel kwamen er nog wat tips. En wat een ontlading toen de codes gekraakt waren. Kortom een heel geslaagd feestje?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 december 2018 Heidi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Alles top voor elkaar. Leuke ontvangst en leuke gastvrouw. En de meiden hebben genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2018 Christa Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuk en spannend. Leuke puzzels veel afwisseling. En tof om samen te werken.
Leuke verhaallijn. Knap gemaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2018 Esther Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Een echte aanrader. Mijn dochter is met een groep van 6 meiden bij de escape room geweest. Wat een dolle pret. Je oren gaan wel piepen met al dat enthousiasme. De ouder blijven achter en kunnen onder het genot van een bakje koffie de geluiden op de achtergrond horen.
Wat leuk dat dit er nu ook is voor de doelgroep onder de 12 jaar. Gewoon doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2018 Rosanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Superleuk, de kinderen hebben genoten. Goede verzorging en begeleiding. Topfeestje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 december 2018 Irene Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Children
10

Hele leuke escape room. Goed te doen ook voor kids. Sommigen vonden het wel een beetje spannend (groepje meiden van 8)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 december 2018 Saskia  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Children
10

De kids hebben genoten dus wij ook. Zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 december 2018 Petra  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Ik vind het een leuke escape room, omdat je veel verschillende puzzels moet oplossen en omdat er een leuk verhaal zit aan de escaperoom. Kortom dit was een leuke ervaring en zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2018 Elise Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Met kinderfeestje van onze zoon Vincent geweest. Super leuk opgezet. Top personeel erg veel geduld. Één jongen vond het een beetje eng maar de rest vond het geweldig. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2018 Noorda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Reacties van de kinderen: Leuk thema, er gebeuren dingen die je niet verwacht, soms ook spannend en er zijn veel dingen die je kunt doen.
De kinderen vonden het hartstikke leuk en de begeleiding was goed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2018 Monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Leuk! Er moet echt samengewerkt worden. Naar elkaar luisteren en goed de aanwijzingen volgen. Echt leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 december 2018 Lis Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Children
9

Leuk, goede organisatie. Kinderen komen ethousiast uit de kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2018 Sjors  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Een mooie, gezellige ontvangstruimte! Personeel was heel hartelijk en attent. Uitleg aan de kinderen was duidelijk en men had veel geduld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2018 Familie van Etten Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Het was een erg leuke escaperoom om als gezin te doen! Samenwerking, de spanning om alles op tijd op te lossen, erg leuk! Leuke entourage en sfeer. Vriendelijke begeleiding. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2018 Familie van der Veen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Hele leuke ervaring voor een kinderfeestje. Leuke hoeveelheid spanning en uitdaging en goede begeleiding.
Leuke puzzels waar ze na moeten denken en samen moeten werken om verder te komen. Leuk aantal uitdagingen zodat iedereen wat kan doen.
Leuk dat ervoor wordt gezorgd dat de kinderen altijd kunnen ontsnappen doordat in d gaten gehouden wordt of ze een hint nodig hebben gedaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2018 Marjolein Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Geslaagd kinderfeestje, de kinderen vonden het spannend maar waren erg enthousiast! De diploma is een leuke herinnering van de escaperoom. Goed geregeld en leuk dat de pieten erbij waren om de kinderen te helpen. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2018 Nathalie  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Erg leuk en spannend. De kids hebben genoten………

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2018 Jason Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super kinderfeestje. Beetje eng soms maar dat ging snel over ?.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 november 2018 Henk Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Leuke ervaring! Enthousiaste en deskundige begeleiding, voldoende support voor onze groep 9-10 jarigen. De ontvangst en afsluiting maken het geheel compleet. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 november 2018 Leon Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De meiden waren super enthousiast!
Het komt aan op samenwerking, nadenken en veel Lol hebben samen.
Ontzettend leuk opgezet!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 november 2018 Mariska Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Leuke escaperoom met genoeg uitdaging , spanning en voldoende tips . Super dat de kinderen op die manier altijd de escaperoom op tijd kunnen verlaten .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2018 Miranda  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Kinderen vonden het bij aanvang spannend, was voor allemaal de eerste keer. Fijne ontvangst, duidelijke uitleg. Kinderen waren erg enthousiast! Escaperoom was geschikt voor deze leeftijd… superleuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2018 C. Petersen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Wij vonden het erg leuk om te doen! We hebben goed moeten samenwerken bij de opdrachten. Wij willen nog wel een keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2018 Jantine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Ze vonden het heel erg leuk om te doen. Het zat mooi in elkaar met aandacht voor de kinderen. Erg flexibele houding van personeel! Een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2018 Meike Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Zeer kindvriendelijke begeleiding en verzorging.
Aankleding en verhaal zeer goed voor kinderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2018 Valeska Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super leuk gedaan! Degene die de meiden begeleidde deed het super leuk.
De meiden vonden het erg eng,dus een geslaagde avond!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2018 Corline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Superleuk! Enthousiaste kinderen op het feestje van mijn dochter. Ze vonden het vooraf spannend, maar superjaar! Laserloods reageerde snel en goed bij reservering en tijdens de escape room zijn we goed ontvangen. Aanrader!

Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 november 2018 Ineke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Erg leuke kamer, veel goeie puzzels en voldoende uitdaging,!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 november 2018 Tim Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Was leuk! Veel leuke puzzels en *** zorgde voor extra verrassing.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2018 Bregje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Kinderen vinden het super leuk. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 november 2018 Peschier Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Leuk uitje voor hele gezin. Leeftijd van 7 tot 40 jaar. Super goede ontvangst.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2018 Frieda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Superleuk kinderfeestje!!.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
9 november 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Sommige waren een beetje bang. Maar erg leuk om met een kinderfeestje te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2018 Jeannette  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Wat een super leuke ervaring voor de meiden! Wel spannend en soms wat hulp nodig, maar ze vonden het allemaal achteraf geweldig!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 november 2018 Laura Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De kinderen vonden het super leuk, soms wel een beetje moeilijk en een beetje spannend. Maar ze vonden het bovenal geweldig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 november 2018 Claudia Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
10

We gaan dit zeker vaker doen! Op ons kinderfeestjes

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 november 2018 Erik Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Erg geslaagd uitje voor het feestje van onze 11 jarige zoon!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 november 2018 Dederike Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Leuke uitdagende escaperoom voor alle leeftijden. Super leuke puzzels en raadsels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 november 2018 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
9

Met het gezin deze escaperoom uitgespeeld super leuk om te doen. Komen zeker een keer terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 november 2018 J. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Kinderfeestje van Mees. Was voor de kinderen erg leuk en leerzaam. Ook best spannend.
Zeer zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2018 Joost Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Leuke ontvangst, uitdaging, best lastige opdrachten maar heel leuk om te doen. Wanneer het iets te lang duurt krijg je een tip als je dat wilt. Zeker een aanrader, ook met kinderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2018 Ilse  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Vonden het voor het gezin leuk om te spelen. Zowel voor volwassenen als voor onze 3 kinderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2018 Alfons Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
8

Nog nooit escaperoom gedaan dus even wennen hoe je de boel moest aanpakken.
De volgende keer zouden we anders beginnen.
Wel spannend en gezellig.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 oktober 2018 Nap Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

De spelvariatie is super zo veel verschillende leuke dingen.
Samenwerken is soms echt noodzakelijk.
Top voor een kinderfeestje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2018 Douwma Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
10

Wat een leuke uitdagende en tot de verbeelding sprekende kamer. Gedaan met ons gezin en een fantastische beleving genoten. Dank je wel voor een toffe eerste ervaring voor onze kinderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2018 Fam de Kromme Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Erg leuk ook af en toe een echte uitdaging. We waren met 5 volwassen kinderen ?.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 oktober 2018 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
9

Leuk verhaal en leuke spellen en puzzels. Kinderen waren erg enthousiast . Er was ook zeker spanning.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2018 Irma  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
9

Wat hebben wij een onwijs leuke middag met de kinderen van de BSO. Vanaf het moment van binnenkomen, werden wij hartelijk ontvangen. De escape room was een mooie mix van spanning en uitdaging voor onze kinderen. Het samenwerken werd goed op de proef gesteld. Mooie ruimte en vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 oktober 2018 Monique  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
10

Superleuk, goed afgestemd op de kinderen. Wel spannend maar niet te!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2018 Mikie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super leuk. Goed samenwerken. Was echt een super ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2018 J. van Hoogenhuizen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
8

Leuke escaperoom voor het gezin. Er zaten hele leuke elementen in.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 oktober 2018 Edwin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

De kids hadden het heel gezellig en leuk. Ze hebben hem gehaald en ze kwamen er heel vrolijk uit.
Ze vertelde dat het zeer spannend was en ook best moeilijk maar dat vonden ze wel leuk.
Serves was ook goed!
Alles werd heel duidelijk uitgelegd kinderen zaten er echt helemaal in
Zeker een heeele dikke aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2018 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Super leuk en soms ingewikeld en de moeite waard om vanuit Eindhoven en Herwijnen hier naar toe te komen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 oktober 2018 Erik Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Hartstikke leuk! Ideaal om als gezin te doen, zeker voor een eerste keer. Hints komen precies op tijd en super aardig personeel. De jongste was 8 en kon goed mee komen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2018 Suus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Bijzonder dat we dit kunnen doen met het hele gezin

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
18 oktober 2018 Vromans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

De kinderen vonden de professor erg spannend en zijn blij dat ze de room op tijd af hadden?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 oktober 2018 Familie hol Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
7

Bezocht met meiden van 9-11 jr. Toch best lastig. Leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 oktober 2018 Monica Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Erg leuk en spannend voor de kinderen (allemaal rond de 10 jaar oud). Voor sommigen was het zelfs iets te spannend. Een van de meiden is er daarom bij de 2e escape room ook mee gestopt.
De puzzels waren geschikt voor deze leeftijd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
12 oktober 2018 Thomas Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Kids kwamen super enthousiast, maar oververhit uit de escape room! Ze vonden het heel spannend, maar niet té eng….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 oktober 2018 Femke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
7

Leuk opgezet, moeilijkheidsgraad had iets hoger gemogen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
12 oktober 2018 Bruijntjes Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Erg leuk ook voor kinderen. Fijn dat er uitleg op tijd wordt gegeven en dat je niet te lang met een opdracht bezig bent….

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
10 oktober 2018 Monique Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super spannend de boshut was de allerleukste………………

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 oktober 2018 Fan van Emden Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Super gaaf om mee te maken! Zeker ook de service. De beleving en moeilijkheid van puzzels was top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
8 oktober 2018 Annemarie Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
10

Super geholpen met verzetten van Nijmegen naar Amersfoort. Zeer vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 oktober 2018 S van kerkhof Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Leuk familie uitje!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 oktober 2018 Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wij vonden het leuk. Prima voor de familie..

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 oktober 2018 Sydney Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuk opgezet en zeer zeker een uitdaging voor de kids. Goede bijsturing waar nodig!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 oktober 2018 Mirjan  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Leuk voor kinderen. Zeker niet makkelijk maar daarom een goede uitdaging.
Als je er niet uitkomst wordt je goed geholpen door kleine aanwijzing door het personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 september 2018 Remco  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk thema, voor onze groep kinderen zeer uitdagend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
28 september 2018 Kees Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Leuke kinder escape room. Sommige puzzels zijn best moeilijk te begrijpen, gelukkig is er genoeg hulp van de organisatie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
28 september 2018 R. Baje Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Voor 8 kinderen van 8 jaar wel te veel een opgave om te luisteren.
Muziek op achtergrond iets te hard

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
28 september 2018 Bas Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Het was hartstikke leuk. Sommige zouden iets meer spanning willen. Voor anderen was het prima.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 september 2018 Yvonne  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

De kids vonden het spannend om te gaan doen, maar waren na afloop erg enthousiast.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
27 september 2018 Wendy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Goede service, sommige kinderen vonden het wat te spannend en dan gaat er een medewerker mee.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 september 2018 Anne-Marieke  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

De kinderen hebben een leuke en gezellige middag gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
21 september 2018 M. Veldhuizen - Kok Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Kids vonden het erg leuk en spannend!……………

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 september 2018 E van der Velde Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Onze dochter was jarig en dit was voor alle kinderen de eerste keer dat ze in een escaperoom waren. vooraf was het spannend maar eenmaal bezig en na de oplossing waren ze niet meer te stuiten……..wat een enthousiastme…….. en daarna nog als kers op de taart het reactiespel en pannenkoeken als afsluiting…. bedankt voor de gastvrijheid. We hebben, ook als ouders, genoten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 september 2018 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Met onze twee kinderen van 8 en 10 gespeeld. Erg leuke escaperoom, ook zeer vriendelijk ontvangen en er was echt oog voor de kinderen. Onze dochter van 10 wil hier haar volgende verjaardagsfeestje geven.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 september 2018 Marcella Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Het was heel leuk en spannend. Fijn dat er af en toe hulp geboden werd als we vastliepen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 augustus 2018 Rianne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Super leuk om te doen als gezin, lekker spannend voor de Kids. Echt gaaf, wij raden het iedereen aan

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 augustus 2018 Hester  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke puzzels, goede opzet, uitdagend, maar toch goed te doen. Leuk om samen te doen als gezin!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 augustus 2018 Marco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
5

Voor kinderen misschien leuk. Maar voor de (ervaren) volwassen speler is dit echt geen aanrader, sorry. Visueel niet aantrekkelijk. Donker, alles moet met een zaklamp en je moet dus altijd met zijn allen met hetzelfde bezig zijn. Weinig fantasierijk en ook niet echt spannend. Beetje los zand, niet echt samenhangend en voorspelbaar. Jammer! Met kinderen doen, niet met volwassenen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
24 juni 2018 Vinca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Voor een gezin zeer geschikt. Nette aankleding van de escape room. De puzzels werk je vooral in volgorde af. Het zo leuk zijn om sommige puzzels tegelijkertijd te doen zodat je niet op elkaar hoeft te wachten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
23 juni 2018 Roel  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Spannende escape rooms. Mijn dochter van 11 jaar vierde haar kinderfeestje met 2 escape rooms. De meeste vonden het erg leuk maar 2 meiden vonden het best wel eng.
Het ontvangst, uitleg en vermaak voor kinderen die niet mee doen vond ik uitstekend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 juni 2018 Diana  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Toppie, superleuk, spannend en uitdagend,”Top

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juni 2018 Milan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Super leuk om met de kids te doen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 juni 2018 Saskia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De tieners vonden het een geweldig feestje, het was zeker niet te makkelijk en ook best erg spannend!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
16 juni 2018 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Deze Escaperoom is uitermate geschikt voor kids, wij als ouder mochten ook mee de kamer in, en hebben gezien dat de kids zich uiterst vermaakt hebben. Ik zeg top! Echt een leuke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2018 Zoe Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

De Escaperoom hebben wij gespeeld met 4 personen. Wij hebben er al een aantal gespeeld, waaronder deze wel wen van de betere is. Leuke technische snufjes en grappig/spannend verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2018 Leon  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest