Escaperoom De Berechting Lochem

Markt 2, 7241 AA, Lochem

Provincie Gelderland | Regio Zutphen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom De Berechting Lochem

Markt 2, 7241 AA, Lochem

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom De Berechting Lochem

Escape room De Berechting

Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2018
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Moeilijk

COLDCASE: De Berechting

Rapport verslag:

Tijdens renovatie werkzaamheden aan markt 2, zijn er sporen van vrouwelijk DNA gevonden. Uit forensisch onderzoek is bevestigd dat dit DNA afkomstig is van een vrouw genaamd Eliza Jacobs. De renovatie is direct stopgezet en de toegangsdeuren zijn geblokkeerd.

Deze vondst heeft er toe geleid dat de coldcase Eliza Jacobs heropend is. In oktober 2016 hebben ze haar gevonden in goede gezondheid. Na ondervraging blijkt de dader van de ontvoering een bekend prominent lid te zijn van het genootschap ‘’land van Lochem’’ waar hij voor zijn pensioen fungeerde als Rechter. Niet alleen beschuldigd Eliza Jacobs hem van de ontvoering maar ook van de moorden op Maria Bol en Rosa Teunissen. De voormalig Rechter woont als gepensioneerd burger in Lochem. Om hem in staat van beschuldiging te stellen is een aangifte nodig van Eliza Jacobs. Echter na de ontsnapping heeft Eliza geleefd als kluizenaar en een andere identiteit aangenomen. Nog elke dag leeft ze in doodsangst om gevonden te worden.

Er is destijds niet genoeg bewijsmateriaal gevonden om zonder haar getuigenis de rechter te veroordelen. Eliza Jacobs geeft aan dat het sluitende bewijsmateriaal wat zij heeft vergaard in haar gevangenschap om de rechter te belasten, verloren is gegaan tijdens haar ontsnapping. Ze vertelde o.a. over een mok, shirt, dagboek en een ‘noodkreet’ geschreven met bloed.

Na de aanwijzingen van Eliza Jacobs is er nu een oproep vanuit ons politiekorps Gelderland Midden om een forensisch team in te schakelen, Eliza’s stappen na te lopen en zo het bewijsmateriaal op te sporen. We vragen met klem om zorgvuldig te werk te gaan, zonder dat de inwoners van Lochem argwaan krijgen, de Rechter heeft enorm aanzien!

Informatie over Escaperoom De Berechting Lochem

Escaperoom de berechting, is gelegen op een prachtige locatie midden in het centrum van Lochem. Een pittoresk stadje met erg veel historie en makkelijk te bereiken, via de A50.

Parkeergelegenheid:
De parkeergelegenheden zijn toereikend voor de deur met een blauwe kaart, anderzijds net buiten het centrum op een gratis parkeerplaats. Vanuit daar is het nog 4 minuten lopen. Naast de escaperoom zijn een tal van horeca gelegenheden van die alles in huis hebben. Met trots werken  ze samen met een aantal en kunnen ze u zo voorzien van alle behoeften na of voor het spelen van de escaperoom.

Zakelijk bieden ze bedrijven met hun medewerkers trainingen, denk aan communicatie technieken management training, werving selectie analyses, assessments, maar ook bedrijfsuitjes en/of combinaties van meerdere games, in een dag vullend programma.
Grote organisaties hebben de mogelijkheid om hun medewerkers een week vullend programma te bieden waar ze niet alleen getraind worden maar ook een leuke onderlinge werksfeer creëren doordat ze meer uitdagingen krijgen dan alleen het spel.
Interesse gewekt neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Prijzen:
De reguliere prijs voor de escaperoom is €115,- ongeacht hoeveel personen onder de 7.

Zakelijk bieden ze maatwerk, omdat er vaak meer bij komt kijken voor de invulling.
Zo kunnen ze op een goede voordelige manier toch aan alle behoefte en wensen voorzien.

Escaperoom De Berechting Lochem Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom De Berechting Lochem? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

De escaperoom begint met een briefing, waardoor je meteen in een verhaal gezogen wordt. We gingen aan de slag als forensisch team en kregen ook een koffertje mee met o.a.***  etc.
Het verhaal is goed, de ruimte mooi ingericht. Een paar spannende effecten, maar zeker niet eng. We waren met 4 personen en hadden de hele tijd allemaal iets te doen. Voor ons hadden er persoonlijk meer ‘puzzel-puzzels’ in mogen zitten, wij vonden het hier vrij veel logisch redeneren en zoeken. Maar al met al zeker een aanrader! Na de tijd ook nog fijn kunnen napraten met een medewerker, die ons vanalles liet zien.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 februari 2020 Fam. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest