Escaperoom De Berechting Lochem (gesloten)

Markt 2, 7241 AA, Lochem

Provincie Gelderland | Regio Zutphen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom De Berechting Lochem (gesloten)

Markt 2, 7241 AA, Lochem

Informatie over Escaperoom De Berechting Lochem (gesloten)

Escaperoom de berechting, is gelegen op een prachtige locatie midden in het centrum van Lochem. Een pittoresk stadje met erg veel historie en makkelijk te bereiken, via de A50.

Parkeergelegenheid:
De parkeergelegenheden zijn toereikend voor de deur met een blauwe kaart, anderzijds net buiten het centrum op een gratis parkeerplaats. Vanuit daar is het nog 4 minuten lopen. Naast de escaperoom zijn een tal van horeca gelegenheden van die alles in huis hebben. Met trots werken  ze samen met een aantal en kunnen ze u zo voorzien van alle behoeften na of voor het spelen van de escaperoom.

Zakelijk bieden ze bedrijven met hun medewerkers trainingen, denk aan communicatie technieken management training, werving selectie analyses, assessments, maar ook bedrijfsuitjes en/of combinaties van meerdere games, in een dag vullend programma.
Grote organisaties hebben de mogelijkheid om hun medewerkers een week vullend programma te bieden waar ze niet alleen getraind worden maar ook een leuke onderlinge werksfeer creëren doordat ze meer uitdagingen krijgen dan alleen het spel.
Interesse gewekt neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Prijzen:
De reguliere prijs voor de escaperoom is €115,- ongeacht hoeveel personen onder de 7.

Zakelijk bieden ze maatwerk, omdat er vaak meer bij komt kijken voor de invulling.
Zo kunnen ze op een goede voordelige manier toch aan alle behoefte en wensen voorzien.

Escaperoom De Berechting Lochem (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom De Berechting Lochem (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

De escaperoom begint met een briefing, waardoor je meteen in een verhaal gezogen wordt. We gingen aan de slag als forensisch team en kregen ook een koffertje mee met o.a.***  etc.
Het verhaal is goed, de ruimte mooi ingericht. Een paar spannende effecten, maar zeker niet eng. We waren met 4 personen en hadden de hele tijd allemaal iets te doen. Voor ons hadden er persoonlijk meer ‘puzzel-puzzels’ in mogen zitten, wij vonden het hier vrij veel logisch redeneren en zoeken. Maar al met al zeker een aanrader! Na de tijd ook nog fijn kunnen napraten met een medewerker, die ons vanalles liet zien.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 februari 2020 Fam. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest