Escaperoom Bollenstreek Hillegom

Vosselaan 156, 2181 CD, Hillegom

Provincie Noord-Holland | Regio Haarlem, Zandvoort

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Bollenstreek Hillegom

Vosselaan 156, 2181 CD, Hillegom

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Bollenstreek Hillegom

Escape room Ulrich

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2018
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Mysterie

Het weer in Hopfgarten is al eeuwen hetzelfde; de temperaturen liggen in het winterseizoen rond het vriespunt en er ligt gemiddeld 138cm sneeuw. Maar op mysterieuze wijze zijn er recentelijk in het gebied opmerkelijk veel lawines ontstaan. Onderzoekers hebben zich er sinds het begin van het probleem over ontfermd. Zij hebben vrijwel alles onderzocht wat er te onderzoeken valt, maar zonder resultaat. De enige verandering is de intrek van Ulrich Schröder, een nieuwe bewoner in het knusse chaletje halverwege de berg. Ulrich blijft een mysterie: hij heeft met niemand contact en komt zelfs nooit bij de supermarkt. Het enige wat bekend is, is dat hij een uitvinder is. Jullie gaan op onderzoek uit bij het hutje. Wat doet Ulrich al die tijd in het chaletje? Buiten sneeuwt het hevig. Jullie raken ondergesneeuwd in de skihut. Jij en je team proberen te ontsnappen uit de ondergesneeuwde skihut. Jullie gaan op een spannende ontdekkingstocht. De skihut bevat raadsels, opdrachten en puzzels. Vind de juiste aanwijzingen en breng jullie zelf in veiligheid!

Informatie over Escaperoom Bollenstreek Hillegom

Zin in spanning en een uitdagende ervaring? Met een groep vrienden, collega’s of familie de dagelijkse hectiek ontvluchten in een gezamenlijk avontuurlijk spel? In de escape room van Skicentrum Hillegom beleef je spanning en avontuur in een onvoorspelbaar spel. Met een groep van 2 tot 8 personen vanaf 8 jaar ga je onze escaperoom binnen. De deur gaat achter jullie dicht. Jullie hebben één uur de tijd om op zoek te gaan naar onverwachte aanwijzingen. Aan de hand van puzzels en raadsels moeten jullie een uitweg zien te vinden uit de twee kamers. Ga als een team op onderzoek uit, los alle raadsels op en voltooi de missie! Escape room Hillegom is een spannende activiteit die zich uitstekend leent voor bedrijfsuitjes (teambuilding) en groepen vrienden en familie. Het spel staat garant voor spanning en heel veel plezier!

Prijzen:
Het starttarief is €69,- voor 2 personen. Voor iedere extra persoon betaalt u €10,- extra. Dit is inclusief welkomsdrankje.

Ook voor kinderfeestjes is deze Escape Room zeer geschikt. Een begeleider geeft de kinderen af en toe wat tips zodat de kinderen binnen het uur de puzzels en raadsels hebben opgelost. Het kinderfeestje arrangement met 6 of 8 kinderen kost respectievelijk € 105,- en € 125,- en is inclusief limonade en patat met snack. U kunt het kinderfeestje uitbreiden met springkussen, mega games of sleeën.

Escaperoom Bollenstreek Hillegom Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Bollenstreek Hillegom? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

4

Puzzels waren erg leuk verzonnen. Helaas word er nauwelijks toezicht over je gehouden omdat ze met andere dingen bezig zijn. Geen aftel klok.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
17 februari 2019 Robbert Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Een leuke escape room met pittige puzzels! Affiniteit met wintersport kan je wel helpen. Wij vonden het erg leuk!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 maart 2018 Miranda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
5

De puzzels zaten goed en leuk in elkaar, elke puzzel zijn eigen ding. Jammer was dat niet alles naar behoren werkte. Er moest vaak hulp de kamer in komen. Wel werden wij goed geholpen en kregen we de gelegenheid om ook na het uur de kamer alsnog af te maken wat we een goede service vonden!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 maart 2018 Team Westeinder Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
7

Erg gastvrij ontvangen. Door de locatie hoor je wanneer je in de room bent veel omgevingsgeluid waardoor het inleven gevoel minder is. Voor de tijd die je kreeg waren de puzzels erg lastig. Wel een uitdaging voor de echte liefhebber maar niet voor iedereen geschikt.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
4 februari 2017 E. Brouwers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest