Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Brabant Breda (gesloten)

Schoolstraat 2, 4811WB, Breda

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Brabant Breda (gesloten)

Escape room Mission Impossible

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: april 2016
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 75%
Thema’s: Kelder, Recherche

Eindelijk! Onze nieuwste Escape Room is af. Midden in het centrum van het mooie Breda vind je Popocatepetl. In de kelders van het gebouw huisvest onze nieuwste Escape Room. Het thema: Mission Impossible.

Je bent onderdeel van IMF, ‘s werelds meest beruchte inlichtingendienst. Vandaag  gaat alles goed fout als jij en je team tijdens een geheime missie vast komen te zitten in een verlaten en diep verborgen kantoor van een misdaadsyndicaat. De ruimte is jarenlang gebruikt voor het witwassen van geld en andere malafide praktijken.  Fase 1 is achter de rug, je team heeft er voor gezorgd dat de rest van het gebouw leeg is en het beveiligingssysteem is voor 55 minuten platgelegd. Na die tijd zal het alarm worden geactiveerd. In het kantoor van de directeur bevindt zich maar 1 oplossing om binnen de tijd te ontsnappen. Er bevinden zich verborgen aanwijzingen, voorwerpen en hints in het kantoor die jij en je team zullen moeten gebruiken om deze klus te klaren. Word het letterlijk Mission Impossible voor jullie?

Mission Impossible is een spannende en toch toegankelijke kamer. Daarnaast zijn er toffe prijzen te winnen en maak je zelfs kans op een plekje op onze Wall of Fame! Je speelt Mission Impossible al voor €15,00 per persoon!

Escape Room Brabant Breda (gesloten) video

Informatie over Escape Room Brabant Breda (gesloten)

Heb je Mission Impossible al eens gespeeld en ben je benieuwd naar meer? Escape Room Brabant heeft ook een locatie in Tilburg. Bekijk de info hier: Escape Room Tilburg.

Onze Escape Rooms in Tilburg en Breda zijn te boeken voor groepen van drie t/m acht personen. Grotere groepen zijn natuurlijk ook van harte welkom, je gaat dan opgesplitst in teams de kamer in! Combineer Escape Room met een vergadering, lunch, diner, borrelarrangement of andere leuke activiteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Gaat jullie team deze uitdaging aan?

Escape Room Brabant Breda (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Brabant Breda (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Tijdens de meivakantie deze escape room bezocht, we begrijpen de gemende beoordelingen totaal niet.
We zijn door Valerie (bedankt!) heel gastvrij ontvangen en konden in het restaurant een drankje nuttigen vooraf.
Daarna daalden we af de kelders in waar het avontuur op ons wachtte. De hints kwamen op het perfecte moment en de spellen zijn allemaal leuk bedacht en zitten goed in elkaar. Geen ingewikkelde technische toestanden, maar door vakmensen in elkaar gezet. Als laatste: de prijs van 69,- euro is vergeleken bij de andere escape rooms in Breda zeer scherp en bijna 2 x goedkoper. Tel daarbij op dat je midden in het centrum van Breda zit en van onze groep ontvangen jullie terecht een dikke pluim. Nogmaals bedankt voor de gezellige en spannende avond.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 mei 2018 Ad Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Dank jullie voor de erg leuke ervaring van de Escaperoom voor het feestje van mijn dochter afgelopen vrijdag! Zij en haar vriendinnen vonden het een super leuke ervaring. Gelukkig net niet te eng voor de 12 jarigen (net niet, want sommigen vonden het donker en kleine ruimte en dichte deur ‘de deur is op slot’ wel wat spannend). Ze hebben het er goed vanaf gebracht. Dank ook aan Valerie voor de goede begeleiding!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2018 Dhr Wegener Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
1

Ik heb inmiddels zo’n 50+ kamers gespeeld, maar ohhh wat een totale desillusie. Alsjeblieft…. je kunt beter je geld voor aan het pand in een putje duwen. Daar heb je veel meer plezier aan dan aan deze kamer. Het ontbrak aan de totale logica in deze kamer.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
12 maart 2018 Theo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Leuke ‘oude’ Escape Room , pittige puzzels en aardige medewerkers op een geweldige locatie. Wij maakten gebruik van de kortingsactie omdat deze Escape Room een upgrade gaat krijgen. Zeker waar voor je geld wat ons betreft.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2018 Gert-Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Gave escape room in het centrum van de stad. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Puzzels niet te ingewikkeld. leuk gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
22 december 2017 Goof Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Wij vonden de logica ver te vinden, de aankleding laat ook veel te wensen over. Als je met een grote groep bent is de uitdaging ook ver te zoeken, dit is zelfs al zo met 2 personen. Deze room is echt je geld niet waard!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
10 december 2017 Mandy Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
1

Je begint in een kamer waar je vervolgens je jas ook moet laten hangen, je mag ook je telefoon enzo meenemen. De ruimte is niet afgewerkt en overal hangen kabels.

Vervolgens start er een filmpje en word het geluid afgespeeld op de TV zelf. Kut geluid dus. Dit soort dingen is zo makkelijk op te lossen door een speaker te plaatsen, en zorgen dat er gespeeld word met het licht en geluid!

Daarna is de logica ver te zoeken. De puzzels, en andere delen zijn totaal niet logische en de sfeer is echter niets aan. Waarschijnlijk moest hij een keer naar de wc je hoort ook gewoon mensen praten en lopen op het gangetje.

De medewerker deed erg zijn best en dat was het dan ook wel. Jammer

Ik vind dit echt een teleurstelling voor alle escaperooms van Nederland, jammer Vooral voor die €75!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
10 december 2017 Michael Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke bijzondere setting, puzzels waren goed en het hintsysteem ook leuk gedaan.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 november 2017 Coen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Wij hebben een superleuke ervaring gehad in Breda. Leuke Escape Room, Fijne locatie , goed eten en drinken en een heerlijk terras midden in het centrum.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 april 2017 Madelien Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Vanmorgen te gast geweest, hele leuke puzzels en raadsels. Je komt nooit vast te zitten en dat maakt het erg prettig. Leuke voor alle leeftijden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2017 Stef Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
9

Het totaalplaatje klopt, lekker eten en drinken bij het Mexicaanse restaurant en een leuke Escape Room spelen. Ideale zaterdagavond met leuke vriendengroep gehad. Kamer niet super moeilijk maar erg leuk om te doen. Veel aandacht besteed aan filmpjes met subtiele hints uit de film.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
4 februari 2017 Rik Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Super gave escape room met verassende opdrachten en sfeervolle inrichting ,in steenoude kelder in Breda dus je waant je echt even helemaal in een andere wereld en MOET er weer uit zien te komen!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
24 januari 2017 Mechiel Oldekamp Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Voor een vrijgezellenfeest van een vriendin hebben wij Mission Impossible gekozen, een woord:geweldig. Zij heeft een leuke tijd gehad en wij ook. Echt een aanrader als je wat origineels wil regelen en wij hadden het nooit eerder gedaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 januari 2017 Floor Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Voor de eerste keer met zijn vijven een escape gewaagd en met 1,66 seconden gehaald. Leuke zaterdagavond vulling in combinatie met een goede maaltijd voor een acceptabele prijs!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2017 Roeling Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Had a great time with friends, during our visit of city of Breda. Underground room gives you claustrophobia but that would be what an escape room is for. Thx for having us guys!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
28 december 2016 Michael Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Tijdens Serious Request actie gisteren gespeeld, leuke avond gehad en voor scherpe prijs kunnen spelen.
Kamer zit goed in elkaar, verwacht geen technische gekkigheid, maar een 2 leuke rooms, met leuke puzzels waar je hersenen flink getest worden. Ik en mijn vriendinnen vonden het erg leuk om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 december 2016 Britt van de Sande Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
1

Ik begrijp de overwegend positieve reacties niet. Mogelijk dat het voor mensen die nog nooit een andere escape room gedaan hebben een leuke ervaring is, maar er zijn echt veel leukere en betere escaperooms. Wat mij het meest tegenviel was dat we erg snel en ongevraagd hints kregen (mede hierdoor hadden we nog een kwartier over aan het einde). Kleine kanttekening daarbij is dat het personeelslid vooraf aangaf dat we snel mee moesten komen omdat ze een strak schema had (ze liep al achter). Dus heb de indruk dat ze met opzet snel hints gaf zodat we eerder klaar waren en zij kon inlopen op haar schema. De kamer zelf is ook niet echt boeiend, weinig puzzels, alleen maar sloten, geen *** oid. Kortom: ik zou een andere escaperoom in Breda doen.

Reactie escape room:
Beste Meneer,

Vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad bij ons, we hebben inmiddels zonder resultaat geprobeerd contact met u op te nemen. Onze excuses voor het teveel geven van hints, we hebben dit inmiddels aangepast en een apart hintsysteem voor ‘Ervaren Escape Room Addicts’ gemaakt.
Op deze manier proberen we het zowel voor nieuwe spelers als ook de ‘die hards’ aantrekkelijk te houden. |Met vriendelijke groet, Team Escape Room Brabant.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
3 december 2016 Tom Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

leuk ingerichte kelder, alleen ik begreep van mijn mede deelnemers, dat we te veel aanwijzingen kregen. in andere escape was er meer zelf uitzoeken.. dit maakte de oplosmogelijkheden ook veel moeilijker.
al om al vond ik het wel leuk en uitdagend en grappig om in contact met (de man achter de computer) te communiceren en het was een veilig gevoel dat we wel bekeken werd door een camera voor als het mis zou gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 november 2016 Irene Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Fantastische ervaring! Ik had hiervoor 2 Escape Rooms gespeeld in Tilburg, maar deze was toch wel erg leuk. Innovatieve puzzels en er is een goede balans in gevonden in de moeilijkheidsgraad. Bestaat ook uit meerdere ruimtes en er wordt echt een mysterieuze sfeer neergezet. Op het laatst was het ook vooral erg spannend bij ons. Daarnaast zeer persoonlijke, goede uitleg en service. Ik ga zeker ook de andere kamer van Escape Room Brabant bezoeken.
Bedankt voor een topavond!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 november 2016 Tom Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Afgelopen zaterdag mijn verjaardag gevierd bij Escape Room Brabant en Mission Impossible gespeeld.
Wij hebben het erg leuk gehad, het spel zat goed in elkaar en wordt op een leuke manier begeleid door Tom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2016 Stef Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Boeken op de dag zelf duurde even maar wij hebben een hele leuke avond gehad, spel zat goed in elkaar, niet eng, gewoon leuk puzzelen en aan het einde nog best spannend met de politiesirene! Super geholpen door Tim.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
9 november 2016 rick driessen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Echt leuke locatie en heel gaafgedaan. Puzzels goed doordacht, leuke begeleider..aankleding mag iets beter maar prijs kwaliteit verhouding is goed. Wij gaan vaker dit doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2016 Kim Verdonck Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Wat een leuke escape room met behoorlijk pittige opdrachten, maar toch gelukt om te ontsnappen.
Best een spannende ruimte, helemaal onder de grond.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2016 Nineke Sagers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

Veruit de slechtste kamer die we tot nu toe gedaan hebben. Compleet sfeerloos, was alleen maar kluizen openen met eenvoudige puzzels. Hints kwamen ongevraagd heel snel. Hadden ook nog heel veel tijd over. Geen aanrader.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
21 oktober 2016 chantal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Het verhaal is niet echt van belang, maar de puzzels, spellen en locatie maken het tot een supergaaf uitje.
Namens onze collega’s van de brandweer Oosterhout bedankt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2016 Bart van Willigen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuke escape room, heb er al meerdere gehad maar deze was de leukste tot nu toe
Van alles wat, puzzel, kennis en inzicht,
Gastvrij en vriendelijk ontvangen en de tips op de juiste tijd.
Gelukkig waren wij vrouwen sneller uit de ruimte als onze mannen !!
Eigenlijk wisten we dat natuurlijk al langer dat wij vrouwen meerdere dingen tegelijk kunnen.!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 september 2016 coriene Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Prachtig ingeleid door een filmpje om in de sfeer te komen. De escape room zelf is helemaal in sfeer aangekleed en geen enkel object is zonder reden geplaatst ook genoten van de gastvrijgheid in het restaurant.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 september 2016 Maarten Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Met 4 vriendinnen dit gedaan.
Het eerste puzzel waren we lang bezig. Kroegentocht de hint om ons op te splitsen.
Toen ging het een stuk sneller.
Elkaar wel geholpen bij de opdrachten.
De meeste opdrachten waren echt wel een hersenkraker waarmee goed moest concentreren.
Een enkele even nadenken of handigheid hebben en dan had je het opgelost.
Super. De tijd vloog voorbij en gelukkig binnen de tijd weten te blijven.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 augustus 2016 Mabel van Dijck Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Dit was de vijfde escape room die we deden en ik vond hem veruit de beste! Reserveren ging wat lastig omdat de website niet goed werkte, wij willden een diner erbij boeken maar dit was nog niet moglelijk via de website.
Verder prima te woord gestaan en een echte aanrader om te doen op een gave locatie midden in het centrum van Breda.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
30 juli 2016 Joosje Treijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Wij hebben met alle leerkrachten van de montessori school voor het eerst een escape room bezocht.
We vonden het allemaal erg spannend maar zeker erg leuk om te doen. Achteraf kregen we de oplossingen te horen en dan heb je vaak een ‘AHA’ moment! Ook de geluiden en beelden in de kamer waren erg leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 juli 2016 Isabelle Hooijmayers Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Mission Impossible vonden wij een uitdagende escape room. Er werd vooraf duidelijk gemaakt niet te moeilijk te denken, maar toch doe je dt automatisch. Er waren ook best lastige opdrachten tussen. Helaas waren we er niet op tijd uit, doordat de laatste kluis blokkeerde, terwijl we nog gewaarschuwd waren!. De code hadden we wel, maar we hadden het te vaak geprobeerd in te toetsen. Leuke lokatie, goede uitleg en gezellige sfeer. Kortom, zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2016 Jacqueline Geerts Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Wij hebben deze Escape Room ook gedaan!!het was voor ons de eerste keer het was super leuk.. als we even vast zaten werden we Goed op weg geholpen zonder dat er iets voorgezegd werd!!we hebben een erg leuke middag gehad en het is zeker voor herhaling vatbaar!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2016 Wendy Kanters van Asten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Met italiaanse collega’s gedaan en die vonden het geweldig. nette dame die het uitlegde en speciaal voor ons waren diverse zaken in het engels vertaald. Het zit gewoon leuk in elkaar en absoluut de moeite waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 juni 2016 Teun Breeburg Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Mooie setting! Ergens in een gangenstelsel/kelder van een restaurant. Leuk verhaal en nette ontvangst. Met nog een paar minuten op de klok werd het toch even zweten. de puzzels zijn niet erg hoogstaand of technisch maar ze zitten wel goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
14 juni 2016 Jack Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke middag gehad ondanks het warme weer, maar na afloop op het terras konden we nog rustig napraten over de escape room. Gespeeld in 2 groepen na elkaar (totaal 15 pers). Nogmaals dank!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juni 2016 Nico Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Superleuke ervaring, wij hadden het nog nooit eerder gedaan en al wel veel over gehoord. Het is weer eens wat anders en in het begin weet je totaal niet wat je moet doen. Als er eenmaal een begin is gemaakt begint de stress van de tijd en de puzzels. We gaan zeker nog vaker escape rooms doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juni 2016 Halit Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Met mijn collega’s de Mission Impossible gedaan, de kamer zit onder het restaurant in een soort gangenstelsel.
We hebben daarna lekker gegeten en de kamer zelf zat goed in elkaar vonden wij.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 april 2016 Marieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
4

Geen verhaallijn, thema en bijpassende aankleding. Losse puzzels zonder samenhang.
De deur werd gesloten met gelijk al de eerste hint. Met de beperkte ervaring die ik heb kan ik zeggen dat het leuker is als je eerst overal moet zoeken naar hints en daarmee verder kunt. Dus jammer dat het begint met een hint.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
21 april 2016 Majorie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
4

Deze escape room viel een beetje tegen. Het beeldscherm werkte niet goed, daardoor zagen we de klok niet lopen en wisten we niet hoeveel tijd we nog over hadden. Dit werd ook niet opgemerkt door de ‘begeleider’. We misten daarnaast de samenhang in het verhaal maar misschien dat er normaal gesproken nog een boodschap op het scherm te zien was?

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
16 april 2016 Linda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest