Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom City

Ambachtsstraat 23, 3176 PR, Poortugaal

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom City

Escape room Pirate’s Treasure

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Piraten

Jij en jouw crew gaan aan boord van een spookschip. Kunnen jullie binnen de tijd de piratenschat terug vinden voordat het spookschip weer uitvaart ?

Iedereen die aan boord stapt van dit oude piratenschip “The Black Pearl “ is voor 60 minuten vervloekt… tenzij je het verloren goud van de Azteekse zonnegod terug kunt vinden. Yo ho ho – Kan jij en je crew de piratenvloek van Jack Sparrow verbreken? Of beland je in plaats daarvan voor alle eeuwigheid in de kluis van Davey Jones? Yarrr – deze uitdagende ontsnapping is gezinsvriendelijk en leuk voor boekaniers en landrotten van alle leeftijden!

Escape room Dracula’s Tombe

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Dracula

Diep in het hart van Transsylvanië ligt het hol van bloeddorstige vampiers. Stap in de voetsporen van de legendarische Vampierjager Cornelius Van Helsing en ontdek waar de wezens van de nacht slapen. Precies 1 uur voor middernacht begint het avontuur om alle raadsels in de Tombe te ontcijferen en kom uiteindelijk oog in oog te staan ​​met Dracula zelf.

Dracula’s Tombe escape room is voor groepen van 4 tot 8 spelers biedt animaties, special FX, verbazingwekkende details en complexe puzzels.
Kan jij en je team Vampierjagers op tijd ontsnappen uit Dracula’s Tombe? Bereid je voor op onze zeer uitdagende escape room.

Escape room The Lost Mummy

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Open sinds: april 2018
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Egypte, Farao, Mummy, Tombe
Op 16 februari 1923 opende Egyptoloog Howard Carter de tombe van Farao Toetanchamon. Volgens de legende zou “De vloek van de farao ” alle leden van de opgraving ploeg fataal hebben getroffen, behalve Howard Carter zelf. In het diepste geheim zou Carter jaren in het bezit zijn geweest van Toetanchamon’s Ankh, ook wel de Key of Life genoemd. In 1939 verloor Howard Carter de Ankh weer vlak voor hij stierf. Zijn verloren gewaande dagboek is inmiddels terecht en onze Archeoloog Ian McCain heeft de Tombe ontdekt waar Carter als laatste aan werkte en heeft een aanwijzing naar de Ankh gevonden. De Tombe is gesloten voor bezoekers en high-tech beveiligd tegen grafrovers. Sinds 3 dagen is er geen spoor meer te bekennen van McCain.

Jij en je team staan op het punt om de legendarische Tombe binnen te dringen. Lukt het jullie de Key of Life terug te vinden in een grafkamer vol geheimzinnige, hiërogliefen, gouden Sarcofagen en raadselachtige papyrusrollen of vallen jullie zelf ten prooi aan de Vloek van de Farao…!

Escape room Houdini room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Magie

Om tijdelijk opgesloten te worden in de kamer van de legendarische Harry Houdini geeft direct een bijzonder gevoel. In samenwerking met een theater decorbedrijf is de kamer voorzien van een prachtige setting. De magic prop zijn autentiek en sommige zijn gebruikt in de Houdini film met Adrian Brody.

Het verhaal

Het is het jaar 1929. Volgens de legende zoeken mediums ieder jaar op 31 oktober contact met ‘s werelds bekendste Meester Escapeartiest HARRY HOUDINI. Hij zou een codeboek hebben achtergelaten met daarin de geheime werking van al zijn ontsnappingstrucs. Op uitnodiging van zijn vrouw Bess Houdini betreden jij en je team de verborgen geheime kamer van HOUDINI. Lukt het jullie om het verloren codeboek terug te vinden en binnen 60 minuten weer te ontsnappen. Beleef het spektakel, voel de spanning en test je magische krachten zelf. De ultieme ontsnappingsillusie wacht op jou.

Informatie over Escaperoom City

Escape Room City is ontstaan met medewerking van master illusionist Christian Farla.

Inmiddels 4 escaperooms The Lost Mummy, House of Houdini, Pirate’s Treasure en Dracula’s Tombe en een VR zombieshooter, mag Escape Room City, gevestigd aan de Ambachtstraat 23, 3176 PR Poortugaal,

Familie uitje
Nodig uw familie en vrienden uit voor een escape room-uitje dat ze nooit zullen vergeten. Geniet een uur lang van breinbrekers die alleen met goede samenwerking kunnen worden opgelost. Deze meeslepende ervaring zult u nooit meer vergeten.

Bedrijfsuitje / teambuilding
Escape Room City is ook voor grote groepen tot 35 personen per uur toegankelijk, verdeeld over onze vier unieke escape rooms. Een spannende vorm van teambuilding voor een verbeterde werksfeer en samenwerking. Bovendien kunt u zo de fantastische vaardigheden van collega’s zien, die ze tot nu toe verborgen hielden.

Prijzen

Prijs € 99,50 t/m 5 personen daarboven € 19,50 per persoon meer.
Spelduur 60 minuten.

Na afloop van het spel is er de gelegenheid om een drankje te nuttigen. Let wel op er is geen pin aanwezig.
Uw reservering is pas definitief na ontvangst van de bevestiging.
U kunt gratis parkeren.

 

Escaperoom City Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom City? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

het was een geweldige ervaring en we komen zeker nog eens terug

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 april 2023 Thea Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Met een woord : Geweldig !! Kids waren onder indruk van escape kamer , puzzels, interieur . Gastheer/ eigenaar super vriendelijk en attent. Aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari 2023 Inna Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Was niet makkelijk …goed bedacht.
Wenselijk zou zijn dat iedereen een zaklampje zou kunnen krijgen.
Super ontvangst , gemotiveerd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 februari 2023 Bakker Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij hebben met ons gezin de “mummy” gedaan. We werden heel gastvrij door Christian ontvangen. Vanaf de entree tot en met de escaperoom zelf is alles compleet ingericht in de sfeer van de escaperooms met geweldig mooie accessoires en oog voor detail. Dit hadden wij nog niet eerder zo mooi gezien. De escaperoom zelf heeft een uitgebreide variatie aan puzzels/ opdrachten waardoor er voor iedereen wat naar zijn/haar zin bij zit. Ook hier weer hele mooie details. We hadden een aantal hints nodig om eruit te komen, maar hebben een geweldige middag gehad. We gaan zeker nog een keer terug voor de andere kamers. (En kunnen niet wachten tot , waarschijnlijk eind feb, de harry potter kamer komt !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2023 Hilde Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke ervaring wel aanrader tot 6 personen anders een beetje krap aankleding super en leuke puzzels vriendelijk personeel een leuke tijd gehad

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 maart 2022 Ellen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben met ons bedrijfsuitje Houdini en the Mummy gedaan. In één woord GE WEL DIG. De ruimtes waren zo mooi en ook zo divers met goed bedachte opdrachten. De hand van Christian was ook letterlijk te zien…Wij in ieder geval de operator nodig gehad, anders er nu nog gezeten ;-). De gastvrouw maakte met haar hartelijkheid het uitje compleet. Doen!! Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 oktober 2021 Manon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

We hebben de Lost Mummy escaperoom gedaan. Erg leuk! Leuke puzzels, verrassende technische snufjes. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2021 Wietske Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuk en goede sfeer in de “The Lost Mummy” kamer.
Inmiddels hebben ze zelfs 4 themakamers en alles ziet er erg als je al bij ze binnenstapt. 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juni 2021 FD Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Mooie kamer, uitdagende puzzels en een erg enthousiaste eigenaar. Top ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2020 Manuela Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Eindelijk weer eens een escape room waarin het hele plaatje klopt. Vanaf de entree zit je meteen in de setting. De locatie is mooi en met aandacht ingericht. De escape room zelf zet deze lijn gelukkig door. Het verhaal is leuk en de puzzels passen daar prima in. Daar bovenop nog een gastvrije en entertainende host maakt dat ik een ieder deze locatie aan kan raden. We komen zelf ook graag terug om de rasterende kamers te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 augustus 2020 Dave Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Ontvangst was prima en vriendelijk. Er werd leuk uitgelegd, en de escaperoom zelf was spannend en uitdagend. Elke keer als we vast liepen kregen we net op tijd weer een hint zodat we verder konden. Na afloop gezellig een drankje gedronken met de
vriendelijke en gezellige eigenaar en zijn zoon. Deze escaperoom is zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juni 2020 Marina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

leuke escape room waar je leuk met veel man in kan (Max 10 personen). Goed gedecoreerd zag er echt prachtig uit. En het personeel was heel klantvriendelijk

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2019 Quinten Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Mooie locatie, leuk ontvangst. En de escape rooms een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 december 2019 Tanja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Leuke ervaring. Uitleg was prima en de aanwijzingen af en toe waren prettig. Helaas was de tijd voorbij voordat we de hele oplossing hadden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2019 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij werden heel vriendelijk ontvangen. Wij hebben duidelijk uitleg gekregen en werden goed begeleidt. De puzzels waren superleuk om te doen en er was genoeg uitdaging. Je kon communiceren met de gastheer als je ergens vast zat en die hielp je door middel van hints te geven. Wij zijn hiervoor ook bij de Houdini room geweest en daarom wilden wij hierna naar the lost mummy , omdat de Houdini ons heel erg beviel. Al met al waren wij super tevreden en gaan zeker nog een x langs voor the Holy grail room of de piraten room. ( We zijn trouwens ontsnapt! Haha) De mensen hieronder met een negatieve reactie tussen al die positieve reacties zijn er zeker niet uit kunnen komen. Apart dat er tussendoor 2 andere escape rooms worden benoemd bij naam. Anyways wij vonden het iig heel leuk en wachten af tot de volgende kamer klaar is. Xx

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 september 2019 Pinar Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

De beste escaperoom die we ooit gedaan hebben!
Vriendelijk ontvangen en een super leuke kamer. We komen zeker weten nog een keer een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2019 Jilly  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
5

De ontvangst was heel vriendelijk. Helaas werd het verhaal voorgelezen van een papier, in plaats van gewoon verteld. Eenmaal in de kamer, bleek er een heel aantal attributen te zijn die er staan als decoratie, maar die niet aangeraakt mogen worden. Ziet er dus mooi uit, maar beperkt wel het zoeken naar aanwijzingen.
De puzzels waren te doen, maar ik miste wel samenhang. En plotseling bleek dat we het voorwerp waar het om draaide gevonden hadden, en waren we klaar met het spel, met nog 28 minuten op de teller.
Ik denk voor mensen die nog nooit een escaperoom gedaan hebben, een prima begin, en een leuke kamer. Voor mij viel hij wat tegen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
3 juli 2019 Wendy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
1

Het thema (mummies) was aardig. De ontvangst was niet escape room waardig. Voelde meer als een voetbal kantine. De kamer zag erg amateuristisch uit, ik voelde geen moment van beleving of in het verhaal gezogen worden. Sommige sloten waren open (hoorde zo, aldus de host). Hints waren in de categorie ‘puzzelstukje ligt daar en daar’. Kortom… de andere kamers slaan we maar over.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
8 juni 2019 Frauke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
5

Er zijn trappen dus met lichamelijke beperking is het niet te doen over het kruipen in de kamer niet te spreken.

Moesten contact betalen volgens de bevestigingsmail maar ze hadden geen wisselgeld. Later bleek pinnen wel mogelijk.

Medewerkers zijn aardig maar iets meer enthousiastme bij de uitleg is altijd leuk. Omdat ze meer kamers tegelijk moeten begeleiden vond ik de hints wel wat rommelig.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
20 april 2019 Silvia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Topervaring, zeker een goede prijs! vriendelijke medewerker(s). Goede puzzels, gave automatische onderdelen en ***

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2019 Jan-Willem Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
5

Ondanks de goede reviews zijn wij niet enthousiast. Kamer zit wat rommelig in elkaar, puzzels sluiten niet goed op elkaar aan en er is wat weinig verband. Hebben al veel escape rooms gedaan en deze is wellicht leuk als je er nog nooit 1 hebt gedaan anders valt deze tegen.

Als je hints vraagt wist de organisatie niet goed waar we waren en werd er gevraagd of we dit of dat al hadden en dat hadden we dan al lang. Dat was erg jammer. Tip voor de organisatie: geef hints via tv scherm en hou goed bij waar de spelers zijn.
Tip voor de organisatie is om het verhaal niet te starten met iemand die wat vertelt maar via een tv een filmpje te maken. Veel professioneler en dan kom je goed in het verhaal. Nu is het verhaal een los aanhangsel.

Qua afwerking vonden wij deze ook niet zo netjes zeker als je deze vergelijkt met Kamer 237 of Catch me if you can.

Kort gezegd: voor een starter wel leuk maar met wat verbeteringen kan je er veel meer van maken!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Neutraal
3 maart 2019 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Met onze afdeling (14 personen) de twee escape rooms gespeeld, de Houdini en de Mummy. Het was een hele leuke belevenis en meer dan de moeite waard. Goed verhaal, prettige sfeer, zeer mooie en toepasselijk decoratie en vol met uitdagende puzzels. Fijne begeleiding ook, zijn benieuwd naar de toekomstplannen….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
7 december 2018 Optelec Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Eindelijk, met onze vriendengroep een escape room spelen. Via via vernomen dat Escaperoom Barendrecht meer dan de moeite waard is. Bij aankomst, tevens ruim en gratis parkeren, werden we vriendelijk ontvangen. De ontvangstruimte was al helemaal in sfeer. Aangezien onze groep 14 personen telt, was het ideaal dat we hier terecht konden voor twee kamers in 1x. De speluitleg was helder. Beide kamers waren zeer mooi gedecoreerd met veel toepasselijke details wat ervoor zorgde dat je gelijk in de juiste stemming kwam…game on! Zowel de Houdini als de Mummy zitten vol leuke puzzels waarbij menig brein is gekraakt. Na wat hints is een groep ontsnapt, de andere groep is het niet gelukt maar vonden dat niet erg. Sterker nog, ze wilden langer door omdat ze nogal enthousiast waren. Eenmaal uit de kamers wilden we eigenlijk gelijk ruilen van kamer dus we moeten nog een keer terug en dat is nu al een leuk vooruitzicht. Complimenten aan de bedenker van deze escape rooms en aan het personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 november 2018 Justin Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super tof om twee kamers te spelen achter elkaar op dezelfde locatie. Eerst de Houdini gespeeld die zeer mooi gedecoreerd is. Hele leuke originele entree……vanaf het eerste moment zit je gelijk in de game! Helaas niet gehaald maar een enorme leuke ervaring gehad.
Daarna de Mummy gespeeld, ook zeer mooi aangekleed waardoor je je echt in Egypte voelt. Spel zit prima in elkaar en zit vol onverwachte dingen….maar ik moet niet teveel vertellen op een ding na: ga ze spelen en het liefst beide kamers. Ontvangst en behandeling was goed en we voelden ons meer dan welkom. Kortom, gewoon erg leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
20 november 2018 Guus  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
4

Op basis van zeer goede reviews de Houdini escaperoom gespeeld. Achteraf hebben wij er een negatieve spelervaring aan over gehouden. De spelleidster was slecht te verstaan en ook sociaal niet heel vaardig. We zijn niet ontsnapt. in dit geval raakten we gefrustreerd omdat er teveel buiten onze schuld om niet goed liep. Het spelverloop in de kamer was niet logisch opgebouwd. De hints die we kregen waren helaas slecht verstaanbaar of kwamen terwijl we die fase of puzzel al opgelost hadden. Na afloop en tijdens verdere uitleg bleken verschillende puzzels kapot te zijn en gesloopt door eerdere spelers. Iemand zich ook pijn gedaan aan iets wat kapot was. Iets wat niet open ging zelfs niet toen de puzzel was opgelost. En dan de spelleidster die in de ruimte ernaast zat te praten die we de hele tijd konden horen, leidde behoorlijk af. We misten muziek en of geluidseffecten zodat dit ook minder opvalt. Kortom geen aanrader.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
7 oktober 2018 Jasper Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
4

Teleurstellend, vooral omdat het gemiddelde cijfer zo hoog werd aangegeven. De logische opbouw van de een naar de andere puzzel miste, special effects waren er niet, hints werden slecht gearticuleerd (waardoor we het niet konden verstaan) en we kregen een hint voor iets dat we zelf al gevonden hadden (en evengoed tijdaftrek). Daarnaast was er geen muziek in de kamer maar was het wel te horen dat de gastvrouw in het naastgelegen vertrek zat te kletsen. Bij uitleg van het spel bleek niet alles te werken en kon ook niet alles uitgelegd worden. Ik ben niet snel ontevreden over een escape room maar dit is echt de minst leuke die ik tot nu toe gespeeld heb. Jammer!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
7 oktober 2018 Nicolette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben ontzettend genoten van de Houdini escape room. Prachtig decor, een boeiend verhaal en leuke (maar lastige) puzzels. Het is een uitdagende kamer waar wij heel veel plezier aan hebben beleefd! Complimenten aan Christian en de rest van het team!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2018 Lindsay Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg leuk. Familie uitje gehad. Mannen tegen de vrouwen. Ieder in een andere kamer. Niet makkelijk, maar wel erg leuk en heel mooi gedaan. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 april 2018 Ilonka Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een superleuk familie uitje was dit. We zijn met onze 2 dochters geweest en met z’n vieren was het erg leuk om te doen. Eén dochter van ons was al eens in een andere escaperoom geweest maar deze was volgens haar véél leuker om te doen. We kunnen niet wachten tot de nieuwe kamer klaar is want hier komen we ook zeker weer naartoe om (laten we hopen) nu wél op tijd te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
31 maart 2018 Ellen  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldige ervaring voor de jongens van 12 jaar en de gedrevenheid om alles op te lossen was ruimschoots aanwezig. De room was erg professioneel opgebouwd met verrassende elementen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 maart 2018 Miro Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Hartstikke leuk!! Deze leuke escape room gedaan met onze familie van 9 personen, zowel opa en oma en een paar kleinkinderen konden mee, een echt familie uitje, net een paar minuutjes te kort om te ontsnappen maar wel een geslaagd familie uitje. net personeel veel puzzelen en je moet goed kunnen sleutelen
kortom zeker een aanrader voor iedereen met grotere groepen.
wij kunnen in ieder geval niet meer wachten op onze nieuwe kamer die in ontwikkeling is
een aanrader voor iedereen!! dank jullie wel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2018 bas  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuk en vooral mooi aangekleed! Leuke puzzels ook :).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2018 Monique  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een beleving, echt we vonden het super. De kamer ziet er heel gaaf uit en zit vol verrassingen. We zijn niet ontsnapt, maar dat maakte niet uit. We waren met zijn vieren (twee volwassenen en 2 kinderen) en iedereen had zo ze successen. Ook was de ontvangst heel prettig en na afloop hebben we onder het genot van een drankje nog de ervaringen met het leuke personeel gedeeld. Kortom, we hebben echt genoten. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2018 Fam. Pluijmers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super verrast door deze escaperoom vandaag. Zit goed in elkaar en een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2018 Fam. de Jonge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Ik had nog nooit een escaperoom gedaan of mogen ervaren.
Wat een genot en ben een verslaving rijker.
Leuke puzzels, soms wat lastig.
Helaas niet gehaald, maar dat mag de pret niet drukken.
Ik beveel hem aan iedereen aan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2017 fiona Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Mooi opgezette escaperoom! Ontzettend gastvrije en persoonlijke ontvangst. Heldere spel uitleg. Leuke puzzels en opdrachten. Mooie attributen worden hier ook voor gebruikt. Met een groep van 6 pers. goed te doen. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2017 Corrie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Super leuke, spannende en uitdagende escaperoom met zeer vriendelijk personeel

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2017 Alia Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Mooie, goed door dachten spel. Heel leuk om te spellen. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wow wat ziet deze kamer er prachtig uit, echt van top tot teen over nagedacht. Wij vonden hem wel erg pittig (4 mensen die al vaker escaperooms doen en 2 nieuwelingen), nog nooit zoveel hints moeten ontvangen. Ik denk dat deze kamer beter te doen is met een klein groepje (2 of 3) omdat er gewoon zoveel te puzzelen valt dat je soms niet meer weet wat al wel en niet is opgelost en daarmee verlies je kostbare tijd. Echt een prachtige kamer, een onwijs leuke ervaring en gelukkig net op tijd ontsnapt. Als er nog een kamer komt van deze maker(s) dan staan wij zeker in de rij!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 november 2017 Scoobygang Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De ontvangst was geweldig zo warm en de uitleg heel goed !!!
Het was een hele mooie beleving we hebben er enorm van genoten ,
Wij zouden het iedereen aanraden om daar heen te gaan !!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 september 2017 Mirjam Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wat is dit leuk zeg in Barendrecht!
Zeer leuke ontvangst, uitleg en nagesprekje.
Was wel moeilijker dan ik dacht. Je moet echt heel goed alles bekijken. Niet zomaar iets aannemen. Leuke kamer met goed uitgedachte puzzels.
Het uur vloog werkelijk om , goede aanwijzingen gehad maar helaas niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 september 2017 Lies  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Ontzettend toffe Eacape Room! Hier is veel liefde en tijd ingestoken en dat merk je direct bij ontvangst.
Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2017 Corine Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Was de eerste keer voor ons en het was zo’n leuke ervaring. Onze verwachtingen werden overtroffen. Ontvangst was goed, er werd de tijd genomen om ons alles uit te leggen. Decor was prachtig, en de puzzels zo goed uitgewerkt! We kregen, als we vastliepen, ook goede hints aangereikt.. kortom Houdini is een aanrader! Wij kijken hier zeker met veel plezier op terug en gaan zeker in de toekomst meer escaperooms doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2017 Patricia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

We waren in de escape room met 2 jongens van 9 en 4 volwassenen en het was erg leuk om te doen. De jongens werden ook heel erg enthousiast. We werden super vriendelijk ontvangen en het werd ons goed uitgelegd.
We werden ook top begeleid.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 augustus 2017 Martin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Nog niet heel veel ervaring, maar we hebben met elkaar een uur lang in een flow gezeten, de puzzels waren uitdagend en verrassend. Bij een Escape Room is ‘voor herhaling vatbaar’ niet van toepassing, maar ik kan deze zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 augustus 2017 Helma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

In 1 woord: geweldig! Veel sloten en puzzels, veel te doen. We waren met 7 personen en iedereen had steeds wel iets te doen. Het zit goed in elkaar. Er is steeds duidelijk naar welk doel je toe werkt; waar je naar op zoek bent. Goede sfeer, leuk ontvangst, gratis drankje na afloop. Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2017 Larissa Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Flink puzzelen en zoeken in deze originele escape room! Wij hebben een erg leuke avond gehad. Ook erg leuk om naderhand nog even de opdrachten en valkuilen door te nemen. Aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 mei 2017 Janneke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Tip gastheer, prima uitleg en goede sfeer. Room is perfect in Houdini stijl en de puzzels waren goed te doen. Goede combi tussen zoeken en puzzelen. Echt een top ervaring gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 mei 2017 Laurens Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Het was uitdagend en spannend. Mooie attributen. Oog voor detail. We konden niet echt een lijn ontdekken in het verhaal waar de kamer over ging. Er was niey echt een opbouw. Toch is dit geen minpunt

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 mei 2017 Gerjanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Mooie details. Het spel begint al als je de escaperoom gaat betreden. Puzzels waren moeilijk, maar uiteindelijk toch bijna gehaald. Aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 mei 2017 Sharon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

We werden erg vriendelijk ontvangen en het was een super ervaring in een hele leuke opgezette escape room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
29 april 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Erg leuke escaperoom, maar ook best moeilijk! Vooral heel goed zoeken, dan vind je ook veel :-)! Goede begeleider en mooie sfeer neergezet, je merkt dat het een echte liefhebber is! Zeker een aanrader!

19 april 2017 Agnes Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Mooie escaperoom, helemaal in stijl, verrassende effecten en een flink gezoek, elke keer vonden we nog weer iets nieuws! Leuke effecten enthousiaste gastheer, na afloop tijd om vragen te stellen en er over te blijven praten. Erg leuk om te doen, wel pittig qua moeilijkheid, we zijn net net op tijd ontsnapt! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 april 2017 fam kiev Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Een mooie en zeer verzorgde escaperoom. We hebben een zeer geslaagde middag gehad, mede dankzij de gastvrijheid van de eigenaar. Ook de kinderen (7, 9 en 11) konden hier een actieve bijdrage leveren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
8 april 2017 Linda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Een super ervaring rijker met deze escaperoom geheel in houdini stijl, vanaf de ontvangst tot het einde. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Mooie themakamer met een leuk verhaal. Verschillende soorten puzzels, uitdagend was het zeker. Daarnaast een goede communicatie met de gastheer, dus zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 maart 2017 Liene Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Dit was onze derde escape room in de regio Rotterdam die we hebben gedaan en hij was erg leuk! De eigenaar ontving ons zelf en dat is een leuke enthousiaste man om mee te praten. De escape room zelf bevat een hoop leuke puzzels waar je goed bij op moet letten en over na moet denken. Heel netjes dat je na afloop een drankje krijgt en totaal gezien is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed.

Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Zeer gastvrije ontvangst en service. leuke aankleding al van de ontvangstruimte helemaal in Houdini stijl. We hadden de hints hard nodig want je ziet snel iets over het hoofd. Ik zou denk ik wel een maximum van hints inbouwen die je vooraf weet zodat je wel door kunt maar ook weet dat er wel een beperking op zit. Was een erg leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 maart 2017 Y. Kluijt Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke ervaring gehad voor een eerste escaperoom bezoek! De kamer is mooi ingericht en de puzzels zijn leuk! Goede en vriendelijke ontvangst met een duidelijke uitleg! Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2017 Mai Ling Chan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Wat een super escape room! We werden vriendelijk onthaald in een mooie ruimte. We kwamen al helemaal in de Houdini sfeer! De escape room vonden we super. Met 7 personen prima te doen! Veel puzzels, verrassende dingetjes, geweldig! Net niet ontsnapt helaas.
Echt een aanrader deze Escape room!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari 2017 Eline de Visser Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Echt supergaaf gedaan! De gameroom is echt met passie gemaakt en niet om even snel wat te verdienen. We hebben het als bedrijfsuitje gedaan en van jong tot oud vonden ze het leuk. Keurige begeleiding van binnenkomst tot vertrek. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 januari 2017 Bloemenman Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij belden last minute voor een bezoek en werden zeer flexibel en gastvrij benaderd. Een geschikt tijdstip werd gewoon gemaakt. Ontvangst in sfeervolle kamer om in de stemming te komen en voor de uitleg; dit was onze eerste escaperoom (gezin met 2 kinderen van 15 en 12 jaar). Daarna gingen we los in een mysterieuze Houdinikamer met originele details. Het bleek voor ons behoorlijk pittig en we hadden dan ook een aantal aanwijzingen nodig die we met een bijgeleverd belletje konden verzilveren. Uiteindelijk net op tijd ontsnapt. Daarna nog een drankje en gelegenheid tot evaluatie met de maker van de escaperoom. Echt een aanrader maar wellicht meer gschikt voor gevorderden als je het zonder tips wilt doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 januari 2017 Paul Sporken Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7

De entourage is geheel in Houdini stijl. Veel sloten die geopend moeten worden. De kamer leent zich goed voor groepen tot en met 8 personen. Met meerdere personen wordt de kamer te vol. Bij de entree van de escape room moet je gelijk oplettend zijn. Het is vooral veel zoeken om de puzzels op te lossen en de sloten te openen. Wij hebben er in ieder geval van genoten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
18 december 2016 Anneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Hele gave kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2016 Marieke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Superleuke escaperoom! Snelle service en communicatie. Leuk decor. Niet twijfelen maar meteen boeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 december 2016 Diane Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Wij zijn 4 dames die vaker met elkaar een escape room bezoeken.
Daarna altijd met een hapje en een drankje na praten, alle 4 zeiden we over deze escape room hetzelfde ….
-Allereerst een warm welkom
-Mooi ingericht, met kleine details en vol verassingen.
-Alles bij elkaar, hadden wij echt het idee, dat deze mensen van deze escape room dit vol passie doen.
-Bij een nieuwe inrichting komen we zeker graag langs.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2016 Linda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest