Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Den Bosch

Karrenstraat 13, 5211 EH 's-Hertogenbosch, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Den Bosch

Escape room Da Vinci Code

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Thema’s: Geschiedenis

Op slechts 500 meter van de Sint-Janskathedraal, midden in het Bisdom ‘s-Hertogenbosch ligt de heilige graal verborgen. In de ondergrondse bewaarkamer krijg je exact 60 minuten om het geheim van de graal te onthullen. Een haast onmogelijke opgave met cryptische aanwijzingen, mysterieuze cijfercodes en ondoorgrondelijke symbolen. Alleen met de juiste oplossing gaan de deuren weer open.

Onthul jij het eeuwenoude geheim op tijd?

Escape room De Martelkelder

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers

In 1831 werd in de donkere gewelven onder de Uylenburgh in het hart van Den Bosch een onbekende man gevangen gezet. Een man met een duister geheim: de toegangscode tot de geheime schatkamer van ‘s-Hertogenbosch. Jaren van eenzame opsluiting en marteling onderging hij zwijgend. Bij zijn dood liet hij slechts enkele aanwijzingen na.

Vind de verborgen sleutel en ontsnap uit de martelkelder!

Escape Room Den Bosch video

Informatie over Escape Room Den Bosch

Laat je meenemen in een wereld vol spanning en sensatie. Met als doel: Ontsnappen uit een echte Escape Room binnen één uur door middel van het oplossen van raadsels, mysteries en out of the box denken.

Een leuke activiteit met vrienden, familie maar ook voor bedrijven! Team building en communicatie staan voorop en de adrenaline giert door de kamer. In samenwerking met evenementenbureau DoeNederland biedt Escape Room Den Bosch diverse arrangementen aan. Diner bijvoorbeeld met een driegangendiner na je escape room ontsnapping. Je kunt ook met jouw team een pubquiz of Wie Is De Mol? Spelen. Het is zelfs mogelijk om na afloop van het escape room spel op kroegentocht te gaan! Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog veel meer arrangementen mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor het spelen. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Prijzen

Ma-do
3 pers: 27 euro p.p.
4 pers: 22 euro p.p.
5 pers: 20 euro p.p.
6 pers: 18 euro p.p.
7 pers: 16 euro p.p.
8 pers: 14 euro p.p.

Vr-zo
3 pers: 29 euro p.p.
4 pers: 24 euro p.p.
5 pers: 22 euro p.p.
6 pers: 20 euro p.p.
7 pers: 18 euro p.p.
8 pers: 16 euro p.p.

Komen jullie naar buiten in slechts 60 minuten?

Escape Room Den Bosch Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Den Bosch? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

2

De muziek stond te hard en te donker, konden de cijfers niet goed lezen en ons amper verstaanbaar maken. Dit aangegeven via portofoon, werd niets meegedaan .
Aantal opdrachten werkte niet, dit is elke keer terug te lezen in de reviews, wordt dus weinig mee gedaan.
Begin opdracht vervelende lichaamshouding aan moeten nemen, goed voor kleine mensen onder de 150 cm, moesten uiteindelijk op de knieën op vieze vochtige grond .

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
2 april 2023 Vandermolen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
3

Het reserveren van de Da Vinci escape room ging makkelijk. Bij aankomst stonden we eigenlijk in de controlekamer, waardoor je tijdens de uitleg al tips hoorde voor andere deelnemers. De ruimte zelf was helemaal vochtig vanwege de regen en deels ondergelopen. De puzzels waren zeer eenvoudig en direct van internet te halen. Ook was een deel van de puzzels al ingevuld door vorige gebruikers, waardoor we deze zelf niet meer konden maken. Er was geen verhaallijn te ontdekken, eerder een thema. €90,- is echt veel te veel geld voor deze escape rooms. We hebben veel betere escape rooms gedaan voor minder geld. Veel ruimte dus voor verbetering.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Goed
6 februari 2022 Wouter Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
3

Je komt bij deze escape room binnen in het kantoor van waaruit de spellen begeleid worden. Tijdens onze ontvanst speelden andere groepen escape rooms, waardoor je de hints over de porto’s kon meeluisteren. De ontvangstruimte is zeer rommelig en komt bijzonder onprofessioneel over. De escaperoom (da vinci) was niet veel beter. Slechte afwerking, loshangende draden en een muf gevoel. De puzzels waren inspiratieloos (veel eenvoudig vertaalwerk), werkten slecht en de game master gaf regelmatig hints over een stuk van het spel waar we al lang voorbij waren. Een aantal technische items functioneerden niet, en toen we daar een vraag over wilden stellen via de porto, duurde het 2 a 3 minuten voordat er uberhaupt gereageerd werd. Een teleurstellende ervaring

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
14 juli 2019 UGn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
7

Weinig samenhang van verhaal en puzzels, maar we hebben ons wel vermaakt. De locatie is midden in de stad, waarschijnlijk kun je beter met OV komen dan met de auto. Ontvangstruimte is totaal sfeerloos.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
21 juli 2018 Nynke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

We hebben genoten van het escapen. Allemaal bezig en gedreven. Lekker nog binnen de tijd en dat voor een eerste keer. Smaakt naar meer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 juni 2018 W. van Lith Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Wij hebben met een vriendengroep de Martelkelder gespeeld.
Mijn vrienden doen zich allemaal stoer voor maar nu vonden ze het toch wel spannend!
De puzzels zijn niet extreem moeilijk maar je moet wel goed verbanden kunnen leggen.
Ook toen we vast liepen werden we met een cryptische hint toch verder geholpen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 maart 2018 Pim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

echt een superleuke ervaring!! met veel plezier heb ik de Davinci code escaperoom gespeeld samen met 3 vrienden van mij. ik vind dat ze heel goed het thema hebben verwerkt in in de escaperoom.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 februari 2018 Boyd Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Een poosje geleden heb hier een kamer gespeeld samen met mijn vrienden. De puzzels zijn heel uitdagend! Mooi concept

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2018 Jelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
5

De Da Vinci Code is een prima Escape Room midden in het centrum van Den Bosch, maar ik vond het geen totale ervaring. Vooraf werd verteld hoe de sloten en kluisjes werken en dat je het verhaal van de film los moet laten. Wat ik juist mooi bij escaperooms vind is dat het verhaal/thema begint bij binnenkomst en pas eindigt bij vertrek. Dat was hier totaal niet. De entree ziet er uit als een opslagplek en tijdens de briefing kijk je naar de verschillende computerschermen van de kamers. De escaperoom zelf zat prima in elkaar, alleen was er zoveel tegelijk dat je niet goed wist wat de ander deed. Het eindspel is totaal niet spectaculair! Wij hadden niet eens door dat we klaar waren… Dus er zijn nog wel wat verbeterpunten.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Slecht
11 november 2017 Yentl Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben de martelkelder gedaan en wat een gave belevenis! Het zag super mooi uit en we zaten snel in het verhaal. Leuke technieken en niet alleen maar slotjes. Dit is zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2017 Jente Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Erg gave kamer. Je hebt het gevoel alsof in je een echte martelkelder zit! Leuk welkom. Wij gaan zeker de volgende keer de davinci code doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 januari 2017 Tom Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

allebei de kamers gedaan! allebei super toffe kamers! hele leuke thema’s, binnen de tijd uitgekomen.
hele leuke begleiding. zou deze kamers zeker aanraden

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 januari 2017 pieter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Laatst heb ik de Martelkelder gespeeld met wat vriendinnen.
Het begin van deze kamer was ontzettend orgineel, ik had dit nog niet eerder mee gemaakt. Onze samenwerking werd op de proef gesteld omdat je zonder samenwerking niet verder zou komen. De puzzels/opdrachten waren uitdagend, leuk om je hersenen te laten kraken. Ook vonden we het prettig dat we met meerdere mensen verschillende puzzels tegelijk konden doen, zodat we niet met z’n alle op 1 puzzel zaten. Verder hebben we een vriendelijke ontvangst ervaren en was de locatie ideaal in het centrum gelegen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2017 Imke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het was een geweldig leuke ervaring. Het verhaal en de puzzels zijn mooi bedacht en ik vond het erg leuk. Ik kom graag nog eens de andere kamer ervaren. De begeleiding was goed…net duidelijke info vooraf en enthousiast personeel ! Al met al een uniek familieuitje waarvan wij samen hebben genoten. Doe Nederland ga zo door !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2016 Brigitte Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Het was erg leuk om te doen. Het was mijn eerste keer. je zat goed in het verhaal en de puzzels waren goed op te lossen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2016 Romy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het begint al leuk omdat je naar buiten moet om te kunnen beginnen (niet lang hoor je kunt meteen weer ergens naar binnen met je begeleider).
Het is in het begin eng omdat je niets ziet maar dat veranderd snel. Dan is het vooral leuk spannend. Leuk om met een grote groep te doen. Je moet het echt samen doen om tot oplossingen te komen. Het zijn geniale puzzels, hoe krijgen ze het bedacht!
Ik ga zeker de andere kamer ook nog een keer doen in Den Bosch, De Davinci Code.
De Martelkamer was in ieder geval super!!!!
Doenederland Den Bosch bedankt, en met name Maud die ons begeleiden

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 december 2016 Anita Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het is een toffe escape room die je met vrienden of familie kunt spelen. Communicatie is wel een grote rol in het spel. De puzzels zijn geweldig en er zitten leuke verassingen in de escape room. Als je er niet meer uit komt zullen ze je altijd helpen via hints.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2016 Pieter Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Ik vind het een super leuke kamer maar wel moeilijk leuk ingericht vriendelijk personeel maar wel moeilijke puzzels en raadsels om op te lossen. Wij waren met 8 personen en werden op het begin in2 groepen verdeeld ik vond het spannend omdat , je in de tijdzit van een uur kortom super! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
25 december 2016 lieke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het is een zeer goede escape room. De puzzles zijn erg leuk om te maken. Het verhaal miste een beetje diepgang maar doordat je zo bezig bent met het oplossen van de puzzles is dat niet heel erg.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2016 Marlou Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Ik vond de escaperoom een stuk leuker dan de oude versie van de martelkamer. De puzzels waren voor mijn gevoel beter bedacht dan de oude puzzels. Wat ik wel jammer vond is dat je weinig met sleutels werkt zoals bij de Da Vinci code kamer. Je had bij de martelkamer alleen maar/meer cijfersloten. De cijfersloten doen af en toe ook een beetje moeilijk, omdat je het slotje een beetje in elkaar moet drukken. Dit was van te voren niet echt gezegd waardoor we even vastliepen. Verder is hier echte teamwork bij vereist waardoor je dus echt het gevoel hebt dat je samen moet werken om te ontsnappen. Communicatie is daarom dus ook wel vereist om de puzzels als een goed team te maken.

Het is een spannende kamer met puzzels waar je toch wel eventjes bij moet nadenken. Een echte aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een uitdaging of meer als een team willen werken.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 december 2016 Lizanne van Oorschot Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

erg leuke escape room.
een spannend verhaal en echte uitdagingen.
zeker een aanrader om een keer heen te gaan.
hebben er een erg leuke maar ook zeker moeilijke tijd gehad.
we werde op de moeilijke momente gelukkig wel goed geholpen.
maar gelukkig hield het personeel de uitdaging erin.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
25 december 2016 jori Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Wat een geweldige escape room is dit. Allereerst wordt je super goed ontvangen door het personeel. Het thema is lekker griezelig en dus vol met spanning. De opdrachten zitten erg goed in elkaar, dat zeker een uitdaging is! De kamer is van goed kwaliteit en werkt super. Ik kan niet wachten om de andere kamer van escape room Den Bosch, de Da Vinci Code, uit te proberen. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2016 Nicky Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Hard werken om binnen de tijd uit de escaperoom te komen.
Leuk om te doen. Soms best moeilijk. Teamwork. Een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
4 september 2016 Jose Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Deze escaperoom was erg spannend met leuke puzzels. We vonden het ook leuk dat het zich *** afspeelde. Wij waren met 4 personen en dat was een goed aantal, omdat je de taken zo kon verdelen. Met 8 personen lijkt ons een beetje krap, aangezien de kamer niet erg groot is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 augustus 2016 Kim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Eerste escape room en het was helemaal top! Wat even wennen is, is het gebruik van de cijferslotjes. Die moest je goed dicht drukken voordat je aan de cijfers kon draaien. En er was nog een attribuut waar we wat tijd zijn verloren, omdat ‘t zo gevoelig was. Maar dat werd ons op tijd verteld door de organisatie. We hebben de Da Vinci kamer gedaan en het is zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 augustus 2016 Femke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
6

Mooie ruimte, de aankleding en sfeer is goed. Maar we waren er wel erg snel doorheen. Jammer, had wel een stuk langer mogen duren. De puzzels waren net niet uitdagend genoeg voor ons. Bovendien was 1 ruimte niet goed afgesloten, zodat we daar meteen in konden zonder de puzzel eerst op te lossen. Een beetje slordig.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
25 augustus 2016 Mandy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
5

Voor de Da Vinci Code escape room hoeft de ervaren speler niet zijn/haar bed uit te komen. De meeste puzzels komen rechtstreeks uit een puzzelboekje en er worden erg veel sleutels en sloten gebruikt. De ruimte zelf is weliswaar sfeervol, maar het van kleur veranderende licht werkt je wel behoorlijk op je zenuwen. Echt sprake van een verhaal is er niet, meer een thema. Ook het gebruik van walkie-talkies stoort de beleving. De mensen zelf zijn overigens alleraardigst.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
19 augustus 2016 Thomas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

De Da Vinci Code escape room is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde escape room speler. De opdrachten waren goed uitvoerbaar, helemaal in het thema en geschikt voor iedereen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 augustus 2016 Ineke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Ik vond de da Vinci code kamer te moeilijk. Het waren hele moeilijke puzzels, het is ons dus ook niet gelukt om te ontspannen. Met een uur extra misschien wel een keer. De martelkamer darentegen zou mee doen opdrachten zijn dus meer wat voor ons. De volgende keer word het dus de martelkamer. Het was wel erg leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
2 augustus 2016 Femke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Leuke escape room, de kelder geeft een originele sfeer aan het geheel. Er had wat mij betreft nog wel wat meer verhaal in mogen zitten. En Jammer dat je pas echt aan de slag kan nadat er al een paar minuten verstreken zijn. Goede puzzels. Leuke escape room om te doen, leuk dat hij ook midden in de stad zit zodat je er na nog wat kunt gaan drinken, en korting krijgt, afhankelijk van het aantal minuten dat je over had om er uit te komen. Wij waren met zijn 2en en hadden nog circa 12 minuten over.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
31 juli 2016 Manon Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Leuk en spannend. Soms had ik wel last dat er te weinig licht was (ik ben 50+) ook al begrijp ik dat dit nodig was voor het verhaal.. Er hadden ook meer effecten in mogen zitten; er was bijvoorbeeld maar 1x een situatie waarvan je schrok doordat je iets ontdekt had. Ik heb wat engtevrees maar het voelde als veilig. De man die ons begeleidde was een leuke vriendelijke gast die tijd nam om ons alles uit te leggen (en mij gerust te stellen).

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
31 juli 2016 S. Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
6

Erg donker binnen…daarom dingen soms moeilijk te zien. Filmpje vooraf over Da Vinci Code is leuk, maar zegt vrij weinig over de kamer zelf.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
30 juli 2016 Roy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Puzzels / raadsels waren uitdagend. Minpuntje was de muziek, die naar mijn smaak te hard stond (maar droeg verder wel bij aan de spanning en het werken onder tijdsdruk). Beetje vreemd was dat de organisatie door had gekregen dat ik al betaald zou hebben, terwijl ik specifiek voor de optie contant betalen had gekozen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
30 juli 2016 Jennifer Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
5

18,– veel te duur pp. Lantaarn gelijk al uit, dus slecht licht. Tekst stoel in martelkamer niet te verstaan door harde geluid in de ruimte.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
29 juli 2016 Hans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuke escaperoom met meerdere kamers, puzzels waren ook leuk om te ontcijferen alleen vonden wij dat er te veel met slotjes steeds werd gewerkt,
Maar in het geheel een leuk verhaal met lichteffecten en puzzels!
Zeker een aanrader om te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli 2016 Niki Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Prima beleving. We waren wel met z’n tweeën. Misschien een idee om deze rooms ook op 2 personen af te stemmen, omdat we dit niet konden halen. Ik snap dat het exploitabel moet blijven, maar als je toch voor 3 personen moet betalen, dan kan er ook afstemming worden gemaakt op 2 personen, zodat de ervaring alsnog succesvol kan zijn. Al met al wel een supertoffe ervaring én……we komen terug voor meer!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 juli 2016 Franklin Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
6

Wij deden de davinci room in het engels omdat we vrienden uit het buiteland op bezoek hadden. Het personeel kon geen engels (wat in 2016 erg vreemd is) en ze waren niet erg bekend met de engelse variant van hun eigen room. Ze hadden bij de laatste puzzel het nederlandse gedeelte laten liggen dus we hadden 2 papieren die we moesten vertalen. 1 in het nederlands en 1 in het engels, de verwarring was dus compleet. Er was ook geen pen aanwezig dus dat maakte alles erg lastig.
Buiten dat was alles erg spannend en zag het er netjes uit, alleen jammer dat de kamer niet goed was voorbereid 🙁

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
24 juli 2016 Michael Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Super leuke ervaring! Nog nooit eerder gedaan, het was een totale verrassing, en zeker geslaagd. We komen graag nog eens terug voor een andere kamer en hopelijk dan wel binnen de tijd ‘escapen’ 😉

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 juli 2016 Mieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

DAVINCI CODE tot een goed einde gebracht. Leuke kamer zeker als je groep niet te groot is anders kan het zorgen voor claustrofobie. Past wel bij de setting maar soms is net te lang te donker waardoor je geen zicht hebt op de sloten dat kost tijd. Locatie in de binnenstad van Den Bosch is perfect en gezellig.
Medewerkers zijn zeer vriendelijk.
Een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
23 juli 2016 Robert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

We hebben ons erg vermaakt in deze escape room! Het thema is goed uitgewerkt en er zijn genoeg puzzels, raadsels etc. om continue goed bezig te blijven en het tempo erin te houden. Verder waren de begeleiders ook toppers!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 juli 2016 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Hele leuke dag gehad met onze vriendinnengroep! Veel gelachen met elkaar, we zitten er zeker over na te denken om nog eens een escape room te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
18 juli 2016 Kelly Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Fantastische escape room. Heb zelf alleen de Martelkamer gedaan maar het is zeker de moeite waard! Spannend en leuke puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 juli 2016 Meike Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Bijzondere locatie en mooie kamer. We waren met 7 man. Ik zou de kamer eerder aanraden voor 5 personen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juli 2016 TheXa Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuke en spannende escape room. Wij hadden het ongeluk dat een koptelefoontje niet werkte dus 1 clue konden we niet vinden maar dat wordt gerepareerd. Verder waren de puzzels allemaal codes en dat maakte het wel iets makkelijker, misschien wat andere soort puzzels erbij en dan is hij helemaal top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
15 juli 2016 Iris Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Ik vond het erg leuk om eens een escape room te doen. Het was jammer dat we in het begin een vast zaten waardoor we veel tijd hadden verloren, gelukkig kon de vrouw van de escape room ons helpen zodat we alsb nog door konden gaan.
De logica van de puzzels was logisch en goed te vinden, helaas waren wij niet snel genoeg, maar dat bederft de pret niet.
Wij hebben erg veel lol beleefd aan ons dagje Den Bosch met als afSLUITING de martelkamer.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 juli 2016 Kwikstaartje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk om te doen. Geweldig verhaal en sfeer. Bij een slotje zat het haakje los, dus die was erg makkelijk en de batterijen van het lampje waren bijna leeg.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2016 Renate Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het was voor ons helemaal nieuw! Vader met twee kinderen van 12 en 15. We waren er bjna!!! De organisatie vond het bijzonder dat we het zo goed deden met zijn drie tjes. De begeleiding was ok goed, vriendelijk. We voelden ons veilig, de jongens vonden het toch best spannend.
Mijn kinderen hadden het geregeld als kado voor vaderdag! We vonden het een echt mannen uitje en zijn nu verslaafd aan de escape room……we willen weer!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2016 Ralph Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Goed, moeilijk zeker als het de eerste escape room is die je doet. Maar wel heel leuk en als je vast zit krijg je goede hulp.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juli 2016 Jonella Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wow wat een beleving de escape rooms! We waren met vijftien dames en voor ons was het een spannende belevenis we wisten niet wat we konden verwachten. We kwamen er allemaal (helaas wel niet op tijd) super enthousiast uit.. We willen zeker nog een keer. Voor een teamuitje echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
28 juni 2016 Mathilde Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
4

Martelkelder: puzzels waren eenvoudig. Vooral zoeken naar codes/sleutels, weinig denkwerk. Weinig variëteit in soort puzzels. Zeer vriendelijke ontvangst.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
22 juni 2016 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Ik heb geen vergelijkingsterm, het was mijn eerste escaperoom maar ik vond het een geslaagde avond en een leuke ervaring. De achtergrondmuziek mocht van mij iets zachter. Ik zou ook aanraden om een maximum personen per escaperoom toe te laten: we waren met 7 personen en dat ging net, 8 was al te veel geweest.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
16 juni 2016 Viorica Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
6

We hebben het wel na ons zin gehad. Dat zeker. Wat ons dwars zat is dat we een half uur buiten moesten wachten op een medewerker. We kregen om 19.00 een telefoontje dat door prive omstandigheden een vervangende werknemer moest komen. Daar kunnen ze niks aan doen natuurlijk maar we moesten om 18.45 wel klaar staan. Ik had liever dat ze eerder belde. Dan stonden we ook niet eerst 15 minuten radeloos te staan. Als nood kregen we een nieuwe medewerker die de escape room nog niet kende. Hij deed wel erg zijn best. En in de kamer zelf was het erg rommelig met plastic flessen. Niet erg gastgerichte uiterlijk. Verder. De ecape room was wel leuk. Het was een moeilijke kamer the da vinci code. Maar een beetje uitdaging maakt het leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
13 juni 2016 Anja heijmans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

De Davinci Code is een goede escaperoom. Net binnen de tijd kunnen ontsnappen. Veel puzzels. Soms raakten we het overzicht een beetje kwijt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
12 juni 2016 John Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
8

Het was een leuke escape room met goed opbouwende spanning.
Goede sfeer beleving en locatie aanrader voor de gene die ook naar een escape room wil!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2016 Van hoof Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Was leuk en prima uitdaging! Hebben 1 escaperoom meer gedaan, maar deze was wat ingewikkelder! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2016 Hanneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
6

De Martelkamer: goede sfeer, spannend begin, opdrachten/puzzels helaas ietwat eentonig en te zeer in chronologische volgorde (met de uitkomst van de ene puzzel, begin je de volgende etc.), rommelige ontvangst door het personeel. Escape Room is leuk voor beginners, echter biedt te weinig uitdaging wanneer je reeds 2/3 goede kamers hebt gedaan.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
14 mei 2016 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Voor mij de eerste escaperoom welke ik tijdens een bedrijfsuitje met collega’s heb mogen doen. De Davinci code is mij niet geheel onbekend en na de film, het boek en een geocache was dit de vierde uitvoering.
Veel professionele overeenkomsten. Zeker de moeite waard!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 januari 2016 Hans Terwindt Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een geweldig concept met leuke uitdagingen en raadsel… zeker een aanrader! Ik ben samen met een paar vrienden de uitdaging aangegaan om te ontsnappen binnen 60 minuten en dit is ons gelukt, mede door goed samen te werken en het goed lezen van de opdrachten…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2016 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
4

Martelkamer was heel slecht vonden we, puzzels klopte niet, muziek in de koptelefoon niet te verstaan en communicatie via walkie talkie bagger. Da vinci was leuker qua puzzels en aankleding!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
1 januari 2016 Anne van de Wijgert Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

na een vriendelijk ontvangst van het personeel hebben we de martelkamer gespeeld,
het was erg leuk, het personeel hielp ons uitstekend zodra ze zagen dat we vastliepen.
gelukkig hebben we de kamer net op tijd weten te ontsnappen.
Ook vind ik het leuk dat we de groepsfoto hebben gekregen via de Facebookpagina.
al met al een leuke avond gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2015 marco oostveen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Zeer geslaagd uitstapje met personeelsvereniging gehad bij deze escaperoom. Zodra je binnenkomt word je al in de sfeer opgezogen. Goed bedachte puzzels, waarbij je soms erg goed moet nadenken. Een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
4 november 2015 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuke ervaring

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
28 juni 2015 Ray Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

De Da Vinci kamer heeft een leuke verscheidenheid aan puzzels en de sfeer die ze in de kamer weten neer te zetten is erg goed. De puzzels an sich zijn niet allemaal even sterk, maar al met al een leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
12 juni 2015 Matthijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
5

Beide kamers gespeeld. de gekozen thema’s passen goed bij de ruimte die gebruikt wordt.
in met name de Da vinci kamer hadden we wat problemen met defecte/versleten onderdelen.
ook werd er naar mijn smaak iets te snel begonnen met het geven van hints.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
29 mei 2015 Sebas Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
6

Prima escape room, maar door de escape room in Amsterdam had ik hoge verwachtingen. De soort puzzels die gevraagd werden, waren niet mijn favoriete types. Het waren vaak reeksen en ik hou meer van ‘doe’ puzzels. Hiermee bedoel ik dat je met een bepaald voorwerp een ander voorwerp kan vrijspelen en dit weer moet gebruiken om verder te komen in het spel. Hierdoor vond ik de da Vinci room een beetje tegen vallen. De hints waren niet altijd duidelijk omdat de muziek soms net harder ging op het moment van spreken. We werden wel erg goed geholpen met hints. Dus: prima escape room, maar niet heel bijzonder. De martelkamer klonk wel griezelig, want we konden ze horen gillen in de kamer naast ons.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
20 maart 2015 Laura Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

De kamer Da Vinci Code gedaan. In de stijl van Da Vinci is dit een kamer met veel numerieke puzzels, cijfers en codewoorden. Vind ik zelf erg leuk maar dat moet wel ook jouw stijl zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
13 maart 2015 Joost Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super gave ervaring! We deden de mannen tegen de vrouwen. En de vrouwen zijn er uiteraard eerder uitgekomen. Zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 februari 2015 Jenna Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest