Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Drachten

Morra 2-15, 9204 KH, Drachten

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Drachten

Escape room The Lost Ones

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Bos, Detective, Spannend

Diep verscholen in een donker bos staat een verwaarloosde blokhut. Acht jaar geleden woonde daar het gelukkige stel Edward en Rebecca Williams. Toen sloeg het noodlot toe. Rebecca overleed na een kort ziekbed, waarna Edward overspoelt door verdriet alleen achter bleef. Niet lang daarna verdween Edward spoorloos… De huidige beheerder probeert de grond met blokhut te verkopen maar het lukt niet vanwege de verhalen. De lokale bevolking vertelt dat het in en om de blokhut spookt en dat er regelmatig mensen verdwijnen. Vanwege zijn reputatie is de blokhut al jaren verlaten. Jullie worden door de beheerder ingehuurd om te onderzoeken of de verhalen kloppen. Bij aankomst blijkt al snel dat de geruchten waar zijn. Je wil terug maar iets houd je daar en zal je niet meer…

Escape room Mystery Mansion

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 56%

In 1880 heeft de Britse archeoloog William Cavendish bij een opgraving in Egypte een mysterieuze sleutel gevonden en onwetend van zijn krachten mee terug genomen naar zijn Victoriaanse landhuis. Met de sleutel heeft hij een poort geopend naar een parallelle wereld. Inmiddels staat niks minder dan onze toekomst op het spel. Als erfgenaam van William rust de zware taak op jouw schouders om de toekomst veilig te stellen. Deze taak zal zeker niet zonder gevaar zijn en de tijd tikt.

Escape room Prison Break

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: mei 2016
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Gevangenis, Spannend

Omdat je verdacht bent van het lekken van uiterst belangrijke staatsgeheimen aan Rusland wordt je overgebracht naar de maximaal beveiligde gevangenis genaamd The Factory. Niemand weet van het bestaan van deze geheime ondergrondse gevangenis en deze gevangenis wordt zelfs door de regering niet erkend. De meest beruchte gevangenis van Nederland PI in Vught is vergeleken met deze gevangenis gezellig.

Er zijn meerdere pogingen gedaan om te ontsnappen uit deze hel, maar deze zijn allemaal mislukt. Sommige gevangenen kwamen om, anderen werden opnieuw opgepakt en sommige verdwenen spoorloos. Dit mysterie gaf aanleiding tot verhalen dat het een gevangene gelukt was om succesvol te ontsnappen uit The Factory.

Je hebt slechts 60 minuten de tijd om te ontsnappen voor de bewakers terug komen. Je lot ligt in je eigen handen. Lukt het jullie om te ontsnappen uit The Factory?

Informatie over Escaperoom Drachten

Escape Room Drachten heeft verschillende escaperooms beschikbaar. Door slim na te denken en met teamwork los je diverse bloedstollende raadsels, puzzels en breinbrekers op. Niets is wat het lijkt. Escaperoom Drachten heeft een wereld gemaakt vol verborgen raadsels, bijzondere technische uitdagingen en creatieve oplossingen.

Wil je met familie en vrienden eens een keer iets anders te doen daar hoog in het Noorden van het land? Escaperoom Drachten is maar 30 minuten van Leeuwarden en heeft een van de beste reviews van de provincie Friesland.

Prijzen

Maandag t/m donderdag € 104/escaperoom
Vrijdag t/m zondag € 112/escaperoom

De locatie in Drachten is sinds 2022 overgenomen door een andere eigenaar, deze heeft de kamers ook aangepast, veel sloten zijn er uit gehaald en veel meer techniek voor in de plaats. Het kan dus zeker lonen om een kamer nogmaals te spelen, twijfel je, neem dan contact op.

Escaperoom Drachten Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Drachten? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Voor het eerst een escaperoom bezocht met mijn 2 zoons van 29 en 25 jaar en hun vriendinnen. (The lost ones) Ik vond het prachtig om te zien hoe de jongelui de raadsels oplosten,waardoor we steeds *** verder kwamen. Ik werd het hele uur in het spel gezogen en vond dat het heel goed in elkaar was gezet! Complimenten voor de makers!! We hebben het net niet gehaald, maar kregen nog uitstekende feedback en tips van de eigenaar. Je kunt aan alles merken dat hij veel passie heeft voor wat hij doet. Ik geef hem en z’n collega’s dan ook een dikke 10!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 september 2021 C.Zijlstra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een geweldige escaperoom. We hebben the lost ones gespeeld. Een room waarbij de puzzels leuk passen bij het verhaal. Zeer origineel uitgewerkt. Bijzonder is dat je geen horloge of andere tijdsaanduiders bij je mag hebben en je geen idee hebt hoever je opschiet in de tijd. Maar dat geeft je wel de gelegenheid om meer van de room te genieten. De puzzels, de effecten en de flow. We hebben op een gegeven moment zelfs staan applaudisseren omdat het zo mooi in elkaar gezet is. We zijn net niet ontsnapt maar dat was in dit geval helemaal niet erg.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 september 2021 Simone Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Na onze fantastische ervaring in ‘Mystery Mansion’ hebben we nu ook met veel plezier ‘The Lost Ones’ gespeeld. Wat een fantastische escape was dit! Alles was perfect: van het fantastische verhaal tot de ingenieuze puzzels, waanzinnige effecten en de prachtige en verrassende inrichting van de kamers. Je waant je echt in een andere wereld en wordt helemaal in het verhaal gezogen. Natuurlijk was ook de service weer fantastisch met een game master die je echt meeneemt in het verhaal en heel gezellig is! Wij komen zeker terug voor Prison Break en hopen dat Escaperoom Drachten nog veel meer escape rooms gaat ontwikkelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2021 Marjelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

super behulpzaam personeel met passie voor hun werk. Ook deze kamer was weer een grote verrassing. Kan niet wachten om nu de allernieuwste kamer uit te proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 december 2020 Jantina Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuk Escape room. Goede puzzels, niet te moeilijk. Wel spannend en aantrekkelijk verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 juli 2020 Renske Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

Gisteren “The Lost Ones” gespeeld (de andere haden we al eerder een keer gedaan), wat een geweldig gebouwde ruimte. Binnen 1sec. zit je middenin de sfeer. Vol special effects zoals we inmiddels wel gewend zijn van Escaperoom Drachten! Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 maart 2020 Wouter K Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Bij Escape Room Drachten klopt alles. De ontvangstruimte heeft een spannende sfeer die je meteen in de wereld van de escape room trekt. Het personeel was erg vriendelijk en kon alles goed en leuk uitleggen. Wij hebben met z’n zessen Mystery Mansion gespeeld. De kamer zat goed in elkaar, de puzzels zijn verrassend en afwisselend en er zijn veel leuke verrassingselementen. We kregen op de juiste momenten een hint en ook na afloop werd er met ons besproken wat we goed deden en waar we wat tijd verloren. Dat vonden wij ontzettend leuk en gaf voor ons echt het gevoel dat de game master betrokken was bij het spel. Al met al een fantastische escape room die we zeker zouden aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 februari 2020 Marjelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Supervette escaperoom gespeeld; mystery mansion. De room was heel mooi en het spel was super spannend! Echt precies wat je van een escaperoom kunt verwachten. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2019 Sigrid  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Spannende escaperoom, goede begeleiding. Mooie opzet en goede afwerking

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 september 2019 Marieke  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Voor het eerst naar een escape room. Geen idee wat ons te wachten stond.
Vriendelijke ontvangst, goede sfeer, leuke puzzels. Kortom geweldig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2019 Hester  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het boeken was zeer eenvoudig en overzichtelijk. Keurig verzorgde website!
Eenmaal op weg naar de Escape Room kom je door de juiste verlichting en het geluid direct in de juiste sfeer.
De ontvangstruimte is knus en helemaal in stijl. We worden vriendelijk ontvangen.
Er volgt een heldere uitleg en even later zijn we klaar om de Mystery Mansion te betreden.
Leuke uitdagende puzzels, ***. In ***  verliezen we wat tijd.
Maar daarna hebben we met z’n vieren de smaak te pakken en lossen we de meer technische puzzels in een razend tempo op.
Het wordt spannend, maar met zulke slimme meiden aan mijn zijde staan we plotseling voor de open deur. WE MADE IT!! Tijd 51:56.
Onder het genot van een kopje koffie/thee praten we gezellig na met de vriendelijke gastheer.
Job well done Escape Drachten!!
We komen zeker nog terug voor de andere kamer, Prison Break en als de nieuwe kamer klaar is komen we deze ook zeker bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2019 Douwe  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

De mystery mansion is een zeer mooie kamer. Tot in de detail uitgewerkt en met een leuke en attente crew die je lang genoeg laat puzzelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 april 2019 Monica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Wij speelden de Mystery Mansion en qua aankleding was dit helemaal top. Ontvangst ook erg vriendelijk en overall een hele mooie room. Puntje van kritiek waren de puzzels, die waren soms wat teveel van hetzelfde of iig niet helemaal ‘ons ding’.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
5 april 2019 Margje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Escape Room Junkies
10

Dit was de tweede kamer die we hier deden, de vorige was ook een succes.
Deze kamer is uniek omdat er geen enkel slotje aan te pas komt, maar als je de goede codes vind of de goede dingen doet heeft dat een bepaald gevolg. Bijzonder mooi gemaakt en uitdagend.

Personeel is netjes aangekleed, in het algemeen een goede uitstraling en gezellig praatje na de tijd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari 2019 Marije W Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Echt een super escape room! Personeel goed in hun rol. Gave puzzels en goed op te lossen!
Was echt heel erg leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2018 Jorieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Het was super spannend. Sommige puzzels waren lastiger dan we van te voren hadden gedacht. We zijn er achter gekomen dat we vaak moeilijker dachten dan nodig was. We hebben het helaas net niet binnen de tijd gehaald, maar we vonden het super. We zullen dan ook de andere room in Drachten proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2018 Inez Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Geweldige escape-room!
We hebben de Mystery Mansion succesvol en met heel veel plezier tot een succesvol einde volbracht met ons 4’en. Met z’n 2’en zal deze een flinke uitdaging zijn om op tijd te kunnen voltooien, maar niet onmogelijk.
Deze kamer is erg goed ingericht en houdt zich goed en mooi aan het thema.
Nadien kregen we een heerlijke kop koffie/thee en water aangeboden, zonder hier extra voor te hoeven betalen. Voor ons is dit de eerste locatie waar ze dit doen, heel gastvrij.
Echt een aanrader, met goede reden krijgt deze de escaperoom op alle 3 de punten van ons 5 sterren, ik kan serieus waar geen negatieve punten ontdekken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2018 Marcel  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Dit was mijn tweede kamer in bij Escaperoom Drachten. De eerste kamer stond aan het begin boven aan mijn lijstje als beste kamer die ik tot dan toe had gedaan. Na Prison Escape heb ik een gedeelde eerste plaats! Goede ambiance en hele goede puzzels. Totaal andere gameplay dan de andere kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2018 Niels Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Bijzonder vriendelijke ontvangst. Leuke puzzels waarbij samenwerking is vereist. Leuke ervaring. Spannend. Het geeft een kick wanneer we het binnen 45 minuten volbrengen zonder hints en dat we dan te horen krijgen dat we het 17e team zijn van de 1100 teams die het zonder hints heeft gepresteerd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 december 2017 Piet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super! Heel erg genoten. Alleen zou ik de combi met de drie turven zeker afraden. Totaal geen gastvrijheid en lijkt net alsof je niet welkom bent. Eigenaren zijn zo niet behulpzaam en meedenkend. Restaurant was zo wat leeg en toch leek het alsof ze niet blij met onze komst waren. Eigenaresse kwam nog vragen wat het probleem is en dan bij andere klanten erbij. Zo niet netjes en professioneel. Ze weten niet hoe ze met gasten moesten omgaan. Serveerster was enige die top was in dat restaurant. En ons nog een beetje het welkom gevoel gaf. Voor ons nooit meer de 3 turven. Escaperoom top top en nog eens top!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 december 2017 Hetty Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Met ons gezin van 5 pers deze escape room bezocht. We hebben er van genoten! De spanning, de uitdagingen, de noodzaak om samen te werken en te luisteren naar elkaar (soms erg moeilijk in de spanning…). Voor de kinderen (13, 15 en 17) de eerste keer. Gelukkig zijn we met nog 2.40 min op de klok op spectaculaire wijze ontsnapt. Met slechts een paar hints (vooral om goed te lezen, en nog een keer goed lezen) een knappe prestatie, vonden we zelf! Alles ziet er goed verzorgd uit, vriendelijke ontvangst. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2017 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldige ontvangst, erg leuke kamers. Helaas beide net niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2017 Andrea Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Welliswaar hadden twee van spelers een enkele eerdere Escaperoom gedaan, nu werden we allemaal verrast met de sfeer, de rol van de bewaker en de beperkingen waarmee je geconfronteerd word. Helaas kwamen we er niet uit, maar we hebben tenminste optimaal (lees: 60 minuten) kunnen genieten van de inventiviteit. Volgend jaar komen we zeker terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 oktober 2017 De Daltons Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Het was voor ons allemaal de eerste x Super!!!! Waren allemaal zeer enthouiast veel gelachen,spannend en soms ook schrikken Toppie !!!Zeer de moeite waard voor een leuk uitje .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 september 2017 Evelien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

We gingen met een flinke groep. 7 om precies te zijn.
Aan het begin werden we vriendelijk onthaald, we kregen kort uitleg en werden gevraagd wat onze ervaring is met escape rooms. Voor mij was dit de 4e, voor de rest de 1e of 2e keer.
Daarna op naar de kamer, ik zal geen spoilers geven over de kamer zelf maar er is in ieder geval moeite gedaan om je meteen de setting in te zuigen, en dat lukt ook aardig!
Een deel van de puzzels in de kamer zijn vergelijkbaar met puzzels die je in bijna elke escape room aantreft, maar een aantal waren ook echt heel leuk bedacht. Dit zorgde voor niet de meest originele kamer maar wel een erg leuke en uitdagende kamer.
Uiteindelijk weten te halen met nog een dikke 11 minuten op de klok. Lekker napraten met de mensen die daar aan het werk waren en meteen wat tips gekregen voor andere kamers om te gaan bezoeken.

Al met al een erg leuke kamer met heel vriendelijk personeel. Zeker een aanrader en wij komen terug voor de Mystery Mansion!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 juli 2017 Thomas Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Een hele ervaring! Eenmaal door de deur word je binnen 1 seconde al getroffen door de spanning. Prachtig in elkaar gezet. Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juni 2017 Thea Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

We hebben deze escape room met z’n drieën gedaan en zijn net ontsnapt! Een vriendelijk welkom, een spannend begin en dan d.m.v leuke puzzels op naar de ontsnapping. Hints kwamen precies op het goede moment, niet te vroeg, niet te laat. Nog even nabespreken met adrenaline en een kopje koffie, al met al een erg geslaagde escaperoom! Samen met Prison Break Zwolle bovenaan mijn lijstje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 april 2017 Sanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Dit was mijn tweede escaperoom (voor mijn gasten was het hun 1e). Ik vond deze escaperoom wel leuker omdat het persoonlijker was en ze namen de tijd voor je.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 april 2017 Anneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Dit was onze eerste Escape Room, hierna nog een aantal bezocht maar Escape Room Drachten blijft in onze beleving toch de beste!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2017 Dieuwke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Samen met een groep vriendinnen naar deze Escape room geweest. Een super leuke ervaring! Spannend, leuke puzzels en een erg leuk verhaal! Zou deze escape room zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2017 Ilse Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Voor het eerst in een escaperoom geweest met een aantal vriendinnen. Erg leuk en spannend! Leuke puzzels en mooi aangekleed. Ook de ‘organisatie’ er om heen top. bedankt escaperoom Drachten voor deze super ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2017 Sjoukje Bosma Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Wat een geweldige ervaring. Ons gezin, ouders +11&13 jarige meiden, hadden nog nooit een escape room bezocht, maar nu zijn we verslaafd. De bewaker bracht ons direct in de juiste sfeer. We wilden niets liever dan hier ontsnappen. Vol overgave storten wij ons op het geweldige decor, op zoek naar de puzzels en oplossingen. Leuke details, fantastische effecten, spanning, professionele verhaallijn, alles zorgde er voor dat we 46 seconden voor het uur met kloppend hart en zweet onder de oksels waren ontsnapt. We hadden het gehaald, maar eigenlijk waren we teleurgesteld dat het uur zo snel voorbij was. We want more! We kunnen iedereen, jong en oud, deze escape aanbevelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2017 Klaske Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel erg leuke, originele en uitdagende escaperoom (prison break). Naar mijn mening de leukste van het noorden. Leuke puzzels en afwisselend. Met de muziek wordt de sfeer nog spannender. Wij waren met 5 personen, prima aantal (iedereen was wel ergens mee bezig). Ik ben heel erg benieuwd naar de tweede kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2017 Anet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Top escaperoom. Het thema is top doorgevoerd de vele verassingen maken hem spectaculair. De puzzels zijn uitdagend en afwisselend. Alles klopt gewoon aan deze escaperoom. We zijn er benieuwd naar de nieuwe ruimte.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari 2017 Roelof Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Een goed in elkaar gezette escape room. Wij hebben de escape room maar net binnen de tijd voltooid, maar dat maakte het extra leuk. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 januari 2017 Inge Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Was onze eerste escape-room als gezin. Wel escaperoom-puzzels gespeeld op internet.
De tijd vloog voorbij. Was een leerzame ervaring hoe goed of slecht je communiceert. Individualisme vs. teamwork. Leuke spiegel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 januari 2017 Garmen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige escape room! Goed verhaal, leuke puzzels en verrassende aspecten in deze room. Vriendelijke en enthousiaste medewerkers die je vanaf t begin meenemen in het verhaal! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 januari 2017 Jantine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuke kamer! Het thema is erg meeslepend en de toon wordt bij binnenkomst direct gezet. Puzzels waren uitdagend en origineel en goed te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Emiel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Vandaag voor de eerste keer een escape room gedaan, compleet zonder ervaring gingen we naar Escaperoom Drachten. Ik had een meeslepende ervaring verwacht, maar ons één uur durende avontuur vandaag overtrof echt alle verwachtingen. Het decor is erg goed opgebouwd en de puzzels zijn lastig maar goed te doen. Onze groep van drie personen had 52 minuten nodig om te ontsnappen uit deze gevangenis, we hebben hier hard voor moeten puzzelen. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe kamer die ze begin 2017 gaan openen, en zal escaperoom Drachten aan iedereen aanbevelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Niels Stoelinga Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Voor mij de eerste keer om een escape room te betreden. En het was gelijk een goede. Leuke uitdagende puzzels die samenwerking en denkwerk van je vragen. Daarnaast een leuk verhaal waar je in getrokken wordt waardoor je echt het gevoel krijgt dat je moet ontsnappen. Enige minpunt is dat ik er nu meer wil doen dus dat gaat geld kosten. Dit is echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 december 2016 Jeffrey Picauly Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ons eerste ervaring, maar het was meteen een onvergetelijke ervaring!
Wat ontzettend leuk! De spanning begint al meteen bij het ontvangst en dit blijft zo doorgaan tot het einde.
Helaas konden we niet ontsnappen binnen het uur, maar we zaten zo in het spel dat we enorm schrokken van de bewaker die ineens in dezelfde ruimte stond.
Ook wij gaan zeker de tweede room in aanbouw bezoeken.
We waren met 12 personen en zijn dus na elkaar gegaan (heren tegen de dames), een echte battle waarin we elkaar niets konden verwijten wat we zijn nagenoeg even ver gekomen (gelukkig;-))

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Ymie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Was voor mij de eerste keer escaperoom. Mooie kamer die goed in het thema is opgezet. Leuk begin en elementen waar samenwerking nodig was. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2016 Roel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Als groep hebben wij ontzettend genoten van de escaperoom!! Het is een fantastische beleving, het verhaal is duidelijk en komt goed terug in de kamers. Je krijgt een mail met een uitleg van het thema, wat ervoor zorgt dat je je meteen kan inleven. Bij binnenkomst van de escaperoom zit je direct in het verhaal en is er actie, tevens is er een heleboel te zien en te beleven. Na de tijd hebben wij er nog lang over gesproken, over wat wij allemaal gezien en beleefd hebben. Als groep zijn wij zo enthousiast geworden dat wij hopen snel naar een nieuwe kamer van dit fantastische escaperoomteam kunnen voor een avondje plezier en genot!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2016 Tjibbe de Haan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Zeer leuke ervaring! Leuke ontvangst. Spannend van begin tot eind. Zit er vanaf het begin goed in! Net niet gehaald helaas, volgende keer beter…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2016 Roel Steringa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Tot nu toe de beste escape room by far! Vanaf begin tot eind een belevenis die je niet snel zult vergeten! Puzzels zaten goed in elkaar en de totaalbeleving was top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2016 Jolanda Breek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Heel mooi uitgewerkt. Thema blijft tot en met het einde volledig overeind en begint zelfs al voordat je binnen bent. Onverwachte start en erg leuk en gezellig nagesprek met de organisatoren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2016 Henk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Bij Escape room Drachten wordt je meteen het verhaal ingezogen. Je voelt de tijdsdruk, de angst en de kracht om samen te kunnen ontsnappen. De kamer is fantastisch vormgegeven en de spellen en puzzels zijn goed in elkaar gezet en sluiten perfect op elkaar aan. Geen 10 puzzels door elkaar, maar één tegelijk. Hierdoor blijft de structuur bewaard en is de hele groep gefocust op het oplossen van dezelfde puzzel in plaats van ieder voor zich. Daarnaast was de ontvangst heel vriendelijk en werd er achteraf nog gezellig gebabbeld over het afgelopen uur. Voor ons was het een fantastische avond waar wij echt even van moesten bijkomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2016 Sieta Ludema Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Vanaf minuut 1 spanning en sensatie. Hoe deze escaperoom is opgezet, is fantastisch! Mooie technologie en spanning in één!

13 november 2016 Astrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Vandaag in drachten de escape room bezocht, helaas hadden we net niet de snelste tijd met 37 minuten. Deze escape room is echt een aanrader, het spel begint gelijk bij binnenkomst en overal is aan gedacht!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2016 Merle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zonder te overdrijven de beste room die we gedaan hebben. Vanaf binnenkomst zit je in het spel en ondanks dat we al redelijk ervaren zijn werden we toch verast. Samenwerken is cruciaal om tot een snelle tijd te komen maar er zit diepgang en vele verassende momenten. We kijken nu al uit naar de tweede kamer die ze aan het bouwen zijn! Wij komen zeker daarvoor terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2016 Marco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

In een woord geweldig!! Wat een beleving!
In deze escaperoom is overal aan gedacht. Vanaf binnenkomst tot het einde was het ontzettend spannend en heel verrassend.
Het schijnt dat binnenkort een tweede room geopend gaat worden, hier gaan we zeker weer naar toe! Ga zo door mannen!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2016 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Absoluut geweldig!

Vanaf de binnenkomst als je naar de escape room loopt in de kelder, tot de ontsnapping (met 51 seconden over!), zit je vast in het verhaal. De puzzels zijn uitdagend, afwerking is super (elk schroefje zit er voor een reden), en het verhaal heeft genoeg verassende en schokkende wendingen om je het hele uur op het puntje van je stoel te laten zitten. Samenwerken is cruciaal als je verder wilt komen, maar tegelijkertijd kan de groep zich ook zomaar tegen je keren…

Als het lukt om te ontsnappen staat er direct een glaasje water klaar, en kan je onder het genot van een kopje koffie napraten en verder puzzelen in de bar.

Meer kan ik er niet over zeggen zonder teveel te verklappen; deze escape room moet je gewoon zelf ervaren! Ze zijn een tweede kamer aan het bouwen, ik kom zeker terug…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2016 Mark Hamstra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Voor een vrijgezellenavond (inclusief sluier en hoedjes) werden we onverwachts opgesloten in de escape room in Drachten. Daar stonden we, 7 vrouwelijke artsen, waarvan 1 stiekem hoopte op een bevrijding door haar prins op het witte paard…
Door een goede samenwerking, focus, inzicht, rust en tempo (toch?), oké en een beetje hulp, hebben we deze keer onszelf eens gered.

Wat een fantastische escape room is dit! Alles was super, wat begon met de beleving in het verhaal. En wat een diepgang! Deze ER is erg verrassend, uitdagend en excited, met een hoog adrenaline gehalte! So us 🙂 Maar ook de nazorg was perfect.
Top werk, mannen! We zijn benieuwd naar jullie nieuwe kamer, verras ons maar opnieuw!

Groetjes, namens the ladies night crew, B-light 😉

We have been escaped! Nu op naar de bruiloft voor een fantastisch feest!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2016 Annelies Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wat een geweldige ervaring! Leuk, spannend en divers! Bij aankomst direct in de juiste rol ontvangen, waardoor de toon en sfeer direct zijn gezet. En daarna is het volop samen puzzelen geslagen, waarbij niets is wat het lijkt. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2016 Rinske Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Dit was voor ons de derde escaperoom en wat een verassing! Ontzettend leuk gedaan al vanaf binnenkomst en als je als team goed op elkaar bent ingespeeld ook binnen de tijd te doen. Samenwerken is een must maar dat vonden wij juist erg sterk aan deze escaperoom! Zodra de tweede kamer van deze mannen opengaat zijn wij zeker weer van de partij!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2016 Bonny Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super leuke escaperoom! Leuke puzzels, origineel en gave special effects. De eigenaren waren ook ontzettend aardig! Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2016 Simone Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Vanaf de bevestigingsmail is deze escape room super spannend. Super origineel ontvangst, goede puzzels, niet te snel hints gegeven en mooi aangekleed. Ook na de tijd het even zitten met koffie of thee en het nabespreken was super! Gegarandeerd een geslaagde escape room!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2016 Merel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Met familieweekend weg deze escaperoom bezocht. Was mijn 7de kamer maar de eerste die ik een recensie waard vond, wat een kamer! sfeer werd in de eerste seconden van de escaperoom al gezet. Raadsels gingen dieper dan alleen cijfertjes op zijn plek zetten. Zeker een bezoek waard. Wij gingen met een gemengd gezelschap(2ouders en 5jongeren) en iedereen heeft genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2016 Herman Beuker Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Met ons gezin een ontzettend leuk avondje uit gehad. In twee groepen van 4, de mannen en de vrouwen, de escaperoom gedaan. Nog nooit eerder zo’n leuke avond gehad waarbij iedereen dolenthousiast was. De adrenaline zorgt ervoor dat je nog lang blijft nastuiteren. Echt geweldig goed uitgedacht en in elkaar gezet. Hilarisch, spannend en zeker voor herhaling vatbaar. Jongens, heel veel succes met jullie tweede kamer in Drachten. Ik ben fan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 oktober 2016 Mardelamar Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige escaperoom. Goed over nagedacht, verrassende wendingen en goede puzzels. Een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2016 Hilde Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Topavond beleefd in deze Escaperoom. Bij binnenkomst word je meteen meegenomen in het spel. Enige ‘minpuntje’ is dat degene die het spel begeleid iets meer in de huid van cipier kan kruipen, dan word het nog echter.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 september 2016 Marijke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het was super!!! Ontzettend goed ontworpen en zeer spannend! We hebben met twee groepen dit spel gespeeld, alle 13 waren enthousiast. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 september 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Escape room drachten is zeker aan te raden! We zijn net niet ontsnapt met een groep van 6 15 jarigen, maar het is zeker te doen. Het zijn leuke puzzels, veel nadenken maar sommige moet je gewoon doen. We hebben veel gelachen en gegild. Het is niet eng, maar we waren erg enthousiast. Vanaf het moment dat je binnen komt ben je gericht op ontsnappen. Na de escape room kregen we een kopje thee, en waren er nog meer puzzeltjes op de tafel waar je mee kon spelen haha. Medewerkers zijn zeer aardig en maken een praatje. We gaan zeker nog een escape room doen na deze ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2016 Pia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een ontzettend gave escaperoom! Je wordt meteen wanneer je binnen komt het verhaal ingezogen of eigenlijk zelfs al bij het mailtje wat je krijgt ter bevestiging van de boeking! Wat gaaf. Na de room kregen we iets te drinken en werd er nog na gepraat. Echt ontzettend leuk hoe de medewerker er zo enthousiast over praatte. Helaas zijn we niet ontsnapt, maar het liefste zou ik hem zo weer opnieuw willen doen. (Ook al is dat waarschijnlijk helemaal niet leuk, omdat we al weten hoe het dan gaat haha.) De verwachting ligt enorm hoog voor onze volgende escape room. Niks anders dan lof voor jullie. Bedankt voor deze top ervaring. 😀

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2016 Annika Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wauw! Wat een mooie kamer met een super verhaal en mooie technieken die echt verrassen! Ook goede begeleiding. Ik ben verslaafd geworden. Dit is een echte aanrader… !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 augustus 2016 Miep Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Alles klopte, de entourage, de moeilijkheid, zelfs de bevestigingsmail van de aanmelding was al in stijl. Ontzettend leuke, verrassende elementen. Wij hebben ‘m binnen de tijd gehaald, maar moesten er hard voor werken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juli 2016 Fem Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het was voor ons allemaal de eerste keer dat we dit deden. Het was een ontzettend leuke ervaring, leuker dan wij hadden gedacht. Ik zou het iedereen aanraden, het is spannend en erg leuk om met een groep op deze manier samen te werken. Geweldige ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juni 2016 Laura Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super toffe spel! Zeker de moeite waard om het een keer te proberen! Wij met 5 meisjes hebben het kunnen oplossen (met oa veel gegil) 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juni 2016 Kadjal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Aangenaam verrast door deze gloednieuwe escaperoom!
Ziet er fantastisch uit en bijzondere puzzels. Pittig!
Een aanrader. Leukste tot nu toe.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2016 Mick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De escaperoom in Drachten is echt in een woord geweldig. Vanaf de eerste minuut zaten we helemaal in het verhaal! De combinatie van cijfercodes, raadsels en puzzels maakte het erg leuk om te doen. De kamers zien er allemaal super mooi en erg realistisch uit. Er zitten zeker een paar originele dingen in die je totaal niet verwacht en dat maakt het ook dat deze escaperoom spannender is dan andere escaperooms. Er is teamwork voor nodig om te ontsnappen, en de tijd vloog voorbij. Echt een hele gave ervaring echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 mei 2016 Jarieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest