Escaperoom Elst

Ambachtsweg 11, 6662 NV, Elst

Provincie Gelderland | Regio Arnhem, Elst, Nijmegen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Elst

Ambachtsweg 11, 6662 NV, Elst

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Elst

Escape room Zombie Apocalypse

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Het is het jaar 2021. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor dat nietsvermoedende burgers veranderen in bloeddorstige wezens. Binnen een maand na de virusuitbraak is al meer dan 90% van de wereldbevolking geïnfecteerd. En dit aantal loopt alsmaar op. De overlevenden, de “Survivors”, leven in angst met onbeantwoorde vragen: Hoe is deze ziekte ontstaan? Waar komt de virus vandaan? En is er een tegengif hiervoor?

Verlaten laboratorium

Daar staan jullie dan, een groep Survivors, in een verlaten laboratorium. Dit is de plek waar het allemaal is begonnen. Het virus dat de zombie uitbraak veroorzaakte zag in dit lab het levenslicht.

Een groep briljante wetenschappers waren bezig om een nieuwe medicijn te ontwikkelen die gebaseerd is op virotherapie. Dit experiment liep echter helemaal uit de hand, met alle desastreuze gevolgen van dien. Men raakte de grip op het virus volledig kwijt. Deze muteerde in een compleet nieuwe levensvorm die mensen in zombies veranderde. Met man en macht was er getracht een tegengif te synthetiseren. Maar net op het moment dat het anti-virus was voltooid werd de laboratorium overrompeld door zombies.

Nu zijn jullie hier in het verlaten laboratorium op zoek naar het medicijn. Volgens de zombieradar duurt het nog maar 75 minuten totdat de volgende zombie-invasie het gebouw binnendringt.

Lukt het jullie om vóór die tijd het anti-virus te vinden en zo de mensheid te redden?

Escape room Pandora’s Box

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen zitten vol kwaad tegen de mensheid. Er zal veel angst ontstaan als de doos in de verkeerde handen valt. De doos weggooien is te gevaarlijk. Hij mag nooit gevonden worden door kwaadwillende mensen.

Jaren heeft hij de doos bewaakt. Nu is het tijd om de doos door te geven aan de volgende waardige bewaker. De tijd dringt want hij weet dat er mensen zijn die ten koste van alles de doos in bezit willen krijgen. Het zal niet lang meer duren voordat ze erachter komen dat hij de doos heeft. Hij moet de doos verstoppen. En alleen waardige mensen die de opdrachten kunnen vervullen, zullen de doos van Pandora vinden.

Hij glimlacht en dacht aan zijn eigen zoektocht naar de doos. Een mooie spannende ervaring die hij nu gaat delen met de volgende generatie avonturiers.

Ben jij daar één van?

Informatie over Escaperoom Elst

Escape room Elst is de nieuwe spannende escape ervaring in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Laat je met een team opsluiten in de mysterieuze kamer. Denk “out of the box” en werk samen om puzzels op te lossen, raadsels te ontrafelen en codes te kraken om zo de sleutel tot ontsnapping te vinden.

Maar de tijd tikt…Na een uur is het Game Over! Maar het mysterieuze verleden van de kamer zal het je zeker niet makkelijker maken. Houd jij je hoofd koel? Weet jij binnen de tijd te ontsnappen?

Openingstijden:

Maandag10:00 – 23:00
Dinsdag10:00 – 23:00
Woensdag10:00 – 23:00
Donderdag10:00 – 23:00
Vrijdag10:00 – 23:00
Zaterdag10:00 – 23:00
Zondag10:00 – 23:00

Het is mogelijk om buiten hun openingstijden te komen escapen. Stuur ze gerust een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken ze wat de mogelijkheden zijn!

Escaperoom Elst Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Elst? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Een leuke kamer om te spelen, Pandora’s Box. Goede ontvangst, prima uitleg. Nette kamer, alles afgewerkt, niets kapot. Leuke puzzels en leuke verrassingen. Het verhaal was ok, niet helemaal overtuigend, maar was gek genoeg niet storend. 1 piepklein minpuntje was dat er 1 van de sloten verkeerd was ingesteld, waardoor we ondanks dat we de juiste code hadden, het slot niet open kregen, waardoor we enkele waardevolle minuten verspeelden. Gelukkig waren we er op tijd uit, dus het mocht de pret niet drukken. Deze kamer is zeker de moeite waard!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2020 Dennis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Deze escaperoom hebben wij gedaan met onze kinderen van 9 en 12. Door geluids- en lichteffecten soms lekker spannend maar niet te. Veel puzzels om te spelen en niet te moeilijk, met de hints die we kregen. (Want zonder hints wel moeilijker :)) Kinderen konden ook veel dingen zelf doen tijdens de escape. (Veel handelingen) Wij zouden hem echt aanraden!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 november 2019 Esther  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest