Escaperoom Emmen

Brinkenhalte 20, 7812 HX, Emmen

Provincie Drenthe | Regio Emmen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Emmen

Brinkenhalte 20, 7812 HX, Emmen

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Emmen

Escape room De Koninklijke Munt

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2022
Moeilijkheid: Gemiddeld

Wat zou jij doen met 2,4 miljard?

Vijf maanden lang hebben we ons voorbereid om de grootste overval uit de Spaanse geschiedenis te gaan plegen. We gaan de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren en vervolgens innemen. We zullen niks stelen, we gaan zelf ons geld drukken. Dit maakt ons geen dieven, maar helden! We zullen de moderne Robin Hood genoemd worden. Iedereen zal denken; waarom heb ik hier niet aan gedacht?

De professor, het brein achter dit meesterplan, heeft het hele plan tot in de puntjes voorbereid. De bedoeling is dat jullie de koninklijke munt gaan verlaten met maar liefst 2,4 miljard euro! Dit zal geen gemakkelijke klus zijn. Enkel door middel van opdrachten te voltooien zal dit doel bereikt kunnen worden.

Elf dagen zijn al verstreken om de maximale buit van 2,4 miljard gedrukt te krijgen. Jullie lopen tegen het einde aan, echter kan de professor niet langer tijd rekken. Jullie hebben nog 90 minuten de tijd om het meesterplan te voltooien, voordat de Spaanse politie, ‘La Polizia’, gaat binnenvallen. Tijd is geld!

Aan jullie ‘overvallers’ de taak om dit uitgekiende plan op te volgen en jullie weg naar eeuwige vrijheid wordt geopend!

Prijs: vanaf €110

Escape room Geheim Kantoor van Pierre de Coubertin

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Open sinds: december 2017
Minimale leeftijd: 14
Thema’s: Sport

Pierre de Coubertin, beter bekend als Pierre ‘Baron’ de Coubertin (Parijs, 1 januari 1863 – Genève, 2 september 1937) , was een Frans historicus en pedagoog en wordt gezien als grondlegger van de moderne Olympische Spelen. Een uitspraak die vaak geassocieerd wordt met Pierre de Coubertin is “deelnemen is belangrijker dan winnen”.

Deelnemers nemen een kijkje in het geheime kantoor en de sportruimte van Pierre de Coubertin, vanwaar hij alle ideeën uitwerkte en plannen smeedde voor de te organiseren Olympische Spelen. Echter neemt het Olympische verhaal een hele andere wending: tijdens de Olympische Spelen van 1924 in Parijs verdween een Olympische sportster, genaamd Helen Johnson op onverklaarbare wijze.

Het vermoeden bestaat dat deze Amerikaanse atlete belastend materiaal had verzameld tegen het comité van de Olympische Spelen en een kijkje wilde nemen in het kantoor van de Baron, om deze informatie na te lopen. Het was in de beginperiode van de Olympische Spelen niet vanzelfsprekend dat vrouwen meededen aan dit prestigieuze toernooi. Sterker nog: de Baron en het comité zagen hun deelname als ‘onpraktisch, oninteressant, onesthetisch en onjuist’. Helen Johnson is nooit teruggevonden. Kunnen jullie het mysterie rondom de verdwenen atlete ontrafelen en binnen 60 minuten weer ontsnappen uit het geheime kantoor van de Baron?​

Informatie over Escaperoom Emmen

Prijzen:
100 euro per groep.

Er is gratis parkeergelegenheid.

Escaperoom Emmen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Emmen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Al veel escaperooms gespeeld met vrienden, nu een bedrijfsuitje naar “de koninklijke munt”
Gespeeld met 5pers
Als je de serie gezien hebt is deze kamer erg leuk en goed gemaakt qua ambiance! Sommige puzzels niet logish *zonder teveel te verklappen, een *** gebruiken op een slot wat minder cijfers nodig heeft* en nog een paar van dat soort dingetjes, die in mijn ogen net niet kloppend zijn OF beter kunnen.
Wel leuke effecten gebruikt in de kamer die het verhaal compleet maken!
De moeilijkheidsgraad staat op pittig en dat vind ik hem niet waard. Op deze site staat hij op gemiddeld en dat komt meer tot zijn recht.
Met nog 10min op de klok op tijd ontsnapt, helaas was het einde een beetje een anticlimax, en vond ik dat net afbreuk doen aan de escaperoom, dit had in mijn ogen een stuk mooier gekund als je naar de rest van de kamer kijkt, die mooie details heeft!
Al met al, echt wel een hele leuke kamer, en zeker als je de serie gezien hebt, moet je hem spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
25 maart 2023 Marloes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Verrassend en diverse opdrachten. Zeker één van de leukere kamers die ik heb gespeeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 november 2018 Rick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest