Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Escape Adventure Best

Ekkersweijer 6, 5681 RZ Best, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Escape Adventure Best

Escape room Curse of Captain Kidd

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 9 spelers
Open sinds: juni 2016
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Geschiedenis, Schip

De nieuwste kamer van Escape Adventure. Dit is het verhaal van Captain William Kidd, een Engelse piraat die écht heeft bestaan. Zijn verhaal begint op 23 mei 1701, de dag dat hij stierf. Captain Kidd was door zijn bemanning verraden en overgeleverd aan de Britse regering. De regering wilde dat de dood van Captain Kidd een waarschuwing zou zijn voor alle piraten op zee. Op zijn schip, werd hij opgehangen aan de mast. Maar daar bleef het niet bij.. Ze hingen William namelijk in een kooi, zodat zijn ziel zelfs in het hiernamaals geen vrijheid zou kennen. Het schip werd weer terug op zee geduwd, zodat de piraten op zee deze waarschuwing zouden krijgen. En dat hadden de Britten beter niet kunnen doen…

Escape room Machu Picchu

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Groot nieuws uit Machu Picchu: schatzoeker Jake McDowell heeft samen met zijn assistent Mitch een verloren schatkamer ontdekt! De twee waren al jaren op zoek naar deze schatkamer die gewijd is aan de godin van de maan, Mama Quilla. In vol enthousiasme stapte Jake de schatkamer in. Een foute beslissing, want hij is daarna nooit meer naar buiten gekomen. De schat is nog steeds niet getoond aan het publiek. Daarom krijgen jij en je teamleden de taak om niet alleen Jake maar ook de schat terug te vinden. Hiervoor krijgen jullie 60 minuten de tijd. Lukt het jullie om de schatzoeker én de schat te vinden?

Je kunt kiezen uit verschillende moeilijkheidsgradaties voor deze escape room.

Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 6 personen tegelijk. Grotere groepen kunnen het beste 2 tijdstippen achter elkaar boeken. De groep wordt dan opgesplitst in 2 teams die na elkaar starten. Zorg ervoor dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent. Vanaf 16 jaar mag je zelfstandig zonder begeleiding spelen. Onder de 16 is begeleiding van een volwassene verplicht. De kamer is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Los het mysterie van de schatkamer op en red Jake!

Informatie over Escaperoom Escape Adventure Best

Adventure and Thrill verzorgt in Brabant vele avontuurlijke activiteiten. Er ontbrak echter nog 1 activiteit: een escape room. Met de komst van Escaperoom Escape Adventure Best kwam daar dit jaar verandering in. Het thema van de kamer is passend bij de andere gewaagde programma’s en activiteiten. Het verhaal van de kamer heeft namelijk nog het meeste weg van de avonturen van Indiana Jones. De opsluiting staat niet centraal in deze escape room. Het gaat vooral om de spanning, verrassingen, leuke puzzels en bovenal: het plezier tijdens het spelen. Zoek de schatzoeker en vind de schat binnen de tijd!

Escaperoom Escape Adventure Best bevindt zich op de locatie van Adventure and Thrill aan Ekkersweijer 6 in Best. De escape room is minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is daarom aan te raden om met de auto of op de fiets te komen. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 6 personen tegelijk. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 3 personen per persoon €25,- en voor een team van 6 personen maar €15,- per persoon! Escaperoom Escape Adventure Best is van dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 uur tot 20:30 uur. Op maandag is de escape room gesloten. Vind de vermiste schatzoeker binnen de tijd!

Locatie op de kaartEscaperoom Escape Adventure Best

Ekkersweijer 6, 5681 RZ Best, Nederland

Escaperoom Escape Adventure Best Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Escape Adventure Best? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Hele leuke escape room met puzzels op niveau. Goed ontvangst en alles werd duidelijk uitgelegd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Mooie kamer! Goed afgewerkt, veel details! Alles klopt en je wordt echt in het verhaal opgezogen! Veel verschillende soorten puzzels, waardoor altijd 1 van ons wel de oplossing wist. Wanneer we vast liepen werden we goed geholpen! Leuke, mooie kamer! Een echte aanrader!

Oja, we hebben The Curse Of Captain Kidd gespeeld!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 oktober Stephanie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben de Machu picchu gespeeld. Pittige kamer maar de puzzels zijn zeer goed en blijven in thema. Zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 oktober Remco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

De escape room leek in eerste instantie wat klein maar  je bent hier echt aan het ontdekken. De puzzels zijn divers zodat iedereen zijn kwaliteiten kan inzetten (en je bijvoorbeeld niet een uur lang rekensommen aan het doen bent). Het is bovendien wel fijn dat je en taken kunt verdelen en voor sommige onderdelen echt met zijn alle moet samenwerken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 oktober Jessica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
6

Veel van de puzzels waren verouderd en werkte niet meer goed.
De aankleding van de ruimte had aardig wat geleden. Het camera systeem werkte die dag niet, net als dat 1 puzzel het niet deed (dit was door personeel wel opgelost, maar niet van te voren aangegeven ook al was het bekend)
De kamer had een dood punt waarin men zelf maar uit moest vogelen. Hoe we uiteindelijk verder moesten was nergens beschreven in de puzzels en er was een gebruikelijke: “Trek en duw niet aan alles, als het vast zit, zit het vast.” Dit heeft ons tijd gekost en hadden we zonder hint niet gevonden.
Al met al laat de kamer wat te wensen over. Verder wel leuke puzzels met een redelijke variatie.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
9 september V. Houbraken Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldige beleving, je waant je echt op een schip. Voor mij en mijn collegas was het de eerste keer het uur vloog voorbij. We zaten zo in het spel dat we de room eigenlijk niet wilden verlaten…. we waren er bijna 😀

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 september Kristel Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
6

Curse of captain Kidd
Wij werden vriendelijk ontvangen. Nog even lekker in het zonnetje kunnen zitten voordat we mochten beginnen. Mooie aan deze kamer is dat alles gebouwd is voor de escape zelf. Zelfs het gehele gebouw waar de kamer inzit. Hierdoor hebben ze veel kunnen doen aan sfeer en aankleding.
Dit is wel een echte opsplits kamer. Als je met je hele groep te lang blijft hangen op 1 puzzel dan red je het niet. Dit vond ik zelf jammer, ik ben een echte groepsspeler.
Minpunt vond ik echt de vele *. Ook hoef je nergens naar opzoek te gaan. Alles wat je nodig heb is er of verkrijg je door andere puzzels op te lossen. Wel hebben ze gebruik gemaakt van een aantal leuke effecten die ik nog niet gezien had en echt bij het thema hoorden.
Houdt je van sfeer en mooie aankleding dan is dit zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
2 september Nicole Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

1e keer in een escape room. Voor ons waren de puzzels niet simpel. Verschillende attributen die samen gebruikt dienden te worden om puzzels op te lossen zat goed in elkaar. Prettige ontvangst, gelukkig voor ons wat hulp gekregen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april Anton Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
5

Helaas. Na alle positieve reviews hadden wij erg veel zin om te ontsnappen uit de Machu Picchu kamer. We hebben de nodige escape room ervaring (+/- 10), dus het is telkens weer hopen dat we genoeg uitdaging vinden. Echter vonden we in deze kamer: veel cijfersloten; veel van de raadsels volgen elkaar op waardoor je gedwongen met de hele groep naar hetzelfde onderdeel staat te staren; en uiteindelijk waren de raadsels te vergezocht. Een enorme domper toen we kregen uitgelegd hoe we hadden kunnen ontsnappen, want hier zat voor 6 knappe koppen erg weinig logica in. Geen enthousiasme vanuit ons dus.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Slecht Service: Goed
4 maart Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het was een ingewikkelde en spannende escape (Machu Picchu) room met genoeg aanwijzingen, maar mag ik er niet over zeggen :). We hebben uiteindelijk niet de schat niet binnen de tijd kunnen openen. Het is een combinatie van teamwork en individuele acties.
Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 februari Sailinder Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Twee fantastische kamers!

Machu Picchu was erg netjes afgewerkt en er waren veel puzzels te vinden en op te lossen. Met een paar secondes over gehaald, prima uitdaging!

Curse of Captain Kidd gaat hier nog eens over heen. De eigenaresse vertelde dat ze het gebouwtje hier speciaal voor hadden neergezet en dat is te zien! Perfecte afwerking en boordevol uitdagingen. We zagen in het begin wat eenvoudige dingen over het hoofd, waardoor we uiteindelijk helaas een paar minuten te laat klaar waren. Van het begin tot het eind is de sfeer en beleving perfect!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari Ton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
4

Machu pichu: Een prachtig ingerichte kamer met veel verschillende puzzels. Heel veel hangsloten, maar ook een paar andere sloten die heel mooi gemaakt zijn.
De kamer was erg slecht belicht en met maar 1 kleine zaklamp was moeilijk puzzelen.
Het is een absolute afrader voor zwaarlijvige mensen, sommige onderdelen zijn heel erg krap!
Tip voor de kamer zelf: leg een kladblok met potlood in de kamer zodat je gasten iets kunnen opschrijven. Dit was voor ons de eerste keer dat we dit niet hadden en we misten dit erg.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
11 november 2016 Narana Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

Het verbaast mij dat er zoveel positieve reviews te vinden zijn over deze kamer. Van alle kamers (10+) vond ik deze echt ondermaats. Er kwamen teveel clues (het leken wel antwoorden). Daarnaast zaten er in de kamer diverse fouten die later waren toegegeven (door de eigenaar zelf) als punten welke nog “in ontwikkeling” zijn. Vreemd eigenlijk, want voordat we begonnen hadden we nog een leuk gesprek en werd ons beloofd dat kleine foutjes als zaklampen die niet werken hier niet aan de orde zou zijn. P.S: 1 != 6 (geen spoiler, “gewoon” een fout).
Een zware teleurstelling. De andere kamer slaan we nu maar over, daar hebben we geen goed gevoel over.

Groetjes, 5 teleurgestelde S-capies.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Goed
5 november 2016 De S-capies van 5-nov 20:30 :) Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Afgelopen zondag met 4 personen naar Escape Adventure gegaan. Na een relaxe ontvangst op naar de eerste kamer (de schatkamer van Machu Picchu) Deze was voor ons (wel wat ervaring) iets te lastig maar de kamer was goed ingericht met leuke puzzels. Daarna naar de volgende kamer (the curse of captain William Kid) Deze moesten we oplossen aangezien we de vorige niet gehaald hadden. Met nog een paar minuten op de klok zetten we de eindspurt in. Gered 🙂 Eindelijk konden we genieten van deze kamer. Heb al enkele locaties gedaan maar geen kan treffen aan de sfeer die deze kamer uitstraalt. Hier is veel werk aan besteed (y) Kortom het was een top avond. Ga zo door.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
23 oktober 2016 Gert-jan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

mooi aangekleed, en een leuk thema. de puzzels waren niet te moeilijk maar ook zeker niet te makkelijk, een goede uitdaging.
sommige puzzels hebben goed teamwork nodig, sommige kun je ook makkelijk alleen, een goede variatie van puzzels om codes voor de sloten te vinden.
er hing een goede sfeer en we werden uitstekend ontvangen en begeleid door het personeel het is zeker weten de moeite waard deze escaperoom te doen.
kortom goeien handel

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2016 mark Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Samen met een groep vrienden heb ik deze escape room gedaan.
Gehaald zelfs!

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Tim.
Hij vertelde vrolijk en vlot wat de bedoeling was in deze escape room ( Ook wat er vooral NIET de bedoeling was).
Met volle zin vertrokken we met zijn allen naar de kamer.
De sfeer is echt ontiegelijk goed neergezet met muziek, de verlichting en de aankleding.
Het was niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk.
De puzzels hebben allemaal een andere manier van denken nodig.
Uitdaging zat in elk geval!
We hebben het net op tijd gehaald!

We zullen hier nog lang over praten met zijn allen.
Zeer tevreden dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2016 Sarina Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Wow! Het zijn 2 mooie kamers met zeer uitdagende puzzels! Het was mijn eerste keer in een escape room maar wat een beleving!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2016 Erik Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Curse of Captain Kidd was echt super. Heel mooi aangekleed. Verschillende niveaus van spelletjes en mooie aankleding van de kamer. Was met 3 jongens die nog nooit een kamer hadden gespeeld en waren meteen vanaf de eerste seconde helemaal into the game! Echt de moeite waard. Daarna ook nog de andere kamer gespeeld. Was iets minder qua aankleding maar qua spel een hele andere insteek.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 juli 2016 theo toering Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De kamer had hele goede sfeer en aankleding.
Veel verschillende uitdagende puzzels en raadsels waarbij samenwerking een grote rol speelt.
Op het nippertje gehaald
echt een top kamer!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli 2016 Twan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Samen met een paar collega’s van Escape Room 076 in Breda de Machu Picchu kamer gespeeld. Erg leuke kamer met mooie, verrassende puzzels! Ik zal de kamer zeker aanraden aan de “verslaafde” teams die hier komen! 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juni 2016 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Erg leuke kamer waarbij samenwerking centraal staat. Er zitten erg veel verrassende en vaak ook fysieke puzzels in die goed in het thema passen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 juni 2016 Errol Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Goed in elkaar gezette escape room met verschillende soorten puzzels. Leuk thema en tot in de details uitgewerkt.

Ontvangst was goed toen we eenmaal waren aangekomen, maar plattegrond hoe de escaperoom te bereiken en extra bordje bij escaperoom zelf zijn geen overbodige luxe.
Al met al zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
21 februari 2016 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een kamer waar je zeker een hoop plezier aan zult beleven. Veel creatieve puzzels. Wij hadden er wat moeite mee om het allemaal voor elkaar te boksen. Shame on us. We hebben erg genoten van de gastvrijheid en het gastheerschap van Francis en team. Een echte aanrader om te gaan spelen. Kunnen niet wachten om hun tweede kamer te gaan spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2016 Mike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Het was onze allereerste escape room, dus wellicht niet handig om gelijk zo’n moeilijke te kiezen. Hebben het dan ook niet gehaald. Maar: het wel als erg leuk ervaren!! Mooie gedetailleerde kamer, leuk thema. Tijd vloog voorbij. Hadden er makkelijk 2 uur in kunnen doorbrengen! Absoluut een aanrader, maar beter eerst wat gemakkelijker kamers proberen. Qua reserveren etc prima in orde, met 48 uur van tevoren nog een reminder.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 januari 2016 Aline Dassel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest