Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Geldrop

Vlier 16c, 5662 TM, Geldrop

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Geldrop

Escape room Het Geheim

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 2 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Mysterie

Nederland is in gevaar en zoekt 2 vrijwilligers. De Nederlandse veiligheid ligt in handen van de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (AIVD). Deze mensen beschikken over informatie waar wij als normale burgers geen weet van hebben. De AIVD is 24/7 bezig ons land en zijn burgers te beschermen.

Nu is een van de grootste spelers binnen de AIVD gegijzeld door een criminele bende omdat hij blijkbaar op de hoogte is van een geheim. Als dit geheim in handen komt van die criminelen is Nederland verloren…..

Er is een brief binnen gekomen met meer informatie over de gijzeling en Het Geheim………

Kunnen jullie het geheim van Nederland veiligstellen?

Escape room Kraak de Kluis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Zijn jullie de perfecte bankovervallers die onze zwaar bewapende kluis weten te kraken binnen 1 uur?

Kom dan samen met je “partners in crime” naar Escaperoom Geldrop en doe een poging in deze nieuwe escaperoom. Al jaren zijn jullie bezig met deze roof. Plattegronden zijn bestudeerd, vluchtroutes zijn bepaald en het belangrijkste, de dag en tijdstip van de kraak zijn bekend.

Binnenkort is de dag!

De kraak van de eeuw staat op het punt te gebeuren en jullie zullen geschiedenis gaan schrijven. Kranten zullen morgen immers vol staan van het vernuft hoe jullie de beveiliging hebben weten te omzeilen. Hoe groot de buit wel niet is, en……. waarom er nog steeds niemand is aangehouden?

Of toch niet en loopt alles anders als gedacht?  Was de voorbereiding toch niet helemaal goed?  Of heeft iemand uit het team jullie verklikt?  Daar kom je maar op een manier achter.  Hoe? Zorg dat je op de afgesproken tijd op de juiste plek bent en volg het plan zoals bedacht.

* De ervaring leert dat het lastig is (niet onmogelijk!) om met 2 of 3 personen de kluis te kraken. Ze adviseren om met minimaal 4 personen een poging te doen.

Escape room Bus 13

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: november 2020

Wat leek op de perfecte vakantie….. wordt misschien wel jullie grootste uitdaging ooit!

Het was de ideale vakantie.  Prima weer, goed gezelschap, heerlijk eten en drinken en een super hotel. Kortom de perfecte vakantie!  Maar wie had kunnen vermoeden dat deze vakantie zo zou eindigen?  Waar ging het mis? Waarom ging het mis?  En hoe kon dit voorkomen worden?

Deze busreis zullen jullie nooit vergeten. Tenzij……

Jullie goed samen werken, op onderzoek uitgaan, slim en doortastend zijn,  en jullie ogen en oren open houden! Dan hoeft het niet slecht af te lopen!  Want alleen dan lukt het jullie om te ontsnappen aan  deze bizarre samenloop van omstandigheden en komen jullie allemaal weer veilig thuis met BUS 13!

En anders….. Zijn jullie over gegeven aan BUS 13

Durf jij nog in te stappen?

* De ervaring leert dat het lastig is (niet onmogelijk!) om met 2 of 3 personen de kluis te kraken. Ze adviseren om met minimaal 4 en maximaal 6 personen een ritje te maken met BUS 13.

 

Escape room Oma’s Erfenis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 4 t/m 24 spelers
Aantal kamers (kopieën): 4
Totale capaciteit: 4 tot 96 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle

Welk team vindt het eerste Oma’s Erfenis?

Oma stond bekend als een gezellige leuke dame die het beste met iedereen voor had. Ze hield natuurlijk heel veel van haar familie maar ze had ook veel vrienden en vriendinnen. Iedereen was haar even dierbaar en niemand wilde ze te kort doen. Dat bleek ook toen we na haar dood bij de notaris zaten voor haar testament. Tot ieders verrassing bleek haar erfenis toe te komen aan diegene die hem als eerste vindt met als aanwijzing Escaperoom Geldrop.

Valsspelen!
Oma speelde heel graag spelletjes en nu bleek dat ze ook na haar dood nog een spelletje wilde spelen.  Maar het was ook bekend dat Oma bijna altijd vals speelde, graag stiekem in de kaarten van de andere keek en iedereen om de tuin lijden met verkeerde aanwijzingen etc.  Zou dat in dit geval ook zo zijn? Oma kenende denken wij van wel en is deze zoektocht niet te doen als je niet in een team samenwerkt. Helaas zijn er ook andere teams op zoek naar Oma’s Erfenis en zul je goed samen moeten werken om hem als eerste te vinden!

Battle
In deze Escaperoom wordt je gezelschap opgedeeld in 2 tot 4 teams van maximaal 8 personen per team.  Je speelt dus wel met je eigen groep tegelijkertijd in één kamer. Het team dat binnen 1 uur als eerste de erfenis vindt is de winnaar. Net zoals Oma altijd deed is het slim om stiekem af te kijken bij de andere teams. Maar pas wel op  want zij willen ook graag weten hoe jij bepaalde puzzels oplost. Dus slim en tactisch samenwerken als team is erg belangrijk in deze escaperoom. Alleen op die manier vindt je als team als eerste Oma’s Erfenis.

Escape room De Carillon Code.

Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: november 2021
Moeilijkheid: Gemiddeld

Kraak jij de Carillon Code en los je daarmee het mysterie rondom  het vals klinkende klokkenspel van Geldrop op?

Het is 1933 als Barones van Tuyl van Serooskerken-Hoevenaar een 38 koppig klokkenspel kado geeft aan de Geldropse bevolking. Helaas kan niet iedereen dit waarderen en wordt uit wraak een van de klokken gestolen uit het Carillon! Deze klok is nog niet steeds terug gevonden waardoor het Carillon van Geldrop tot op de dag van vandaag nog ieder uur vals klinkt!

Lukt het jou om de missende klok te vinden en deze te luiden? Alleen dan is het mysterie opgelost en kan de geest van de barones ruste in vrede.

In deze escape-wandeling ga je samen met je groep al lopend door het centrum van Geldrop op zoek naar aanwijzingen die je steeds verder brengen richting de oplossing van het mysterie.  Maar haast is geboden want je hebt maar 60 minuten de tijd om de missende klok daadwerkelijk te luiden en daarmee het mysterie op te lossen voordat het carillon weer vals over Geldrop klinkt!

Kraak jij de Carillon Code?

Escaperoom Geldrop video

Informatie over Escaperoom Geldrop

Op deze nieuwe locatie hebben ze 5 nieuwe escaperooms (waarvan 1 online en een escape-wandeling), een vergaderlocatie en de mogelijkheid om aan teambuilding te doen.

Locatie
In deze oude werkplaats waar vroeger auto’s werden hersteld kun je nu je hart ophalen in onze nieuwe escaperooms.
Kraak jij (online) de kluis, weet je oma’s erfenis te bemachtigen of lukt het je om Bus 13 te starten ef de Carillon Code te kraken in het centrum van Geldrop?

Ga de uitdaging aan bij Escaperoom Geldrop.

Wil je met je bedrijf of afdeling vergaderen op een unieke locatie of samen met je afdeling werken aan het versterken van je verkoop- en/of communicatie kwaliteiten? Ook dan kun je terecht bij Escaperoom Geldrop.

Prijzen

2 personen: € 42,50 per persoon (€ 85 per spel)

3 personen: €35 per persoon (€ 105 per spel)

4 personen: € 30 per persoon (€ 120 per spel)

5 personen: € 27,50 per persoon (€ 137,50 per spel)

6 personen: € 25 per persoon (€ 150 per spel)

7 personen: € 23 per persoon (€ 161 per spel)

8 personen en meer: € 21 per persoon

***
De Carillon Code

€ 95 per spel   (maximaal 6 deelnemers)

 

Escaperoom Geldrop Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Geldrop? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

Hele vriendelijke ontvangst. Leuke puzzels. De ervaring van tijdsdruk werd op een treffende manier weergegeven. Leuke gepersonaliseerde touch op het eind. We hebben genoten en komen zeker terug voor de bus of geldwagen die we al zagen staan.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
14 juli Simone Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Deze escaperoom heeft zeer leuke elementen. Het is uitdagend en het zorgt voor een goede teambuilding oefening. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni Nieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Heel leuk om zo samen met je kids een escape room te doen! Fijne begeleiding en ook voor volwassenen uitdagend 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juni Lot Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Fijne ontvangst en goede begeleiding. Wij zijn wat minder ervaren en toch hadden we aardig wat succesbeleving. Leuke verhaallijn waar extra spanning mee opgebouwd werd en zelfs een vleugje “mission impossible” 😉

Al met al een leuke datenight hier gehad en we gaan zeker nog een keer terug voor een van de andere kamers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 mei Michel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Heel leuke escaperoom! Mooi ingericht, originele puzzels, fijne begeleiding door Megan. Het was een superleuke ervaring voor ons en onze 11 jarige zoon. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei Inneke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De escape room was erg leuk! Met onverwachte dingen en leuke puzzels.
Ook was het personeel erg vrolijk en vriendelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 mei Emma Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super geregeld, en echt een leuke uitdagende escaperoom!
En een hele aardige man!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 april Celina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg leuk kinderfeestje, was een goede uitdaging voor de kinderen. Heel vriendelijke begeleiding.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 april Floor Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Altijd al een escape room willen doen met z’n tweeën! Ondanks dat we niet ontsnapt zijn, zijn we een leuke ervaring rijker.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 april Amy Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

Echt een super leuke kamer en top dat je deze met 2 personen kan spelen. Er zit een verhaal in deze kamer waarbij je helemaal meegenomen wordt ik de opdracht. Het lijkt makkelijk maar geloof me dat is deze kamer zeker niet. Uitdagend is deze zeker!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart Heidy Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuk om een escaperoom met zijn tweeën te kunnen spelen. Spannend en veelzijdig, zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 maart Bieke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
8

Zeer leuke escape room! Met 4 gespeeld en er optijd uitgekomen. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 maart Jort Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke escaperoom, Bus 13. Wel jammer dat de chauffeur en de crimineel eigenlijk geen waarde hadden voor de oplossing. Weer eens heel anders omdat er niet meteen puzzels zichtbaar waren, je moest zelf op zoek naar de opdrachten.

16 maart Gertie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Samen met m’n vriendin afgelopen week deze escaperoom gedaan en het was een succes! Na een kort ontvangst werden we toegelaten tot de escaperoom die onze puzzelskills goed op de proef wist te stellen, maar gelukkig wisten we het geheim optijd veilig te stellen :). Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 maart Frank Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke niet te moeilijke escape room. Verschillende ***. Uiteindelijk zijn wij ontsnapt. Waren met 4 personen. 6 min op de klok.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 maart Ton v Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
8

Oma’s erfenis was een heel erg leuke ervaring. We waren met familie van verschillende leeftijden.
Maar de puzzels en opdrachten waren heel erg leuk en goed te doen. Iedereen heeft een heel
erg leuke tijd gehad.
Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart Juliette Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuke verhaallijn met leuke opdrachten en puzzels. Twee escaperooms spelen zich af in een lijnbus en waardetransport wagen wat het allemaal nog realistischer maakt. Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 februari Isabel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Escape room die goed past bij een grote groep. De escape room vraagt weinig uitleg vooraf. Daarnaast kun je het een meerdere groepen spelen en elkaar hiermee uitdagen. Een aanrader voor groepen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari Tess Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super leuke escaperoom, super locatie, parkeren voor de deur. Host Megan was top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 januari Dorien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Een geweldige escaperoom hebben wij gehad. Superfijn dat we er met 8 mensen ook in konden. De Bus zit geweldig in elkaar met verrassende effecten! Voor ieder wat wils. Een dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari Vriendinnen van de bruid Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Bachelor
7

Leuk schoon n gezelliggggg
Vriendelijk personeel

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 januari Dé criminele gang Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Heel erg leuk, vooral het thema wat overal in terugkomt. Verrassende dingen gebeuren er.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 januari Karin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Het verhaal en de opdracht was boeiend voor alle leeftijden (16-65)
Wie droomt er niet van om een bank te overvallen en een kruis te kraken?
Het merendeel had nog geen escaperoomervaring.
Nodigde zeker uit tot samenwerking, verliep van gestructureerd tot chaos bij ons. Naar mate tijd verstrijkt voel je de adrenaline 🙂 Op een prettige manier werden er hints gegeven als we dreigden vast te lopen. Het smaakt zeker naar een andere escaperoomervaring bij Escaperoom Gedrop

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 december 2023 Mar Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

We zijn er met 3 kinderen van 10 jaar geweest en die vonden het erg leuk. Leuke en onverwachte puzzels en leuke aangepaste puzzels voor de kinderen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
28 december 2023 Bart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Na een hartelijke ontvangst kregen we duidelijke uitleg en kon het avontuur beginnen. Aan de gang komen was even lastig en toen we het eerste puzzelstukje hadden konden we verder. Helaas kwamen we net wat tijd tekort om de kluis te kraken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2023 Henny Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij hebben deze escape room gedaan met de familie waaronder twee kleine kinderen (de volwassenversie in het engels). Het was voor hen zeer leuk en de mensen van de escape-room hebben hen goed geholpen.
Was een leuke escaperoom om te doen !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2023 rechelle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Ik als oma en mijn kinders en kleinkinderen hebben een super middag gehad

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2023 Annie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
7

Oma’s erfenis is een battle. Erg leuk met ook eental voor ons nieuwe en lastige 🙂 puzzles

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
12 december 2023 Hannie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

In het begin dacht ik dat het tegenviel, maar na zo’n 10 minuten zat ik er helemaal in.
Leuk om iedereen bezig te zien met eigen kwaliteiten!
Heel leuke personeel! Wisten op juiste manier te enthousiasmeren!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 december 2023 Kirsten Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Verrassende elementen, uitdagende puzzels, verschillende denkwijzes nodig. Het verhaal is goed in elkaar gezet.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 november 2023 Carine Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke escapebus. Verrassend en origineel. Door het getal 13 dachten we aan een horrorverhaal maar niets bleek minder waar gelukkig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
19 november 2023 N K Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Echt heel erg de moeite waard! Het verhaal speelt zich in een echte bus af met allerlei verrassende elementen……..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2023 André Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Oma’s erfenis is een echte oma ruimte en ziet er verzorgd uit.
De puzzels zijn een echte uitdaging maar wel op te lossen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 oktober 2023 Tiny Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Was een hele andere escaperoom dan anders. We streden tegen elkaar in dezelfde kamer. Zo kon je spieken. Wel had je je eigen codes.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 oktober 2023 Jennifer Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuk kinderfeest gehad, waar de kinderen van 8/9 jaar de kluis hebben kunnen kraken. De voorbereiding was erg goed om de kinderen voor te bereiden op wat ze te wachten stond. De escaperoom zelf was zeker niet eenvoudig, ook niet met hulp van ouders, maar de spelleiders hebben daarbij uitstekende begeleiding geleverd, waaronder ook waarschuwen van de meiden voor spannende momenten. Het was soms lastig voor de meiden om de lijn van het verhaal vast te houden. Begeleiding door de *** (die bij de training werd gebruikt) is daarbij misschien een handige verbetering om de zelfstandigheid van de groep te bevorderen.

Al met al een heel leuke middag gehad, waarbij de kinderen na het kraken van de kluis lekker konden napraten onder het genot van chips en wat te drinken. Alle meiden waren enthousiast over de middag.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 september 2023 Hans en Manon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
8

1ste keer in een bus en dat was erg leuk. We hebben t helaas niet in het uur gehaald en dat was jammer. Zou hem zeker aanraden want is gewoon leuk om met z’n allen te doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 september 2023 Birgit Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Niet de moeilijkste puzzels, maar daardoor wel leuk voor jong en oud en voor mensen voor wie het de eerste keer is.

Leuke opzet om tegen elkaar te kunnen spelen, goed vermaakt! Benieuwd naar de andere rooms.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
2 september 2023 Marco Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuke escape room. Deze room zit vol verrassingen en uitdagingen.
En goede service.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 september 2023 Anja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Vriendelijk, we mochten nog zelfs van de kamer veranderen. We vonden het super leuk!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 augustus 2023 José Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

We hebben een hele leuke ervaring opgedaan om bus 13 te doen. Super goede begeleiding zodat je het verhaal goed kon doorlopen. Verassende effecten waardoor je ook uit de bus komt. Ook mogelijkheden om kinderen mee te nemen. We komen zeker terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 juni 2023 Esther Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

De kinderen hebben echt genoten ze vonden het echt heel leuk 👍🏻😊

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 mei 2023 Sanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Erg leuk en uitdagend! Wij speelden met 5 personen en dat was een prima grootte van de groep.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 mei 2023 Susanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Escaperoom zeker aan te raden! Best wel even moeilijk in het begin om de clue’s te vinden, maar uiteindelijk toch gelukt om hem te kraken binnen 60 min. tijd. Personeel ook erg vriendelijk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 mei 2023 Taylor Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuke escaperoom, Oma’s Erfenis is een battle-stijl escaperoom wat een keer wat anders is, en met grote groepen tegelijk te spelen. Leuke puzzels, vooral de druk als je ziet dat andere groepen voorliggen maken het spannend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 mei 2023 Ceryl Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Bachelor
9

Bus 13 is een superleuke escaperoom! Leuk verhaal met leuke spellen, met best een behoorlijke moeilijkheidsgraad! Leuk om je brein weer eens creatief en actief te gebruiken op een manier die je niet dagelijks doet! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
13 mei 2023 Sigrid Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Voor ons gezin erg leuk vooral omdat je in 1 *** met verschillende groepen tegen elkaar speelt.
Omdat elke groep maar uit 3 personen bestond kon iedereen actief meespelen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 mei 2023 Marij Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuke rooms. Goede en vriendelijke service. Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 april 2023 Daniëlle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Bus 13! Leuke escaperoom, we waren er net op tijd uit! Uitdagende opdrachten waarbij alles een aanwijzing kan zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 april 2023 Marjolijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Wat zit deze escape room goed in elkaar!
We hebben Bus13 gedaan! En zijn ontsnapt. Met nog maar 48 seconden op de teller.
Dankzij hulp was het gelukt, anders zaten we toch wel een keer of 2 te goed vast op 1 punt.

Zeer uitdagend en goed voor kleinere groepen. Het zijn vooral los eerst a op om naar b te kunnen gaan. Daardoor zou het lastig zijn om met een grotere groep deze escape room te doen. Het nadeel is dus meteen ook als je op 1 onderdeel vast zit, je je verder kan.

Maar de slimme puzzels, de technologie met de puzzels zijn zeer netjes weggewerkt en werken goed!
Het verhaal rondom de escape room was ondergeschikt, maar zeker wel vermakelijk!

Wij hebben al besloten om de andere escape rooms op deze locatie ook te gaan doen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 maart 2023 Wim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

een spannende escaperoom, waar flink gepuzzeld en logisch nagedacht moet worden.
het is zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 februari 2023 Corry Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

We hebben de escaperoom met 8 collega’s gedaan.
Iedereen was super enthousiast.
Het was een heel leuke escaperoom met veel leuke puzzels.
Het verhaal zat leuk in elkaar!
We zijn erin geslaagd de bus te starten met nog 8 minuten op de klok.
Wij komen zeker nog eens terug voor één van de andere kamers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2023 Linda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Leuke meid die ons begeleide.
Misschien komen we nog eens terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2023 Anouk Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Children
9

Ik heb de bus 13 gedaan. Mooie locatie voor n escape. Mooie en moeilijke puzzels… af en toe een hint hadden wij wel nodig maar hadden een paar mensen erbij die t nog nooit gedaan hadden. Volgende keer Kraak de Kluis😊

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 januari 2023 Dionne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Het was erg leuk. De setting is origineel en de klantenservice was TOP.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 januari 2023 Familie Adams Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Wij hebben met het personeel Oma’s Erfenis gespeeld. Het is geen Escape Room, maar wel een erg leuk samenwerkings maar ook competitief spel! Ideaal voor team-uitjes!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 januari 2023 Susan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
7

Een specifieke puzzel was al opgelost, maar de actie die daarop moest volgen en ons daardoor toegang zou geven tot een volgende actie vond niet plaats. Er moest dacht ik een *** openen na een puzzel die we daadwerkelijk hadden opgelost. Dit gebeurde pas na enkele minuten. Ook hadden we per ongeluk een *** laten vallen, welk niet mogelijk zou moeten zijn. Hierdoor liepen we vast op de volgende actie, waardoor we genoodzaakt waren om om een hint te vragen. Deze hint maakte duidelijk dat we inderdaad die capsule nodig hadden, maar buiten ons bereik lag. Beide problemen leverden ons een vertraging op van een aantal minuten. Echter denk ik niet dat we het anders wel hadden gehaald, maar naar mijn mening zou dit niet mogelijk moeten zijn geweest. Verder was het een leuke ervaring en gaf het ons stof tot nadenken over een volgende escape room, op deze locatie was ik al eenmaal eerder geweest vanwege de bus die zeer vermakelijk was.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
15 januari 2023 Robin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Leuke escaperoom. Mooie accommodatie en vriendelijke service. Voor het zakelijke gedeelte gebruik gemaakt van de nette spreekruimte met beamer/bord. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2023 Luc Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Top spel, goede uitleg en service vanuit Escaperoom Geldrop.
Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2023 Twan l CM projects BV Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Samen met de hele familie (19 personen) in de leeftijd van 11 t/m 71 jaar oud, hebben we genoten van deze escaperoom. Iedereen kon op zijn manier meedenken en meedoen. Samen de oplossing vinden maar toch lekker competitief.
We zijn super vriendelijk ontvangen en begeleid tijdens de hele ervaring. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2023 Lianne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Top!
We werden in het verhaal gezogen, was spannend tot de laatste seconde. We kwamen er net op tijd uit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2022 Ester Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke, spannende escaperoom.
Met 3 personen (net) te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 december 2022 Hans Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Super leuk en voor de kids ook spannend. Moeilijker dan dat ik gedacht had, maar leuk opgezet!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
25 oktober 2022 daniëlle heger Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Children
8

Oorspronkelijk geboekt voor een andere escaperoom oma’s erfenis. Echter stond daar niet bij dat ze het voor teams van 2 pp afraden. De info op de site kon beter, maar wel goed toegelicht door de medewerker die ons de andere optie gaf. Daarom naar kraak de kluis gegaan. Erg mooi opgezet met lasers en een echte waardetransportbus. Vooral heel goed kijken naar wat er gebeurd als je op bepaalde knoppen drukt. Veel deuren en kluisjes. Mooi opgezet. Geen lastige puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
22 oktober 2022 Martijn Henckens Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Personeel is supervriendelijk en gastvrij. De escape room was heel leuk om te doen en je ging ook helemaal meeleven. Voor ons bedrijfsuitje hadden we ook een vergaderzaal gehuurd en daar was ook alles tiptop in orde. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 oktober 2022 Sander Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Deze escaperoom voor kinderfeesje van dochter geboekt. Leuke kamer en geweldige gastvrouw. Super leuk voor de kinderen om vooraf wat puzzels op te moeten lossen als speurtocht, om alvast in het puzzelen te komen en als opvulling van het feestje.
Echt de moeite waard!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 september 2022 Pauline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Samen met collega ondernemers deze escaperoom gedaan. Hele leuke ervaring, zat goed in elkaar. Helaas net buiten de tijd klaar!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 september 2022 Pim Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
8

Leuk bedacht, pittige uitdagende opdrachten/puzzels, maar goede aanwijzingen (van vriendelijk en behullpzaam personeel) die je echt weer verder helpen. Helaas net niet gehaald, maar wisten dat-ie moeilijk was.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 september 2022 Tonny-Jeannette-Josephine-Olivier Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Super leuk en spannend. Het was veel uitgebreider dan verwacht, het overtrof onze verwachtingen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 september 2022 Manon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Heerlijk genoten ☺️ er werd ook goed meegedacht, we wilden graag koffie/ thee en gebak, na de escape room een drankje, alles was tot in de puntjes verzorgd. Onze hartelijke dank. Een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2022 Toon Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Een leuke battle escaperoom, erg geschikt voor twee tot vier groepen. De mogelijkheid tot “valsspelen” en de goede begeleiding hielden het spannend tot het einde!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 augustus 2022 Patrick Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Zeer leuke escape room, waar we veel plezier hebben beleefd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2022 Hans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Hele leuke verrassende escaperoom. Het was te doen in een uur.
Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 augustus 2022 Lutske Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke escape room. We hadden echt wat aanwijzingen nodig. Daardoor was de ‘diepgang’ wat minder: we waren bezig met een overval en konden het niet zelf….
Mooi aangekleed en goede service!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 juli 2022 Jantine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Was geweldig! Heel mooi in elkaar gezet en zeker de moeite waard om te doen! Ga ook sowieso de andere 2 kamers een keer doen met mijn familie!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 mei 2022 Anne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Op zich leuke escaperoom en vriendelijke mensen! Sommige opdrachten iets te moeilijk, aankleding een beetje saai.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
7 mei 2022 Jolien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
9

Veel plezier beleefd. We waren met ons gezin met twee kinderen van 12 en 15. Voor ons was het wel pittig. Het duurde even voordat we alle informatie verzameld hadden om verder te komen, maar we hadden vooraf afgesproken dat we om hints konden vragen. En daarmee zijn we een heel eind gekomen. Bij kraak de kluis ziet alles er heel goed uit en moet je met veel verschillende dingen aan de slag.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 mei 2022 Claudia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuk en orgineel thema, leuke en uitdagende puzzels, goed opgezet en goede/enthousiaste werknemers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 april 2022 Jim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke en spannende escaperoom, zeker een bezoek waard, wij vonden hem spannend en leuk, soms wat moeilijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 april 2022 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een leuke battle! We gingen helemaal op in de strijd om de erfenis. Leuke twist.
Prettig dat de spelleider ook fysiek aanwezig is. We hebben genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2022 Monique Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Leuke escaperoom, zeker ook geschikt voor kinderen van 13 jaar en ouder.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 april 2022 Petra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuke avond gehad! Heel spannend, ingewikkelde opdrachten die je echt uitdagen extra na te denken over alles!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2022 Nick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super leuk en doordacht! Top service ook. Hele leuke mensen.

Dank jullie wel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2022 Maurice Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij hebben een heerlijk avond gehad. Laat je niet tegenhouden door de locatie die wellicht bij mensen niet direct in het oog springt. Alles is fantastisch. De gastvrije ontvangst, de inrichting en de escaperooms an sich zijn stuk voor stuk pareltjes!
Je wordt positief verrast als je binnenstapt. De ruimtes zijn mooi en een uitdaging voor ieder gezelschap!
Wij gaan snel de andere kamers spelen…

18 maart 2022 Willem Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Super leuke escaperoom, aankleding van de ruimte was leuk voor de beleving in het verhaal.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 maart 2022 Simone Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Leuk, spannend, realistisch. Wij waren er als gezin met twee kinderen (13 en 10). Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2022 Sharony Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super leuke escaperoom kraak de kluis. Leuk voor het hele gezin!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2022 Groenen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Voor een deel van het gezelschap was dit een eerste escape room en is deze prima bevallen. Oma’s erfenis is een leuke battle escape room. Voor de andere helft van de groep die wel vaker een escape room heeft gedaan, miste toch meer interactie met de omgeving en attributen. Maar zeker de moeite waard om een keer te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 februari 2022 Elisa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
9

Heel gave escaperoom! Zeker de moeite waard als je er al wat gedaan hebt. Geen voor de hand liggende oplossingen en leuke vervolgstappen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2022 Goossens Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Bachelor
8

Hele leuke escaperoom. Ook met onze 2 kinderen van 11 en 13 die het heel erg leuk vinden. Enthousiaste en aardige begeleiding. We komen graag nog een keer terug voor de bus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 februari 2022 Hester Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuk! We werden hartstikke leuk ontvangen. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari 2022 Ellen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Keurig nette ontvangst op goed bereikbare locatie met goede parkeervoorziening op eigen terrein. Duidelijke en plezierige ontvangst en uitleg. Wij bezochten er 1 van de 4 beschikbare escaperooms: de bus. Een erg leuke uitdaging voor de hele groep en vol verrassingen en technisch mooie puzzels, goed doordacht en uitgewerkt. Kortom, zeker een bezoek waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 februari 2022 Niek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Leuke escape room, gaaf dat je in een geldwagen kunt spelen. Ook toffe attributen in het spel die bijdragen aan de sfeer. Leuk verhaal, goed begeleid en goed verzorgde locatie. Puzzels waren op zich goed te doen, al hadden we niet altijd meteen door wat de bedoeling was. Uiteindelijk wel met de buit er vandoor gegaan!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
27 januari 2022 Sonja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Heel leuke escape room met een tof verhaal. Vooral in het begin was het soms even zoeken wat de bedoeling was, maar ik denk dat we te veel samen aan het zoeken waren. Met wat hulp hier en daar kwamen we al snel verder en werden de puzzels steeds leuker. Spelen in een bus is bijzonder, de sfeer is goed met een verrassing tijdens het spel. Ook de locatie en gastvrijheid waren top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 januari 2022 Sonja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

In de corona-tijd waren we op zoek naar een leuke activiteit om te doen met het gezin. Omdat de gewone escaperooms dicht zijn, zijn we op zoek gegaan naar een leuk alternatief en dat was het zeker!
We waren met een gezin van 5 mensen waaronder jonge kinderen en ook zij konden het tempo van de escaperoom goed bijhouden. Al met al een super leuke activiteit voor in de corona tijd of daarbuiten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2022 Jelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Wij hebben deze speurtocht met onze familie gedaan. De groep bestond uit 6 mensen, allemaal volwassenen. We vonden de puzzels leuk en afwisselend. Niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk. Wij komen niet uit Geldrop, dus we dachten dat de weg vinden moeilijk zou zijn, maar dat viel reuze mee. We hebben het erg naar ons zin gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 januari 2022 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben Oma’s erfenis gespeeld en vonden het GEWELDIG!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2021 Lies Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het is super leuk en soms denk je dat je iets nodig hebt terwijl dat niet nodig is

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2021 Kiki Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Geweldige ervaring! Voor de meeste van ons de eerste escape room, dus best wel pittig. Maar met een beetje hulp is het ons toch gelukt om net 2 minuten voor het einde met de buit naar buiten te komen! Fantastisch opgezet, na een tijdje voelt het net of je echt een boef bent die op de hielen gezeten wordt door de politie. Je wordt echt meegezogen.. We vonden het een zeer geslaagd uitje en zullen het zeker aan iedereen aanraden! Je wordt er super fanatiek van!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 september 2021 Marianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke, uitdagende escaperoom! We hebben met het gezin erg veel plezier gehad.
De puzzels zaten goed in elkaar, complimenten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 september 2021 Jolande Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super,onze eerste maar zeker niet onze laatste keer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 augustus 2021 C.S. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

We waren met een groep vrienden die het allemaal leuk vinden om te puzzelen, maar niet vaak escaperooms doen. Hoewel het soms vrij ingewikkeld was, is het ons gelukt! De medewerker die ons hielp en honts gaf was super vriendelijk en we zullen zeker terugkomen zodra de nieuwe “Escape the terror of line 13” escaperoom uit is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 augustus 2021 Pleunie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Ontvangst was zeer prettig. Erg behulpzaam en vriendelijk.
Leuke, spannende escaoperoom. Met nog 30 sec op de klok hebben we het gehaald. Ook een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2021 Lieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Wij speelden het scenario ‘kraak de kluis’. Een heel leuke ervaring waar je zo in zit na de introductie. Zestig minuten vlogen voorbij! Voor ons een eerste ervaring dus wij vonden het best pittig. Helaas net niet gelukt om het doel te behalen. Echter het belangrijkste dat zal bijblijven is de beleving.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
24 augustus 2021 Maarten Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Kraak de kluis was een super mooie en spannende Escaperoom. Schitterend hoe alles gemaakt is met een echte ***. Was voor ons de 1e keer en hebben helaas de code niet kunnen kraken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2021 Emmy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Vriendelijke medewerker, leuke puzzels. We werden goed geholpen met hints als we te lang vast zaten. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2021 Fred Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Zeer leuke, goed verzorgde, maar lastige escaperoom. We werden vriendelijk ontvangen en voelde ons welkom. Met weinig escaperoom-ervaring is het een lastige klus om de kluis binnen een uur te kraken. Gelukkig kregen we wel regelmatig hints en zijn we daarmee toch een heel eind gekomen.
Voor ons was het een erg leuke ervaring en we gaan dan ook zeker nog vaker escaperooms bezoeken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 augustus 2021 Yuri Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Leuke samenstelling, wel lastig. Als je niet verder komt word je goed op weg geholpen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2021 Jenny Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Mooi verhaal, uitdagende puzzels, vriendelijke uitleg, kortom; een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 augustus 2021 Franca Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Het was een leuke en vooral mooi aangeklede escaperoom. Soms wat lastig, maar met hulp toch kunnen ontsnappen in de 58ste minuut.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
13 augustus 2021 S vd Velden Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Met 2 meiden van 10 en 12 gespeeld, ze vonden het super leuk, mooie kamer alles is erg goed geregeld, top service, zeker voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2021 Paša Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Paar uur van te voren gebeld, was meteen mogelijk om een escape in te plannen.
Leuk, spontaan welkom.
Gave escape, zat goed en doordacht in elkaar! Wij zullen het zeker aanraden!!
Bedankt voor jou enthousiasme!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2021 Lieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Erg leuk, we dachten tijd te kort te hebben. Maar uiteindelijk toch gelukt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
8 augustus 2021 Nils Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

De hele aankleding, de puzzels, de misleidingen en de hulp die we kregen, want die hadden we soms wel nodig. Een absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2021 Twannette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuk en uitdagend!! Personeel heel vriendelijk, wij hebben een super leuke middag gehad. En wij zijn binnen de tijd ontsnapt 💪 wij komen zeker terug voor de andere kamer…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 augustus 2021 Monique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Geweldige ervaring. Best lastig voor een beginner maar we kregen goeie aanwijzingen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2021 Marc Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke escaperoom, met authentieke details. Redelijk lastig maar met hulp lukte het om met 58min te code te kraken!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2021 Fam Vis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Schitterend manier en ontzettend goed ontvangen gastvrijheid. Voor ons de allereerste keer maar gaan we zeker vaker doen, helaas de kluis niet gekraakt, maar o wat leuk bedacht concept !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2021 Fam van Heusden Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk! Leuke verhaallijn met toepasselijke aankleding

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 augustus 2021 Kim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Kraak de Kluis was zeker een aanrader.
Mooie setting en leuke onderdelen.
Laat je vooral niet te snel misleiden en let goed op de details, dan komt het wel goed.
Vergeet vooral niet de buit mee te nemen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
31 juli 2021 Egon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Super leuke kamer. Ben wel blij met de tips die we kregen. Uiteindelijk wel ontsnapt met 33 seconden over op de klok.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2021 Alice Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Goede en vriendelijke begeleiding en uitleg, zeker geen haastwerk, coronaproof. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2021 Marco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuk en spannend opgezet. Heel vriendelijk en warm ontvangen door de gastheer. De kluis is zeker een aanrader. Heel mooi en realistisch gemaakt. Helaas niet gehaald maar genoten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juli 2021 Huub Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Hele leuke escaperoom, helaas niet ontsnapt maar dat lag meer aan ons 🙂 Maar wel lekker een uur bezig geweest met af en toe een goede hint.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 juli 2021 Remy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Vette ervaring kraak de kluis mooie ambiance en super begeleiding en ontvangst.
Kortom genoten ook al ging t niet even makkelijk:))

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2021 Conny Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Top escaperoom! Last-minute kunnen boeken, waarbij we erg vriendelijk geholpen werden door het personeel. Goed verhaal, goede kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2021 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Lieve leuke enthousiaste mensen!
Uitdagende escaperoom waarin samenwerken essentieel is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2021 Inge Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Een leuke middag voor het team, ondanks de hitte buiten was het binnen lekker koel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 juni 2021 Koen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Wat een mooie belevenis was deze ecaperoom!! Samen met ons gezin hebben we de kluis mogen kraken en het is ons gelukt met nog 2.25 op de klok. Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
26 juni 2021 Gerard&Gea Combee Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Echt super gaaf!!! Zeker een aanrader!!! Helaas net niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juni 2021 Heidy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Het was voor ons de eerste ervaring met een Escaperoom. En dit smaakt naar meer. Jammer dat we de kluis niet binnen de tijd hebben kunnen kraken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juni 2021 Margot Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg leuke Escaperoom en top begeleid! Ideaal voor verjaardagsfeest (14 jarigen). In de laatste 30 sec is de kluis gekraakt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2021 D Striekwold Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Escaperoom kraak de kluis was een ontzettend spannende en leuke escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 december 2020 Natalia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk en mooi gemaakt ! Ook spannend voor de kinderen, duidelijke en persoonlijke aanwijzingen en hulp tussendoor. Hadden we ook echt nodig want het was niet makkelijk!
De eerste kamer beduidend minder aantrekkelijk dan de tweede, zowel qua sfeer als qua opdrachten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 november 2020 Martine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Escaperoom kraak de kluis was erg leuk! We werden er vriendelijk ontvangen en geïnformeerd over de escaperoom en het verhaal. De puzzels waren leuk, af en toe wel lastig maar uiteindelijk is het ond toch gelukt! Top ervaring

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 oktober 2020 Julia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Leuke escaperoom. We hebben de volwassenen versie gespeeld met kinderen van 10 en 12. Dat was iets te moeilijk. Dus fijn te weten dat er ook een kindervariant is.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
22 oktober 2020 Fam van Loon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Wat een goede escaperoom. Samen met mijn drie dochters van 8 en 10 hebben we een leuk en spannend avontuur beleefd. De puzzels waren moeilijk en uitdagend, we hadden wel wat hints nodig. Maar ook zeker in de leeftijd van 8-12 een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 oktober 2020 Gust Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Zeer leuk en spannend in elkaar gezet
Super vriendelijk ontvangen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2020 Ton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Voor het eerst naar een escaperoom en wat was het leuk! Was als beginners even zoeken maar zeer vriendelijke eigenaar. De escape room zelf was best een moeilijke, maar ontzettend leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2020 Vanity Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
2

Saai, alleen maar sloten openen in 1 *** met een paar kasten erin

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Goed
4 oktober 2020 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Zat goed in elkaar leuk thema. Fijne ontvangst met duidelijke uitleg ook voor tieners😂.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 september 2020 Kabouterwelpen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Leuke kamer, net binnen de tijd met enkele hints van de vriendelijke medewerkster.
We verheugen ons op de volgende belevenis als de bus klaar is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 augustus 2020 Marianne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Goede escaperoom, erg vriendelijke mensen die de escaperoom bedienen. Leuke vorm van puzzels die ik nog niet eerder had meegemaakt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 augustus 2020 Bernice Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Dat je in teams tegen elkaar speelt in dezelfde ruimte voegt iets unieks toe aan het spel. Dit maakt het extra uitdagend en houd het spannend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
23 augustus 2020 Sander Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

We hadden een kinderfeestje voor kinderen van ±8 jaar en hebben de “kluis gekraakt”. Een superleuke beleving. De kids zaten er helemaal in. Spanning en sensatie. Wij zijn begonnen met een speurtochtje om het niveau van de kinderen een beetje af te tasten. Hierna hebben ze de tips en puzzels een klein beetje aangepast. Daarna konden we de Geldropse bank in om te beroven. Leuke puzzels heel gevarieerd. We kregen de juiste tips op de juiste momenten. Super vriendelijke begeleiding die echt alles deden om het een succes te maken… en dat was het: een groot succes! Echt een aanbeveling waard (ook voor kinderen)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 augustus 2020 Joost Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Wij waren met ons gezin gegaan (kinderen van 12-19 jaar)
Super vriendelijk ontvangen en een duidelijke uitleg
Zeer leuke escape met puzzels die je totaal niet verwacht
Toch was het ons gelukt om binnen tijd tijd de kluis te kraken
Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2020 Tanja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldige escape room, ja waant jezelf als overvaller en geniet van de moeilijkheid om te ontsnappen met de buit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2020 Dennis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuk opgezet, goede kwaliteit spullen. Gezin van 2 volwassenen en twee kinderen van 11 en 13. Niet gehaald, maar wel erg leuk geweest!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 augustus 2020 Els Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuke en uitdagende escaperoom. Het is een pittige opdracht om de kluis te kraken. Goede ontvangst en aardige en behulpzame gastheer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2020 Marc Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest