Escaperoom Geldrop

Vlier 16c, 5662 TM, Geldrop

Provincie Noord-Brabant | Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard

Beschikbaarheid opvragen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Geldrop

Vlier 16c, 5662 TM, Geldrop

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Geldrop

Escape room Kraak de Kluis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Zijn jullie de perfecte bankovervallers die onze zwaar bewapende kluis weten te kraken binnen 1 uur?
Kom dan samen met je “partners in crime” naar Escaperoom Geldrop en doe een poging in onze nieuwe escaperoom.
Al jaren zijn jullie bezig met deze roof. Plattegronden zijn bestudeerd, vluchtroutes zijn bepaald en het belangrijkste, de dag en tijdstip van de kraak zijn bekend.

Binnenkort is de dag. De kraak van de eeuw staat op het punt te gebeuren en jullie zullen geschiedenis gaan schrijven. Kranten zullen morgen immers vol staan van het vernuft hoe jullie de beveiliging hebben weten te omzeilen, hoe groot de buit wel niet is, en……. waarom er nog steeds niemand is aangehouden?
Of toch niet en loopt alles anders als gedacht? Was de voorbereiding toch niet helemaal goed? Of heeft iemand uit het team jullie verklikt? Daar kom je maar op een manier achter. Hoe?

Zorg dat je op de afgesproken tijd op de juiste plek bent en volg het plan zoals bedacht.

Escape room Kraak de Kluis live video

Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Open sinds: augustus 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Live video

Kun je niet (allemaal) naar Geldrop komen om “de kluis te kraken”?
Speel dan Escaperoom “Kraak de Kluis LIVE VIDEO via een live stream op afstand met jullie “bendeleider” als gamemaster in de kamer zelf.
Hoe gaaf is dat!

Je kraakt op je eigen locatie waar dan ook ter wereld vanaf je eigen computer samen met je vrienden in crime de kluis! Er is slechts een heel belangrijke voorwaarde: jullie bendeleider (max. 2 spelers) moet in Geldrop aanwezig zijn op de afgesproken plaats en tijd om samen met jullie de Kraak van de Eeuw te plegen.

Met een live stream verbinding volgen jullie de leider ONLINE in de Escaperoom. Middels diverse camera’s en een live video- en audioverbinding deelt hij alles met jullie en kan er over en weer gecommuniceerd worden. Zonder elkaar kom je niet ver in deze online escaperoom en is het lastig om de kraak te plegen. Samenwerken is cruciaal bij deze klus!

Maar is hij wel de bendeleider zoals hij beloofde te zijn. Alles ligt immers in zijn handen. Neemt hij wel de leiding in de bank terwijl jullie hem op afstand aansturen?

Kraken jullie door het juiste samenspel gezamenlijk de kluis zoals gepland?

Escape room Oma’s Erfenis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 4 t/m 8 spelers
Aantal kamers (kopieën): 4
Totale capaciteit: 4 tot 32 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle

Welk team vindt het eerste Oma’s Erfenis?
Oma stond bekend als een gezellige leuke dame die het beste met iedereen voor had. Ze hield natuurlijk heel veel van haar familie maar ze had ook veel vrienden en vriendinnen. Iedereen was haar even dierbaar en niemand wilde ze te kort doen. Dat bleek ook toen we na haar dood bij de notaris zaten voor haar testament. Tot ieders verrassing bleek haar erfenis toe te komen aan diegene die hem als eerste vindt met als aanwijzing Escaperoom Geldrop.

Valsspelen!
Oma speelde heel graag spelletjes en nu bleek dat ze ook na haar dood nog een spelletje wilde spelen. Maar het was ook bekend dat Oma bijna altijd vals speelde, graag stiekem in de kaarten van de andere keek en iedereen om de tuin lijden met verkeerde aanwijzingen etc. Zou dat in dit geval ook zo zijn? Oma kenende denken wij van wel en is deze zoektocht niet te doen als je niet in een team samenwerkt. Helaas zijn er ook andere teams op zoek naar Oma’s Erfenis en zul je goed samen moeten werken om hem als eerste te vinden!

Battle
In deze Escaperoom wordt je gezelschap opgedeeld in 2 tot 4 teams van maximaal 8 personen per team. Je speelt dus wel met je eigen groep tegelijkertijd in één kamer. Het team dat binnen 1 uur als eerste de erfenis vindt is de winnaar. Net zoals Oma altijd deed is het slim om stiekem af te kijken bij de andere teams. Maar pas wel op want zij willen ook graag weten hoe jij bepaalde puzzels oplost. Dus slim en tactisch samenwerken als team is erg belangrijk in deze escaperoom. Alleen op die manier vindt je als team als eerste Oma’s Erfenis.

Escape room Bus 13

Maximale tijd: 60 minuten
Open vanaf: november 2020

COMING SOON NOVEMBER 2020

Het was de ideale afsluiting van jullie vakantie.  Prima weer, lekker eten en drinken, heerlijk relaxed met het leukste gezelschap ooit. Kortom perfect!  Maar wie had kunnen vermoeden dat deze geweldige vakantie zo zou eindigen?  Waar ging het mis. Waarom ging het mis en hoe kon dit voorkomen worden?

Deze busreis zullen jullie nooit vergeten. Tenzij……

Jullie goed samen werken, op onderzoek uitgaan, slim en doortastend zijn,  en jullie ogen en oren open houden! Dan hoeft het niet slecht af te lopen!  Want alleen dan lukt het jullie om te ontsnappen aan  deze bizarre samenloop van omstandigheden en komen jullie allemaal weer veilig thuis met BUS 13!

En anders….. Zijn jullie over gegeven aan BUS 13… Durf jij nog in te stappen?

Informatie over Escaperoom Geldrop

Op de oude locatie groeide ze uit hun jasje. Op deze nieuwe locatie hebben ze 4 nieuwe escaperooms (waarvan 1 online), een vergaderlocatie en de mogelijkheid om aan teambuilding te doen

Locatie
In deze oude werkplaats waar vroeger auto’s werden hersteld kun je nu je hart ophalen in onze nieuwe escaperooms.
Kraak jij (online) de kluis, weet je oma’s erfenis te bemachtigen of ontsnap je straks uit Bus 13? Ga de uitdaging aan bij Escaperoom Geldrop.
Wil je met je bedrijf of afdeling vergaderen op een unieke locatie of samen met je afdeling werken aan het versterken van je verkoop- en/of communicatie kwaliteiten? Ook dan kun je terecht bij Escaperoom Geldrop,

Escaperoom Geldrop heeft uiteraard de nodige corona maatregelen genomen om er een gezellig en veilig uitje van te kunnen maken.

Prijzen
4 personen: € 20 per persoon (€ 80 per spel)
5 personen: € 19 per persoon (€ 95 per spel)
6 personen: € 18 per persoon (€ 108 per spel)
7 personen: € 17 per persoon (€ 119 per spel)
8 personen en meer: € 16 per persoon

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest