Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Geldrop

Vlier 16c, 5662 TM, Geldrop

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Geldrop

Escape room Kraak de Kluis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Zijn jullie de perfecte bankovervallers die onze zwaar bewapende kluis weten te kraken binnen 1 uur?

Kom dan samen met je “partners in crime” naar Escaperoom Geldrop en doe een poging in deze nieuwe escaperoom. Al jaren zijn jullie bezig met deze roof. Plattegronden zijn bestudeerd, vluchtroutes zijn bepaald en het belangrijkste, de dag en tijdstip van de kraak zijn bekend.

Binnenkort is de dag!

De kraak van de eeuw staat op het punt te gebeuren en jullie zullen geschiedenis gaan schrijven. Kranten zullen morgen immers vol staan van het vernuft hoe jullie de beveiliging hebben weten te omzeilen. Hoe groot de buit wel niet is, en……. waarom er nog steeds niemand is aangehouden?

Of toch niet en loopt alles anders als gedacht?  Was de voorbereiding toch niet helemaal goed?  Of heeft iemand uit het team jullie verklikt?  Daar kom je maar op een manier achter.  Hoe? Zorg dat je op de afgesproken tijd op de juiste plek bent en volg het plan zoals bedacht.

* De ervaring leert dat het lastig is (niet onmogelijk!) om met 2 of 3 personen de kluis te kraken. Ze adviseren om met minimaal 4 personen een poging te doen.

Escape room Bus 13

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: november 2020

Wat leek op de perfecte vakantie….. wordt misschien wel jullie grootste uitdaging ooit!

Het was de ideale vakantie.  Prima weer, goed gezelschap, heerlijk eten en drinken en een super hotel. Kortom de perfecte vakantie!  Maar wie had kunnen vermoeden dat deze vakantie zo zou eindigen?  Waar ging het mis? Waarom ging het mis?  En hoe kon dit voorkomen worden?

Deze busreis zullen jullie nooit vergeten. Tenzij……

Jullie goed samen werken, op onderzoek uitgaan, slim en doortastend zijn,  en jullie ogen en oren open houden! Dan hoeft het niet slecht af te lopen!  Want alleen dan lukt het jullie om te ontsnappen aan  deze bizarre samenloop van omstandigheden en komen jullie allemaal weer veilig thuis met BUS 13!

En anders….. Zijn jullie over gegeven aan BUS 13

Durf jij nog in te stappen?

* De ervaring leert dat het lastig is (niet onmogelijk!) om met 2 of 3 personen de kluis te kraken. Ze adviseren om met minimaal 4 en maximaal 6 personen een ritje te maken met BUS 13.

 

Escape room Oma’s Erfenis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 4 t/m 24 spelers
Aantal kamers (kopieën): 4
Totale capaciteit: 4 tot 96 spelers
Open sinds: juli 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle

Welk team vindt het eerste Oma’s Erfenis?

Oma stond bekend als een gezellige leuke dame die het beste met iedereen voor had. Ze hield natuurlijk heel veel van haar familie maar ze had ook veel vrienden en vriendinnen. Iedereen was haar even dierbaar en niemand wilde ze te kort doen. Dat bleek ook toen we na haar dood bij de notaris zaten voor haar testament. Tot ieders verrassing bleek haar erfenis toe te komen aan diegene die hem als eerste vindt met als aanwijzing Escaperoom Geldrop.

Valsspelen!
Oma speelde heel graag spelletjes en nu bleek dat ze ook na haar dood nog een spelletje wilde spelen.  Maar het was ook bekend dat Oma bijna altijd vals speelde, graag stiekem in de kaarten van de andere keek en iedereen om de tuin lijden met verkeerde aanwijzingen etc.  Zou dat in dit geval ook zo zijn? Oma kenende denken wij van wel en is deze zoektocht niet te doen als je niet in een team samenwerkt. Helaas zijn er ook andere teams op zoek naar Oma’s Erfenis en zul je goed samen moeten werken om hem als eerste te vinden!

Battle
In deze Escaperoom wordt je gezelschap opgedeeld in 2 tot 4 teams van maximaal 8 personen per team.  Je speelt dus wel met je eigen groep tegelijkertijd in één kamer. Het team dat binnen 1 uur als eerste de erfenis vindt is de winnaar. Net zoals Oma altijd deed is het slim om stiekem af te kijken bij de andere teams. Maar pas wel op  want zij willen ook graag weten hoe jij bepaalde puzzels oplost. Dus slim en tactisch samenwerken als team is erg belangrijk in deze escaperoom. Alleen op die manier vindt je als team als eerste Oma’s Erfenis.

Escape room De Carillon Code.

Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: november 2021
Moeilijkheid: Gemiddeld

Kraak jij de Carillon Code en los je daarmee het mysterie rondom  het vals klinkende klokkenspel van Geldrop op?

Het is 1933 als Barones van Tuyl van Serooskerken-Hoevenaar een 38 koppig klokkenspel kado geeft aan de Geldropse bevolking. Helaas kan niet iedereen dit waarderen en wordt uit wraak een van de klokken gestolen uit het Carillon! Deze klok is nog niet steeds terug gevonden waardoor het Carillon van Geldrop tot op de dag van vandaag nog ieder uur vals klinkt!

Lukt het jou om de missende klok te vinden en deze te luiden? Alleen dan is het mysterie opgelost en kan de geest van de barones ruste in vrede.

In deze escape-wandeling ga je samen met je groep al lopend door het centrum van Geldrop op zoek naar aanwijzingen die je steeds verder brengen richting de oplossing van het mysterie.  Maar haast is geboden want je hebt maar 60 minuten de tijd om de missende klok daadwerkelijk te luiden en daarmee het mysterie op te lossen voordat het carillon weer vals over Geldrop klinkt!

Kraak jij de Carillon Code?

Escape room Kraak de Kluis live video

Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Open sinds: augustus 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Live video

Kraak de kluis van De Geldropse Bank veilig en ONLINE achter je computer waar ook ter wereld? 

100% corona-proof

Je kraakt veilig -vanaf iedere plek in de wereld- de kluis van De Geldropse Bank. En dat samen met je familie, vrienden, collega’s of relaties. En het maakt niet uit waar je bent. Als je maar een goede internetverbinding hebt.

Hoe werkt het?
Ze zorgen voor een handlanger in de escaperoom en jullie loggen allemaal online in.

De handlanger in de escaperoom is voorzien van de nieuwste ultramoderne communicatiemiddelen en probeert live de kraak van de eeuw te plegen. Via een live video- en audioverbinding wordt alles met de spelers online gedeeld en kan er over en weer gecommuniceerd worden. Via een geheim softwareprogramma heb je toegang tot extra informatie en beelden uit de kamer zodat je online alles meekrijgt en ook actief mee moet spelen!

Je hebt dus online echt live contact met de handlanger in de bank en samen zul je er voor moeten zorgen dat je de kluis binnen 60 minuten kraakt!

Samenwerken is een must!
Ook van de online-spelers wordt veel gevraagd. Sterker nog, zonder elkaar is deze kluis gewoon niet te kraken. De online-spelers krijgen te maken met stukjes van de puzzel die eerst opgelost zullen moeten worden voordat de handlanger in de bank zijn voordeel mee kan doen. En andersom zal de handlanger het nodige in de bank moeten voorbereiden zodat de online-spelers aan de gang kunnen.

Kortom: Het perfecte spelletje om met je vrienden, familie of collega’s  waar ook ter wereld te kunnen spelen.

Escaperoom Geldrop video

Informatie over Escaperoom Geldrop

Op deze nieuwe locatie hebben ze 5 nieuwe escaperooms (waarvan 1 online en een escape-wandeling), een vergaderlocatie en de mogelijkheid om aan teambuilding te doen. Ook staat er een escaperoom voor slechts 2 personen op de planning voor 2022!

Locatie
In deze oude werkplaats waar vroeger auto’s werden hersteld kun je nu je hart ophalen in onze nieuwe escaperooms.
Kraak jij (online) de kluis, weet je oma’s erfenis te bemachtigen of lukt het je om Bus 13 te starten ef de Carillon Code te kraken in het centrum van Geldrop?

Ga de uitdaging aan bij Escaperoom Geldrop.

Wil je met je bedrijf of afdeling vergaderen op een unieke locatie of samen met je afdeling werken aan het versterken van je verkoop- en/of communicatie kwaliteiten? Ook dan kun je terecht bij Escaperoom Geldrop.

Escaperoom Geldrop heeft uiteraard de nodige corona maatregelen genomen om er een gezellig en veilig uitje van te kunnen maken.

Prijzen
4 personen: € 20 per persoon (€ 80 per spel)
5 personen: € 19 per persoon (€ 95 per spel)
6 personen: € 18 per persoon (€ 108 per spel)
7 personen: € 17 per persoon (€ 119 per spel)
8 personen en meer: € 16 per persoon

Escaperoom Geldrop Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Geldrop? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

In de corona-tijd waren we op zoek naar een leuke activiteit om te doen met het gezin. Omdat de gewone escaperooms dicht zijn, zijn we op zoek gegaan naar een leuk alternatief en dat was het zeker!
We waren met een gezin van 5 mensen waaronder jonge kinderen en ook zij konden het tempo van de escaperoom goed bijhouden. Al met al een super leuke activiteit voor in de corona tijd of daarbuiten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari Jelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Wij hebben deze speurtocht met onze familie gedaan. De groep bestond uit 6 mensen, allemaal volwassenen. We vonden de puzzels leuk en afwisselend. Niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk. Wij komen niet uit Geldrop, dus we dachten dat de weg vinden moeilijk zou zijn, maar dat viel reuze mee. We hebben het erg naar ons zin gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 januari Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben Oma’s erfenis gespeeld en vonden het GEWELDIG!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2021 Lies Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het is super leuk en soms denk je dat je iets nodig hebt terwijl dat niet nodig is

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2021 Kiki Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Geweldige ervaring! Voor de meeste van ons de eerste escape room, dus best wel pittig. Maar met een beetje hulp is het ons toch gelukt om net 2 minuten voor het einde met de buit naar buiten te komen! Fantastisch opgezet, na een tijdje voelt het net of je echt een boef bent die op de hielen gezeten wordt door de politie. Je wordt echt meegezogen.. We vonden het een zeer geslaagd uitje en zullen het zeker aan iedereen aanraden! Je wordt er super fanatiek van!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 september 2021 Marianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke, uitdagende escaperoom! We hebben met het gezin erg veel plezier gehad.
De puzzels zaten goed in elkaar, complimenten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 september 2021 Jolande Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super,onze eerste maar zeker niet onze laatste keer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 augustus 2021 C.S. Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

We waren met een groep vrienden die het allemaal leuk vinden om te puzzelen, maar niet vaak escaperooms doen. Hoewel het soms vrij ingewikkeld was, is het ons gelukt! De medewerker die ons hielp en honts gaf was super vriendelijk en we zullen zeker terugkomen zodra de nieuwe “Escape the terror of line 13” escaperoom uit is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 augustus 2021 Pleunie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Ontvangst was zeer prettig. Erg behulpzaam en vriendelijk.
Leuke, spannende escaoperoom. Met nog 30 sec op de klok hebben we het gehaald. Ook een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2021 Lieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Wij speelden het scenario ‘kraak de kluis’. Een heel leuke ervaring waar je zo in zit na de introductie. Zestig minuten vlogen voorbij! Voor ons een eerste ervaring dus wij vonden het best pittig. Helaas net niet gelukt om het doel te behalen. Echter het belangrijkste dat zal bijblijven is de beleving.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
24 augustus 2021 Maarten Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Kraak de kluis was een super mooie en spannende Escaperoom. Schitterend hoe alles gemaakt is met een echte ***. Was voor ons de 1e keer en hebben helaas de code niet kunnen kraken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2021 Emmy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Vriendelijke medewerker, leuke puzzels. We werden goed geholpen met hints als we te lang vast zaten. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2021 Fred Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Leuke samenstelling, wel lastig. Als je niet verder komt word je goed op weg geholpen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2021 Jenny Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Zeer leuke, goed verzorgde, maar lastige escaperoom. We werden vriendelijk ontvangen en voelde ons welkom. Met weinig escaperoom-ervaring is het een lastige klus om de kluis binnen een uur te kraken. Gelukkig kregen we wel regelmatig hints en zijn we daarmee toch een heel eind gekomen.
Voor ons was het een erg leuke ervaring en we gaan dan ook zeker nog vaker escaperooms bezoeken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 augustus 2021 Yuri Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Mooi verhaal, uitdagende puzzels, vriendelijke uitleg, kortom; een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 augustus 2021 Franca Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Het was een leuke en vooral mooi aangeklede escaperoom. Soms wat lastig, maar met hulp toch kunnen ontsnappen in de 58ste minuut.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
13 augustus 2021 S vd Velden Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Met 2 meiden van 10 en 12 gespeeld, ze vonden het super leuk, mooie kamer alles is erg goed geregeld, top service, zeker voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2021 Paša Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Paar uur van te voren gebeld, was meteen mogelijk om een escape in te plannen.
Leuk, spontaan welkom.
Gave escape, zat goed en doordacht in elkaar! Wij zullen het zeker aanraden!!
Bedankt voor jou enthousiasme!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2021 Lieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Erg leuk, we dachten tijd te kort te hebben. Maar uiteindelijk toch gelukt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
8 augustus 2021 Nils Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

De hele aankleding, de puzzels, de misleidingen en de hulp die we kregen, want die hadden we soms wel nodig. Een absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2021 Twannette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuk en uitdagend!! Personeel heel vriendelijk, wij hebben een super leuke middag gehad. En wij zijn binnen de tijd ontsnapt 💪 wij komen zeker terug voor de andere kamer…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 augustus 2021 Monique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Geweldige ervaring. Best lastig voor een beginner maar we kregen goeie aanwijzingen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2021 Marc Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke escaperoom, met authentieke details. Redelijk lastig maar met hulp lukte het om met 58min te code te kraken!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2021 Fam Vis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Schitterend manier en ontzettend goed ontvangen gastvrijheid. Voor ons de allereerste keer maar gaan we zeker vaker doen, helaas de kluis niet gekraakt, maar o wat leuk bedacht concept !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2021 Fam van Heusden Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk! Leuke verhaallijn met toepasselijke aankleding

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 augustus 2021 Kim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Kraak de Kluis was zeker een aanrader.
Mooie setting en leuke onderdelen.
Laat je vooral niet te snel misleiden en let goed op de details, dan komt het wel goed.
Vergeet vooral niet de buit mee te nemen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
31 juli 2021 Egon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Super leuke kamer. Ben wel blij met de tips die we kregen. Uiteindelijk wel ontsnapt met 33 seconden over op de klok.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2021 Alice Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Goede en vriendelijke begeleiding en uitleg, zeker geen haastwerk, coronaproof. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2021 Marco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuk en spannend opgezet. Heel vriendelijk en warm ontvangen door de gastheer. De kluis is zeker een aanrader. Heel mooi en realistisch gemaakt. Helaas niet gehaald maar genoten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juli 2021 Huub Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Hele leuke escaperoom, helaas niet ontsnapt maar dat lag meer aan ons 🙂 Maar wel lekker een uur bezig geweest met af en toe een goede hint.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 juli 2021 Remy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Vette ervaring kraak de kluis mooie ambiance en super begeleiding en ontvangst.
Kortom genoten ook al ging t niet even makkelijk:))

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2021 Conny Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Top escaperoom! Last-minute kunnen boeken, waarbij we erg vriendelijk geholpen werden door het personeel. Goed verhaal, goede kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2021 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Lieve leuke enthousiaste mensen!
Uitdagende escaperoom waarin samenwerken essentieel is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2021 Inge Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Een leuke middag voor het team, ondanks de hitte buiten was het binnen lekker koel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 juni 2021 Koen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Wat een mooie belevenis was deze ecaperoom!! Samen met ons gezin hebben we de kluis mogen kraken en het is ons gelukt met nog 2.25 op de klok. Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
26 juni 2021 Gerard&Gea Combee Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Echt super gaaf!!! Zeker een aanrader!!! Helaas net niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juni 2021 Heidy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Het was voor ons de eerste ervaring met een Escaperoom. En dit smaakt naar meer. Jammer dat we de kluis niet binnen de tijd hebben kunnen kraken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juni 2021 Margot Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg leuke Escaperoom en top begeleid! Ideaal voor verjaardagsfeest (14 jarigen). In de laatste 30 sec is de kluis gekraakt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2021 D Striekwold Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Escaperoom kraak de kluis was een ontzettend spannende en leuke escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 december 2020 Natalia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk en mooi gemaakt ! Ook spannend voor de kinderen, duidelijke en persoonlijke aanwijzingen en hulp tussendoor. Hadden we ook echt nodig want het was niet makkelijk!
De eerste kamer beduidend minder aantrekkelijk dan de tweede, zowel qua sfeer als qua opdrachten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 november 2020 Martine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Escaperoom kraak de kluis was erg leuk! We werden er vriendelijk ontvangen en geïnformeerd over de escaperoom en het verhaal. De puzzels waren leuk, af en toe wel lastig maar uiteindelijk is het ond toch gelukt! Top ervaring

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 oktober 2020 Julia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Leuke escaperoom. We hebben de volwassenen versie gespeeld met kinderen van 10 en 12. Dat was iets te moeilijk. Dus fijn te weten dat er ook een kindervariant is.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
22 oktober 2020 Fam van Loon Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Wat een goede escaperoom. Samen met mijn drie dochters van 8 en 10 hebben we een leuk en spannend avontuur beleefd. De puzzels waren moeilijk en uitdagend, we hadden wel wat hints nodig. Maar ook zeker in de leeftijd van 8-12 een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 oktober 2020 Gust Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Zeer leuk en spannend in elkaar gezet
Super vriendelijk ontvangen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2020 Ton Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Voor het eerst naar een escaperoom en wat was het leuk! Was als beginners even zoeken maar zeer vriendelijke eigenaar. De escape room zelf was best een moeilijke, maar ontzettend leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2020 Vanity Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
2

Saai, alleen maar sloten openen in 1 *** met een paar kasten erin

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Goed
4 oktober 2020 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Zat goed in elkaar leuk thema. Fijne ontvangst met duidelijke uitleg ook voor tieners😂.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 september 2020 Kabouterwelpen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Leuke kamer, net binnen de tijd met enkele hints van de vriendelijke medewerkster.
We verheugen ons op de volgende belevenis als de bus klaar is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 augustus 2020 Marianne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Goede escaperoom, erg vriendelijke mensen die de escaperoom bedienen. Leuke vorm van puzzels die ik nog niet eerder had meegemaakt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 augustus 2020 Bernice Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Dat je in teams tegen elkaar speelt in dezelfde ruimte voegt iets unieks toe aan het spel. Dit maakt het extra uitdagend en houd het spannend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
23 augustus 2020 Sander Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

We hadden een kinderfeestje voor kinderen van ±8 jaar en hebben de “kluis gekraakt”. Een superleuke beleving. De kids zaten er helemaal in. Spanning en sensatie. Wij zijn begonnen met een speurtochtje om het niveau van de kinderen een beetje af te tasten. Hierna hebben ze de tips en puzzels een klein beetje aangepast. Daarna konden we de Geldropse bank in om te beroven. Leuke puzzels heel gevarieerd. We kregen de juiste tips op de juiste momenten. Super vriendelijke begeleiding die echt alles deden om het een succes te maken… en dat was het: een groot succes! Echt een aanbeveling waard (ook voor kinderen)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 augustus 2020 Joost Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Wij waren met ons gezin gegaan (kinderen van 12-19 jaar)
Super vriendelijk ontvangen en een duidelijke uitleg
Zeer leuke escape met puzzels die je totaal niet verwacht
Toch was het ons gelukt om binnen tijd tijd de kluis te kraken
Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2020 Tanja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Geweldige escape room, ja waant jezelf als overvaller en geniet van de moeilijkheid om te ontsnappen met de buit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2020 Dennis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuk opgezet, goede kwaliteit spullen. Gezin van 2 volwassenen en twee kinderen van 11 en 13. Niet gehaald, maar wel erg leuk geweest!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 augustus 2020 Els Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuke en uitdagende escaperoom. Het is een pittige opdracht om de kluis te kraken. Goede ontvangst en aardige en behulpzame gastheer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2020 Marc Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest