Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Gemert (gesloten)

Ridderplein 37, 5421 CX Gemert, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Gemert (gesloten)

Nieuwe onbekende kamer Escape Room Gemert

Escape room De wraak van de Farao

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Thema’s: Egypte

Vanwege recente ontwikkelingen in de originele grafkamer van King Tutanchamon in de vallei der Koningen in Egypte is de grafkamer nagemaakt in Gemert. De mummie is zorgvuldig vanuit Egypte overgeplaatst naar Gemert. De farao heeft zijn rust gevonden in de Hoefpoort. Grafrovers hebben echter huisgehouden in de graftombe, de rust is op brute wijze verstoord. Een groot deel van de bezittingen van de Farao is buitgemaakt bij deze kunstroof. De sarcofaag van King Toetanchamon is geopend, en dient snel gesloten te worden om de rust te laten wederkeren.

Lukt het jullie de tombe de sluiten en de rust van de farao terug te brengen binnen de tijd? Zo niet dan zal de wraak van de farao zoet zijn.

Escape room Oudtantes Testament

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Hotel

Mevrouw W. de Wolff was met pensioen en daarom was ze op wereldreis gegaan. Vorige week checkte ze in bij Hotel de Hoefpoort in Gemert. Ze was bijna klaar met haar reis en ze wilde als afsluiting van haar reis alle 12 provincies van Nederland bezoeken. Helaas is haar plan mislukt, want ze overleed in de kasteeltuin van het Kasteel van Gemert. Jij en je teamleden zijn de enige erfgenamen van deze vrouw. W. de Wolff heeft een testament opgemaakt maar er is een probleem. Er ontbreekt namelijk 1 pagina uit dat testament en zonder die bladzijde kan de erfenis niet uitbetaald worden. Je raadt het misschien al: jullie moeten die pagina gaan zoeken. Je krijgt hiervoor 60 minuten in haar hotelkamer. De pagina is goed verstopt, dus veel succes gewenst!

Je speelt dit spel met 2 t/m 6 personen. Bij grotere groepen wordt de groep gesplitst en spelen de ene helft van de groep tegen de andere helft. Let op: je meldt je 15 minuten voor het spel bij Heeren van Ghemert, niet bij Hotel de Hoefpoort zelf. Het is mogelijk om 24 uur van tevoren te reserveren. Wil je op kortere termijn spelen, neem dan telefonisch contact op met Escaperoom Gemert. De openingstijden variëren: van 10:00/11:00 tot 20:00/21:00 uur. Het tijdsrecord staat op 11 minuten en 50 seconden. Denk je dat jij dit beter kan? Reserveer dan snel!

Informatie over Escaperoom Gemert (gesloten)

Een algemene, ongeschreven regel is: je neust niet in andermans persoonlijke spullen. Deze regel is niet van toepassing op Escaperoom Gemert. Jij en je team worden namelijk  opgesloten in een echte hotelkamer in een echt hotel in Gemert. Je meldt je 15 minuten voor aanvang van het spel bij Hotel-Brasserie-Lounge-Bar Heeren van Ghemert in Gemert. Vanuit daar word je door een medewerker naar Hotel de Hoefpoort begeleid voor  het spel. Het hotel zelf zit in een oud, mooi pand. De hotelkamer is niet alleen een hotelkamer: er zit een verhaal achter. Wat dat verhaal is, daar kom je in het spel achter.
De escape room zelf zit in Hotel de Hoefpoort maar je moet je melden bij Heeren van Ghemert. Vanaf station Eindhoven neem je bus 121 naar Uden of bus 122 naar Gemert Slenk. Je stapt uit bij de Komweg en dan is het nog 300 meter lopen. Er zijn verschillende mogelijkheden om gratis te parkeren in de buurt van de escape room. De minimumleeftijd van het spel is 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene. Je speelt met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk het spel. Bij grotere groepen is het mogelijk om 2  aansluitende tijden te boeken. Hoe meer mensen het spel spelen, hoe lager de prijs. Zo kost het spel voor 2 personen €27,50 per persoon en voor 6 personen maar €16,- per persoon. Ontdek van wie deze hotelkamer is en wat hij of zij verbergt!

Escaperoom Gemert (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Gemert (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Hele leuke kamer (oudtantes testament) met variatie aan puzzels. Voor ons als beginners een super leuke ervaring. Ontvangst was goed, leuke locatie. Wij komen zeker nog een keer terug voor de andere kamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 november 2017 Miranda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Erg leuke kamers, goed bedacht en pittig om de oplossingen te vinden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2017 Jouke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke escape room (oud tantes testament). Ontvangst relaxed in tante’s hotelkamer op het bed. En dan aan de slag: spannend om alles te vinden in een race tegen de klok. Leuke uitdagingen in de puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli 2017 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
8

De enige escaperoom van Gemert op een prachtige locatie. Aan een mooi plein met allerlei horeca. We hebben samen de escaperoom Oudtantes Testament gespeeld. Helaas zijn we enkele minuten tekort gekomen. We hadden voordat we aan de laatste opdracht begonnen nog meer dan 10 minuten over, maar het kwartje viel maar niet. De logica heb ik nog steeds niet, maar volgens het team daar was het helemaal niet zo moeilijk, maar dat is het altijd als je de puzzel zelf gemaakt hebt :).
De kamer is vrij eenvoudig opgebouwd, maar stoort niet omdat het past bij het verhaal. Leuke introvideo om je in het verhaal te krijgen. De puzzels zijn vrij eenvoudig en recht toe recht aan, vooral slotjes en codes worden er gebruikt. Dat mag van mij nog wat beter. We kijken uit naar de andere kamer. Die gaat weer een flinke stap verder aldus de eigenaar. De gastvrijheid van de eigenaar is heel erg fijn. Je kunt zien dat dat in zijn bloed zit, hij is immers eigenaar van een hotel/cafe/bar/restaurant.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
3 februari 2016 Mike Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Leuk! We hebben ons goed vermaakt, jammergenoeg net niet gered! Volgende keer ga ik zeker de andere escape room proberen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 januari 2016 jorien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Superleuke kamer(s). Een echte beleving met goed uitgewerkt thema en degelijke inrichting. De puzzels zijn goed doordacht en voor ieder wat wils. Ook leuke medewerkers en helemaal top dat er de mogelijkheid is om voor- of achteraf wat te eten en te drinken. Zeker een aanrader voor grotere groepen omdat er meerdere kamers zijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 december 2015 Lincy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Ik heb de farao gespeeld. Het is een super leuke spanende room. Met veel puzzel en denkwerk. Raad deze aan iedereen aan. Complimenten voor de bouwers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 december 2015 Inge van den Eijnden Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Hele leuke, creatieve en vooral mooie escaperoom. Goede verhaallijn, pittige puzzels en vooral een echte uitdaging. Wat mij betreft zeker eentje die je geprobeerd moet hebben!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 december 2015 Marloes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

We waren met 3 volwassenen en 2 kids van 12 en 15 jaar. Dit was voor hun ook heel leuk om te doen. We zijn echt tevreden over hoe we begeleid zijn. De begeleider betrok de kinderen er ook goed bij. Helaas hebben we het niet gehaald.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 oktober 2015 Desiree en Eddy Rooijackers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

We hebben ‘Oudtantes Testament’ gespeeld, een erg leuke kamer! We waren met z’n tweeën en hadden al meerdere kamers gespeeld, daardoor was het met z’n tweeën ook goed te doen en hadden we niet met een grotere groep moeten zijn. De aankleding klopte helemaal in de kamer en de puzzels pasten ook perfect in het thema. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juli 2015 Daan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

In Gemert bezochten wij onze tweede escaperoom. Na een drankje op het mooie terras werden we begeleid naar de overkant van het plein midden in Gemert. Aangekomen bij hotel de hoefpoort werden we in een echte hotelkamer gezet. Na een korte uitleg van de eigenaar werd er een filmpje opgestart en begon voor ons het mysterie.
In het begin voelde het vreemd om in een hotelkamer rond te neuzen in andermans persoonlijke spullen. Echter deze schroom viel snel weg na het vinden van de eerste clous.
Het uur vliegt voorbij, helaas vonden we de oplossing niet maar we waren dicht in de buurt.
Een echte aanrader deze kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 juli 2015 Ilse Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest