Escaperoom Grootebroek

Industrieweg 48a, 1613 KV, Kooterbroek

Provincie Noord-Holland | Regio Enkhuizen, Grootebroek, Hoorn

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Grootebroek

Industrieweg 48a, 1613 KV, Kooterbroek

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Grootebroek

Escape room Monsieur Dupont

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

In een rustig dorpje niet ver hier vandaan staat het atelier van Monsieur Dupoint, een Franse ambachtsman bekend om zijn prachtige handgemaakte speelgoed. Zijn creaties worden door het hele land bewonderd. Echter, de dorpsgenoten vermijden zijn atelier. Geruchten gaan rond dat het speelgoed niet zo onschuldig is, dat poppen op mysterieuze wijze van plaats veranderen en alsof ze leven, naar mensen lijken te kijken.

Deze vreemde verhalen houden iedereen op afstand.

En jullie, durven jullie het wel aan?

Escape room Het Café

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Попробуй выбраться из этого – Precies. Dat lukt je waarschijnlijk niet. In ieder geval niet alleen. Werk daarom samen om te ontsnappen uit dit café. Hoe bijdehand ben jij nog als je de taal niet spreekt? Reserveer nu en laat maar zien of jullie weten te побег.

Escape room De Blokhut

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: februari 2016
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Bos, Eng

Weten jullie de codes te kraken in de Blokhut? Of blijft het alleen bij het kraken van jullie hersenen? Deze puzzels zijn op te lossen, maar jullie hebben wel elkaar nodig om tot de uitgang te komen. Of dat binnen de tijd lukt, dat weet je pas als je het hebt gedaan.

Na 9 jaar trouw dienst geleverd te hebben sluit “De Blokhut” op 8 April. 7 April is de laatste dag dat de kamer nog geopend is. Maar natuurlijk komt hier weer een spectaculaire kamer voor terug!

Informatie over Escaperoom Grootebroek

Stap door de deur in een van de drie escaperooms en je waant je niet langer in HappyDays maar in een oude atoombunker, in een verlaten blokhut in het bos of in het verlaten café gelegen in Tsjernobyl. Drie compleet verschillende scenario’s die alle drie een maximale beleving zullen zijn. De vriendelijk en knus ogende blokhut lijkt toch meer te verbergen. Redden jullie het om de creatieve puzzels op te lossen en te achterhalen wat er met de vorige bezoekers is gebeurd alvorens de tijd op raakt?

De Escape Rooms bieden ruimte aan 4 tot 8 personen en duren maximaal een uur aan speeltijd. De minimale leeftijd voor de escape rooms is 16 jaar en de kosten zijn €19,50 per persoon.

Al meer dan 18 jaar verzorgt Happy Days met succes diverse feesten zoals kinderpartijtjes, vrijgezellenfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en themafeesten. Ieder jaar zorgen ze er ook voor dat er een nieuwe activiteit is waarmee ze jou kunnen verrassen. De escaperooms zijn de nieuwste aanwinst. Zo hebben ze inmiddels 21 activiteiten op locatie! Gasten van Happy Days betitelen de locatie als meest innovatieve entertainmentonderneming van Noord-Holland.

Escaperoom Grootebroek Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Grootebroek? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

Een vrij basic escape kamer. Het verhaal erachter werd niet duidelijk gedurende het spel. Materialen waren beschadigd en er werd relatief veel gebruik gemaakt van hangslotjes. Al met al wel een hele gezellige middag gehad met de familie!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
1 februari 2020 Van der Meer Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Voor onze groep van 5 vrouwen (leeftijdscategorie tussen 50 en 60 jaar) was dit onze eerste escaperoom. Ons probleem was al (waarschijnlijk omdat het onze eerste x was) :waar moet je beginnen? Nadat we iets gevonden hadden zagen we gaandeweg hoe de werkwijze moet zijn. We hebben het net niet binnen de tijd gehaald om eruit te komen.
Ik denk dat jongeren anders denken dan dat onze leeftijdscategorie doet en dat jongeren meer bedreven zijn in het anders denken / kijken.
Wij vonden het een leuke escaperoom.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
21 oktober 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
6

Vrij kale kamer. Puzzels prima te doen maar soms ook erg vaag waardoor het antwoord alle kanten op kan. Goede hints werden niet gegeven. Alleen dat het schaakstuk verkeerd staat. Daardoor blijf je te lang hangen en wordt het minder uitdagend.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
29 oktober 2016 Petra Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest