Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Het Fort Raamsdonksveer

Lunet 2, 4941 GG, Raamsdonksveer

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Het Fort Raamsdonksveer

Escape room Het Medicijn

Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bos, Oorlog

Red mensenlevens in bezet oorlogsgebied 
Het is 1945. Een groot deel van Nederland is bevrijd maar helaas zijn er ook nog delen niet bevrijd. In de niet bevrijde delen is het ongelofelijk lastig om aan medicijnen te komen. Echter zijn er in het dorp een paar mensen doodziek en zij hebben dringend medicijnen nodig. Er is maar één manier om hen te redden en dat is door medicijnen te halen in het niet bezette gebied. De weg daar naartoe gaat dwars door de Biesbosch en is levensgevaarlijk. Na lang twijfelen besluiten jullie je leven te wagen. Lukt het om bij de Duitsers onder de radar te blijven, ongezien de medicijnen te halen en de levens van de zieke mensen te redden? Let op: Wees op tijd, want bij volle maan wordt het vloed in de Biesbosch en dan heb je een heel groot probleem…

Escape room De Bomkelder

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bunker, Oorlog

Het mysterie van de bom op scherp 
Het is 1833. Napoleon Bonaparte is overleden maar heeft voor jullie, zijn lijfwachten, nog één grote en zeer belangrijke taak. Het Fort is namelijk het verdedigingswerk dat is opgericht om de weg, die Napoleon heeft aangelegd, te verdedigen. Er is echter een groot probleem. Eén van de bomkelders moest bomvrij worden gemaakt maar er zijn bommen achtergebleven die op scherp staan.

Aan jullie, zijn lijfwachten, de zware taak om alle bommen onschadelijk te maken voordat het hele Fort wordt omgeblazen. Eén probleem, op het moment dat jullie de kelder binnenlopen valt de deur in het slot. Lukt het om binnen de tijd alle bommen onschadelijk te maken en De Bomkelder te ontsnappen?

Informatie over Escaperoom Het Fort Raamsdonksveer

Laat je opsluiten in een oud Fort en probeer te ontsnappen binnen 60 minuten! Wanneer de deur achter je in het slot valt gaat de tijd in en onthoud… die tijd tikt sneller dan jij denkt.

De escaperooms van Het Fort zijn uitdagend, spannend en onvoorspelbaar. Met je teamgenoten is het enorm belangrijk om samen te werken, ‘out-of-the-box’ te denken, cryptische omschrijvingen te kraken, puzzels op te lossen en verbanden te leggen. Weet jij uiteindelijk de missie te voltooien en binnen de tijd het fort te verlaten? We challenge you!

Locatie

Escaperoom Het Fort heeft twee spectaculaire escaperooms, namelijk ‘Het Medicijn’ en ‘De Bomkelder’. Beide kamers hebben te maken met de geschiedenis van dit oude fort maar dan in een geheel andere tijdperiode. Welke kamer spreekt jou het meeste aan?

Openingstijden

dagelijks van 09:00 – 21:00

Prijzen

De prijs per persoon voor 1 spel varieert: van € 32,50 euro per persoon voor een team van drie tot € 20,- euro per persoon bij een team van 8 leden.

Escaperoom Het Fort Raamsdonksveer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Het Fort Raamsdonksveer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Spannende, uitdagende escaperoom. Nipt gehaald op 3min na. De Jongens/mannen uit ‘t gezin hadden ‘m helaas niet uitgespeeld;)

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2019 Yleen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij zijn een clubje dat fanatiek escaperooms speelt. Naar aanleiding van wat aanraders besloten om Escaperoom de Bomkelder te spelen. Deze kamer heeft ons absoluut positief verrast. Sowieso geven wij de locatie een dikke 10! De beleving begint eigenlijk bij parkeren al. Wat een toffe sfeer heeft dit oude fort. De escaperoom zelf heeft toffe effecten die ik in deze review natuurlijk niet ga verklappen. Probeer het zelf eens, zou ik zeggen. Het is echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 januari 2019 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Afgelopen zaterdag Escaperoom de Bomkelder beleefd met 7 vrienden. Wat hebben we genoten van deze verrassende kamer! Sowieso is de sfeer die je krijgt zodra je het Fort binnenkomt echt meteen heel tof. De locatie is dus echt een oud Fort en de escaperooms zijn qua thema helemaal op de geschiedenis hiervan gematched. De kamer is uitdagend, bevat verrassende elementen en eenmaal binnen krijg je ook echt een taak mee. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 december 2018 Lindsey Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Afgelopen zaterdag met een groep vrienden Escaperoom de Bomkelder gespeeld. Bij binnenkomst waren wij eigenlijk direct onder de indruk van het Fort. Wat een toffe locatie. Extra leuk is dat de escaperooms ook geïnspireerd zijn op de geschiedenis van Fort Lunet. In de Bomkelder tref je uitdagende puzzels en verrassende effecten. Ik raad deze room zeker aan en wij komen nog een keertje terug voor Escaperoom het Medicijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
15 december 2018 Saskia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
8

De sfeer van de escaperoom is heel goed aangepast aan de locatie: een oud fort. Je gaat echt voor een uur terug in de tijd. De puzzels zijn afwisselend, uitdagend en passend bij het thema. We werden hartelijk ontvangen en de begeleiding tijdens het spel werd aangepast aan jouw niveau, dit maakt het voor iedereen leuk om te spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2018 Jessica Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Het was een hele leuke ervaring, de spanning wordt goed opgebouwd d.m.v de muziek, ook geeft het oude fort zelf al een goede sfeer. De puzzels zijn leuk en het personeel heel vriendelijk, zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 november 2018 Amber Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Een leuke Escape Room met verrassende effecten. Zeker doen! Een grappig begin, ook het restaurant is een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 september 2018 Dieuwertje Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
8

vondt alleen de medewerkster die de hints zei , moeilijk te verstaan , verder heel leuk , wij hebben de bomkelder gedaan , heel leuk

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
20 januari 2018 ria Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Mooi gelegen Escaperooms met een duidelijk en leuk thema. Helaas zijn wij er niet uitgekomen, ondanks de gekregen hints. We hebben de avond afgesloten met een heerlijk diner bij Fort Lunet. Zeker een leuke ervaring geweest en wij willen dan ook snel de andere Escaperoom gaan doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
6 november 2017 sarina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Heel sfeervol in een oud Fort. De room paste goed bij de oude sfeer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
2 november 2017 Eelco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super leuke ervaring!!!

In een prachtig historisch pand hebben ze twee mooie niet te grote escape rooms. Beide in een thema van de locatie en omgeving. Wij hadden gekozen voor de Bomkelder.
Na een duidelijke en enthousiaste uitleg konden we beginnen.

Natuurlijk zouden we dat varkentje wel even wassen…..

Gelukkig kregen we af en toe een duidelijke hint om ons af en toe wat verder te helpen.
Helaas is door een overdosis aan leiderschap (iedereen wist het beter) meligheid én compleet zelfgecreëerde chaos het niet gelukt om te ontsnappen.

Na afloop is ons rustig uitgelegd wat we over het hoofd hadden gezien.

We gaan snel een keer de tweede escaperoom proberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2017 Bart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
1

VRESELIJKE ERVARING! De kamer is echt heel echt, de hints werden aan de lopende band gegeven en we werden geboeid die plots strakker en strakker gingen zitten. Hints zijn amper te verstaan als ze worden gegeven en het meisje wat ons begeleide was niet enthousiast en de escape room duurde vreselijk lang. Zat geen duidelijke logica in. Helaas stond het meisje dat de uitleg gaf door het gat van de deur mee te kijken en zoch er mee te bemoeien wat tot frustatie bij een aantal collegas kwam. De andere kamer is door andere collegas gedaan. Die waren er binnen 10 minuten uit omdat je het antwoord al kon zien. Helaas slechte slechte ervaring.

Geen aanrader!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
12 juni 2017 Mitchell Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest