Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Hof te Langelo

Aaftinksweg 13, 7481 VV, Haaksbergen

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Hof te Langelo

Escape room Kinder escaperoom

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 4 t/m 7 spelers
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: Boerderij

Het spookt op Hof te Langelo in Haaksbergen. De koeien rennen loeiend door de stal, de melkmachine slaat elke nacht om drie uur op hol en het veevoer is beschimmeld.

Boer Henk zit met de handen in het haar. Als dit zo doorgaat, kan hij zijn bedrijf wel opdoeken.

Hulp gezocht!

Ben jij goed in hersenkrakers en hou je van samenwerken? Vier dan je kinderfeestje in kinder escaperoom Hof te Langelo. Als jullie de vloek oplossen, kan ook boer Henk feestvieren.

De escaperoom is geschikt voor kinderen van 9 – 12 jaar. Vanaf 13 jaar ben je welkom in de aangepaste versie van de escaperoom voor volwassenen. Ze splitsen groepen vanaf 8 personen in tweeën en er is ruimte voor maximaal 14 personen. Je krijgt 45 minuten om uit de escaperoom te ontsnappen. Deze kinderescaperoom is niet eng, maar wel lekker spannend.

Durf jij het aan? Ja, toch?

Escape room De Vloek van Hof te Langelo

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: mei 2018
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Boerderij

Het Hof van Langelo bij Haaksbergen was door de eeuwen heen het zenuwcentrum binnen de marke Langelo. In de 18e eeuw werd Beernd geboren in de naburige buurschap Honesch. Beernd was een vreemde jongen met paranormale gaven, een ‘veurkieker’ in het Twents. Regelmatig zag hij onverklaarbare dingen als schimmen en spoken. Zijn bijnaam was dan ook ‘spokenkieker’. In het begin reageerden mensen lacherig op de knaap, maar dat veranderde toen veel van Beernds voorspellingen werkelijk uitkwamen. Een omvallende boom die de buurman vermorzelde, een uitslaande brand bij het dorpshoofd, hij voorspelde het en het kwam altijd uit.

Omstreeks 1800 werkte Beernd als boerenknecht op de Hof van Langelo (tegenwoordig Hof te Langelo). Toen hij op een avond uit het dorp terugkeerde kwam hij een ‘zwatten’ (de satan) tegen. Met zijn stok dreef hij de satan mee naar de boerderij. Onder het toeziend oog van alle aanwezigen uit de buurt ging Beerd het gevecht met de satan aan. Zijn grootspraak werd hem fataal. Met één gigantische donderslag was het hele dorp in één klap stil. Beernd was nergens meer te bekennen en ook de satan leek te zijn verdwenen. Ondanks dat het dorp in de rouw was om het verlies van hun spokenkieker Beernd, heerste er ook opluchting, omdat het nu eindelijk klaar was met die vreemde voorspellingen en verhalen van Beernd.

Vandaag de dag, ruim 200 jaar later heeft niemand het dan ook meer over Kiekebeernd, de Spokenkieker. Iedereen leeft zijn leven en er is al jaren niets noemenswaardigs meer gebeurd in het dorp Haaksbergen. Althans, dat denkt iedereen. Op Hof te Langelo zijn altijd vreemde dingen blijven gebeuren. De familie Del Prado woont al zo’n 30 jaar op dit landgoed en heeft er inmiddels hun eigen melkveebedrijf gestart. Maar de laatste jaren zijn zwaar. Op hun landgoed lijkt een vloek te rusten en het leven op de boerderij wordt hen erg moeilijk gemaakt. Boerin Maria is ten einde raad; zelfs de melkproductie, hun enige bron van inkomsten, ligt inmiddels stil, omdat niemand meer de melkstal in durft. Er gaan namelijk de wildste verhalen rond over wat zich daarbinnen in de melkstal afspeelt. Als dit nog lang zo doorgaat dan zal de boerderij niet meer kunnen bestaan en zal de familie Del Prado hun hele hebben en houwen verliezen. Er zal dus alles op alles moeten worden gezet om deze Vloek van Hof te Langelo, te doorbreken en daardoor de melkproductie weer op gang te krijgen, zodat de familie Del Prado van de ondergang gered kan worden.

Informatie over Escaperoom Hof te Langelo

Een boerderij gelegen in het landelijke buitengebied van Haaksbergen. Er wordt koffie, thee en frisdrank geschonken met een plak cake erbij. Horecagelegenheden op 5 minuten afstand. Ze bieden arrangementen aan in samenwerking met horeca in de omgeving.
Parkeren op eigen erf. De escaperoom is authentiek aangekleed.

Prijzen:
3 pers. € 85,-
4 pers. € 95,-
5 pers. € 105,-
6 pers. € 115,-
7 pers. € 125,-

Kinderescaperoom:
4-7 kinderen € 95,-

Escaperoom Hof te Langelo Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Hof te Langelo? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

We zijn vandaag met ons gezin naar Hof te Langelo geweest voor de escape room (kinderen 9,12,13). De gastvrouw mailt me van tevoren al netjes dat ze de escape room iets aanpast, zodat we er echt als gezin mee aan de slag kunnen.
Eenmaal daar horen we het verhaal en krijgen we de uitleg.
Tijdens het puzzelen voelt ze haarfijn aan waar we nog even willen puzzelen en waar een hint gewenst is. De eerste escape room als gezin is echt een succes! Aan het einde nog even kalfjes kijken en er is tijd voor een praatje. Wij raden het zeker aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 september fam. Pot Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij: Opa en Oma gingen als eerste de escape room binnen met onze kinderen.
Ondertussen speelden de kleinkinderen (8 en 10) eerst de miniescape. Ze konden niet wachten tot ze aan de beurt waren voor hun escape room. Het was super spannend en heel leuk om te doen. Echt een aanrader. De kleinkinderen volgen via een scherm was heel leuk.
Het was een geslaagde middag.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 september Henri Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Wij van Escaperoom Aalten bezochten deze Escaperoom omdat we een dagarnchement hebben gewonnen. Naast alle andere activiteiten speelden we ook de Escaperoom. Hierover kan ik heel kort zijn….
Geweldig!! Alle voorwerpen in deze Escaperoom zijn allemaal orginele echt gebruikte dingen die je op een melkveebedrijf tegen komt.

Alle puzzels waren goed uitgevoerd en alles was goed onderhouden. De Escaperoom was schoon (bijna te schoon 😅) voor de plek waar het zich afspeelde.

En net zo belangrijk. De ontvangst was top. De beheerster was er zelf natuurlijk bij en bij haar kreeg je het gevoel alsof je haar jaren al kent.
Enthousiaste en open medewerkers dus.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
24 augustus Niels Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
10

We gingen kalfjes aaien en koeienraadsels oplossen en ingewikkelder doen dan nodig was en dat zelfs zonder ruzie en met boerenzakdoeken om die de meiden eigenlijk stiekem mee naar huis wilden nemen. Ontdekking van de dag: Soms blijkt die school toch zomaar nog ergens goed voor te zijn. Onze hersens werken in ieder geval heel anders dan die van de kids. Superhandig dus om samen te doen!
Wat een onwijs gave escaperoom!! Mensen in Twente (en ook als je langer moet rijden want het is echt anders dan al die andere escaperooms!): gaan!!! Echt heel leuk gedaan. Lieve, geïnteresseerde mensen die ons gastvrij ontvingen en je gaat door meerdere kamers, hebben wij nog niet eerder meegemaakt! Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus Naath Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Geweldig leuke escaperoom, we kwamen wat slecht op gang. Maar hoe verder we kwamen, hoe leuker het geheel ook werd en vooral het eind zat loeigoed in elkaar en was interactief waar wij dan juist weer van houden.
Zeer gastvrij onthaal ook op de boerderij, er waren nog net jonge kalfjes.
Een aanrader !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
18 augustus Fam H Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke locatie.
Best pittige puzzels af en toe.
Verschillende***, die steeds leuker worden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 augustus Carlien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg leuke puzzels met logisch nadenken en combineren. Uitdagend, maar met een paar hints prima op te lossen. Thema ook heel goed uitgevoerd.
Met 4 volwassenen bijna een uur plezier gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli Wendy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super ervaring. Niet gemakkelijk, maar wel goed in elkaar gezette puzzels!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli Daisy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Heel leuke dag gehad met 5 vriendinnen bij Hof te Langelo. Vriendelijke gastvrouw en mooie omgeving. Behoorlijk lastige escaperoom, maar niet onmogelijk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
12 juli Jodie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Een uitdagende maar erg leuke escape room. We hebben met een team van 6 gespeeld, en het is ons gelukt om te ontsnappen binnen de tijd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni Roy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Zó realistisch, ik zit al drie dagen vast. Hopelijk geven ze zo nog wat tips want dit tweede slot is wel lastig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni Koen  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Leuke escaperoom! Samen met het airsoft team gedaan. Er leuk, en erg spannend. Een aanrader om heen te gaan! Vooral een spannende en echt interessante room om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni Joran Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

leuk thema verschillende opdrachten en je moest goed door denken

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni niek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

We zijn met onze team naar jullie escape room geweest en het was echt top. We hebben heel veel plezier gehad. Liefs d.s.t

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni Jolien Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
10

Geweldige ervaring voor mijn 2e escape room. Een leuk verhaal lijn. Een goede variatie aan puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni Nick  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super escaperoom! Fijne ontvangst, goede uitleg en begeleiding. Leuk thema, goed uitgewerkt. Aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei Mirjam  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel leuk om te doen, de allereerste keer, dus geen idee wat ons te wachten stond. Heel goede begeleiding wanneer we er echt niet uitkwamen . Een aanrader !

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei Ria Z. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
8

Een mooie escape room anders dan andere. Pittig is hij zeker.
Wel aan te raden deze te doen als je meerdere escape rooms hebt gedaan.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
17 mei Connie  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Na (makkelijk te bereiken) telefonisch contact werden wij vandaag gastvrij ontvangen. De escaperoom was voor ons zovermogelijk aangepast zodat de Duitstalige vriendinnetjes van mijn dochter met veel plezier mee konden doen. Er werd goed meegekeken met de kinderen die dmv *** ondersteuning konden vragen wat ze goed op hun gemak stelden. Het niveau was prima! De kamer schoon en verzorgd. Ik had niet leuker kunnen wensen voor de meiden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 mei Stephanie  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het was een interessant verhaal en heel creatief bedacht bij de boer op het erf. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en begeleid door Jolanda! Leuke uitdagende escaperoom!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april Mark  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

In stijl gekleed gingen we de escape uitdaging op de landelijk gelegen boerderij aan. Unieke ervaring en erg leuk. Spontane ontvangst, goede puzzels. Zeer de moeite waard, zeker voor mensen die het boerenleven niet kennen, dit geeft een kijkje achter de schermen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 april Ingrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hele leuke en best pittige Escape room die helemaal op de omgeving aansluit. Het zit verwerkt in een boerderij. Met mijn vriendinnen hebben we een erg leuke middag gehad en de afronding even mogen kijken bij de kalfjes was de kers op de taart!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart Loes Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg leuk in elkaar gezet en grappige foefjes. Thema boerderij ook erg leuk verwerkt! Hele belevenis.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
16 maart Marloes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
8

Super leuke ervaring op een boerderij in een oude melk stal. Erg leuk neer gezet . Mijn collega’s en ik hebben veel lol gehad. Een goede samenwerking is hier erg belangrijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart Anja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Uitdagende escaperoom met een leuk thema! De meiden (15-16 jaar) vonden het moeilijk maar wel superleuk. De ontvangst was heel vriendelijk en gastvrij!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart Marianne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Dit is een erg leuke escaperoom op een unieke locatie: een echte melkstal van een boerderij en het thema is ook goed uitgewerkt: alles is in de boerensfeer.
De puzzels waren zeer afwisselend, maar behoorlijk pittig. We hebben helaas (ondanks wat aanwijzingen) de vloek van Hof te Langelo niet op tijd op kunnen heffen. 10 minuten langer was voor ons beter geweest ;-).
Ook degenen in onze groep die nog niet eerder een escaperoom hadden gedaan waren erg enthousiast.
Zeker de moeite waard om deze uitdaging eens aan te gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari Karin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Erge leuke escaperoom op de boerderij. Vriendelijke ontvangst. Met boerenkiel aan gingen we met z’n 5en de stal in. Goed opgezette puzzels, leuke uitdagingen. We hebben top avondje gehad. Zeker aan te bevelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari Netty Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Geslaagd alternatief voor een kinderfeestje, in een gastvrije en vriendelijke omgeving. De jongens zaten helemaal in het spel. Erg leuk om ze op een andere manier met elkaar bezig te zien en uitgedaagd te worden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari Susana Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Het is een erg leuke en originele escaperoom. Uitdagende puzzels wat het moeilijk maakt, maar zeker niet minder leuk. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Was een hele leuke ochtend! Zijn er met ons voetbalelftal geweest en naast de escape ook nog gps gedaan. Iedereen uit het team was heel enthousiast

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 januari Dirk  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Superleuk! Gastvrij ontvangen, prachtige locatie, spannend verhaal en uitdagende puzzels. Kortom TOP!
Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari Ilse Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een orgineel verhaal met uitdagende puzzels! We werden erg gastvrij ontvangen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2018 Lonneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Echt een ontzettend leuke escaperoom. De escaperoom is heel goed opgezet en goed doordacht. Veel verschillende puzzels. Helemaal vanuit het westen hiernaartoe gekomen en dat was het zeker waard. De mensen van de escaperoom waren heel enthousiast en gastvrij. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Ontzettend leuke ervaring en uitdaging! Het verhaal is erg goed opgezet en en alle puzzels zijn er op afgestemd. De setting met koeien is geweldig en mooie locatie op het boerenland. Ook enthousiast ontvangst en fijne begeleiding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Eline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een gave escaperoom in een originele omgeving. Je waant je echt even in het boerenleven, super leuk. De puzzels zijn afwisselend en goed opgezet. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 december 2018 Wendy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Gezellige ontvangst, een leuk verhaal met originele puzzels. Kortom heel leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2018 Marcella Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hele leuk thema en mooi gemaakt allemaal. Wel een pittige escape room, zeker met een paar onervaren spelers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2018 Carmen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Originele escaperoom met een eigen thema. Het was wat fris maar daar werden we van tevoren voor gewaarschuwd. Leuke beleving!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2018 Brenda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Goede leuke escape room goed doordacht, en goede service vooraf en achteraf

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2018 Janneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg leuke escape room. Niet de makkelijkste, maar wel heel afwisselend en helemaal in de boerenstijl. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 november 2018 Suus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Ontzettend leuke escaperoom, thema past precies bij locatie. uitdagende puzzels helaas is het ons net niet gelukt.
Erg vriendelijk ontvangen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 november 2018 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Super leuke escaperoom voor iedereen!!! Beetje boerenverstand is altijd meegenomen 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2018 Rina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De room zit goed in elkaar, leuke puzzels en veel afwisseling, veel verschillende soorten puzzels. Voor onze groep de 6e room, deze staat wel in de top 3.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 november 2018 Laura Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Goede ontvangst en uitleg. Leuk om te doen. Puzzels sluiten goed aan op thema van de escaperoom. Moeilijkheidsgraad voor ons goed.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2018 Alice Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg uitdagende escaperoom op een leuke locatie. Spanning van de escaperoom werd op een leuke manier opgebouwd. Puzzels waren uiteenlopend waardoor verschillende manieren van samenwerken werd gestimuleerd

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2018 Desiree  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Dit was mijn 3e escape room. Dit was wel de pittigste van de 3.
Leuk verhaal. Het was zeer leuk om te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2018 Jasper Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Mijn eerste escaperoom ervaring die zeker naar meer smaakt! Gelegen in het prachtige buitengebied van Haaksbergen waar allerhande mogelijkheden zijn om een leuk dagprogramma samen te stellen. Maar ook gewoon leuk voor een avondje uit zoals wij dat gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 oktober 2018 Linda  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg leuke escaperoom die past bij de omgeving! Ook de aankleding past helemaal bij het thema. Het wordt extra spannend doordat je steeds ***

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2018 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke uitdaging voor de kinderen van 10 jaar. De opdrachten waren wel een beetje moeilijk, maar met een beetje hulp kwamen de kinderen steeds verder. De kinderen hebben genoten!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 oktober 2018 Bo Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Superleuke kinder escaperoom!
Het was zeker een uitdaging met moeilijk en lastige dingen en soms ook best spannend!
De meiden vonden het prachtig! een erg geslaagd feestje! Super bedankt!

10 oktober 2018 Ilze  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Erg leuke escaperoom! Vooral gericht op de agrarische sector, dit kwam goed naar voren!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
6 oktober 2018 Marloes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

we waren hier met collega,s het was een pittige route maar zeker erg uitdagend en leuk.
Ook het gevoel dat je het echt samen moet geeft je echt een team gevoel.
iedereen was heel enthousiast en we werden vriendelijk ontvangen, we hebben met z.n allen een supper middag gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
3 oktober 2018 Angelien livio collega's Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Als familie van de bedenkers van deze Escaperoom waren we natuurlijk extra benieuwd. We werden verrast door een heel originele ervaring, een goed doordacht verhaal met verrassende en spannende puzzels. Helaas ging de tijd voor ons veel te snel, we hebben de eindstreep niet binnen de tijd gehaald. Voor ons allemaal was het een zeer geslaagde familiedag. Een absolute aanrader, natuurlijk ook dankzij de vriendelijke, enthousiaste medewerkers 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2018 Joke  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

We hebben met de collegae al een aantal rooms gedaan, maar dit is wel een hele leuke.
Leuk verhaal, leuke puzzels, en af een toe een kleine tip om weer de goede richting in te gaan.
Een beetje tot onze verbazing zijn we eruit gekomen met de tot nu toe snelste tijd!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 augustus 2018 ICT Collega's Heisterkamp Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Van de escape rooms(2) waar ik eerder ben geweest vond ik dit de best bedachte. De escape room bevatte goeie en erg lastige puzzels. De belevenis in de escape room was echt goed. Deze escape room zou ik zeker aan iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
22 augustus 2018 Dagmar  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

erg unieke locatie , gastvrije goede begeleiding, warme weer was geen belemmering

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juli 2018 Jeroen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Hele toffe room. Ontvangst op de boerderij was heel gastvrij en ontspannen.
Puzzels waren heel erg divers en verrassend pittig soms.
Net niet gehaald, maar mochten hem toch afmaken!
Dikke aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 juli 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Super leuke escaperoom! Dit was mijn eerste en vond het zeker niet makkelijk maar alles goed gemaakt/ bedacht.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2018 Boksem Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Met een relatief onervaren groep (medewerkers/vrijwilligers Haaksbergen Promotie/VVV Haaksbergen) hebben we ter kennismaking deze escape room mogen ‘ervaren’. Bijzondere locatie, vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, een thema dat zeer consequent doorgevoerd is met (voor ons hele) lastige puzzels. De ‘oplossing’ hebben we niet gevonden maar het was een ervaring die ik niet had willen missen en zeker aan te raden is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juli 2018 Bert  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
8

De kinderscaperoom was een spannende ervaring maar ook heel leuk om te doen. De puzzels waren goed, soms moeilijk maar dat was een uitdaging en daar houd ik wel van. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
1 juli 2018 maureen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een erg originele escaperoom met puzzels die je niet overal ziet. Ook is het thema overal goed doorgevoerd, zoals in de puzzels, inrichting en ontvangstruimte.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2018 Claudia Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest