Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Hof te Langelo

Aaftinksweg 13, 7481 VV, Haaksbergen

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Hof te Langelo

Escape room Kinder escaperoom

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 4 t/m 7 spelers
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: Boerderij

Het spookt op Hof te Langelo in Haaksbergen. De koeien rennen loeiend door de stal, de melkmachine slaat elke nacht om drie uur op hol en het veevoer is beschimmeld.

Boer Henk zit met de handen in het haar. Als dit zo doorgaat, kan hij zijn bedrijf wel opdoeken.

Hulp gezocht!

Ben jij goed in hersenkrakers en hou je van samenwerken? Vier dan je kinderfeestje in kinder escaperoom Hof te Langelo. Als jullie de vloek oplossen, kan ook boer Henk feestvieren.

De escaperoom is geschikt voor kinderen van 9 – 12 jaar. Vanaf 13 jaar ben je welkom in de aangepaste versie van de escaperoom voor volwassenen. Ze splitsen groepen vanaf 8 personen in tweeën en er is ruimte voor maximaal 14 personen. Je krijgt 45 minuten om uit de escaperoom te ontsnappen. Deze kinderescaperoom is niet eng, maar wel lekker spannend.

Durf jij het aan? Ja, toch?

GEZINSESCAPEROOM

Altijd al met het (jonge) gezin een escaperoom willen spelen? Bij Hof te Langelo in de melkput kan dat.

  • Zij passen de escaperoom aan naar de leeftijd van de gezinsleden. Vanaf 7 jaar kunnen kinderen meespelen.

Escape room De Vloek van Hof te Langelo

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: mei 2018
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Boerderij

Het Hof van Langelo bij Haaksbergen was door de eeuwen heen het zenuwcentrum binnen de marke Langelo. In de 18e eeuw werd Beernd geboren in de naburige buurschap Honesch. Beernd was een vreemde jongen met paranormale gaven, een ‘veurkieker’ in het Twents. Regelmatig zag hij onverklaarbare dingen als schimmen en spoken. Zijn bijnaam was dan ook ‘spokenkieker’. In het begin reageerden mensen lacherig op de knaap, maar dat veranderde toen veel van Beernds voorspellingen werkelijk uitkwamen. Een omvallende boom die de buurman vermorzelde, een uitslaande brand bij het dorpshoofd, hij voorspelde het en het kwam altijd uit.

Omstreeks 1800 werkte Beernd als boerenknecht op de Hof van Langelo (tegenwoordig Hof te Langelo). Toen hij op een avond uit het dorp terugkeerde kwam hij een ‘zwatten’ (de satan) tegen. Met zijn stok dreef hij de satan mee naar de boerderij. Onder het toeziend oog van alle aanwezigen uit de buurt ging Beerd het gevecht met de satan aan. Zijn grootspraak werd hem fataal. Met één gigantische donderslag was het hele dorp in één klap stil. Beernd was nergens meer te bekennen en ook de satan leek te zijn verdwenen. Ondanks dat het dorp in de rouw was om het verlies van hun spokenkieker Beernd, heerste er ook opluchting, omdat het nu eindelijk klaar was met die vreemde voorspellingen en verhalen van Beernd.

Vandaag de dag, ruim 200 jaar later heeft niemand het dan ook meer over Kiekebeernd, de Spokenkieker. Iedereen leeft zijn leven en er is al jaren niets noemenswaardigs meer gebeurd in het dorp Haaksbergen. Althans, dat denkt iedereen. Op Hof te Langelo zijn altijd vreemde dingen blijven gebeuren. De familie Del Prado woont al zo’n 30 jaar op dit landgoed en heeft er inmiddels hun eigen melkveebedrijf gestart. Maar de laatste jaren zijn zwaar. Op hun landgoed lijkt een vloek te rusten en het leven op de boerderij wordt hen erg moeilijk gemaakt. Boerin Maria is ten einde raad; zelfs de melkproductie, hun enige bron van inkomsten, ligt inmiddels stil, omdat niemand meer de melkstal in durft. Er gaan namelijk de wildste verhalen rond over wat zich daarbinnen in de melkstal afspeelt. Als dit nog lang zo doorgaat dan zal de boerderij niet meer kunnen bestaan en zal de familie Del Prado hun hele hebben en houwen verliezen. Er zal dus alles op alles moeten worden gezet om deze Vloek van Hof te Langelo, te doorbreken en daardoor de melkproductie weer op gang te krijgen, zodat de familie Del Prado van de ondergang gered kan worden.

Op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit. Verbreek jij in deze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Informatie over Escaperoom Hof te Langelo

Een boerderij gelegen in het landelijke buitengebied van Haaksbergen. Er wordt koffie, thee en frisdrank geschonken met een plak cake erbij. Horecagelegenheden op 5 minuten afstand. Ze bieden arrangementen aan in samenwerking met horeca in de omgeving.
Parkeren op eigen erf. De escape room is authentiek aangekleed.

Prijzen:
Volwassen en gezinsescape room

2 p € 95,-
3 p € 100,-
4 p € 110,-
5 p € 120,-
6 p € 130,-
7 p € 140,-

Kinder escape room
4-6 kinderen € 120,-

Escaperoom Hof te Langelo Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Hof te Langelo? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Erg leuke en vooral originele escaperoom. Mooi uitgezet in een melkstal met een goed verhaal er omheen.
We werden vriendelijk ontvangen en na de heldere uitleg konden we aan de slag. Het duurde even voor we de puzzels goed doorhadden en daarna ging het makkelijker.
Op exact de 60e minuut waren we weer buiten. Nadien mochten we nog even met de kalfjes knuffelen. Al met al een zeer geslaagde middag.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart Suzan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke en originele escaperoom, helemaal in stijl! Leuke puzzels, goede moeilijkheidsgraad en vriendelijk mensen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2023 Mandy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben met ons gezin de escaperoom gedaan, twee jongens van 8 en 11. Eerst hebben we bij de kalfjes gekeken en daarna de escaperoom gedaan. Het was een hele leuke beleving. Zeker uitdagend genoeg voor ons met leuke opdrachten. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 augustus 2023 Sanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

We speelden: de Vloek van hof te Langelo.
Deze escaperoom vonden we echt heel leuk! Ontvangst was heel hartelijk.
Het verhaal zit goed in elkaar en het hele escaperoom thema is perfect doorgevoerd.
De moeilijkheid kon aangepast worden en was voor ons perfect. Daarna mochten we nog even naar de kalveren en pony. Deze locatie kunnen we echt aanbevelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2023 De Agressieve Toasty’s Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Het is duidelijk te merken dat er veel aandacht is besteed aan het verhaal verloop van deze escape room. Erg goed gedaan! Een goede mix van voor de hand liggende zaken en onverwachte wendingen, waarbij veel verschillende technieken zijn gebruikt. Maakt het een erg veelzijdige en leuke escape room. Een absolute aanrader. Door de mogelijkheid om de kamer aan te passen naar het niveau van de groep, voor verschillende doelgroepen geschikt. Wij hebben de moeilijkste versie gedaan, dit waren goede uitdagende puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari 2023 Marleen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Heel leuk in boerderij thema op een prachtige locatie. Veel samenwerken! Blijft spannend en uitdagend tot het eind. Fijne ontvangst en spelbegeleiding. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
1 januari 2023 Eva Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super mooie escaperoom in het thema boerderij. Ontzettend leuk om te doen met een groep. We waren met drie groepen en die hebben afwisselend de escaperoom, GPS tocht en kazencurling gedaan. Na de eerste ronde van koffie/thee met appelgebak genoten en tussendoor wat te drinken. Het was keurig verzorgd en alles was toppie geregeld. Zeker een aanrader om met collega’s of vrienden te gaan doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2022 Rita Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Superleuke escape room met thema boerderij/koeien. De puzzels sloten heel goed aan bij het thema en na onze weg te hebben gevonden door een aantal *** (iedere ****  is weer een hallelujah moment) zijn we uiteindelijk binnen het uur ontsnapt. Het was geweldig om te doen.
Daarnaast was de ontvangst erg hartelijk (last minute geboekt) en na de escape room mochten we als toegift kijken bij de (pasgeboren) kalfjes, met uitgebreide uitleg.
Aanrader voor iedereen (de moeilijkheid kan ook nog aangepast worden aan je eigen wensen).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 oktober 2022 Familie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Een hele leuke escaperoom!
Leuke gevarieerde puzzels, geheel passend in het thema. Hartelijk ontvangst. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2022 Vicky Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Zeer leuke en uitdagende escaperoom! Leuk in thema, vriendelijke mensen! Goede balans tussen puzzels en adviezen die worden gegeven (niet te snel)
Aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2022 Elise Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Hele leuke beleving. Onze kinderen vonden het fantastisch. Meerdere *** en voor onze 7-jarige en 5-jarige genoeg om aan mee te puzzelen en te zoeken. Echt een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 mei 2022 Familie de Graaf Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

kinderfeestje gevierd met 6 meiden van 10-11 jaar, deze waren super enthousiast.
Goede en duidelijke uitleg vooraf, maar ook hulp/tips tijdens het spel zelf!
de wachtende ouders kunnen via camera beelden alles volgen! erg leuk.
Alles zit in zijn totaliteit erg mooi in elkaar.
kalfjes aaien was ook een erg leuke bijkomstigheid.
kortom een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 april 2022 judith Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Children
10

Hebben de moeilijkse optie gekozen en het helaas niet gered binnen een uur. Maar het was een super originele belevenis.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 maart 2022 Maria Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij, vier (bijna) 30-ers, zijn erg blij verrast met deze escape room. We zijn heel hartelijk ontvangen op een ontzettend mooie locatie door de gastvrouw. Een gastvrouw die erg vriendelijk was en je tijdens de escape ook goed weet te begeleiden. De escape room zelf is ontzettend creatief in elkaar gezet en is voorzien van veel snufjes. Ook krijg je de optie hoe moeilijk je de escape room wilt hebben en zit er een origineel en echt verhaal bij! Daarnaast hebben we nog een kleine rondleiding gehad op de boerderij en pasgeboren kalfjes mogen ontmoeten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 februari 2022 Merle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Om na twee jaar lockdown weer te beginnen, best wel lastig. Zit goed in elkaar. Mooi thema.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 september 2021 Edward Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

De tips die je kreeg voordat je de escaperoom ingaat, zijn van grote waarde.
Leuk verhaal. Diverse, gevarieerde, bij het thema passende opdrachten, om de codes te vinden.
Boeiend tot de laatste opdracht. Erg leuk om te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 september 2021 Wilma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
9

Wat een leuke ervaring! Smaakt naar meer!! Omgeving en verhaal ook top bedacht!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2021 Familie Wes Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
9

We vonden het een mooie escaperoom, goed in elkaar gezet en op een prachtige lokatie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 augustus 2021 A. Fiselier Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een relaxte ontvangst en prima uitleg waarbij de dame rekening hield met de kinderen en het wel spannend vertelde maar niet te. De escaperoom zelf was bijzonder leuk, passend in het verhaal en veel variatie in puzzels en aanwijzingen. Qua niveau was het goed voor ons gezin (2 kinderen van 10 en 8 plus ouders met een beetje escape room-ervaring. Naderhand nog ruim de tijd gekregen om even rond te kijken op de boerderij, ook leuk voor ons stadsmensen. Kortom zeer leuke escaperoom en enorme aanrader

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 augustus 2021 Anke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Echt een ongelooflijk goede escape room. Na een warm ontvangst op de boerderij werd het spel duidelijk uitgelegd. De puzzels zijn uniek en goed uitgedacht. Wat goed is ontworpen is dat de puzzels op niveau ingesteld kunnen worden. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2021 Paul Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat is het leuk. Leuke omgeving.
1 van onze kinderen vond het spannend maar was uiteindelijk super fanatiek en wilde zo weer een escaperoom doen.

Dus zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 augustus 2021 Petra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Superleuke escaperoom, fijne ontvangst, helemaal in een voor ons bekend thema. We hebben genoten met ons gezin.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juli 2021 Fam van Wezel-de Kroon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke, mooie en realistische escaperoom. Een escaperoom met *** en verschillende puzzels waardoor je blijft getriggerd. Prima te doen met 6 personen. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juli 2021 Carlin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Was voor ons de eerste keer en is zeer goed bevallen.
Na een een vriendelijke ontvangst en uitleg zijn we gestart met de escaperoom.
Raadsels en puzzels waren goed opgezet van moeilijk tot wat eenvoudiger dus voor elk wat wils.

Aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 juli 2021 Arie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuk, leeftijden in onze groep tussen 11 en 57 jaar, iedereen vond het erg leuk. Daarnaast zeer gastvrij en flexibele service. Locatie op een boerderij origineel, bijzonder en leuk! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli 2021 Sabine Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Erg leuke escaperoom! Erg divers en daardoor steeds verrassend. We hebben een superbelevenis gehad en nipt binnen de tijd eruit gekomen. Wij waren met 5 onervaren volwassenen dus de puzzels in het 1e deel waren hierop aangepast. Voor ervaren escapers worden de puzzels moeilijker gemaakt waardoor het voor iedereen een goede uitdaging is. Heel leuk thema op de boerderij!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2021 Marjon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuke escaperoom in de melkput! Originele puzzels, die soms gecombineerd moeten worden met puzzels uit vorige ***. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2021 Rick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

De escaperoom was zeer geslaagd, leuke opdrachten, leuke locatie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 juni 2021 Alien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel erg leuke escaperoom. Heel bijzondere locatie op een boerderij. Het thema van de escaperoom is hier heel goed op aangepast. We hebben een erg leuke middag gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juni 2021 Remco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Een super leuke escape room om met je gezin naar toe te gaan!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 oktober 2020 Marloes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Vriendelijke gastvrouw, goed bedachte puzzels. Geweldige escaperoom

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2020 Els Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg leuke escape room over melkvee op een melkveehouderij, hoe leuk! Er kwam zelfs een koe even door het raampje kijken. Dit maakte de beleving extra leuk. We werden heel vriendelijk ontvangen en ook na onze escape was er alle tijd voor een babbeltje en zelfs een rondleiding over de boerderij. Dat maakte het helemaal af. We hebben ervan genoten en vinden het een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2020 Sandra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hele leuke escaperoom, origineel verhaal en leuke setting. Ook leuk om na afloop nog even bij de kalfjes te kunnen kijken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 oktober 2020 Annick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Wij deden de gezins escape room. Ideaal voor kids. Na afloop mochten we ook bij de stallen en dieren kijken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2020 Dorla Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Een geweldige ontvangst en voelde me welkom. Een goed en zeer passend thema in deze streek. Niet iedere escaperoom is geschikt voor kinderen, maar de gastvrouw kan de opdrachten aanpassen voor kinderen dus voor een kinderfeest zeer geschikt. Ik heb er van genoten 👍

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 september 2020 Hilde Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Deze escaperoom was voor ons een geweldige ervaring. De eigenaren die het super begeleidde .
Heel mooi in elkaar gezet . Ook de Kaas curling viel enorm in de smaak. We hebben met de familie
echt een top dag gehad. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 september 2020 Familie Keizer Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Zondag in 2 groepen deze boeiende escaperoom gespeeld. Leeftijd variërend van 14 tot 80 jaar. Ook voor spelers met wat ervaring zeker een uitdaging. De beginners waren erg enthousiast en vonden het een hele ervaring. Er is nog lang nagepraat over de puzzels. Enorm leuke begeleiding. Terwijl 1 groep de escape speelde heeft de andere groep het kaas curlen gedaan. Super leuk, zo bij de koeien.
Perfecte locatie voor gezelschapen van 10 personen of meer.
Complimenten voor de bedenker van het verhaal en de organisatie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 september 2020 fam Braakhuis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Gevarieerde kamer, leuk thema, goed uitgewerkt op de boerderij. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 augustus 2020 Corina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

“Echt supersuperleuk!!”, zeiden de kinderen! Met 3 kids van 10, 9 en 7 was dit de eerste keer dat we een gezinsescaperoom hebben gedaan. De ontvangst was hartelijk op een mooie boerderij, alles zag er zeer verzorgd uit! Een goede uitleg én de spannende legende vooraf was duidelijk. En toen konden we beginnen! Mooi dat gebruik wordt gemaakt van echte elementen en ruimte van de boerderij, en de puzzels waren ook allemaal in thema. De puzzels waren afwisselend, soms uitdagend en mooi om te zien dat iedereen zijn bijdrage hieraan kan leveren. Met op de juiste momenten een klein tipje kwamen we er op tijd uit! Mooi om de adrenaline bij de kids te zien. Na afloop nog een rondleiding over de boerderij gehad. Kortom: een echte aanrader voor een mooi gezinsuitje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 juli 2020 Martine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

vond het echt een geweldige escaperoom, de eerste escaperooom die wij als groep compleet niet hebben gehaald. super gedaan! goeie puzzels, was allemaal te doen als we net iets verder keken of iets simpeler dachten. maar natuurlijk is dat het punt van de escaperoom

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 februari 2020 Shaun W Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een leuke escaperoom! De escaperoom gedaan met onze drie dochters waarvan de jongste 5 jaar. Hier werd rekening mee gehouden. Zelfs toen zij het even spannend vond werd ze gewoon opgevangen zodat wij door konden gaan. Zeer geschikt om met kinderen te doen. Leuk verhaal, leuke puzzels en echte beleving van de koeienstal. Leuk ontvangst door mensen die het ook echt leuk vinden dat we hun escaperoom bezoeken. Kortom echte aanrader! Wij hebben alle 5 erg genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2020 Miranda  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Voor het eerst een escape room bezocht en direct een leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2020 Luuk Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een van de betere escape rooms waar ik ben geweest. Erg leuk thema (origineel en past bij de locatie) en goed in elkaar gevlochten verhaal. Een echte top was de connectie met met de koeienstal, samengevat: must do activiteit in de buurt van Haaksbergen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 februari 2020 Sietske Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

We hebben vanmiddag escape room Hof te Langelo gespeeld voor onze familiedag. Niemand van ons had eerder een escape-room gespeeld; spannend! Wat agrarische voorkennis kwam hier en daar goed van pas. De jongste deelnemer is 7 en de oudste 65. Dat ging prima! De controle-kamer zorgde er ook voor dat de kinderen goed mee konden doen. Al met al een aanrader!!
Uiteindelijk op het nippertje de laatste deur geopend!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
26 januari 2020 Karin  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel erg leuke escape room. Originele locatie en heel creatief. Vriendelijke ontvangst en begeleiding. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2020 Terlouw Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ontzettend leuk, kinderen waren reuze enthousiast…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 januari 2020 Chantal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
8

Leuk opgezet met ***. Er waren veel cijfersloten.
Origineel voor de omgeving .
Vriendelijk ontvangen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
24 januari 2020 Linda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Ter ere van de tiende verjaardag van onze dochter, hebben we de escape room met 12 kinderen bezocht. De groep werd in tweeën gesplitst en ze hebben om de beurt gespeeld. De kinderen die niet speelden konden spelletjes spelen in de goed verwarmde recreatieruimte of buiten bij de beesten kijken.
De kinderen waren enthousiast! Kortom: een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 januari 2020 Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Escaperoom die je echt mee neemt in het thema, op een nog werkende melkboerderij. Je wordt goed ontvangen en meegenomen het thema in. De ruimte is in overleg met ons iets aangepast aan de groep, 2 volwassenen en een 12 jarige. Hierdoor zou het ook voor hem een positieve escape-ervaring kunnen worden. (Verder kan de ruimte ook helemaal geschikt worden gemaakt voor kinderen en als normale escaperoom voor volwassenen). En dat werd het zeker, leuke verschillende soorten puzzels, met verschillende denkstappen die je steeds weer moest maken. Je raakte niet verstrikt aan een overvloed aan informatie. En langzaamaan werd de vloek van Hof te Langelo opgeheven.
Na afloop nog even de koeien en kalfjes bezoeken en de ervaring van op de boerderij werd helemaal compleet. Bedankt voor de goede professionele begeleiding en het goede gastheerschap.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2020 Bas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Veelzijdig en verassend. Verhaal past goed in de omgeving, iedereen heeft genoeg te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2019 Tia  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Superleuke middag gehad in een hele gave escaperoom met een enthousiaste spelleidster! Ook erg leuk dat er gelegenheid was om de kalfjes en koeien op de boerderij te bekijken! Enorm genoten, bedankt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2019 Annelies  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

een heel leuk verhaal ,mooi thema.we hebben het mystery op gelost binnen de tijd
zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2019 Will Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Het was een zeer leuke escaperoom. Enthousiaste begeleiding, duidelijke uitleg. Alles was mooi in het thema uitgevoerd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2019 A.M. Klasens Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Samenwerken, puzzelen, overal aanzitten, goed kijken, doordenken en dan lukt het de kinderen (met af toe een aanwijzing via de intercom) om net binnen 45 minuten de sleutel tot “bevrijding” in het juiste slot te stoppen. Erg leuke escaperoom op de boerderij.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 september 2019 laurien  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Geweldige escaperoom met leuke puzzels en een goed doorgetrokken thema. Het thema past ook echt bij de locatie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 september 2019 Daphne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Ik vond het geweldig. Ga zeker vaker een escaproom bezoeken

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 september 2019 ter Huurne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We zijn vandaag met ons gezin naar Hof te Langelo geweest voor de escape room (kinderen 9,12,13). De gastvrouw mailt me van tevoren al netjes dat ze de escape room iets aanpast, zodat we er echt als gezin mee aan de slag kunnen.
Eenmaal daar horen we het verhaal en krijgen we de uitleg.
Tijdens het puzzelen voelt ze haarfijn aan waar we nog even willen puzzelen en waar een hint gewenst is. De eerste escape room als gezin is echt een succes! Aan het einde nog even kalfjes kijken en er is tijd voor een praatje. Wij raden het zeker aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 september 2019 fam. Pot Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij: Opa en Oma gingen als eerste de escape room binnen met onze kinderen.
Ondertussen speelden de kleinkinderen (8 en 10) eerst de miniescape. Ze konden niet wachten tot ze aan de beurt waren voor hun escape room. Het was super spannend en heel leuk om te doen. Echt een aanrader. De kleinkinderen volgen via een scherm was heel leuk.
Het was een geslaagde middag.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 september 2019 Henri Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Wij van Escaperoom Aalten bezochten deze Escaperoom omdat we een dagarnchement hebben gewonnen. Naast alle andere activiteiten speelden we ook de Escaperoom. Hierover kan ik heel kort zijn….
Geweldig!! Alle voorwerpen in deze Escaperoom zijn allemaal orginele echt gebruikte dingen die je op een melkveebedrijf tegen komt.

Alle puzzels waren goed uitgevoerd en alles was goed onderhouden. De Escaperoom was schoon (bijna te schoon ?) voor de plek waar het zich afspeelde.

En net zo belangrijk. De ontvangst was top. De beheerster was er zelf natuurlijk bij en bij haar kreeg je het gevoel alsof je haar jaren al kent.
Enthousiaste en open medewerkers dus.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
24 augustus 2019 Niels Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
10

We gingen kalfjes aaien en koeienraadsels oplossen en ingewikkelder doen dan nodig was en dat zelfs zonder ruzie en met boerenzakdoeken om die de meiden eigenlijk stiekem mee naar huis wilden nemen. Ontdekking van de dag: Soms blijkt die school toch zomaar nog ergens goed voor te zijn. Onze hersens werken in ieder geval heel anders dan die van de kids. Superhandig dus om samen te doen!
Wat een onwijs gave escaperoom!! Mensen in Twente (en ook als je langer moet rijden want het is echt anders dan al die andere escaperooms!): gaan!!! Echt heel leuk gedaan. Lieve, geïnteresseerde mensen die ons gastvrij ontvingen en je gaat door meerdere kamers, hebben wij nog niet eerder meegemaakt! Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 augustus 2019 Naath Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Geweldig leuke escaperoom, we kwamen wat slecht op gang. Maar hoe verder we kwamen, hoe leuker het geheel ook werd en vooral het eind zat loeigoed in elkaar en was interactief waar wij dan juist weer van houden.
Zeer gastvrij onthaal ook op de boerderij, er waren nog net jonge kalfjes.
Een aanrader !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
18 augustus 2019 Fam H Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke locatie.
Best pittige puzzels af en toe.
Verschillende***, die steeds leuker worden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 augustus 2019 Carlien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg leuke puzzels met logisch nadenken en combineren. Uitdagend, maar met een paar hints prima op te lossen. Thema ook heel goed uitgevoerd.
Met 4 volwassenen bijna een uur plezier gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli 2019 Wendy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Super ervaring. Niet gemakkelijk, maar wel goed in elkaar gezette puzzels!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 juli 2019 Daisy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Heel leuke dag gehad met 5 vriendinnen bij Hof te Langelo. Vriendelijke gastvrouw en mooie omgeving. Behoorlijk lastige escaperoom, maar niet onmogelijk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
12 juli 2019 Jodie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldige ervaring voor mijn 2e escape room. Een leuk verhaal lijn. Een goede variatie aan puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2019 Nick  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We zijn met onze team naar jullie escape room geweest en het was echt top. We hebben heel veel plezier gehad. Liefs d.s.t

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2019 Jolien Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
10

leuk thema verschillende opdrachten en je moest goed door denken

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2019 niek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Een uitdagende maar erg leuke escape room. We hebben met een team van 6 gespeeld, en het is ons gelukt om te ontsnappen binnen de tijd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2019 Roy  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Zó realistisch, ik zit al drie dagen vast. Hopelijk geven ze zo nog wat tips want dit tweede slot is wel lastig.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2019 Koen  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Leuke escaperoom! Samen met het airsoft team gedaan. Er leuk, en erg spannend. Een aanrader om heen te gaan! Vooral een spannende en echt interessante room om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2019 Joran Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Super escaperoom! Fijne ontvangst, goede uitleg en begeleiding. Leuk thema, goed uitgewerkt. Aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2019 Mirjam  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel leuk om te doen, de allereerste keer, dus geen idee wat ons te wachten stond. Heel goede begeleiding wanneer we er echt niet uitkwamen . Een aanrader !

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2019 Ria Z. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
8

Een mooie escape room anders dan andere. Pittig is hij zeker.
Wel aan te raden deze te doen als je meerdere escape rooms hebt gedaan.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
17 mei 2019 Connie  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Na (makkelijk te bereiken) telefonisch contact werden wij vandaag gastvrij ontvangen. De escaperoom was voor ons zovermogelijk aangepast zodat de Duitstalige vriendinnetjes van mijn dochter met veel plezier mee konden doen. Er werd goed meegekeken met de kinderen die dmv *** ondersteuning konden vragen wat ze goed op hun gemak stelden. Het niveau was prima! De kamer schoon en verzorgd. Ik had niet leuker kunnen wensen voor de meiden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 mei 2019 Stephanie  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het was een interessant verhaal en heel creatief bedacht bij de boer op het erf. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en begeleid door Jolanda! Leuke uitdagende escaperoom!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2019 Mark  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

In stijl gekleed gingen we de escape uitdaging op de landelijk gelegen boerderij aan. Unieke ervaring en erg leuk. Spontane ontvangst, goede puzzels. Zeer de moeite waard, zeker voor mensen die het boerenleven niet kennen, dit geeft een kijkje achter de schermen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 april 2019 Ingrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hele leuke en best pittige Escape room die helemaal op de omgeving aansluit. Het zit verwerkt in een boerderij. Met mijn vriendinnen hebben we een erg leuke middag gehad en de afronding even mogen kijken bij de kalfjes was de kers op de taart!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2019 Loes Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg leuk in elkaar gezet en grappige foefjes. Thema boerderij ook erg leuk verwerkt! Hele belevenis.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
16 maart 2019 Marloes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
8

Super leuke ervaring op een boerderij in een oude melk stal. Erg leuk neer gezet . Mijn collega’s en ik hebben veel lol gehad. Een goede samenwerking is hier erg belangrijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2019 Anja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Uitdagende escaperoom met een leuk thema! De meiden (15-16 jaar) vonden het moeilijk maar wel superleuk. De ontvangst was heel vriendelijk en gastvrij!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2019 Marianne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Dit is een erg leuke escaperoom op een unieke locatie: een echte melkstal van een boerderij en het thema is ook goed uitgewerkt: alles is in de boerensfeer.
De puzzels waren zeer afwisselend, maar behoorlijk pittig. We hebben helaas (ondanks wat aanwijzingen) de vloek van Hof te Langelo niet op tijd op kunnen heffen. 10 minuten langer was voor ons beter geweest ;-).
Ook degenen in onze groep die nog niet eerder een escaperoom hadden gedaan waren erg enthousiast.
Zeker de moeite waard om deze uitdaging eens aan te gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2019 Karin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Erge leuke escaperoom op de boerderij. Vriendelijke ontvangst. Met boerenkiel aan gingen we met z’n 5en de stal in. Goed opgezette puzzels, leuke uitdagingen. We hebben top avondje gehad. Zeker aan te bevelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2019 Netty Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Geslaagd alternatief voor een kinderfeestje, in een gastvrije en vriendelijke omgeving. De jongens zaten helemaal in het spel. Erg leuk om ze op een andere manier met elkaar bezig te zien en uitgedaagd te worden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2019 Susana Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Het is een erg leuke en originele escaperoom. Uitdagende puzzels wat het moeilijk maakt, maar zeker niet minder leuk. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2019 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Was een hele leuke ochtend! Zijn er met ons voetbalelftal geweest en naast de escape ook nog gps gedaan. Iedereen uit het team was heel enthousiast

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 januari 2019 Dirk  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Superleuk! Gastvrij ontvangen, prachtige locatie, spannend verhaal en uitdagende puzzels. Kortom TOP!
Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2019 Ilse Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een orgineel verhaal met uitdagende puzzels! We werden erg gastvrij ontvangen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2018 Lonneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Echt een ontzettend leuke escaperoom. De escaperoom is heel goed opgezet en goed doordacht. Veel verschillende puzzels. Helemaal vanuit het westen hiernaartoe gekomen en dat was het zeker waard. De mensen van de escaperoom waren heel enthousiast en gastvrij. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Ontzettend leuke ervaring en uitdaging! Het verhaal is erg goed opgezet en en alle puzzels zijn er op afgestemd. De setting met koeien is geweldig en mooie locatie op het boerenland. Ook enthousiast ontvangst en fijne begeleiding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Eline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een gave escaperoom in een originele omgeving. Je waant je echt even in het boerenleven, super leuk. De puzzels zijn afwisselend en goed opgezet. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 december 2018 Wendy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Gezellige ontvangst, een leuk verhaal met originele puzzels. Kortom heel leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2018 Marcella Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hele leuk thema en mooi gemaakt allemaal. Wel een pittige escape room, zeker met een paar onervaren spelers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2018 Carmen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Originele escaperoom met een eigen thema. Het was wat fris maar daar werden we van tevoren voor gewaarschuwd. Leuke beleving!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2018 Brenda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Goede leuke escape room goed doordacht, en goede service vooraf en achteraf

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2018 Janneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg leuke escape room. Niet de makkelijkste, maar wel heel afwisselend en helemaal in de boerenstijl. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 november 2018 Suus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Ontzettend leuke escaperoom, thema past precies bij locatie. uitdagende puzzels helaas is het ons net niet gelukt.
Erg vriendelijk ontvangen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 november 2018 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Super leuke escaperoom voor iedereen!!! Beetje boerenverstand is altijd meegenomen 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2018 Rina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De room zit goed in elkaar, leuke puzzels en veel afwisseling, veel verschillende soorten puzzels. Voor onze groep de 6e room, deze staat wel in de top 3.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 november 2018 Laura Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Goede ontvangst en uitleg. Leuk om te doen. Puzzels sluiten goed aan op thema van de escaperoom. Moeilijkheidsgraad voor ons goed.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2018 Alice Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Erg uitdagende escaperoom op een leuke locatie. Spanning van de escaperoom werd op een leuke manier opgebouwd. Puzzels waren uiteenlopend waardoor verschillende manieren van samenwerken werd gestimuleerd

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2018 Desiree  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Dit was mijn 3e escape room. Dit was wel de pittigste van de 3.
Leuk verhaal. Het was zeer leuk om te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2018 Jasper Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Mijn eerste escaperoom ervaring die zeker naar meer smaakt! Gelegen in het prachtige buitengebied van Haaksbergen waar allerhande mogelijkheden zijn om een leuk dagprogramma samen te stellen. Maar ook gewoon leuk voor een avondje uit zoals wij dat gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 oktober 2018 Linda  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg leuke escaperoom die past bij de omgeving! Ook de aankleding past helemaal bij het thema. Het wordt extra spannend doordat je steeds ***

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2018 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke uitdaging voor de kinderen van 10 jaar. De opdrachten waren wel een beetje moeilijk, maar met een beetje hulp kwamen de kinderen steeds verder. De kinderen hebben genoten!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 oktober 2018 Bo Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Superleuke kinder escaperoom!
Het was zeker een uitdaging met moeilijk en lastige dingen en soms ook best spannend!
De meiden vonden het prachtig! een erg geslaagd feestje! Super bedankt!

10 oktober 2018 Ilze  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Erg leuke escaperoom! Vooral gericht op de agrarische sector, dit kwam goed naar voren!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
6 oktober 2018 Marloes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

we waren hier met collega,s het was een pittige route maar zeker erg uitdagend en leuk.
Ook het gevoel dat je het echt samen moet geeft je echt een team gevoel.
iedereen was heel enthousiast en we werden vriendelijk ontvangen, we hebben met z.n allen een supper middag gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
3 oktober 2018 Angelien livio collega's Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Als familie van de bedenkers van deze Escaperoom waren we natuurlijk extra benieuwd. We werden verrast door een heel originele ervaring, een goed doordacht verhaal met verrassende en spannende puzzels. Helaas ging de tijd voor ons veel te snel, we hebben de eindstreep niet binnen de tijd gehaald. Voor ons allemaal was het een zeer geslaagde familiedag. Een absolute aanrader, natuurlijk ook dankzij de vriendelijke, enthousiaste medewerkers 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2018 Joke  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

We hebben met de collegae al een aantal rooms gedaan, maar dit is wel een hele leuke.
Leuk verhaal, leuke puzzels, en af een toe een kleine tip om weer de goede richting in te gaan.
Een beetje tot onze verbazing zijn we eruit gekomen met de tot nu toe snelste tijd!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 augustus 2018 ICT Collega's Heisterkamp Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Van de escape rooms(2) waar ik eerder ben geweest vond ik dit de best bedachte. De escape room bevatte goeie en erg lastige puzzels. De belevenis in de escape room was echt goed. Deze escape room zou ik zeker aan iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
22 augustus 2018 Dagmar  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

erg unieke locatie , gastvrije goede begeleiding, warme weer was geen belemmering

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juli 2018 Jeroen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Hele toffe room. Ontvangst op de boerderij was heel gastvrij en ontspannen.
Puzzels waren heel erg divers en verrassend pittig soms.
Net niet gehaald, maar mochten hem toch afmaken!
Dikke aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 juli 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Super leuke escaperoom! Dit was mijn eerste en vond het zeker niet makkelijk maar alles goed gemaakt/ bedacht.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juli 2018 Boksem Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Met een relatief onervaren groep (medewerkers/vrijwilligers Haaksbergen Promotie/VVV Haaksbergen) hebben we ter kennismaking deze escape room mogen ‘ervaren’. Bijzondere locatie, vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, een thema dat zeer consequent doorgevoerd is met (voor ons hele) lastige puzzels. De ‘oplossing’ hebben we niet gevonden maar het was een ervaring die ik niet had willen missen en zeker aan te raden is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juli 2018 Bert  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
8

De kinderscaperoom was een spannende ervaring maar ook heel leuk om te doen. De puzzels waren goed, soms moeilijk maar dat was een uitdaging en daar houd ik wel van. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
1 juli 2018 maureen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een erg originele escaperoom met puzzels die je niet overal ziet. Ook is het thema overal goed doorgevoerd, zoals in de puzzels, inrichting en ontvangstruimte.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2018 Claudia Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest