Escape Rooms Nederland logo
ESCAPEROOM Hotel Hagelhof Aarle-Rixtel

Torenakkerweg 3A, 5735 BG, Aarle Rixtel

Beschikbare escape rooms bij ESCAPEROOM Hotel Hagelhof Aarle-Rixtel

Escape room Schrijverskamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: februari 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Mysterie, Sprookje

In deze kamer logeerde vroeger de grootste sprookjesschrijvers van de wereld; Hans Christiaan Anderson, de gebroeders Grimm, Charles Perrault en Giambattista Basile. Ze verbleven hier om de welbekende sprookjes en verhalen te schrijven. Echter kwamen de sprookjes niet uit de kamer zoals wij ze nu kennen. Het waren gruwelijke verhalen. Als de schrijvers in deze kamer geschreven hadden, moesten ze de sprookjes herschrijven als ze weer thuiskwamen.

De schrijvers gaven aan dat de kamer dit uit zichzélf veroorzaakte. De afgrijselijke sprookjes bleven in de kamer en niemand durfde deze meer te betreden, door de spookverhalen die erover werden verteld. Dappere onderzoekers waren nieuwsgierig geworden naar het mysterie van deze specifieke kamer. Maar niemand wist het geheim te ontrafelen. De kamer werd gesloten, voor altijd…

Of toch niet? Voor hen die dapper genoeg zijn, wordt er een uitzondering gemaakt. Zij mogen de kamer betreden om zelf te ervaren wat de schrijvers ervaren hebben. Zij mogen proberen om het mysterie op te lossen. Maar doe hier niet te lang over! Voor je het weet word je meegenomen door de kamer en zul je, net als de gruwelijke sprookjes, voor altijd in de kamer blijven, achter slot en grendel.

Escape room Moordkamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: februari 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Hotel, Mysterie

Toen Hotel Hagelhof in de negentiende eeuw werd gebouwd, rustte er al een vloek op dit hotel. Telkens verdwenen er gasten, die vervolgens nooit meer teruggevonden werden. Het hotel moest sluiten. Dit probleem moest worden onderzocht. Uit dit onderzoek bleek dat de verdwijningen voortkwamen in één specifieke kamer.
Deze kamer stond niet op de plattegrond van het hotel en het was onbekend hoe gasten hierin terecht kwamen. Ook de onderzoekers wisten niet hoe ze in de kamer moesten geraken.

Op een zeker moment kwam rechercheur De Groot achter de geheime ingang van de kamer. Hij kwam ook tot een gruwelijke ontdekking. De kamer was speciaal gebouwd om de gasten in koelen bloede te vermoorden en daarna alle sporen uit te wissen. Het lukte De Groot echter niet om uit de kamer te komen. Ook hij verdween en tot op heden is hij niet meer teruggevonden.
Hotel Hagelhof werd na jaren heropend. Er kwamen gasten die dachten het mysterie van de moordkamer op te kunnen lossen, maar van hen is nooit meer iets gehoord, nadat ze de kamer hadden betreden.

Durf jij het aan om de moordkamer te betreden? Kun jij uit de moordkamer ontsnappen, voordat jij zelf het slachtoffer wordt? Kan jij het eeuwen oude mysterie oplossen?

Informatie over ESCAPEROOM Hotel Hagelhof Aarle-Rixtel

ESCAPEROOM Hotel Hagelhof is een escape room die gethematiseerd is als hotel. Ze hebben twee verschillende kamers, waar een escape game gespeeld kan worden. Beide kamers hebben ook hun eigen thema.
De eigenaren vinden, naast het spel, de beleving van hun bezoekers ontzettend belangrijk. Daarom wordt je tijdens je verblijf live geëntertaind door het hotelpersoneel. Ook tijdens de spellen staat de beleving centraal en zullen de bezoekers iets ervaren wat ze nooit meer zullen vergeten.

De eigenaren zijn deze escape room begonnen, om bezoekers een unieke ervaring te willen geven. Zij krijgen zelf energie als andere genieten.

Op deze locatie is er een heren en dames toilet aanwezig en er is mogelijkheid om een kopje koffie of thee te nuttigen.
Er kan zowel worden geparkeerd bij de locatie als langs de weg.

Prijzen:
Moordkamer:
Kleine groep (2 t/m 4 personen) € 95,00
Grote groep (5 t/m 8 personen) €105,00

Schrijverskamer:
Kleine groep (2 t/m 4 personen) € 85,00
Grote groep (5 t/m 8 personen) € 95,00

ESCAPEROOM Hotel Hagelhof Aarle-Rixtel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over ESCAPEROOM Hotel Hagelhof Aarle-Rixtel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

De Moordkamer was onze 3e escape room. Ontvangst heel erg leuk, helemaal in het thema! De escape room vonden we wat minder, erg moeilijke puzzels, we hebben het niet gehaald. Onze voorkeur had gelegen bij een wat modernere kamer met meer techniek e.d. Maar als je van puzzels houd is het een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
27 februari 2020 Daisy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Bij binnenkomst zit het al heel leuk in elkaar. Zelfs de medewerkers zijn ‘in stijl’. Wij hebben de Moordkamer gedaan, helaas niet uitgekomen, maar hij zat erg leuk in elkaar. Zodra je de kamer binnenkomt, heb je een aparte start, wel heel origineel. Verder leuke puzzels en raadsels met een leuk thema. We komen zeker nog terug voor de Schrijverskamer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2019 Stan  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuk verhaal tot in detail doorgevoerd. Al bij binnenkomst klopt de entourage. Leuke afwisselende puzzels die met goed samenwerken en wat dieper nadenken te doen zijn. Vriendelijk personeel

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
31 juli 2019 Miranda  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
7

Leuke kamer. Goed georganiseerd. Paar kleinigheidjes in de kamer die verbeterd kunnen worden. Er klemde iets teveel waar we tijd door verloren.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 juli 2019 Guus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Qua inleiding in het verhaal hadden we wat meer verwacht.
Voor de rest was de aankleding zeer goed. Opdrachten gevarieerd, zeker een aanrader. We hebben een super leuke avond gehad.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
14 april 2019 B. Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuke en spannende escaperoom! Ontvangst was erg leuk, we zaten er meteen in. Puzzels waren soms pittig maar dat maakt t leuk!
Zeker aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2019 Noor Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Dit was een toffe escaperoom, heel uitdagend. Van begin tot het eind wordt je meegenomen in het verhaal. Er zijn creatieve opdrachten. Je hebt de tijd hard nodig. Leuk personeel. Wij hebben het net binnen de tijd gehaald. (57 min) Yes!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 maart 2019 Nichtjesdag Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Wij hebben met een aantal familieleden, de moordkamer bezocht en het was geweldig.
Het spel begon al meteen bij binnenkomst. We werden allerhartelijkst ontvangen en het ”personeel” zat meteen in hun rol. We zijn helaas niet binnen de tijd tijd kunnen ontsnappen, maar wat hebben we genoten.
De inrichting is TOP en het is een echte aanrader. Wij gaan dan ook zeker de ”schrijverskamer” nog een keertje bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend
26 februari 2019 Anja  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest