Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden

Prinses Beatrixstraat 31A, 8281 BT, Genemuiden

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden

Escape room Het Jachthuis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: juli 2017
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Eng, Spannend

De Families Roozenboom, Bommel & Van Lier waren voorname jagers. Door hun kennis en vaardigheden werden er elk jaar vele jagersprijzen gewonnen. Geen prijs kon echter op tegen het geluk wat de families mochten ontvangen met het krijgen van een kind.
In juli 1934 kreeg de familie Roozenboom een gezonde jongen. Roderick Roozenboom noemde ze hem. Het was een slimme knaap met een scherp oog en een goed hart.
In de barre winter van datzelfde jaar werd er bij de familie Van Lier ook een jongen geboren. Julius van Lier. Een afwezige maar trotse jongen, omdat hij vernoemd was naar zijn grootvader.
In de zomer van 1935 werd er in het gezin van Bommel een dochter geboren. Francisca Bommel. Francisca was een lieve meid die graag buiten speelde in het bos en bij het meer.
Al gauw werden de drie kinderen de beste vrienden en het duurde niet lang voordat ook zij via hun ouders het jagersvak inrolden. Als drietal waren ze, net als hun ouders, een groot succes in de omgeving. De mooiste vachten en het beste vlees gingen als warme broodjes over de toonbank. Het geld stroomde binnen en het drietal besloot al snel (1959) een jachthuis in het bos te bouwen. Vanaf deze locatie konden ze samen de beste verhalen en jachttechnieken delen. Niemand kon dit succesvolle trio uit elkaar halen.
Naarmate ze ouder werden merkte Julius dat Roderick en Francisca steeds vaker samen gingen jagen. Julius, die al van jongs af aan een stille verliefdheid voor Francisca koesterde, kon dit moeilijk verkroppen. Het duurde niet lang voordat Roderick en Francisca aankondigden dat ze gingen trouwen.
Het jagen ging de jaloerse Julius steeds slechter af. Hij zonderde zich steeds vaker af en nam uiteindelijk, door gebrek aan financiële middelen, zijn intrek in het Jachthuis. Roderick en Francisca maakten zich zorgen. Julius werd kortaf, verbitterd en hield zich veel bezig met het opzetten van het weinige wat hij nog schoot. De dieren gaven hem het gevoel niet alleen te zijn. Julius beveiligde het jachthuis. Het was zijn huis, de plek waar hij zich veilig voelde.
Waar het drietal vroeger dagelijks op jacht ging, was dit 50 jaar later nog maar één keer per jaar. Voor de inmiddels verbitterde Julius was dit jaarlijkse uitje een ware kwelling geworden. Het was lastig om te zien dat Roderick en Francisca het samen prima konden redden zonder hem. Op het moment dat Roderick de prijs voor beste jager won en Francisca aan Julius vroeg om bij de huldiging te komen knapte er iets in Julius.
Het was al schemerig op het moment dat Julius zijn jachtlaarzen aantrok. Julius was klaar met het opzetten van dieren, klaar met oefenen. Hij was klaar voor de volgende stap, de ultieme jachttrofee. De eeuwige jachtvelden.

Je zit vast in Het Jachthuis. Tijd om rustig rond te kijken heb je niet want Julius is onderweg. Gebruik de aanwijzingen en maak dat je wegkomt want hij is tot alles in staat. De onbereikbare liefde heeft hem gebroken. Hij is klaar voor de volgende stap, de ultieme jachttrofee. Jullie hebben een uur de tijd om uit de handen van Julius te blijven.

Informatie over Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden

Wat is er nou spannender dan opgejaagd worden en onder druk een kamer te moeten ontsnappen? Dit vonden de makers van deze Escape room een heel leuk concept en daarom begonnen ze hun eigen Escape room. Samen hebben ze gebrainstormd over het thema en de puzzels met Het Jachthuis als resultaat. Deze Escape room heeft een diversiteit aan verschillende puzzels en special effects waardoor het niet gauw saai word. Voor ieder talent is er een puzzel te vinden.

Deze Escape room is gevestigd in Genemuiden Overijssel in een bedrijfspand. Voor zowel de bovenkant en de onderkant van Nederland goed bereikbaar. Er is voldoende parkeerruimte en de Escape room zelf is ook ruim opgezet.

Prijzen:

Groep van max. 8 personen: €99,-
Dit is incl. 1 gratis comsumptie na afloop van het spel.

Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Het Jachthuis Genemuiden? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Fantastisch opgezet, erg leuke puzzels en dingen die we moeten ontdekken. Helemaal in kunnen leven in het spel. Zelfs degene die dacht dat hij escape room niet leuk zou vinden vond het erg leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2022 Birgit Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Leuke diepgang van het spel! De aankleding is veel zorg aan besteed, verder zijn de puzzels/opdrachten erg gevarieerd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2022 Ed Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een hele leuke escaperoom, goed afgewerkt met veel details! Goed te spelen met z’n vieren, grote diversiteit aan puzzels en spellen en dat maakt het heel leuk. Je kunt over het algemeen veel verschillende puzzels tegelijk doen, waardoor je altijd bezig bent. Aan het einde kun je wel maar 1 ding tegelijk doen, dus ben je veel aan het wachten. Volgens ons is het dus een hele leuke escaperoom en echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 augustus 2020 Martin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Geboekt voor 16.00 uur. Geen bevestigingsmail gekregen. Hierover mail gestuurd, bericht dat het in orde zou zijn. Wij waren er al om 15.30 uur. Niemand aanwezig, alles op slot! Telefoon werd niet opgenomen. Ook geen bericht via mail. Gewacht tot 16.15 uur, toen maar weer vertrokken. Grote teleurstelling!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
11 januari 2020 Familie de Haan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Na een enthousiaste ontvangst in een fraai aangeklede ruimte, gingen we na het zien van video, buitenom naar de escaperoom. Mooie doordachte originele puzzels, soms werd een beetje op het verkeerde been gezet :-), maar met een paar kleine hints gehad en hebben we de zeer gevarieerde escaperoom net binnen het uur opgelost. Al met al een erg leuke ervaring, ook van de mede bezoekers (0-2 x eerder een esvaperoom gedaan)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2019 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super leuk! Echt een aanrader.
Orgineel thema, veel variatie, enthousiaste gastheer, goede moeilijkheidsgraad. Zeker gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2019 Caroline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij hebben een erg leuke avond gehad! Goed thema, mooi decor en afwisselende opdrachten. Aanrader!! ?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2018 CE Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Superleuke escape room, mooi staaltje techniek en orginele puzzels. Erg betrokken gastheer. Prachtige ervaring voor iedereen van de groep.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2018 R. van Lieshout Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Zelden zo’n gave escape room gedaan! Zat supergoed in elkaar; zowel qua aankleding, ruimte als de puzzels. Aardig personeel. Echt top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juni 2018 Hester Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Een kamer met meer dan alleen cijfersloten leuke puzzels die je moet uitvogelen. Iedereen zeer enthousiast wat ik zelf heel leuk vindt is dat je wordt ontvangen in het café helemaal in sfeer en waar je een jachtbittertje krijgt om in de sfeer te komen:) Een dikke aanrader en dat voor Genemuiden!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 mei 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Een escaperoom die uniek is in zijn soort. Dat komt doordat hij begint met een introductiefilm waardoor je meteen goed in het verhaal zit. Bij binnenkomst in de room gaat het verhaal verder en neemt de spanning gelijk toe. Iedereen was meteen fanatiek aan de slag gegaan. De kamers zien er heel mooi uit, goed aangekleed. De puzzels heel goed bedacht en goed met thema te maken. Deze escape zou ik absoluut aan iedereen aanraden.

21 april 2018 Martijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Goed doordachte escape room. Leuke puzzels en unieke interactie met elementen in de kamer.

Er was helaas iets niet meer zichtbaar waren door het slechte weer van de laatste tijd.

Bij aankomst van de escape room had ik een mooie oude deur verwacht om mooi in het verhaal verder te gaan. Waren 2 deuren en niet duidelijk tot onze gastheer naar buiten kwam.

Onze gastheer was zeer enthousiast daardoor ook erg vrijgevig met tips. Hij had wat minder snel tips mogen geven want de tijd hadden we er voor. Maar als je trots bent op wat je hebt gebouwd is best begrijpelijk.

Verder voor informatie even aangeven dat je wel fysiek beetje in orde moet zijn voor hoge opstapjes en smalle doorgangen te kunnen nemen. Ook dat er knipperende lichten ben rookmachine aanwezig is. Voor mensen met astma of epilepsie.

Zeker een aanrader om als je in de buurt bent

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 maart 2018 Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Het was top, spel zat goed in elkaar en vooral leuk dat je *spoiler.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2018 Henriette  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super gaaf om te doen.
Heel mooi opgezet ,er is goed over nagedacht. Een goed verhaal waar je helemaal in mee gaat!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 februari 2018 Femmieke  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Het is een super leuke escape room. Je kunt zien dan dat er veel aandacht is besteed aan de inrichting. Het is echt top en daardoor is de beleving ook veel echter. Deze room is een aanrader!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 februari 2018 Hilke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Het was onze eerste keer en vonden het erg leuk. Zo leuk dat wij vast vaker escape rooms gaan bezoeken. Top ervaring gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 februari 2018 Ben Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wauw! Wat een geweldige escaperoom! Je wordt volledig meegenomen in het verhaal, de spanning stijgt enorm wanneer je midden in het spel zit! Prachtig! Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2018 Sylvia Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Super leuk om te doen! Alles zit er in; spanning, humor, goede puzzels. Echt top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 februari 2018 Esmée  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Mooie uitstraling met veel verschillende opdrachten/puzzels! Een leuk verhaal waar de kamers heel goed bij passen! Een hele leuke beleving waar je veel adrenaline van krijgt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
3 februari 2018 Ynez  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Voor een eerste ervaring v.w.b. een escaperoom vond ik het erg leuk, spannend en uitdagend!
Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2018 R. Van Lenthe Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Het was fantastisch heel lastig maar wij hebben hem gehaald????

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 februari 2018 Thies  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We hebben een super leuke middag gehad! Ik dacht dat het niet echt wat voor mij zou zijn, maar ik ben juist erg enthousiast! Mooie kamer en verhaal dat er achter zit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 januari 2018 Annemieke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Ik vond het een geweldige escape room met een mooi verhaal en leuke puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 januari 2018 Iris Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Mooie escaperoom met uitdagende puzzels. We kregen alleen iets teveel hulp

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
19 januari 2018 Martijn  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Het is erg leuk om te beginnen met een filmpje, waardoor je echt een verhaal bij de escape room krijgt. Ik vond de escape room erg goed doordacht. Niet te makkelijk, maar ook niet zo moeilijk dat je er absoluut niet uit komt. Erg leuke ervaring waar je nog lang over na praat!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
13 januari 2018 Giovanna Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een leuke eacaperoom met veel diversiteit aan spellen. Zeker een aanrader voor zowel de beginners als ervaren spelers!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 januari 2018 Jeroen  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Leuke en spannende escaperoom, zeker aan te raden aan anderen! Mooie kamer en moeilijke puzzels en een goed verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2018 Jaap Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
9

Erg leuke room! Goed verhaal en super beleving. Vriendelijke ontvangst en veel interactie en samenwerking

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 december 2017 Andrea Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

In een nabij gelegen gezellige kroeg werden we hartelijk ontvangen en kregen een spannend filmpje te zien waardoor we direct in het verhaal zaten. Na een kleine wandeling werden we enthousiast ontvangen en na een korte en heldere uitleg stapten we de escape room in. Wat een leuke ervaring! De aankleding van de kamers is fantastisch, je zit echt in het verhaal, en de puzzels zijn zeer divers, met leuke technieken en zeker uitdagend. Ik heb een super avond gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 december 2017 M. Bogaards Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Prachtige sfeer en goed verhaal. Je waant je echt midden in de jacht…veel verrassingen..kortom aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 december 2017 Van dijk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Leuke en gezellige escaperoom en puzzels die ik nog nooit eerder heb gezien. Een dikke duim voor de makers!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2017 Rene Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
1

Niet gewaarschuwd dat je er beter niet in kunt gaan met hartklachten. De rooms zijn niet gemakkelijk te bereiken. Er is onvoldoende toezicht. Iemand die er echt uit wilde, kon er niet uit! Ik vind het moreel niet verantwoord te worden toegesproken vanuit het hiernamaals.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Slecht
1 december 2017 Gea Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
9

Vond het jachthuis erg mooi opgezet deze eacaproom is zeker de moeite waard om een keer heen te gaan

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2017 Frans  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Top ervaring, heel orgineel! Combi met ‘jachtsnack’ maakt het avondje compleet. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 november 2017 Gerrit Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
10

Een verrassende en leuke escaperoom! zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 november 2017 Lisanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

In 1 woord fantastisch. meerdere rooms gespeeld maar dit was veruit de gaafste.
Ook vooraf een intro film en een jachtbitter om in de sfeer te komen is leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 november 2017 Dhr Nijhof Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Mooie kamer, goede service, vriendelijk personeel.
Gewoon een topkamer die je gespeeld moet hebben

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 november 2017 Reinder Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Zeer vriendelijke ontvangst in het cafe, waar je onder het genot van een jagerbittertje uitleg krijgt over het verhaal. Daarna ga je naar de escaperoom zelf die een straat verderop ligt.
Het is een erg mooi aangeklede kamer, je komt meteen in de sfeer. We hebben zelf al wat andere escape rooms gedaan, maar deze staat in onze top.
De spellen zitten goed in elkaar, niet te gemakkelijk en niet alleen maar hangsloten. Leuk is ook dat hij lekker groot is, zodat je echt in de sfeer komt.
Extra puntje over de service: We kwamen erachter toen we daar al waren dat we voor de verkeerde datum geboekt hadden. Maar de vriendelijke eigenaar kon ons nog omboeken voor dezelfde avond!
Het cafe zelf is ook erg gezellig om na afloop van je adrenaline af te komen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Bjorn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Na een gezellig ontvangst in het restaurant kregen we een film te zien waardoor we direct in het spel zaten! De Escape room was spannend, uitdagend en zat super goed in elkaar. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 november 2017 Carolien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Eerst lekker een eet arrangement gedaan bij het cafe DOS
Daarna super leuk (en toepasselijk) met een jachtbitter het filmpje bekijken.
Hierna ontvangst bij de escaperoom met korte duidelijke uitleg. Dan begint het echt…. mooie attributen zodat je echt in het verhaal komt en zeer verschillende en toepasselijke puzzels, onverwachte effecten! 3 van ons met en 3 zonder escaperoom ervaring, nog een hele uitdaging dus maar gehaald! Na die tijd gezellig onze ervaring nog even besproken met de escaperoom begeleider. In het kort gezegd dus een echte aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Absoluut de beste en leukste escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan. Een echte aanrader voor alle liefhebbers. De start in het café met een drankje en de introfilm was heel leuk en vernieuwend. De puzzels zijn van hoog niveau en we hebben het weer binnen de tijd gered. Heel erg leuk en de verrassing van Genemuiden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
21 oktober 2017 Marieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een verhaal! Geniaal hoe ze dit hebben aangepakt. Het spel begint in het cafe om de hoek waar het verhaal word vertelt. Je zit er direct midden in! Er is goed nagedacht over de Escape room, geweldige opdrachten! Hoe kom je erbij! Nogmaals geweldig gedaan en van de 9 waar wij zijn geweest was dit DE uitschieter! Aan te bevelen dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 oktober 2017 Mark Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Een escaperoom met veel verschillende opdrachten met voor elk wat wils. Verrassende effecten en een goed verhaal. De combinatie met D’Olde Soldoat is een pré. Zeker een aanrader voor doorgewinterde Escaperoom-gangers volgens mij, maar ook goed te doen voor mensen zonder ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 oktober 2017 Bert Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Deze Escape room was verrassend en uniek. Ik vond dat de aankleding goed aansloot bij het thema en het verhaal was ook mooi uitgewerkt. Vooral bij aankomst vind ik het leuk dat je ontvangen word bij het cafe waar je een gratis consumptie krijgt. Prijs/kwaliteit is top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
11 oktober 2017 Martijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Leuke escaperoom met echt originele puzzels:) super service en leuke Jongen die het regelde.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 oktober 2017 Carola Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Erg leuke escaperoom . Veel verschillende puzzels, genoeg te doen voor iedereen!
Leuk ontvangst in een café waar je nadien ook weer lekker wat kunt drinken.
Niet duur. We waren 20 euro p.p kwijt met meerdere drankjes erbij.
Enige puntje: Ik kreeg geen bevestigingsmail, waardoor ik niet zeker wist of het goed doorgekomen was.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 september 2017 Janneke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Deze escaperoom is een hele beleving. Aankleding en verhaallijn sluiten volledig op elkaar aan.
De escaperoom is groot en ruim opgezet en alles volledig in stijl. Puzzels waren heel variërend. Veel technologie en niet alleen cijfersloten en sleutels. Alles werkt zoals je dat mag verwachten. Ontvangst bij de escaperoom was top. Vriendelijke man die ons te woord stond en tijd nam voor een gesprek.
De puzzels waren logisch, maar gelukkig niet te makkelijk.
We hebben deze kamer gedaan met 6 man, waarbij er genoeg te doen was voor iedereen. Niemand stond te wachten. Door de grootte van de escaperoom liepen we elkaar ook niet in de weg.

Pluspuntje wat betreft klantenservice is dat het handig is om een bevestigingsmail te ontvangen, zodat je weet dat de reservering goed is doorgekomen en daarin ook de informatie dat je een half uur van te voren word verwacht (dit was ons niet bekend).

Deze escaperoom doet zeker mee in de top van de escaperooms die we tot nu toe gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
26 augustus 2017 Mariët Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Innovatief en verassend met een super kwaliteit !!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 augustus 2017 Floris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Escape is een belevenis op zich. Fantastische special effecten en originaliteit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 augustus 2017 Albert Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Hebben meerdere eacaperooms gespeeld en zeker hele goede. De originaliteit en afwerking van de room zijn geweldig en verrassend. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2017 Martijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Als je bij de groep van “die hard” escaperoom-gangers hoort moet je “Het Jachthuis” zeker een keer gedaan hebben! Zeer veel variatie in opdrachten en heel veel verrassende wendingen tijdens “de jacht” is wat het geheel zeer uitdagend maakt! Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juli 2017 Klaas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Zeker doen. Origineel en vol verrassingen! Briljante puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juli 2017 Matthijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Geweldige escaperoom qua aankleding en thema, leuke puzzels en uitdagend.
Zeker een aanrader, beveel hem aan iedereen aan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juli 2017 Jacco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Verschillende opdrachten en puzzels kortom een Top escape room!!!ik zou zeggen doeniet!je moet het een keer meegemaakt hebben!!!

16 juli 2017 Nicolien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

mooi spannend verhaal en heel mooi aangeklede escaperoom boven verwachting !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2017 Matthan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Super gave en spannende ervaring! Puzzels van hoog niveau en origineel een heel goed alles in het thema gemaakt

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2017 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super gaaf! Erg mooi en spannend
Deze escaperoom is echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2017 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Mooie escape room! Er hangt een enorm mysterieuse sfeertje, spanning tot de laatste seconde. Super mooie en realistische afwerking. De puzzels waren goed te doen. Echt een fantastische ervaring en dikke aanrader voor iedereen. van niet gamer tot fanatiekeling.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2017 Dennie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een prachtig in elkaar gezette escape room welke tot in de puntjes is afgewerkt. Ook zijn de raadsels en puzzels origineel, goed uitgedacht en uitgewerkt. Een uitdaging om te doen en daardoor zeker het bezoeken waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2017 Bianca Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Heel mooi opgezet! Veel verrassende elementen en spannend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2017 José Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Super mooie escaperoom!
Heel spannend, en super leuke puzzels. Deze moet zeker iedereen een keer gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juli 2017 Berry Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Aankleding en sfeer perfect passend bij het thema, met oog voor detail. Verrassend, spannend,
uitdagend en erg leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 juli 2017 Tinus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Heel mooi uitgewerkte escaperoom.
Zelf inmiddels bij 6 verschillende geweest en vind deze toch zeker de beste van de 6.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 juni 2017 Ferdy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest