Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Kampen

Oudestraat 146, 8261 CZ Kampen, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Kampen

Escape room Kampen

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2015
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

Durf jij het aan? Ben jij klaar voor het meest spannende en uitdagende uitje van Kampen?! We hebben jou en je vrienden nodig om het mysterie van de monniksorde te ontrafelen! Het is donker en de Oudestraat is leeg, op het Koeplein tocht het en het oude raadhuis staat er verlaten bij. In de Nieuwe Toren brandt licht, je klopt drie keer aan. Krakend gaat de deur open, er komt een monnik naar buiten die schuchter om zich heen kijkt. Fluisterend vertelt hij jullie over het mysterie van de monniksorde, kunnen jullie helpen? Over een uur is de laatste ronde van de torenwachter, dan moet de naam van de dader van de toren geschreeuwd zijn. Snel, snel, jullie tijd gaat in!

Je krijgt in deze escape room 60 minuten de tijd. Binnen die tijd moet je ontdekken wat het mysterie van de monniksorde is. Het maximale aantal personen per spel is 6. Bij grotere groepen wordt de groep gesplitst en zal de tweede groep wachten op de eerste. Het spel is geschikt vanaf 16 jaar en ouder. Escaperoom Kampen is een uitdagend spelconcept met een historische achtergrond en zeker de moeite waard om te bezoeken als je in Kampen bent. De ontsnapping zal je niet makkelijk gemaakt worden dus veel succes alvast!

Informatie over Escaperoom Kampen

De locatie van Escaperoom Kampen is erg bijzonder. De escape room bevindt zich namelijk in de Nieuwe Toren van Kampen. Dit is een monument uit de 17de eeuw. Een sfeervolle en historische plek dus! Escaperoom Kampen behoort tot Kamper Events, een evenementenbureau uit diezelfde plaats. Op 20 mei dit jaar opende Kamper Events deze escape room en werd al gelijk de eerste tijd gezet. De recordtijd staat sinds 15 juni op 36 minuten en 39 seconden. Zou jij dit beter kunnen?

Bij een historische locatie hoort een historisch escape room verhaal. In de escape room ga je samen met je vrienden/collega’s/familie het ‘mysterie van de monniksorde’ ontrafelen. Je hebt daarvoor 60 minuten de tijd. Om te kunnen ontsnappen moet je puzzels en raadsels oplossen samen met je team. Samenwerking is erg belangrijk in deze escape room. Kom je achter de naam van de dader? Schreeuw het dan van de toren, zodat heel Kampen het weet!

De Nieuwe Toren is te vinden aan de Oudestraat 146 in Kampen. De toren staat in het centrum en ligt op 450 meter loopafstand van het station. Parkeren is mogelijk maar wel betaald in het centrum op maandag t/m zaterdag 9:00 tot 20:00. De minimumleeftijd van Escaperoom Kampen is 16 jaar. Je kunt met maximaal 6 personen tegelijk spelen. Is de groep groter? Dan zijn er bij Escaperoom Kampen genoeg mogelijkheden om de ‘wachtende’ groep te vermaken! Escaperoom Kampen is geopend op maandag van 12:00 tot 23:00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 23:00 uur, op zaterdag van 12:00 tot 14:00 en van 16:00 tot 23:00, en op zondag van 13:00 tot 18:00 uur. Let op: de Nieuwe Toren heeft geen toilet en is niet toegankelijk voor mindervaliden. De prijs per spel is €90, ongeacht het aantal spelers. Ga jij het mysterie ontrafelen van de tijdsrecord verbreken? Speel dan bij Escaperoom Kampen!

Escaperoom Kampen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Kampen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

De locatie was echt tof! De puzzels waren goed te doen, niet met heel veel diepgang maar dat vonden wij niet erg! Deze escape gedaan met vier personen meer mensen is niet nodig

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 oktober 2019 Wendy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Mensen, doe jezelf een plezier en ga een andere escape room doen als je de keuze hebt. De meeste aanwijzingen heb je niet nodig voor het spel wat het rommelig en onoverzichtelijk maakt. De thema van de ruimte slaat nergens op en lijkt meer op een bijeengeraapt zooitje dan een zorgvuldig aangeklede kamer. Het enige pluspunt is het mooie uitzicht over kampen. Jammer genoeg moet je eerst door een ellendige escape room heen worstelen om daar van te kunnen genieten…. Een absolute AFRADER.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
13 januari 2019 I.J. Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
9

Hele gave ervaring, fantastische locatie, leuke begeleiding, en een super mooie beloning als je hem gehaald hebt: uitzicht vanaf de toren! Goed verhaal, veel samenwerking. Ik denk nog net iets leuker als je met iets minder bent, wij waren met zn zessen (is ook het maximum aantal wat erin kan). Maar al met al zeker weten een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 januari 2018 Simone Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Onwijs leuke ervaring en ontvangst. Leuk bedacht en heel leuk om zo een escape room te spelen. Echt een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2017 Annelin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
6

Enkele puzzels waren leuk bedacht, maar wij vonden het over het algemeen niet goed uitgewerkt. We hadden niet het wauw effect, omdat we nog steeds niet goed wisten wat het nu moest zijn..

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
31 mei 2017 Gerlien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

Super locatie, in de oude toren van kampen. Introductie was ook veelbelovend. niet zo heel veel puzzels om op te lossen als we bij de andere escape-rooms wel gewend waren. Veel aanwijzingen hoeven niet gebruikt te worden. We waren met een groep waarmee we de voorgaande escaperooms wel succesvol afgerond hebben. In Kampen bleven we al redelijk snel in 1 puzzel steken, waar we alleen al meer dan een half uur mee bezig waren, kort daarna was de tijd op. Dus vandaar dat we deze escaperoom tot nu toe als minste ervaren.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
18 februari 2017 Harry Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wat een geweldige escape(room). Tot nu toe onze onbetwiste favoriet.
Met zijn 2en lastig maar wel te doen.
Helaas niet gehaald.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 januari 2017 Bas en monica Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Hij was geweldig! Vooral de locatie is erg mooi en de uiteindelijke escape was nog mooier!
Een echte aanrader om te gaan doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 mei 2016 H. Beens Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben deze escape-ervaring als super geweldig ervaren. Achteraf is alles zo gemakkelijk maar als je in de kamers staat valt het vinden van de goede oplossingen best wel tegen. We werden helemaal opgezogen door het spel en de drive om boven op de toren te komen. Echt we hebben ervan genoten.

15 mei 2016 Rini Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Hele leuke Escape Room. Niet alleen het spel zelf maar zeker ook de unieke locatie in de Nieuwe Toren van Kampen. Gaandeweg het spel kom je steeds hoger in de toren, en als je hem haalt krijg je een geweldig uitzicht over Kampen. Vriendelijke host ook. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 januari 2016 Roderik Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuke dag gehad. Met vrienden de uitdaging aan gegaan! Voor het eerst een escape room voor alle vier. Af en toe even op weg geholpen maar helemaal in the flow gekomen en op 1, 19 minuten na het gered! Pfffff op de nipper! Super ervaring! Gaan we vaker doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 januari 2016 anouk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Leuke kamer, opgezet in de Nieuwe Toren van Kampen. Het resultaat, als je binnen de tijd bent, is prachtig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2015 Stephan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige locatie, goed opgezet met hoofdbrekende aanwijzingen! Fantastisch om zo samenwerkend tot de oplossing te komen!
Ontvangst was prima en helemaal ‘in stijl’! Aanrader!

11 oktober 2015 Jeanet Brinkman  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Dit was echt geweldig! Van begin tot op de allerlaatste seconde! Prachtig gedaan en ik blijf er heel de dag nog aan denken

25 augustus 2015 Dina Al-Rawaf  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Gave escape room! Mooi van opzet en als het lukt, een gigantisch mooi uitzicht! Daarna op aanraden van monnik Melvin, lekker uit eten. Zeker de moeite waard!

23 augustus 2015 Annemieke Groot Koerkamp  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Wat een prachtige locatie en gaaf thema. Leuk ontvangst van vriendelijke host. Wauw deze vergeet ik niet snel.

7 augustus 2015 Suzanne Wiersma-Boon  3-4 personen | Escape Room First timer
9

De ambiance is 1 woord geweldig! Erg leuke escaperoom!

1 augustus 2015 Annemarie Kuppel  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat was dit gaaf! Bedankt Pieter Derks.

13 juli 2015 Hilde Feenstra  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest