EscapeRoom KVL Oisterwijk

Kerkhoven, Almijstraat 14, 5061 PA Oisterwijk, Nederland

Provincie Noord-Brabant | Regio Boxtel, Tilburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
EscapeRoom KVL Oisterwijk

Kerkhoven, Almijstraat 14, 5061 PA Oisterwijk, Nederland

Beschikbare escape rooms bij EscapeRoom KVL Oisterwijk

Escape room De Werkvloer

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Mysterie

Op een dag komt de productie in de KVL-fabriek compleet stil te liggen. De oorzaak is moeilijker te achterhalen dan gedacht. Mogelijk heeft iemand de boel gesaboteerd. Wie dat is, moet snel worden uitgezocht. Het gaat namelijk niet goed met de fabriek. Als de productie niet snel op gang komt, verliezen meer dan 1000 werknemers hun baan. Jij en je teamleden krijgen als betrouwbare werknemers een taak: zoek de oorzaak en vind de saboteur. Dit moet gebeuren voordat over 45 minuten de werknemers binnenstromen. Binnen 45 minuten moet dit probleem opgelost zijn, dus aan de slag!

Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Het is mogelijk om met meer personen te spelen. Reserveer hiervoor wel meerdere aansluitende tijdsloten. De groep wordt verdeeld in teams die na elkaar spelen. Groepen die moeten wachten kunnen zich vermaken in de ontvangstruimte onder het genot van een drankje. Vanaf 16 jaar mag je zonder begeleiding spelen. Spelers vanaf 12 jaar moeten verplicht begeleid worden door een volwassene. Het spel is gericht op volwassenen waardoor het spel voor kinderen lastig kan zijn. Zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig bent. Op verzoek kan het spel in het Engels gespeeld worden. De kamer is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Red de fabriek en herstart de productie!

Escape room De Directiekamer

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Mysterie

Jij en je teamleden zijn de nieuwe werknemers van de Koninklijke Verenigde Lederfabriek. Terwijl jullie in een werknemersschort het gebouw aan het verkennen zijn, komen jullie in een kamer terecht. De kamer van de directie, welteverstaan. Een grote, luxe kamer met een mysterie. Jullie snuffelen wat rond en dan valt de deur dicht. Over 45 minuten komt de directeur terug en die zal niet gediend zijn van nieuwsgierige aagjes. Vooral omdat hij een geheim met zich meedraagt. Jullie gaan ontdekken welk geheim dit is. Lang erover nadenken gaat alleen niet: jullie moeten ontsnapt zijn voor de directeur binnenkomt. Ontrafel het geheim en ontsnap op tijd!

Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Voor grotere groepen zijn meerdere aansluitende tijdsloten nodig. De wachtende groep kan tijdens het wachten genieten van een drankje in de ontvangstruimte. De minimumleeftijd voor het spel is 16 jaar. Spelers vanaf 12 jaar kunnen ook meespelen, mits onder begeleiding van een volwassene. De escape room is wel gebouwd voor volwassenen, dus het spel kan lastig zijn voor kinderen. Gelieve 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Het spel kan ook in het Engels gespeeld worden. De kamer is helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Verlaat de kamer voordat de directeur terugkomt!

Informatie over EscapeRoom KVL Oisterwijk

De afkorting in de naam Escaperoom KVL Oisterwijk staat voor ‘Koninklijke Verenigde Lederfabriek’. Escaperoom KVL Oisterwijk is namelijk in die voormalige fabriek gevestigd. Van die locatie is gebruik gemaakt: de 2 escape rooms zijn qua thema gebaseerd op het fabrieksleven in de fabriek in de jaren 70. Zo kom je in 1 van de escape rooms terecht in de kamer van de directie. Jij en je teamleden ontdekken daar het geheim van de directeur. De directeur komt over 60 minuten terug. Hij wilt niet dat de arbeiders achter zijn geheim komen. Het is dus belangrijk om te ontsnappen voor hij terug is. Gaat dat jullie lukken?

Escaperoom KVL Oisterwijk bevindt zich aan Almystraat 14 in Oisterwijk. Station Oisterwijk bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de escape room. Er is gratis parkeergelegenheid bij de escape room. Parkeren is op eigen risico. Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot op maandag t/m donderdag voor een team van 3 personen €23,- per persoon. Datzelfde tijdslot kost voor een team van 8 personen maar €15,- per persoon! Let op: in het weekend geldt een toeslag van €2,-. Escaperoom KVL Oisterwijk is op maandag van 13:00 uur tot 22:00 uur geopend en op dinsdag t/m zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur. Speel het spel en leer meer over deze fabriek!

EscapeRoom KVL Oisterwijk Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over EscapeRoom KVL Oisterwijk? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7.5

De Escaperoom was erg cool!

15 juli 2015 Froekje Panis  5-6 personen

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest