EscapeRoom Oisterwijk

Oirschotsebaan 8A, 5062 TE, Oisterwijk

Provincie Noord-Brabant

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
EscapeRoom Oisterwijk

Oirschotsebaan 8A, 5062 TE, Oisterwijk

Beschikbare escape rooms bij EscapeRoom Oisterwijk

Escape room Escape-kisten

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: min 2 spelers
Thema’s: Escapekist

Om één uur gezellig te puzzelen hebben we drie speciale escape-kisten ontworpen die naar jou toe komen. Op het afgesproken tijdstip zetten we de geheimzinnige zeemanskist van Kapitein C. Bonck, het mysterieuze bureau van Professor Korn of onze nieuwste Escape-kist: Oma’s Dekenkist bij je voor de deur en samen met je gezin, vrienden of collega’s krijg je 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Een mini-escape room dus. Gewoon in je eigen huiskamer, tuin of kantoor, gaaf toch?!

Mocht je een hint willen, eventjes vastlopen of heb je een andere vraag tijdens het spel? Dan kan je altijd telefonisch een hulplijn inschakelen. Na maximaal 90 minuten komen we de spulletjes weer ophalen.

Deze Escape-kisten zijn geschikt voor gezelschappen van alle leeftijden en al vanaf 2 personen te spelen. De kosten bedragen in totaal €42,50 (let op, buiten een straal van 10km brengen we €0,25 p/km reiskosten in rekening).

 

Escape room Escape Diner

Jullie dachten een avondje lekker ontspannen te gaan genieten van een drie-gangen diner? Dacht het niet, er is werk aan de winkel! Tijdens het Escape Diner in Restaurant Chez Pierre moeten jullie zelf je eten vrijspelen door allerlei lastige escape room-opdrachten te doen. De avond duurt ongeveer 3,5u en is opgedeeld in drie rondes, waarin bezoekers telkens hun voor-, hoofd- en nagerecht dienen te verdienen.

Het Escape Diner staat garant voor een gezellig (én coronaproof!) avondje puzzelen, lekker dineren en teambuildingsactiviteiten aan tafel, maar ook verspreid door het restaurant. Kortom, een avondvullend programma met eten, drinken en vertier!

Te boeken vanaf 20 tot 50 personen voor €42,50 per persoon (excl. consumpties).

Escape room De Dolle Boskant-avond

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: september 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

De Dolle Boskant-avonden zijn van oudsher een begrip op Streekpark Klein Oisterwijk, het spetterende feest wordt beschouwd als hét hoogtepunt in het hoogseizoen. Gelukkig zijn jullie als groep bereid het ontbrekende bandje, dat ‘last minute’ verstek heeft laten gaan, te vervangen.

Er dient echter wel haast te worden gemaakt met de voorbereidingen, want wanneer het concert niet op tijd begint breekt het ongeduldige publiek de tent af…

(ook geschikt voor kinderfeestjes vanaf 12 jaar)

Escape room De Boswachter

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: mei 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Avontuur, Bos, Mysterie

Met een rode houthakkers-blouse aan en een rieten mandje mogen jullie op excursie met De Boswachter. Eenmaal in het knusse boswachtershuisje lijkt het alom gezelligheid en Brabantsche gemoedelijkheid wat de klok slaat.

Echter slaat de stemming volledig om naarmate het spel vordert en blijkt dat deze man een duister geheim koestert. Zaak dus om je zo snel mogelijk uit de voeten te maken voordat hij terugkeert…

Informatie over EscapeRoom Oisterwijk

Voorheen heeft deze eigenaar twee escaperoom locatie’s gehad, met ieder twee rooms. Deze zijn, na een succesvolle periode, allebei gesloten (de levensduur van een kamer is nou eenmaal beperkt). Sinds mei 2019 is hij begonnen op een nieuwe plek, met twee gloednieuwe escape rooms. Nog leuker, nog verrassender en soms ook iets spannender.

Het bruist op Streekpark Klein Oisterwijk. Onder de noemer Oisterwijk Adventures bieden ze met vier partijen en zeer breed scala van dagrecreatie aan. Zowel indoor als outdoor. Horeca (ontvangst/lunch/BBQ/diner) en EscapeRoom Oisterwijk dus. Voor ieder gezelschap, iedere gelegenheid en iedere doelgroep kunnen ze een passend en geheel verzorg evenement organiseren. En dat alles op één locatie. Je kunt zelfs blijven slapen…

Parkeren gratis en onbeperkt.

Prijzen|
Prijzen variëren: ze hebben een week- en weekendprijs. Ook hebben ze een staffelsysteem: hoe groter de groep, moe minder je per persoon betaald. Uitgangspunt: vanaf €15,- p.p.
Programma is dus ook uit te breiden met horeca en/of andere activiteiten op locatie in alle prijsklassen!

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest