Escape Room Ommen

Slagenkampweg 3, 7731TK, Ommen

Provincie Overijssel | Regio Almelo, Zwolle

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Ommen

Slagenkampweg 3, 7731TK, Ommen

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Ommen

Escape room Louche Gokhal

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: maart 2016
Minimale leeftijd: 18

In de jaren ’90 had Ommen een vermaard Gokpaleis dat in de wijde omtrek bekend was en druk bezocht werd door prominenten en beroemdheden. Doordat de eigenaar verdacht werd van criminele gebeurtenissen en steeds vaker in de onderwereld van de Maffia verkeerde, kwam een rechercheteam hem op het spoor. Door een inval van de landelijke politie is de man gearresteerd en het Gokpaleis is sinds die tijd gesloten. Door politieverhoren van o.a. het personeel, blijkt dat er in het pand een kostbare goudstaaf verborgen ligt! Maar tot nu toe heeft nog niemand deze kostbaarheid gevonden! Het blijkt namelijk dat deze goudstaaf alleen te vinden is door puzzels en raadsels op te lossen!

Ga op zoek naar bewijsmateriaal in deze Louche Gokhal! In deze escaperoom vind je diverse aanwijzingen, puzzels en raadsels die je naar de goudstaaf en ontsnapping uit de Escape Room leiden.

Informatie over Escape Room Ommen

De escaperoom in Ommen is een feit. Richard en zijn team hebben een escaperoom van 65m2 gebouwd. Escaperoom Ommen maakt hiermee de eerste escaperoom in Ommen. Met het thema Louche Gokhal kunnen de speelautomaten en pokerfishes niet ontbreken.

Een Escape Room is een geweldige ervaring, vol spanning, uitdagingen, samenwerking en humor! In deze escaperoom vind je diverse aanwijzingen, puzzels en raadsels die je naar de goudstaaf leiden. Jullie krijgen als groep 1 uur de tijd om deze goudstaaf te vinden. Geen tijd te verliezen dus! Volg de clues, kraak de codes en baan je een weg door het gokpaleis in Ommen.

Bij Escape Room Ommen betaal je een vaste prijs per groep. Dit betreft een vaste prijs van 95 euro per 1 uur durende Escape. Minimaal 2 en maximaal 8 spelers per kamer.

OPENINGSTIJDEN
dinsdag: 12:00 – 19:00uur
woensdag: 12:00 – 19:00uur
donderdag: 12:00 – 19:00uur
vrijdag: 11:00 – 22:00uur
zaterdag: 10:00 – 22:00uur
zondag: 11:00 – 19:00uur

Escape Room Ommen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Ommen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

Leuk om te doen, niet echt spectaculair. Als je van puzzelen houdt is het zeker leuk. Veel soortgelijke spelletjes.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
16 september 2017 Annelin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Op een plezierige manier werden we ‘gedwongen’ met elkaar te overleggen en actief bezig te zijn.
Echt iets voor ons kamp-teampie. Het verhaal achter het verhaal werd ons bij binnenkomst verteld. De eerste keer in zo’n escaperoom hoort bijzonder te zijn, maar dat was het ook zeker!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 augustus 2016 A. Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest