Escaperoom Putten

Papiermakerstraat 9j, 3881 BK, Putten

Provincie Gelderland | Regio Barneveld, Harderwijk

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Putten

Papiermakerstraat 9j, 3881 BK, Putten

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Putten

Escape room Panic Room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2022
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Midden in onherbergzaam terrein staat, zeer afgelegen, de zwaar beveiligde faciliteit van BIT SECUR. Op deze locatie, die alleen bereikbaar is per helikopter of ander speciaal transport, werkt een kleine groep speciaal opgeleide beveiligers, om de kwetsbare inhoud te behoeden voor individuen met kwade bedoelingen. Op deze locatie worden, uitsluitend offline, wachtwoorden bewaard van de crypto accounts van beleggers met meer dan 10 miljoen euro aan crypto currency.

Structureel worden er back-ups gedraaid van deze data, die vervolgens, in het extra beveiligde hart van het gebouw, in een geconditioneerde ruimte worden bewaard.

Jij hebt gesolliciteerd naar de baan van beveiliger en je krijgt daarom vandaag, op deze locatie, samen met enkele anderen nieuwe medewerkers een uitgebreide eerste trainingsdag.

Deze dag loopt echter niet zoals gehoopt.

Red jij jezelf en al je nieuwe collega’s in een bloedstollende race tegen de klok over diverse verdiepingen, om zo binnen 60 minuten het gebouw veilig te verlaten?

Informatie over Escaperoom Putten

De grootste en spannendste escaperoom van de Veluwe vind je in Putten. Solliciteer direct naar een baan als beveiliger in de zwaar bewaakte faciliteit van Bitsecur. Midden in onherbergzaam gebied staat dit afgeschermde en beveiligde gebouw voor offline opslag van crypto wachtwoorden.

Weet jij deze te beschermen tegen dreigingen van buitenaf? En red jij jezelf en al je nieuwe collega’s in een bloedstollende race tegen de klok over diverse verdiepingen? Solliciteer direct!

Locatie en parkeermogelijkheden
Escaperoom Putten is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Utrecht is het slechts 35 minuten rijden met de auto. Vanaf het NS station Putten 15 minuten met de bus of 25 minuten lopen. Na je bezoek winkelen in de toeristische binnenstad. Escaperoom Putten ligt midden in het centrum.
Parkeren kan praktisch voor de deur, slechts 2 minuten lopen.

Prijzen
109,- per groep

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest