Escaperoom S.O.Scape Zeewolde (Verkocht)

Dasselaarweg 1, 3896 LT, Zeewolde

Provincie Flevoland | Regio Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom S.O.Scape Zeewolde (Verkocht)

Dasselaarweg 1, 3896 LT, Zeewolde

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom S.O.Scape Zeewolde (Verkocht)

Escape room Onder water

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: januari 2016
Minimale leeftijd: 8
Ontsnappingspercentage: 75%
Thema’s: Schip

Prachtig! Door de deur van de escaperoom stap je op de bodem van de oceaan! Overal zie je enorme vissen, er groeien waterplanten en er ligt een oud scheepswrak… Neem de tijd om alles te bekijken, maar vergeet niet dat de klok tikt. Dus ga op zoek naar aanwijzingen om de deur te openen. Zou die grote schatkist daar soms iets mee te maken hebben?
Jullie krijgen een duikfles mee, maar zorg dat je op tijd boven water bent, voordat de zuurstof op is!

Na ontvangst krijgen alle spelers een gepaste outfit en wordt er een groepsfoto gemaakt. Dan, diep ademhalen en duiken maar! De oceaan biedt een schat aan gevarieerde opdrachten. Geschikt voor elke leeftijd, áls je de druk aankunt!

Escape room Pannenkoekenhuis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 8
Ontsnappingspercentage: 50%
Thema’s: Restaurant

Schort aan en koksmuts op: jullie zijn koks in een pas geopend pannenkoekenhuis. Vandaag komt de Inspecteur van Hygiëne het restaurant inspecteren en jullie zien er pico bello uit. Er is alleen iets goed mis: er lopen vlak voor het bezoek van de inspecteur minstens 15 muizen door het restaurant! Als de Inspecteur van Hygiëne hier achter komt, moeten jullie de tent sluiten! Jullie hebben nog 60 minuten voordat hij er is. Voordat de tijd om is, moeten jullie de muizen gevangen hebben. Werk samen als een team om de muizen op tijd te pakken te krijgen!

Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 8 spelers tegelijk. De ideale groep bestaat uit 5 á 6 personen. Grotere groepen worden aangeraden om te splitsen. De tweede groep krijgt dan 30% korting. Tijdens het wachten kan de tweede groep een wandeling maken door de jachthaven met een prachtig uitzicht over het water. Kinderen vanaf 8 jaar zijn zeer welkom, mits onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 13 jaar mogen kinderen zelfstandig spelen. Mensen in een rolstoel kunnen helaas vanwege de locatie niet meespelen. Zij kunnen wel meekijken vanuit de controlekamer via een camera. Verjaag de muizen voordat de inspecteur langskomt!

Informatie over Escaperoom S.O.Scape Zeewolde (Verkocht)

Deze Escaperoom is vanaf 1 januari 2018 niet meer te spelen. 

Escaperoom S.O.Scape Zeewolde ligt in het zuidoosten van Flevoland. Het is de eerste escape room van Zeewolde en de tweede van Flevoland. Op dit moment heeft Escaperoom S.O.Scape Zeewolde 1 escape room. Deze kamer heeft een leuk thema dat zowel voor volwassen als voor kinderen erg geschikt is. Het escape room spel speelt zich namelijk af in een pannenkoekenhuis. Bang voor muizen? Dan staat je veel te wachten: jij en je teamleden gaan op muizenjacht in het pannenkoekenhuis. Gelukkig zijn de muizen niet echt, maar de klok wel en die tikt gestaag door. Lukt het jou en je teamleden om op tijd alle muizen te vangen?

Escaperoom S.O.Scape Zeewolde bevindt zich aan Bolhaven 20 in Zeewolde. De escape room is gebouwd op de eerste verdieping van een mooi clubgebouw. Het gebouw staat zelfs in het water! Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Almere Centrum. Neem daar bus 159 richting Harderwijk via Zeewolde. Stap uit bij halte Zeewolde Centrum. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de escape room. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid aanwezig. Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 8 spelers tegelijk. De prijs voor het spel is afhankelijk van de dag van de week en het moment van de dag. De kosten voor een spel variëren tussen de €80,- en €105,- per boeking. De prijs is niet afhankelijk van het aantal spelers per spel. Escaperoom S.O.Scape is op woensdag geopend van 15:00 uur tot 21:00 uur, op donderdag van 13:00 uur tot 23:00 uur, op vrijdag van 17:00 uur tot 23:00 uur, op zaterdag van 11:00 uur tot 23:00 uur en op zondag van 13:00 uur tot 19:00 uur. Op maandag en dinsdag is de escape room gesloten. Help de koks en vang de muizen!

De escape room wordt aangepast op het niveau van de spelers. Teams met kinderen krijgen makkelijkere opdrachten dan ervaren escape room spelers. Daarnaast kan elk lid van het team op zijn/haar eigen niveau spelen. De jongste deelnemers kunnen de andere teamleden helpen door spelminuten te winnen door het maken van bonusopdrachten. De leeftijd en escape room-ervaring geef je aan na je reservering. Zo wordt het een op maat gemaakt spel voor iedereen!

Deze escaperoom in Zeewolde is vanaf 1 januari 2016 gevestigd op de Dasselaarweg 1 in Zeewolde (boven het zwembad van RCN Zeewolde), dit was voorheen Bolhaven 20.

Escaperoom S.O.Scape Zeewolde (Verkocht) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom S.O.Scape Zeewolde (Verkocht)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Ik heb de escape room “Pannenkoekrestaurant” samen met mijn dochter gedaan. Deze escape room bevindt zich op de RCN Camping in Zeewolde. Handig dus als je daar op vakantie bent en even tussendoor iets leuks wilt doen. Eigenlijk is deze kamer bedoeld voor minimaal 4 personen. Maar de dame was zo vriendelijk om ons toch met zijn tweeen te laten gaan en precies voldoende tips te geven zodat een ontsnapping binnen het uur toch haalbaar zou zijn. Ook waren de tips zo dat mijn dochter nog steeds het gevoel had het zelf te doen. Het was erg leuk om te doen. Het thema, de attributen en de puzzels sluiten goed aan bij de belevingswereld van mijn dochter (8 jaar).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juli 2017 Tamara de Jong Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
5

Ik denk dat deze escape room voor jonge kinderen erg leuk is, of als je nog nooit een escape room hebt bezocht. Het verhaal speelt zich af in 1 ruimte en in vergelijking met andere escape rooms zijn de puzzels niet echt uitdagend of vernieuwend. Als je al ervaring hebt met escape rooms zou ik deze niet aanraden.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
18 juni 2016 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest