Escaperoom Sliedrecht

Sportlaan 101, 3364 DK, Sliedrecht

Provincie Zuid-Holland | Regio Dordrecht

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Sliedrecht

Sportlaan 101, 3364 DK, Sliedrecht

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Sliedrecht

Escape room Crimestory

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2022
Minimale leeftijd: 17
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Misdaad, Mysterie

Het was op een sombere dag, de onweer en bliksem verlichte het bos. In het donker liep Jane de dochter van de heer Kroon richting het huis, maar is daar nooit aangekomen. Men vond haar levenloze lichaam woensdagmiddag, op klaarlichte dag op het station Bosrijk in staat van ontbinding aan.

Tot op dit moment is de moordenaar nog steeds niet bekend en dus spoorloos. Aan jou de taak om de route uit te stippelen en de aanwijzingen op te volgen.
Mogelijk weet jij binnen 60 minuten wie de dader is en komt er een einde aan de vraag wie is de moordenaar!!!

Escape room Kitchen Disaster

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2021
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Gemiddeld

Onze chef-kok is een zeer geheim en cryptische figuur. Van tijd tot tijd verdwijnt hij en de laatste tijd is zijn verdwijning langer en frequenter.

Als we hem het meest nodig hebben, is hij spoorloos verdwenen. Een mystieke reservering voor vanavond doet ons denken dat we door critici van de Michelin-gids zullen worden bezocht. De chef is weg en hij is de enige die toegang heeft tot ons geheime ingrediënt!

Alsof het al niet erg genoeg is zijn er vanmorgen ook nog sporen van een rat gevonden in het restaurant, het is cruciaal dat je de kleine donder vangt voordat de gasten arriveren!
Komen jullie ons helpen, de gasten komen al over een uur aan?!

Informatie over Escaperoom Sliedrecht

Escaperoom Sliedrecht is te vinden op het Sportlaan in Sliedrecht vlak bij de A15 (afslag Sliedrecht oost) met voldoende gratis parkeren voor de deur.
Zij bieden u een gratis kopje thee of koffie aan voor of na het spelen van een van de escape rooms.

Prijzen
2 personen €100,-
3/4 personen €115,-
5/6 personen €125,-

Escaperoom Sliedrecht Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Sliedrecht? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

4

Toen we de room binnenstapten zag het er op het eerste gezicht best tof uit. Het eerste gedeelte verliep dan ook goed. Halverwege stuitten we op een *** wat open stond. Dit waren ze vergeten op te ruimen. Slordig en jammer, maar goed, kan gebeuren. Later stuitten we op een *** met drie lampjes, waarvan er één groen oplichtte. Later bleek dat de andere twee lampjes gewoon kapot waren. Dit kostte ons tijd en zorgde voor verwarring.
Dan de slotpuzzel. Opgelaten toetsten wij de 8-cijferige code in, de deur ging open. We waren eruit! Alleen…. níet met de juiste code, bleek later. Toen wij begonnen over het kluisje wat open stond volgde er een simpel “oh, nou, excuus”. En de drie groene lampjes “moest hij gewoon nog maken”. Op zich geen probleem, maar geef dit even aan. Al met al….. helaas geen leuke ervaring. Er is absoluut wat van te maken, want de potentie is er wel, maar zorg dan dat alles werkt en dubbelcheck de room voordat mensen hem gaan spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Slecht
23 februari Marloes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest