Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom The Circle Veenendaal

Tuinstraat 14, 3901 RB, Veenendaal

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom The Circle Veenendaal

Escape room Agent 159

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2019
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld

Er is al een tijdje niks vernomen van een mede agent … Jullie moeten infiltreren in het bedrijf om erachter te komen wat er gebeurd is en proberen te ontsnappen. Zal dit ooit nog goed komen?

Een nieuwe escaperoom, te boeken vanaf medio oktober 2019

 

Escape room The Submarine

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: augustus 2015
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Schip

Je stapt in de schoenen van de bemanning van een nucleaire onderzeeër. Midden op de Atlantische oceaan, op een diepte van meer dan honderd meter, gaat het plotseling mis. Er is een gigantische explosie te horen, de motor stopt en de onderzeeër begint te zinken.

Het lot van de onderzeeër en haar bemanning ligt in jullie handen. Weten jullie de motoren aan de praat te krijgen en lukt het jullie de onderzeeër boven water te krijgen, voordat de zuurstof op is?

Escape room Operation Source Code

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: juli 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Break-In

Dring het uiterst beveiligde datacenter binnen en zorg dat het ‘hello world’ programma niet op het internet beland. Dit virus kan en zal zich razendsnel over de wereld verspreiden. Systemen zullen niet meer werken, supermarkten raken leeg, reizen zal niet langer mogelijk zijn, we zullen er alles aan moeten doen om dit te voorkomen. Dit programma mag niet online komen. We zullen alle mogelijke voorbereidingen treffen, maar jullie zullen deze uiterst belangrijke taak op jullie moeten nemen. Durven jullie de uitdaging aan?

Informatie over Escaperoom The Circle Veenendaal

In 2015 begonnen ze in Nederland met het bouwen van een escaperoom. Escaperoom ‘De Submarine’ werd een feit. Er kwamen veel leuke en positieve reacties op en dat resulteerde in het bouwen van nog 2 andere escaperooms waarvan de laatste recentelijk is geopend! Sfeerbeleving en originaliteit staan centraal en dat zie je terug in de kamers. Je waant je heel even in de rol als helden in je eigen film.

De ruime horecazaal is de perfecte plek om een drankje te drinken en een spelletje te spelen of een potje te poolen voor of na de activiteit. Gezellig voor kleinere groepen, maar ook geschikt voor grotere groepen tot 80 personen. Daarnaast is het mogelijk om in overleg een lunch of diner verzorgd te krijgen op de locatie.

The Circle biedt naast escaperooms ook Virtual Reality Gamen en een GPS Challenge aan en is de perfecte locatie voor een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest of teamuitje midden in het centrum van Veenendaal.

Prijzen:

Ma t/m do
2 pers €28,95 p.p.
3 pers €26,95 p.p.
4 pers €24,95 p.p.
5 pers €22,95 p.p.
6 pers €20,95 p.p.
7 pers €18,95 p.p.
8 pers €16,95 p.p.
Vrij t/m zo
2 pers €30,95 p.p.
3 pers €28,95 p.p.
4 pers €26,95 p.p.
5 pers €24,95 p.p.
6 pers €22,95 p.p.
7 pers €20,95 p.p.
8 pers €18,95 p.p.

 

Escaperoom The Circle Veenendaal Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom The Circle Veenendaal? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

5

Agent 159 gedaan, start is leuk bedacht, verder afwisselende en doordachte opdrachten. Wel met een anticlimax, in eens blijkt het voorbij te zijn. Ook de tweede escape room gedaan, Source Code. Begint ook leuk, alleen niet alles werkte goed, erg verwarrend, deuren stonden open en server van The Circle liep vast, ineens staat een medewerker in een kamer (tot twee maal toe), veel te snel hints ontvangen en ook hier een anti climax. Dit ook aangegeven, maar werd niet begripsvol op gereageerd of met iets om het goed te maken. Jammer en teleurstellend.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
16 februari 2023 Woody Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We hebben de Source code gespeeld als tweede kamer bij the Circle.
Ontvangst is prima en relaxed en we hadden er zin in.

De bedoeling was ons duidelijk, we moesten een virus installeren. Dus op naar het datacenter.
Een bijzonder begin van het avontuur, prima passend bij de naam van het bedrijf. Daarna volgde een adventure om het datacenter in te komen met voor ons bekende elementen die met computers, security en data te maken hebben.
Leuk dat de opdrachten echt leken op wat je tegen zou kunnen komen in echte computers, niet zomaar een hoop onzin bij elkaar geraapt.

Leuke kamer en prima op tijd kunnen doen. Wij vonden dit een leuke kamer prima voor iets-verder-dan-beginnennede escapers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
2 oktober 2022 Team Vlaflip Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
7

Last minute deze kamer kunnen boeken, met dank aan de host die eigenlijk net wilde opruimen. Parkeren was wat lastig, dit werd een parkeergarage onder het stadhuis. Gekozen voor agent 159. Leuke start waarop je echt in het verhaal komt. De puzzels zijn niet echt lastig maar soms wat onlogisch, meeste vonden we wel erg leuk en goed te doen.
Twee minpunten waren dat de tablet voor de hints door ons was vergeten in een inmiddels afgesloten eerste kamer, maar dat dit niet door de host werd opgemerkt en gecorrigeerd en we de rest dus zonder hulp moesten doen. Dat was voor drie te lastig, we kwamen 10 minuten te kort. Ook was en van de teamleden gewond geraakt aan een scherpe rand en werd dit niet opgemerkt. Hier en daar krappe ruimtes.
De kamer zelf is goed in thema en goed in sfeer en daardoor willen we deze toch aanraden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
11 mei 2022 Team Vlaflip Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Source Code gespeeld met een vriend die nog nooit in een escape room was geweest. Deze kamer is de “makkelijkste” kamer van The Circle en er wordt geadviseerd deze met 3-6 personen te doen. Desondanks zijn we de uitdaging met z’n tweeën aangegaan. Ik moet zeggen: mijn ervaring met kamers van The Circle (ook in Zandvoort) was al goed en is alleen maar beter geworden. De ontvangst in deze kamer maakte het toch wel een tikje specialer. Je voelt je echt een “geheim agent” en de puzzels waren over het algemeen uitdagend, zonder oneindig te zijn. Al met al was dit een heerlijke ervaring en ja,… het helpt zeker dat we nipt binnen de tijd ontsnapt zijn.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 maart 2020 Job  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Geen verzameling hangsloten met cijfercode, maar leuke puzzels en opdrachten. Waan jezelf een echte James Bond. De puzzels hebben een hoog “Oh ja, natuurlijk gehalte”. Ze zijn uitdagend maar zeker niet te moeilijk. Computerkennis is niet nodig, maar helpt soms wel. Vooral de uitgang is helemaal geweldig (spoilers krijg je niet!). De combinatie met VR experience. Die is zeker ook een aanrader. Even ontsnappen aan de werkelijkheid, of toch niet?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 november 2019 Eddy  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
8

We hebben de Submarine gedaan. Een mooie, afgewerkte kamer met voldoende diepgang en uitdagende puzzels. De sfeer werd goed versterkt met geluidseffecten en belichting. Erg benieuwd naar de nieuwe kamer (Agent 159), die schijnt nog moeilijker te zijn. Deze was voor ons doen (redelijk ervaren spelers) snel uitgespeeld ;).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 oktober 2019 Marco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

The Source Code gespeeld met een groep vrienden, wat was dit een dikke escaperoom. Zonder te veel te verklappen; goed verhaal, niet veel hangsloten, alles in de kamer is ook nodig. Zeker aan te raden.

Bier proeverijtje van Tim was ook leuk 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 oktober 2019 Robbert Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De escaperoom is heel uitgebreid. Het was echt goed zoeken naar aanwijzingen. Af en toe gebeurde er iets onverwachts wat je hielp naar een volgende *** te komen. Het is een duidelijke escaperoom die verschillende methoden gebruikt om verder te komen. Zeker een van de beste escaperooms die ik heb gespeeld.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 juni 2019 Rick  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

De twee kamers gedaan. Kan prima met 2 personen. Goede ontvangst, leuk personeel. Flexibel over hoe je graag speelt (mbt hints). Beide kamers gehaald puzzels gemiddeld tot bovengemiddeld.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 december 2018 Veeneman Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Beide kamers gedaan. Goed verhaal, mooi ingericht, vriendelijk personeel, leuke opdrachten. Top room!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2018 Familie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Met een teamuitje hebben we source code gedaan. Wat gaaf was dit. Alles. Dikke aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 oktober 2018 Ilse Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Top escaperoom. Met een mix van ervaren en onervaren mensen de “Submarine” gespeeld. Erg leuke ervaring en veel enthousiasme, ook doordat de puzzels en opdrachten leuk en verrassend blijken te zijn. Je bent echt een uurtje in een heel andere wereld. Wij hebben daarna nog VR gedaan en een buffet als afsluiting. De reacties op dit familie uitje was om dit volgende keer weer te doen. De eigenaren zijn gastvrij en verstaan hun vak, de sfeer is heerlijk ongedwongen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 oktober 2018 Jaap  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Vanmiddag de Source Code gespeeld. Inmiddels aardig wat escaperooms gespeeld maar wat een dikke kamer! De entree was zeer spectaculair, goede verhaallijn en zeer orginele puzzels. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2018 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Wij hebben met 3 personen de escaperoom operation source code gedaan. De escaperoom leidt je *** spoiler en zit erg goed in elkaar. Bij deze escaperoom is het wel handig als je iets van computers begrijpt, anders is de submarine escape room wellicht leuker. De submarine heb ik eerder gedaan met mijn ouders en deze kamer bestaat uit *** spoiler. Beide de escaperooms zijn aanraders!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
19 juni 2018 Marlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Tofste escaperoom tot nu toe (source code)! Hele gave puzzels en je wordt echt meegezogen in het spel. Ik kan het iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni 2018 Merel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Als teamuitje hebben wij Operation Source Code gespeeld. Ik ga zeker nog eens terug om de andere twee kamers te spelen.
Er zit een verhaal in de drie kamers. De aankleding is fantastisch en je wordt echt meegenomen in het verhaal.
Omdat we met een grote groep waren zijn we gesplitst in twee teams van 7. Het ene team kon poolen, een spelletje spelen en wat drinken terwijl het andere team bezig was.

Toen de tweede groep in de kamer was, mocht de eerste groep via de camera’s meekijken. Het was leuk om ‘tegen elkaar’ te spelen. Welke groep het snelst tot de oplossing komt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart 2018 Mischa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Bij binnenkomst valt gelijk op dat er veel aandacht is geschonken aan de inrichting. Erg sfeervol en strak afgewerkt. Vriendelijk ontvangen door het personeel. De escaperoom, in dit geval operation source code, was fantastisch opgezet. De visuele aspecten waren zeer mooi en de ervaring was heel levensecht. De puzzels waren uitdagend maar goed te begrijpen. Hier is duidelijk goed over nagedacht. Ik raad daarom ook iedereen aan om hier langs te gaan. Binnenkort staat de tweede escaperoom hier op de agenda, de onderzeeër!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2017 Tom Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Goede ontvangst en een zeer mooie ruimte waar we een drankje vooraf konden nemen.
De escaperoom was erg goed! Puzzels zijn goed doordacht en van een hoog niveau.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Bas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
7

Leuke escape room wat betreft aankleding. Puzzels zijn wel redelijk rechtlijnig dus je kan in een ruk door de room heen zonder dat je echt momenten hebt dat je vastloopt bij iets dat je niet kan vinden. Sfeer en start waren wel echt goed neergezet. Dus echt aanrader, wellicht voor de minder ervaren spelers.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
8 augustus 2017 Wianka Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Met vier vriendinnen geweest. Leuke escape room. Veel variatie, wat erg leuk is. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 april 2016 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest