Escaperoom Weert

Dries 1, 6006 HR, Weert

Provincie Limburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom Weert

Dries 1, 6006 HR, Weert

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom Weert

Escape room Arthur’s Secrets

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: september 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Geschiedenis

Een kasteel met geheimen die nog niemand heeft ontdekt…..Oude tijden worden hier herbeleefd en omringd met geheimzinnigheid en onverwachte ontdekkingen. Het kasteel lijkt verlaten, maar is dat ook zo? Sir Arthur, de eigenaar van dit duistere kasteel, is ten strijde gegaan met zijn ridders en heeft er alles aan gedaan om zijn grootste schat voor jullie te verbergen.

We dagen jullie uit om zijn geheimen te ontrafelen. Om deze te achterhalen moet je sluw en doortrapt zijn! Blijf ook altijd op je hoede, want er komen bijzondere uitdagingen op jullie pad.

Escape room Mystery Mine

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: april 2016
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Mijnen

Ergens op een onverwachte plek waar niemand het ooit verwachtte. Een onverwachte ontdekking. Een mijn uit oude tijden, vervallen, geheimzinnig, duister…
Wie oh wie heeft deze mijn gebouwd en waarvoor???? Er is hulp nodig om de geheimen van deze mijn te achterhalen dus de hulp van een nieuwe generatie dappere, slimme, capabele onderzoekers zoals jullie komen goed van pas!
Wie komt er achter de geheimen van onze mijn en weet zich een weg te banen naar de uitgang van de escaperoom.
Je krijgt 60 minuten de tijd…

Informatie over Escaperoom Weert

De missie van Escaperoom Weert is om jou dé ultieme uitdaging te geven in dit leuke spel. Je wordt opgesloten in de Escape Room en je hebt 60 minuten om te ontsnappen.
Lukt het jullie om met het team breinkrakers op te lossen, logisch na te denken, samen te werken en door alle valkuilen / geheimen heen te kijken??

De escaperoom is dagelijks op afspraak geopend van 10:00 tot 22:00.

Prijzen:
€ 110,00 per kamer (maandag t/m donderdag)
€ 120,00 per kamer (vrijdag t/m zondag)

Escaperoom Weert Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaperoom Weert? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

We hebben met onze familie de King Arthur Escape Room gedaan. De nieuwe escape room van Escape Room Weert. Vernuftige puzzels, clevere setup in op 75m2 grote escape room. Het hele team heeft goed kunnen samenwerken om uiteindelijk binnen de tijd maar het hints van de moderator net op tijd de kamer te kunnen verlaten. We komen zeker terug om ook de andere kamer ‘ Mystery Mine’ te spelen. EEN ECHTE AANRADER in het zuiden van het land!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2017 Roel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

mooie opzet,heel gezellig,een aanrader! mooie puzzels en heel geraffineerd opgezet.een mooi personeels- uitstap.goed te combineren met de plaatselijke horeca.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2017 cranenbroek Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Ontvangst was prima, alhoewel het te merken was dat we de eerste waren die dag.
Wij deden de kamer “Arthur’s Secret”; introductie in het verhaal kan beter. Leuke kamer, gave puzzels, met niet altijd te eenvoudige oplossingen. Naast de obligate sleutel- en cijfersloten ook diverse andere types “sloten” moeten openen; erg leuk.
Aankleding kon op punten beter, en een puzzel was zo lastig dat deze zonder hints niet te doen was. Ook hadden we 1 puzzel al opgelost voordat het “verhaal” ons naar deze puzzel geleid had.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 november 2016 Maarten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest