Escaperoom XXL Almere

Bolderweg 42, 1332 AW, Almere

Provincie Flevoland | Regio Almere

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaperoom XXL Almere

Bolderweg 42, 1332 AW, Almere

Beschikbare escape rooms bij Escaperoom XXL Almere

Escape room XXL Room

Capaciteit: 18 t/m 80 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Schip

Jullie zijn gezellig aan het dineren aan boord van het cruiseschip de Titanic, totdat plotseling de motor uitvalt en het schip stuurloos tussen de rotsen drijft. Dubbel pech: de sleutel van de machinekamer is zoek. Via ingewikkelde puzzels, lastige raadsels en moeilijke opdrachten tussen de gangen door moeten jullie de sleutel weten te vinden. Let op: wel zachtjes praten, want jij en je directe tafelgenoten willen uiteraard de eerste zijn die de sleutel vinden. Durven jullie het aan?

Escape room Op Locatie

Capaciteit: 30 t/m 80 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Mobiel

Escaperoom voor grote groepen op uw locatie. Ze hebben een thema bedacht zodat verschillende groepen in dezelfde ruimte het spel kunnen spelen. Vooraf doen ze wat entertainment spellen waarin enkele hints zitten verborgen. Het spel duurt inclusief ontvangst 2 uur in combinatie met een prijsuitreiking en een diner duurt dit uitje in totaal 4 uur.

Ze hebben een ruimte nodig waar ze een aantal kluizen kunnen neerzetten met een aantal tafels om de puzzels etc. op uit te stallen. Zo bouwen ze u eigen locatie om tot een escaperoom.

Escape room Fire

Maximale tijd: 60 minuten
Open sinds: oktober 2016
Thema’s: Gevangenis

Jullie worden opgesloten in een gevangenis in Almere. De cipier wordt geroepen voor een klusje. Alleen blijven jullie achter. Tot het brandalarm ineens afgaat, er gas ontsnapt uit een verouderde leiding en jullie de rook beginnen te ruiken. De cipier heeft de sleutel, maar hij is niet in de buurt. Werk samen en vind de aanwijzingen om de deur op tijd open te krijgen! Overleven jullie de brand?

Escape room Earth Shake

Maximale tijd: 60 minuten
Open sinds: januari 2016

Jullie willen net plaatsnemen aan jullie bureau op kantoor wanneer er wat geks gebeurd. De vloer begint te trillen, de stoelen schudden en het plafond valt naar beneden. Er vindt een aardbeving plaats! Het gebouw kan ieder moment instorten, de ingang is niet meer te bereiken en de deur valt in het slot. Vinden jullie de sleutel op tijd om de kamer te verlaten?

Escape room Hospital

Maximale tijd: 60 minuten
Open sinds: oktober 2016

Er gebeuren rare dingen in het ziekenhuis van Almere. Er gaat een gerucht dat er organen worden verkocht door chirurgen… Als rechercheteam aan jullie de taak om bewijzen te zoeken in de afgelegen stille kamer. De kamer verlaten gaat niet, want de deur achter jullie is in het slot gevallen. Weten jullie het raadsel op te lossen om de deur op tijd te openen?

Escape room Dubbeldekker

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 5 t/m 10 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Bus

Jullie moeten ontsnappen uit een klassieke Engelse dubbeldekker. De buschauffeur heeft een bom in de bus verstopt welke precies na één uur ontploft! Zoek de juiste aanwijzingen en zorg dat jullie de dubbeldekker op tijd verlaten voordat het te laat is.

Informatie over Escaperoom XXL Almere

Ontdek met een escaperoom de meest uitdagende en spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of teamuitje! De opdracht is simpel: ga samen op zoek naar de verborgen aanwijzingen, codes en sleutels en los de raadsels en puzzels op om binnen 1 uur te ontsnappen uit de kamer! Lukt het jullie om de escaperoom op tijd te verlaten?

  • Spel vol spanning en uitdaging
  • Voor jong en oud
  • Zeer geschikt voor grote groepen: de XXL Escape Room
  • Keuze uit verschillende escape rooms
  • Combineer het spel met een lunch, diner of BBQ

Deze locatie heeft meer dan 300 verschillende activiteiten op één locatie. Kies uit honderden bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of slipcursussen. Meerdere themazalen – Grandcafe – bbqplein. Arrangementen worden volledig op maat gemaakt. Keuze uit 150 indoor & outdoor activiteiten.

Goed bereikbaar vanwege de centrale ligging.

Prijzen:
Vanaf 19,50 euro.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest