Escape Rooms Nederland logo
Dekker Zoetermeer

Scheglaan 12, 2718 KZ, Zoetermeer

Beschikbare escape rooms bij Dekker Zoetermeer

Escape room School of Witchcraft

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Magie

De tijd waarop jullie zo lang hebben gewacht is eindelijk aangebroken… Ontdek de wondere wereld van toverdrankjes en magische krachten bij de mysterieuze ‘School voor Toverkunst’. In de bibliotheek oefenen jij en je vrienden enkele spreuken en toverformules. Plots horen jullie monstergeluiden uit een donkere gang en gebeuren er allerlei vreemde dingen. Alle andere instructeurs en studenten staan onder een bezwering en kunnen niet meer bewegen. Jullie zijn de enige die niet zijn aangetast. Nu is het aan jullie om dit kwaad te bestrijden. Tijd is essentieel, dus bewijs jullie waardigheid door de puzzels en testen te doorstaan. Gebruik jullie toverstokken, dood dit monster en stel ons niet teleur!

Escape room Flying Dutchman

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Schip

Durven jullie aan boord van De Vliegende Hollander te stappen? Dit vervloekte schip vaart al eeuwenlang rond met de zielen van de dode piraten aan boord. Jullie hebben 60 minuten de tijd om ongezien van het schip te ontsnappen en het meest waardevolle bezit van kapitein Davy Jones te stelen. Zijn jullie opgewassen tegen de tijdsdruk, of zijn jullie voor eeuwig onderdeel van de kapitein zijn bemanning van levende doden!

Deze escape room is voor alle leeftijden mits ten minste één volwassene aanwezig.

Escape room Cabin in the Woods

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 10 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Battle, Bos

Je bent samen met je vrienden verdwaald in het bos. Door het slechte weer zijn jullie op zoek naar een geschikte plaats om te overnachten. Na een lange vermoeiende reis zien jullie in de verte plots een blokhut, een ideale plek om te schuilen. Eenmaal binnen, blijkt het toch niet zo’n goed idee te zijn.
Jullie horen spookachtige geluiden, voelen de aanwezigheid van mysterieuze krachten en er gebeuren onverklaarbare dingen. Alle families die hier zijn geweest zijn dood teruggevonden. Er rust een vloek op de hut en het is jullie taak om de geesten weg te jagen voor ze jullie te pakken krijgen!

 

Informatie over Dekker Zoetermeer

In een escaperoom is de opdracht vrij simpel: ontsnap zo snel mogelijk uit de kamer. Maar zo simpel als het klinkt is het niet. Bij Dekker Zoetermeer ervaar je de spannendste minuten uit je leven.

De thema’s van de rooms zijn Cabin in the Woods (Battle room), Flying Dutchman en School of Witchcraft. Laatstgenoemde is in de sfeer van Harry Potter, en is al vanaf medio juli 2017 open. Van Cabin in the Woods zijn er twee kamers, zodat twee groepen het tegen elkaar kunnen opnemen. Aan het eind van de rit wordt er een groepsfoto gemaakt, die op Facebook wordt geplaatst.

Prijzen 
Maandag t/m donderdag spel van een uur:
2 personen – € 85,-
3 personen – € 90,-
4 personen – € 95,-
5 personen – € 100,-
Arriveer 10 minuten van te voren!

Vrijdag, zaterdag en zondag spel van een uur:
2 personen – € 90,-
3 personen – € 97,50
4 personen – € 105,-
5 personen – € 112,50
Arriveer 10 minuten van te voren!

Openingstijden van de Escape rooms zijn van maandag t/m vrijdag van 17.00-23.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00-23.00 uur. Iedere Escape room biedt plaats voor maximaal 5 personen. Voor de zakelijke markt zijn de reserveringen ook op aanvraag mogelijk en eventueel in combinatie met zakelijke arrangementen.

 

Dekker Zoetermeer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Dekker Zoetermeer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

Het begon al bij binnenkomst, er was niemand om ons te begeleiden. Als je dan wat wilt vragen aan een personeelslid (een meisje) kreeg je een snauw en met dat handje gebaren van “schiet is op” NIET NORMAAL DIT!!! We hadden een afspraak om half 7 en werden 10 voor 7 pas gehaald. Eenmaal binnen was er een ander meisje die ons als enige info vertelde dat er 2 mensen in de hut werden *** en de rest stond erbuiten. Wij moesten zonder verdere info maar zelf uitzoeken hoe en waar we de puzzels moesten zoeken. Onnodig veel tijd verloren omdat we de geluiden niet konden horen doordat ze om de 20 seconden een onweersgeluid lieten horen. De geluiden die wij nodig hadden waren ook heeeeel zacht. Ik ben te uitgebreid!! Kortom, de puzzels zaten niet goed in elkaar. Te veel nutteloze attributen waardoor je (omdat het allemaal zo onduidelijk was) tijd verloor!!! Dingen waren defect waardoor je niet door kon. Echt zo’n tegenvaller op alle fronten!! Hier komen wij dus nooit meer!!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
12 april Fam. Meinderts Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
1

2 kamers gespeeld, beide niet functionerend. Puzzels werken niet, slecht onderhouden. Niet boeken!
Deze kamer kan echt beter gesloten worden.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
19 maart Evelien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Escape Room Junkies
1

Heel veel werkte niet, service was slecht.
Moet echt nodig onderhouden worden, want zo is het echt niet leuk.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
13 oktober 2022 Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
7

Service prima, decor super geheel in stijl.
Davey Jones is een beginnerskamer. De magic kamer heeft wat meer uitdaging.

Familiefeest is daar leuk de vieren omdat er ook een kidsplayground zit. Kortom een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 mei 2019 Silvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Samen met drie vrienden voor mijn verjaardag de escape room gedaan bij Dekker Zoetermeer. We hebben de Cabin in the Woods gedaan. Erg gaaf aangekleed, leuke verrassingseffecten en een goed verhaal. De service was erg goed en de medewerkster wist ons al helemaal in de sfeer te brengen. Een aanrader! We komen binnenkort terug om een andere kamer te spelen bij Dekker.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 juni 2018 Mariska Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Wij waren blij verrast met de escape rooms die wij bij escape world hebben gespeeld. In eerste instantie kwamen wij alleen voor de vliegende Hollander, een mooi aangeklede kamer met vrij simpele maar zeker wel leuke puzzels. We ontsnapte heel snel (32:50) en hadden eigenlijk nog wel zin in nog een room.

Gelukkig hadden ze nog plek voor de cabin in the woods, een super leuke en spannende kamer waar wij een record hebben neergezet (36:35).

De kamers zijn mooi in elkaar gezet en de thema’s zie je goed terug in de puzzels. De puzzels zijn afwisselend en verrassend en met het vriendelijke ontvangst en het verhaal vooraf kom je helemaal in de stemming!

Ik ben heel benieuwd naar de school of witchcraft!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
1 mei 2018 Mandy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
5

We kwamen binnen en zagen al snel de richting waar de escape was, het was niet geheel duidelijk dat bij de barruimte de wachtplek is voor de escape, dus een bordje op de deur, zou geen kwaad kunnen.
Het ontvangst was prima. Eenmaal in de kamer zie je van alles, maar helemaal logisch zit het niet in elkaar en daarom onduidelijk. Sommige opdrachten kosten onnodig tijd, omdat onderdelen niet werkte terwijl er wel juist gehandeld werd. Bij 1 opdracht daaraan vooraf was de oplossing erg ver gezocht, flauw. Gemis vonden wij een videoscherm waarop hints verschijnen, nu hoort 1 pers. de hint, is jammer want dat kan verkeerd uitgelegd worden naar de anderen. Alle 5 vinden wij deze escape de minste van welke wij ooit gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 januari 2018 D. van der kraan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
3

Ten eerste wordt het verhaal niet uitgelegd vanuit een rol. Er wordt verteld dat je nergens hard aan mag trekken en dat is letterlijk het eerste wat moet gebeuren. Je hoort op de achtergrond de bowlingbaan terwijl je in een ‘cabin in the woods’ zit. Al met al een slechte ervaring en weggegooid geld.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
22 september 2017 Jordi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest