Escape Rooms Nederland logo
Escaping Almere

Koopmanstraat 3, 1315 HE Almere, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Escaping Almere

Escape room Room 22

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Thema’s: Hotel, Spannend

De piccolo blijft liever aan het begin van de gang staan, maar gaan jullie gerust de hotelkamer in! Zorg ervoor dat je niet in spookverhalen gelooft, want de laatste hotelgast is nooit meer teruggezien. Het enige wat nog nagalmt is zijn stem, voor een goede nachtrust zijn oordopjes dus aangeraden… Deze escape room is wat spannender en daarom minder geschikt voor jonge kinderen.

Escape room Let’s Rob The Bank

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: november 2015
Thema’s: Bank

Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bankkantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weghouden. Come on and let’s rob the bank!

Informatie over Escaping Almere

Escaping Almere is in hetzelfde pand gevestigd als café/restaurant FINN (Koopmanstraat 3). Zo is een bezoek aan deze escape rooms ideaal te combineren met een hapje of een drankje! Bij Escaping Almere hebben ze 2 verschillende escape rooms, elk met een eigen thema. Er kan gekozen worden tussen Let’s Rob The Bank en Room 22. De escape rooms kunnen tegelijkertijd gespeeld worden en zijn geschikt voor 2 tot 7 personen. Zo is het dus met meer dan 7 personen mogelijk om tegen elkaar te spelen!

Let wel op: zorg ervoor dat je 10 tot 15 minuten van tevoren aanwezig bent bij deze escape room. Kom je later, dan heb je kans dat het spel niet door kan gaan. De escape rooms zijn te spelen vanaf minimaal 9 jaar, wij adviseren wel om met jonge kinderen in ieder geval één volwassene mee te laten spelen.Wil je graag een vergaderruimte, groepsdiner of workshops in combinatie met het escape room spel? Dan kun je contact opnemen met Escaping Almere, want dit kan geregeld worden.

Prijzen:
De prijs is per escape room (2 tot 7 personen). Op maandag t/m donderdag betaal je €84, op vrijdag t/m zondag €96.

Escaping Almere Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaping Almere? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

5

In deze escaperoom heb je teveel last van het geluid van de escaperoom ernaast (die eng is en waar een groep gillende meiden zat). Alles is stuk en beschadigd. Daar waar je iets duidelijk moet zien om eruit te komen, was het versleten en dus niet duidelijk. Daar waar we moesten puzzelen, konden we al verder omdat de toetsen zo versleten waren dat we precies konden zien welke toetsen we moesten hebben. Toen de meiden naast ons het licht aan wilden hebben omdat ze het te eng vonden, ging bij ons ook het licht aan. Hierdoor konden we een opdracht waarvoor het donker moest zijn, niet doen en kwamen we niet verder met onze opdracht. Dit werd doodleuk gezegd achteraf alsof het normaal is…zonder ‘sorry’ wat ik wel op zijn plaats gevonden zou hebben. Tot slot werd er een foto gemaakt waarbij één van ons er met de bovenkant van zijn hoofd niet op staat en ook dit werd niet opgelost. Afknapper en afrader deze escaperoom!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
12 januari Danielle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke gevarieerde escape room, puzzels zitten goed in elkaar, je verveelt je niet. Wel een wat te makkelijke kamer voor ervaren spelers, voor beginners leuker denk ik.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
22 december 2017 Petra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
7

De kamer was wat pover ingericht. Sommige puzzels waren heel aardig bedacht, maar er waren puzzels bij die we al hadden opgelost voor dat de puzzel die er aan vooraf ging nog opgelost moest worden. Jammer, want dat is heel eenvoudig op te lossen. Maar de echte overwinningsroes bleef uit bij deze escape room. Mede omdat de kamer naast ons, Room 22, luidt en duidelijk te horen was. Het leek of de spelers in die kamer pal naast ons stonden tijdens het spellen. Ik kon letterlijk bepaalde oplossingen horen die in de kamer naast ons nodig waren om iets op te lossen. Helaas droeg dit ‘lawaai’ niet bij aan een hele geweldige escape-ervaring. Bepaalde puzzels moet echt nog even over nagedacht/verbeterd worden, maar Let’s Rob a Bank is zeker niet verkeerd voor escape-ies die een leuke niet al te moeilijke kamer willen doen.
Ontsnapt uit Let’s Rob a Bank in 43:07.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
28 november 2017 #Team5some Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Super uitdagende escape room. De puzzels zijn lastig en goed bedacht, echt een race tegen de klok.
Enige dat beter zou kunnen is de duidelijkheid van de filmpjes en de tijdsklok zou gedurende het hele spel zichtbaar moeten zijn.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2016 Gina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Wat een leuke EscapeRoom is dit. Vooral omdat het ook veel technische aspecten heeft en het hierdoor spannend is. De puzzels zijn lastig maar ook weer niet te moeilijk.. Het is een uitdagende, spannende kamer! In zou deze kamer zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 april 2016 Lianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Deze kamer heeft alles wat je wilt en hoopt en meer! Verhaal zat goed in elkaar met mooie wendingen. Vooral doordat we zelf niet aan de gegeven instructies hadden gedacht, hebben we het niet op tijd gered, maar je blijft steeds bezig en de ene puzzel leidt logisch naar de volgende en genoeg uitdaging overal in! Echt een aanrader, ook mooie locatie in echte kluis!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2016 Thijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Vandaag deze escape room gedaan en vol spanning gezeten voor we naar binnen gingen. Spanning was terecht. Onwijs leuke ervaring gehad wat al begint bij binnenkomst. Kan niet anders zeggen dan een top ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 februari 2016 Jenna Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Voor dat we de escape room in mochten werden we al betrokken bij het verhaal en het thema. Dat zorgde er zeker voor dat we al vooraf gingen brainstormen en nadenken over wat er ons te wachten stond. Voordat we de kamer in gingen werden we nogmaals ontvangen door iemand die een korte uitleg gaf, ook dit was er positief en ontspannen. Eenmaal in de kamer had ik het idee dat er vrij weinig te doen was en vond ik de kamer ook wat simpel ogen. Achteraf gezien paste het perfect in het thema en zou ik het ook zeker niet anders doen. Eenmaal in de kamer en begonnen was ik verbaasd over hoeveel we konden en moesten doen om te ontsnappen. En met name hoe creatief de opdrachten waren en hoe we deze moesten oplossen. Het vergde in iedere geval verschillende strategieën om verder te kunnen komen. De achtergrondmuziek zorgde ook voor een spannende sfeer wat zeker positief heeft bijgedragen aan de ervaring. Leuke interessante kamer die ik zeker zou aanraden aan anderen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 januari 2016 Fenja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Bij deze escaperoom klopte het geheel erg goed, het verhaal, de inrichting, de puzzels, het was allemaal goed met elkaar verweven. De technische snufjes waren leuk. We hebben ons enorm geamuseerd. Wat we erg gewaardeerd hebben is dat we de kamer uit mochten spelen ook al was onze tijd eigenlijk om. We hebben er 3 minuten langer over gedaan dan eigenlijk had gemogen. Deze geste – en het feit dat we gezellig boven hebben zitten eten na afloop – maakt dat deze escaperoom tot op heden onze favoriet is. Dit is namelijk een compleet avondje uit!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 januari 2016 Rosette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Echt geweldig! !!!! De spanning voor, tijdens en daarna is niet te beschrijven! Mooi gemaakt. Deze ervaring maakt het escaping verslavend. Nu ik dit heb meegemaakt ga ik op zoek naar de volgende uitdaging.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2015 Martijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest