Escaping Breda

Boschstraat 110-116, 4811 GK, Breda

Provincie Noord-Brabant | Regio Breda, Roosendaal

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escaping Breda

Boschstraat 110-116, 4811 GK, Breda

Beschikbare escape rooms bij Escaping Breda

Escape room Patiënt X

Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: december 2018
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Laboratorium

In een wereld waar alles draait om de beste en snelste te zijn, is er nu een medicijn dat je tijdelijk slimmer maakt. Jullie mogen als proefpersonen deze drug als eerste uitproberen. Voltooi de test en krijg ook buiten het laboratorium toegang tot dit medicijn. En het is allemaal veilig, toch? Deze escape room is wat spannender en daarom minder geschikt voor jonge kinderen.

Escape room Let’s Rob The Bank

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: december 2018
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bank, Overval

Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bankkantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weghouden. Come on and let’s rob the bank!

Informatie over Escaping Breda

Escaping Breda is de 4de locatie van Escaping en ook gelijk de grootste. Met een ruim boardgame café bieden we hier in het centrum van Breda een leuke nieuwe plek om escape rooms te spelen.

Locatie ligt in centrum Breda, op loopafstand van het station. Locatie heeft een eigen boardgame café, waar kosteloos boardgames gespeeld kunnen worden en ruime keuze is aan bieren.

Prijzen:
Escaping Breda rekent een tarief per persoon. Dit tarief wordt bepaald naar het aantal deelnemers per gereserveerde escape room. Het definitieve tarief wordt pas op locatie berekend, zo betaal je alleen voor het daadwerkelijke aantal deelnemers. Per escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen en het tarief is inclusief 9% btw.

2 personen – €35,00 per persoon (€70 totaal)
3 personen – €30,00 per persoon (€90 totaal)
4 personen – €25,00 per persoon (€100 totaal)
5 personen – €21,50 per persoon (€107,50 totaal)
6 personen – €19,00 per persoon (€114 totaal)
7 personen – €17,00 per persoon (€119 totaal)

Escaping Breda Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaping Breda? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Leuke escaperoom.
Gespeeld met het gezin. Mooie aankleding.
Vriendelijke personeel. Leuk dat je naderhand op de foto gaat.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 oktober 2023 Rovers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wat een leuke escaperoom….voelde me weer even een jaartje of 20 (scheelt maar 44 jaar )…maar wat hebben wij een plezier gehad en ook een complimentje aan de dames die het spel uitleg gaven en ons uiteindelijk na het spel opvingen, ontzettend vriendelijk en geen moeite te veel.
Ik kom zeker terug voor die andere …patiënt x …lijkt me ook wel wat.
Erg aan te raden dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juni 2022 Ineke Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
9

Wij hebben Patiënt X gespeeld. Zéér positieve ervaring. Vooral het feit dat je ***speelt/komt vind ik een grote plus. De puzzels waren erg origineel met leuke en soms spannende verrassingselementen. Ik ga zeker snel een keer terug voor room 2 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 november 2019 Maaike  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Samen met mijn vriendin naar deze escape room gegaan. We werden hartelijk ontvangen door een zeer vriendelijke en goedogende jongedame. Na een korte introductie mochten we de kamer binnen. Al direct waren we onder de indruk. Het zag er allemaal zeer mooi uit. Een goed en leuk narratief wat middels een beeldscherm werd verteld en je mee blijft slepen. Leuke en uitdagende puzzels. Veel technologische dingetjes als ***e.d En nog wat verrassende elementen die ik hier niet ga vertellen. Uiteindelijk wel ontsnapt, anders had ik dit hier nu niet kunnen schrijven natuurlijk. Samengevat een hele toffe ervaring die ik zeker een ieder aanraad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 augustus 2019 Jan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Hoewel ik me al tijden had verdiept in escape rooms (veel over gelezen en Escape Room The Game gespeeld) was dit pas m’n eerste échte kamer. Samen met een vriendin hebben we Rob The Bank gespeeld, een prima kamer om mee te beginnen. Een tweetal als team voelde prima. Persoonlijk kan ik me niet voorstellen deze kamer met 7 man te moeten spelen. Ik zou zeggen: max 4. De kamer bestaat uit*** die***. D.m.v. *** wordt je constant in het verhaal gehouden. Ik heb geen (echt) vergelijkingsmateriaal, maar we hebben zeker heel veel plezier gehad in deze escape room. Veel puzzels met slechts een enkel normaal slot vond ik tof, er waren veel elektronische triggers, die het altijd goed doen. Oh ja, en de airco was zéér welkom tijdens deze hittegolf! Daarna nog gezellig een drankje gedaan aan de bar in de ontvangstruimte.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 juli 2019 Remco Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest