Escape Rooms Nederland logo
Escaping Rotterdam

Parkhaven 9, 3016 GM, Rotterdam

Beschikbare escape rooms bij Escaping Rotterdam

Escape room The Office

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: juli 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 30%
Thema’s: Break-In, Kantoor

Wie van spanning en misdaad houd kiest voor Break-In-Room The Office. In deze echt Rotterdamse Break-In-Room sluip je binnen in het kantoor van havenbaron Van Beuningen. Ga in 60 minuten op zoek naar het belastend materiaal om te bewijzen dat je bent opgelicht door Van Beuningen. Ontwijk de laserstralen en zorg dat je niet gesnapt wordt. Wanneer het alarm afgaat zijn jullie op heterdaad betrapt.

Escape room Fantasy Room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: juni 2016
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 40%
Thema’s: Avontuur

In de Fantasy Room draait alles om verwarring. Jij en je vrienden zijn terecht gekomen in een foute tattoo shop. Jullie zoeken de trouwring die de avond ervoor op raadselachtige wijze verdwenen is. Niemand weet meer precies wat er gebeurd is en hoe jullie in deze zaak zijn beland. Een echte hangover ervaring. De eigenaar van de club weet het nog wel. Er blijkt een forse rekening open te staan en jullie kunnen niet meer weg. Achterhaal in 60 minuten wat er gebeurt is en ga op zoek naar de verloren trouwring. Zonder trouwring kunnen jullie natuurlijk niet thuiskomen.

Escape room De Machinekamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: april 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 30%
Thema’s: Boot, Duikboot, Schip

Licht uit, bom aan! Zodra de deur van de escape room open gaat laat je alles achter en begint het spel. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. De bom bevindt zich in de machinekamer van een duikboot. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet dan gaan jij en het schip ten onder. De druk staat hoog. Kruip in de huid van een geheim agent. Zoek naar aanwijzingen en verdeel de taken goed. Hiervoor heb je maar 60 minuten.

Informatie over Escaping Rotterdam

Wat maakt deze escape room uniek?

De locatie wil graag de groepen een extra beleving / activiteit bieden binnen het bestaande assortiment. Gasten kunnen bij deze locatie terecht voor o.a. Splashtours, Sightseeing Rotterdam, Lasergame Rotterdam, Segway Rotterdam en restaurant De Zwarte Zwaan. Vanaf nu kunnen ze er ook terecht voor een escape room.

Meerdere kamers

Escaping Rotterdam heeft drie escape rooms op twee locaties. De Machinekamer op de Parkhaven, waar het draait om het onschadelijk maken van de bom. In de Fantasy Room op de Boezemweg gaat het over verwarring na een wilde avond. De derde escape room, The Office, gaat over het inbreken in een kantoor om vervolgens weer ongezien te ontsnappen.

Prijzen

Maandag t/m donderdag, per groep
2 personen €63,-
3 personen €81,-
4 personen €90,-
5 personen €100,-
6 personen €108,-
7 personen €115,-
8 personen €120,-

Vrijdag t/m zondag, per groep
2 personen €70,-
3 personen €90,-
4 personen €100,-
5 personen €112,50
6 personen €120,-
7 personen €125,-
8 personen €130,-

Escaping Rotterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escaping Rotterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

2

Zeker geen aanrader! Met een onduidelijk en nutteloos verhaal werden we “The Office” in gestuurd met daarbij de mededeling of we ook alsjeblieft geen bekabeling aan willen raken. Prima. Als een stel gillende wijven (letterlijk) probeerde we alle mogelijke dingen die er waren op te lossen maar we liep compleet vast. Alle oplossingen hadden niks gemeen met elkaar. De medewerker kwam daarbij 2 keer de kamer in lopen. Waarvan 1 keer de stekker niet goed in het stopcontact zat en dus een heel onderdeel van de oplossing het niet deed. Hier zijn we zeker 15 minuten mee bezig geweest omdat ze eerder niet kwamen helpen of geen hint gaven. Daar ging onze tijd. Daarnaast was de kamer niet onderhouden en warm en het personeel niet erg professioneel. En ohja, wij kregen de schuld dat de stekker er niet goed inzat… Genoeg andere goede en leuke escapes in Rotterdam 🙂

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
18 juni 2019 Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
6

Vergeleken met de escape rooms die op de markt zijn, valt deze erg tegen. De afwerking is niet erg goed waardoor e niet in het verhaal wordt mee gezogen. Voor een eerste keer zou dit best leuk zijn alleen als je er meer hebt gedaan valt deze erg tegen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
10 december 2018 Maarten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
3

Weinig hints. Diverse zaken waren nutteloos. Kregen hints over puzzels die we al gedaan hadden. Medewerker kwam 2 keer binnen dus voelt niet als escape room. Lijkt alsof ze een ruimte over hadden en er maar een escape room van gemaakt hebben. Veel herrie van laser gamers in de ruimte ernaast. Ben in veel mooiere rooms geweest ( capelle aan den IJssel)

14 april 2018 Angelique  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Leuke escaperoom, locatie was wat “kaal” en op een plek die je niet verwacht.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
26 december 2017 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
5

Een tegenvaller. Met name door het gebrek aan spelleiding. Pas na 35 min kregen we een eerste aanwijzing, terwijl we daarvoor nauwelijks waren opgeschoten. Daarna was het eigenlijk al niet meer haalbaar. Frustrerend, want ik heb herhaaldelijk en duidelijk om aanwijzingen gevraagd. De aanwijzingen die we kregen waren moeilijk te verstaan. En uitsluitend standaard, van tevoren opgenomen aanwijzingen. Wij hebben zeker 20 min verprutst doordat we de uitkomst van een puzzel verkeerd interpreteerden. Dat moet overduidelijk zijn geweest voor de spelleider. Een kleine hint was fijn geweest. Ook heeft de spelleider niet ingegrepen toen een slot, ondanks de juiste code, niet open ging. ‘Ja, deze gaat wat moeilijk’ was het commentaar na afloop.

Bovendien hadden we last van het lasergamen in de ruimte er naast. We konden het geluid van het laser gamen en de aanwijzingen niet goed van elkaar onderscheiden. De ruimte was ook slecht afgewerkt en smerig op sommige plekken.

Echt geen aanrader!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
11 augustus 2017 Maartje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
1

Het personeel vertelde het verhaal heel erg afgeraffeld. Telefoons moesten mee naar binnen om zaken bij te lichten. De puzzels waren erg eenzijdig. De afwerking was ook niet goed, wat zich uitte in bijvoorbeeld een grote zware buis die ineens viel.

Nadat we er (vrij eenvoudig) uitwaren werd er niet nog even nagepraat zoals bij andere escaperoom, maar was het bedankt voor je bezoek, boven mag je nog een drankje drinken en tot ziens.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
8 juli 2017 Derco Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

leuk, groepsdynamiek (lees: probleem) komt prachtig naar voren. Ook leuk voor bedrijven lijkt me, leerzaam.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 juli 2017 Hans van der Horst Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Gewoon super leuk!Goede uitleg. Wij hebben het niet opgelost. Maar hebben een geweldige ervaring gehad.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juli 2017 Angela Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
1

Escaperoom de Machinekamer is echt de slechtste escaperoom met de minste diepgang. Je ziet veel te weinig, er wordt bij aanvang maar 1 zaklantaarn gegeven, dus de rest kan weinig. Puzzels worden lukraak opgelost zonder lijn, waardoor de uiteindelijke code van 5 cijfers nooit op te lossen is. Zeer eentonig, irritante automatische Engelstalige hints. Een sterke afrader. Absoluut niet de hoge prijs waard.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
22 april 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
4

Wij speelden The Office. Inmiddels heb ik verschillende Escape Rooms gespeeld, en ligt de lat behoorlijk hoog, maar deze kamer was gewoon slecht. Er was geen duidelijke verhaallijn of lijn waarin de puzzels logisch konden worden opgelost. De persoon die ons begeleidde was erg ongemotiveerd en gaf hints waar we niets aan hadden, als “jullie denken te moeilijk”. De kamer was daarnaast erg gehorig en we hoorden hoe 2 begeleiders zich aan het vervelen waren op de gang. Ze hebben meerdere kamers, maar ik ga hier nooit meer naar terug!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
15 april 2017 Marit Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
1

Een waardeloze escape room, totaal geen diepgang en organisatie. We werden met de groep aan een tafel gezet van daaruit werd een tv aan gezet en een zeil naar beneden gedaan en succes… te kleine ruimte voor grote groep, alle aanwijzingen op dezelfde plek, chagerijnig ongemotiveerd personeel, alle tassen, horloges, mobiels etc konden we gewoon bij ons houden. Kortom waardeloos en maak geen gebruik van deze escape room! Ons zien ze hier in ieder geval niet meer terug.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
1 april 2017 Teun Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Er werd door de medewerker geen introductie gegeven, dus het verhaal achter de escaperoom hebben we totaal gemist. Slechte start! De room zelf zag er goedkoop en slecht onderhouden oud. Sommige puzzels waren leuk, maar de meeste te onduidelijk (niet persé moeilijk, maar het waren echt losse puzzels waarbij het verband met de kluis waarvoor je de oplossing nodig had niet duidelijk was). Slechts 50% ontsnapt binnen de tijd gaf de medewerker aan. Dezelfde medewerker gaf toe zich te vervelen en steeds uren te moeten wachten op een nieuwe groep, niet echt professioneel. Zeker geen aanrader dit!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
18 maart 2017 Eveline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
1

Als je 20 minuten van tevoren aankomst, is het eerste wat je tegemoet komt is de vreselijke lucht van het riool! Deze lucht hebben we 80 minuten mogen insnuiven. In een armzalige kamer konden we wachten tot het onze tijd was! De opdracht was geld uit de kluis halen binnen 60 min. zonder verdere aanwijzing. We hebben binnen onze 60 min 3 aanwijzingen gevraagd, maar kwamen uiteindelijk 1 min te kort om de kluis te openen. Gezien de prijs verhouding accommodatie en kwaliteit overvraagd. We waren blij dat we weer buiten stonden in de frisse buitenlucht! Wat een stank!!

Diepgang/beleving: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
12 maart 2017 Monica Asselé Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
2

De machinekamer vond ik persoonlijk een zeer matige escaperoom. De puzzels waren standaard en niet bijzonder. De afwerking van de kamer was slecht (als je een hint wilde kwam de medewerker de kamer in gelopen en vertelde de hint dit haalt je uit de ervaring.) De sloten functioneerden slecht waardoor deze ook met de goede code niet open gingen. (de medewerkster kwam er vervolgens pas na meer dan 20 minuten achter dat het slot niet openging en heeft geassisteerd met het openen, maar dit levert behoorlijke spelvertraging op.)

De clues waren vaak onleesbaar (geen goede zaklamp dus toen de medewerker op het eind van het uur wilde laten zien waar we bepaalde codes hadden kunnen vinden kwam ze erachter dat het simpelweg niet leesbaar was ivm matige licht en het feit dat de codes achterop een takel hingen en de achterkant in zijn geheel niet zichtbaar was.)

Wel leuk dat de escaperoom daadwerkelijk in het ruim van een schip zit.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
11 februari 2017 Pauline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
2

20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, waarvoor? Nergens dus voor. Samenraapsel van aanwijzingen in de escape room, geen samenhang. We konden 3x tips vragen maar alle tips wisten we al (let hierop, let daarop) dus we kwamen niet verder. Degene die de tips gaf zei achteraf dat wat ze mocht zeggen was vastgelegd, ja, in hoeverre zijn het dan tips die je kan gebruiken. Hoeveel hangsloten en andere sloten kan je verzinnen? Veel dus. Zonde van het geld.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
28 januari 2017 reini Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
2

Net voor het nieuwe jaar deze escape room gedaan met een vriend.
Helaas viel hij wat tegen. Ik heb meerdere escape rooms gedaan, en het kan zoveel origineler en spannender dan deze room.
Niet alles werkte even goed, waardoor de machine een bepaalde code niet pakte. Tevens kregen wij in het spel een hint voor een code die wij al hadden… Hierdoor liepen we vertraging op, en het is ook gewoon frustrerend.
Jammer, maar ik zou deze room niet aanraden aan anderen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
29 december 2016 Tanya Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Geweldig en uitdagend voor het hele gezin. Zeker in combinatie met het heerlijke eten in het restaurant.
Jammer genoeg (net) niet gewonnen. Maar dit was zeker niet de laatste keer!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 december 2016 marja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
2

Wij zijn op mijn verjaardag bij de Fantasy Room geweest.
Wij waren met 7 waarvan er 6 voor t eerst in een escaperoom waren, bij binnenkomst hadden we een heel sterk gevoel dat we in een bordeel beland waren. Rode verlichting, etalage poppen in lingerie.
De wachtkamer was niet op de max hoeveelheid personen bedacht.
De ruimte zelf was sjofel, de materialen erg gebruikt en verwaarloosd..…weinig echte verrassingen..ja er was een leuke vondst, maar voor de rest vond ik het erg matig.
En dan de afsluitende foto….waarop stond dat we hersteld waren van een hangover! Wat is de fantasie hierin?

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
9 december 2016 bert Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
4

Helaas functioneerde een van de sloten bij een puzzel niet en bleek er nog een andere fout in het spel te zitten, waardoor wij als team helaas niet konden ontsnappen. Jammer.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
1 oktober 2016 Ilona Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuk verhaal, goed ontvangst moeilijke spellen. Verassende break in! Was voor ons eerste keer break in maar zeker niet de laatste.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2016 Eric Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Met een groep vrienden ‘the office’ gespeeld. Zeer uitdagende en uiteenlopende puzzels. Geweldige locatie en zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 André Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Heel leuk en uitdagend. Goed om in samenwerking met anderen proberen te escapen. Op die manier leer je jezelf goed kennen. Daarnaast kun je ook de rest van een fanatieke kant zien.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 Maaike Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Echt super spannend, grappig en uitdagend. Deze escaperoom was behoorlijk moeilijk maar dat maakte het juist leuk. Het was een super ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 Daphne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Teamuitje! gave kamers, ene helft escaperoom andere helft breakin room! Ook nog heerlijk gegeten en (vooral) gedronken! thanks guys!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juli 2016 Mieke Noordegraaf Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
7

Voor ons was het de eerste kennismaking met een escape room.
We vonden de ontvangst en entourage prima.
Het was vooral zoeken en codes proberen.
Aanwijzingen vonden we moeilijk te plaatsen.
De uitkomst was leuk bedacht.
Uiteindelijk is het ons met wat hulp (3 hulplijnen, indien je wilt) gelukt.
Het is ons goed bevallen, leuk om als gezin of met vrienden te doen.
We begrijpen dat je je de visie en methodes eigen moet maken, maar gaan zeker op zoek naar een volgende uitdaging….
een leuke eerste kennismaking.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
3 mei 2016 José Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest