Escape Rooms Nederland logo
Forsaken Escape Room Deventer

Zutphenseweg 6, 7418 AJ, Deventer

Beschikbare escape rooms bij Forsaken Escape Room Deventer

Escape room The Contamination

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: min 2 spelers
Open sinds: juni 2021
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Er is een gaslek ontdekt in Deventer die schadelijker blijkt te zijn dan verwacht. Eerst heeft het alleen effect op vogels en koeien maar nu ook op mensen. Er moet dus snel ingegrepen worden. Ga als vrijwilliger samen met jou duo partner de uitdaging aan om de stad van Deventer te redden. Jou taak? Zorg dat de gaslek gestopt wordt en dat je een anti-dote maakt om de stad van Deventer te redden. Durf jij de verantwoordelijkheid op je te nemen?

Tarieven
Ma-Do                         Vrij-Zon
Kamerprijs € 80,00     Kamerprijs € 90,00

Escape room The Clinic

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Spionage, Thriller
Dokter Murphy krijgt het niet meer over zijn hart met wat er gebeurd in deze psychiatrische kliniek. Er gebeuren hele nare dingen met de patiënten… Hij zoekt mensen om de diepe geheimen van deze psychiatrische kliniek te onthullen. Met behulp van zijn pasje kunnen jullie de kliniek binnen sluipen. Maar wees gewaarschuwd! Zorg ervoor dat je niet wordt gesnapt, want anders belanden jullie misschien zelf wel als patiënten in de kliniek.
Jullie hebben 75 minuten de tijd voordat alle alarm bellen afgaan bij de doktoren.
Tarieven
Ma-Do                            Vrij-Zon
Kamerprijs € 125,00     Kamerprijs € 135,00

Escape room The Classroom

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Bunker, School

Jaren geleden schijnt er een school in een bunker te zijn geweest. De kinderen van de burgemeester en ambtenaren kregen hier les, omdat het buiten te gevaarlijk zou zijn. Het verhaal doet de ronde dat één van de kinderen is omgekomen in de school. Sindsdien spookt hij er nog steeds rond. Een journalist is gaan kijken of dit verhaal waar is.

Durf jij ook een kijkje te nemen, om te achterhalen of de verhalen kloppen?!

Tarieven
Ma-Do                            Vrij-Zon
Kamerprijs € 110,00     Kamerprijs € 120,00

Informatie over Forsaken Escape Room Deventer

Deze escape room is gevestigd in een unieke atoomkelder in Deventer. De makers van deze locatie zijn zelf fanatieke escape room bezoekers maar werden vaak teleurgesteld hoe een kamer in elkaar zat. Ze vonden dat dit beter kon en zijn daarom hun eigen ‘droom’ escape room gaan bouwen.

Deze escape room is helemaal van scratch zelf bedacht en gebouwd door de drie jonge ondernemers. Alle puzzels zijn door hun zelf bedacht en gemaakt. De sfeer waarin je speelt is uniek en voelt ook echt verlaten aan (daar staat het woord forsaken ook voor).

Locatie
Forsaken escape room is gevestigd in Deventer vlak langs de A1, afslag Deventer/Zutphen en nabijgelegen Deventer centrum. De escape room is gebouwd in een atoomkelder gevestigd in de gasfabriek op Zutphenseweg 6.

Forsaken Escape Room Deventer Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Forsaken Escape Room Deventer? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

We waren met zijn 2’en en gingen voor de ‘The Contamination’. We konden met een half uur gelijk terecht. Het was een geweldige ervaring met leuke creatieve puzzels. En leuker dan verwacht. Samenwerken is noodzakelijk anders zijn enkele puzzels gewoon weg niet te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juni 2021 Judith Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

Dit is de beste escape room die ik tot nu toe ben tegengekomen. Goede sfeer, goede puzzels. Je hebt zowel creatief denkwerk nodig als da je gewoon kan puzzelen met je handen. De puzzels lopen ook heel goed in elkaar over. Je merkt aan alles dat de kamer met liefde is opgezet; alles past in het thema, alles klopt.

De kamer wordt ook aangepast aan het aantal personen, zowel qua moeilijkheidsgraad als prijs, wat ook wel fijn is 😉

Erg goede kamer, niet makkelijk, maar zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 februari 2020 Mattias Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Leuke, uitdagende escaperoom! Voldoende uitdaging en ook genoeg te doen met een wat grotere groep. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 februari 2020 Kimberly  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Was voor ons de eerste keer in een escaperoom, voor deze gekozen vanwege 2 personen, is moeilijk om te vinden en als ze er al voor 2 personen zijn dan betaal je de hoofdprijs (bv 120 euro zowel bij 2 als bij meerdere personen) prijs bij hen was heel goed te doen. Leuke ontvangst, prima uitleg
Mooie kamer, heel echt allemaal, leuke en ook spannende sfeer, oa door de muziek
Grote variatie in spellen, zowel denk en als doe!
Wij vonden dit een erg goede escaperoom!
Absoluut aan te raden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 februari 2019 Patricia Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

Hele leuke escape room! De kamer was supergoed uitgedacht en zat logisch in elkaar. De puzzels zaten ook goed in elkaar en waren uitdagend, maar door goede samenwerking wel goed op te lossen. De jongen die ons begeleidde was erg enthousiast. Hij nam achteraf ook nog de puzzels met ons door en vertelde over hoe ze de kamer gebouwd hebben. De beste escape room die we tot nu toe gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 januari 2019 Moniek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Na vorige week een mindere ervaring te hebben gehad in een escape room kwamen we op deze site goede recensies over Forsaken tegen.
Vol spanning kwamen we vrijdagavond aan… We werden super enthousiast ontvangen door de medewerker die meteen vol passie over de kamer vertelde.
Na een korte uitleg van de regels en de sloten liet hij ons een filmpje zien om in de stemming te komen… En of we in de stemming kwamen! Gaaf filmpje!
Zonder te veel te verklappen over de kamer… Veel verschillende puzzels waar iedereen een aandeel in kan leveren. Later begreep ik dat de kamer wordt aangepast op het aantal spelers dat er komt. Ook de sfeer die in de kamer hangt is gaaf, spannend, met elke keer weer een verassingseffect!
Na de tijd werd nog uitgebreid verteld hoe de kamer is opgebouwd en hoe de puzzels opgelost moesten worden.

Een kamer die erg leuk is voor gevorderde groepen, maar ook voor First-Time-Escapers!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2019 Eva Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

We hebben als ervaren (en kritische) escaperoomers een bijzonder leuke avond gehad. Sfeervolle locatie. Thema goed doorgevoerd in de puzzels. We moesten flink tempo maken om alles op tijd op te lossen. Geen moment van verveling. Er zit een lekkere flow in de kamer. De keren dat we haperden lag dat echt aan onszelf omdat we dingen over het hoofd zagen. Enthousiaste eigenaren die alle tijd namen om met ons naderhand de kamer te evalueren. Echte liefhebbers. Kortom, een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 december 2018 Anne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Super leuk! Wij zijn met twee personen ontsnapt. De kamer was goed aangepast op het spelen met twee personen, maar wordt ook goed aangepast op grotere groepen. Er zijn aldoor genoeg puzzels om je bezig te houden. De puzzels spreken voor zich, dus je bent geen tijd kwijt aan uitvogelen wat je nou eigenlijk moet doen. Heel fijn want dan kun je gelijk aan de slag. Het thema is heel goed uitgevoerd! Eerst met behulp van een filmpje in de stemming komen en ook in de kamer zelf was het thema overal goed in verwerkt. Ook de puzzels hoorde bij het thema, waardoor je in de sfeer bleef. Achteraf hebben we nog leuk gesproken met het personeel. Ze lieten ons alle puzzels zien en vertelden hoe de kamer op het aantal bezoekers kon worden aangepast. Erg leuk om te zien! We hebben een leuke avond gehad!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2018 Danielle Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Leuke escaperoom! Vele puzzels! Goede aankleding en precies genoeg en ook niet te harde geluidseffecten. Hierdoor kon je je goed concentreren. Goede uitleg van te voren en naderhand konden we nog vragen stellen en nog wat meer rond kijken. Was een zeer geslaagde avond ondanks dat we het nèt niet gered hadden! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juli 2018 AMS Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Dit was mijn 2e escape room die ik had gedaan. Super leuke puzzels en een heel logisch geheel, zonder te veel nare afleiding als muziek. Zo kon ik me goed focussen op het doel: de kamer verlaten binnen de gestelde tijd. Fijn dat er tijd werd genomen voor uitleg naderhand en dat we vragen konden stellen. Een aanrader? Jazeker!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2018 Mfje Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Vanaf de intro zat de sfeer, nou ja spanning, er al goed in. Puzzels en attributen goed uitgedacht. De muziek maakte het geheel nog spannender. Best spannende, ‘enge’ elementen.. Nadien vertelde de eigenaar ons enthousiast over het ontstaan van de escaperoom. We hebben een leuke avond gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2018 Manon  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Goede escaperoom met leuke uitdagende puzzels en een spannende sfeer. Voor je het weet ga je op in het verhaal. De puzzels zijn, zoals gezegd uitdagend, maar wel te doen.
De uitbaters zijn erg betrokken en leveren een kwalitatief hoogwaardige escaperoom.

Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2018 Roderick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Vanavond met het gezin voor het eerst naar een escaperoom geweest, wat was dit een leuke ervaring! De puzzels waren uitdagend maar zeker te doen. Helaas net niet op tijd kunnen ontsnappen.. maar dit mocht de pret niet drukken. We werden zeer vriendelijk ontvangen door het personeel! Kortom, we hebben een top avond gehad. Ik raad zeker iedereen aan om hier een keer heen te gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 mei 2018 Dion Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wat een ontzettend leuke escaperoom! Echt mega van genoten! Originele puzzels, veel diversiteit en logisch in elkaar gezet. Helaas niet gehaald, maar dat maakte de ervaring er niet minder om. We werden enthousiast en ontzettend vriendelijk ontvangen en ook na het spel hebben we gezellig na kunnen kletsen en vragen kunnen stellen. Leuk om te zien dat ze het spel aan kunnen passen voor als je met twee personen komt. Eén van de leukste escaperooms die ik tot nog toe heb gedaan. Bij jullie volgende kamer kom ik heel graag terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2018 Elma Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Laatst met 3 vrienden hier geweest. Echt een leuke en mooie escape room. Mijn eerste escape room ooit en zeker een aanraden en zeker een reden om het vaker te gaan doen. De sfeer, de puzzels, de service, de locatie. Alles werkt en hoort erbij. Na die tijd vertelde de eigenaar met passie over zijn escape room en dat zie je ook terug. Helaas niet onsnapt maar toch goed vermaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart 2018 Anton  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Hele leuke kamer. Veel leuke puzzels. Afwisseling van na-denk spellen en meer actieve spellen. Spannend maar niet al te eng (ik ben wel snel bang). Leuke details in de kamer en fijn sfeerbeeld. Goede ontvangst en.. Ontsnapt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart 2018 Chantalle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg leuke ervaring. Aparte kamer met veel opdrachten. Ziet er goed uit, zeker een aanrader om ook heen te gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart 2018 Marit Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Een leuke room! We hebben het niet gehaald maar ondanks dat er wel van genoten,… zeker wanneer je richting het einde gaat neemt de spanning toe…. en zijn de puzzels leuk en divers.
Aanrader, maar voor beginners misschien wat lastiger….

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
21 januari 2018 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Heerlijke avond gehad. Leuke puzzels, samenwerkingsverband en aardige jongens.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 januari 2018 Hester Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Met z’n 2en de escaperoom gedaan. Vooraf was het wel spannend of het ook voor 2 personen haalbaar zou zijn. Het is ons net niet gelukt, maar de makers hadden wel wat aanpassingen gedaan rekeninghoudend met het aantal spelers.
Al met al een super ervaring met goed bedachte en uitgevoerde puzzels. Alles werkte goed en zat logisch in elkaar. Complimenten voor deze escaperoom! We kijken al uit naar de volgende kamer…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2018 Hanneke en Sander Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Veel uitdagende puzzels die goed op te lossen zijn. (Moeilijk maar te doen) Spannende locatie! Aardig personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2018 Martijn  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

De ruimte zelf was al sfeerbepalend. Heel enthousiaste en betrokken bedenkers van de escape room bepalen mede de totale beleving. Gezin met 3 zoons van 19 19 en 17!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2018 V. Leijten Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Vandaag gedaan met zn vijven.
Deze is echt wel gaaf! De makers stappen niet in de valkuilen waar veel andere rooms in stappen…
We waren een aardig eind op weg maar niet gelukt helaas… Deze was wel heel leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2018 Tak Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Veel escape rooms gedaan, je merkt helaas de laatste tijd dat wat escape rooms bestaan die wat minder zijn, dat is deze zeker niet! Deze escape room was echt een top ervaring, soms wat moeilijk maar zeker leuk en een aanrader! een unieke ervaring en originele puzzels! zag er echt goed uit voor een escape room die pas net open is. Personeel is vriendelijk en neemt graag de tijd voor je als daar tijd voor is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2017 Gerdie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Super leuke ervaring! jammer dat je de escape room maar 1x kan doen anders zeker nog een keer gedaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2017 Nick Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Mooi gedaan door drie mannen die duidelijk passie voor Escaperooms hebben en met logische puzzels zijn gekomen die bijna allemaal goed passen in het thema van de kamer. Prima ondersteuning met licht en geluid en afwisseling tussen doen en denken. Mooie ruimte voor een kamer als deze en ook daarom voor ons de beste van Deventer. Er hangt gewoon sfeer in de ruimte omdat deze ook op de juiste manier is ingericht en aangekleed. Ontvangst en napraat ook leuk en goed om te merken dat de mannen nog ruimte zien voor verbetering van hun locatie en kamer, al was het voor de kamer wat ons betreft echt niet nodig want het zat gewoon goed in elkaar en was 100% waar voor het geld. Ga zo door en succes verder!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 november 2017 Tim Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Twee keer eerder een escape room gedaan in Almelo (ook erg leuk en uitdagend).

Deze is mijn favoriet! De escaperoom gedaan met 6 personen.
Het verhaal is leuk en je stapt al met een bepaalde spanning in de room met z’n allen. Het concept vond ik erg origineel en de puzzels zijn voor iedereen goed te doen ( dat wil niet zeggen dat ze makkelijk zijn, genoeg uitdaging in de puzzels te vinden). De sfeer, de geluiden en de omgeving passen perfect bij het verhaal.
Ook de ontvangst en het nabespreken van de escaperoom was leuk door de zeer vriendelijke eigenaren.
Alles was top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2017 Francis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

De escape room was heel afwisselend en de tijd vloog voorbij. Wij waren met een grote groep en dat ging prima. De service van Lars, Swen en hun collega was hoog. Zeker een aanrader als je van een uitdagende escape room houdt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 oktober 2017 Annemarie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
10

Ik was met drie vrienden van mij opzoek naar een escape room en kwam via facebook deze tegen. Hij had goeie scores op facebook gekregen dus dachten wij laten we het proberen. Dit was zeker een goed besluit omdat de escape room erg leuk was. De puzzels waren niet super moeilijk waardoor je er goed doorheen kwam en de bouw zag er ook goed uit. We waren bij de laatste puzzel toen de 60 minuten om waren. We hadden het dus niet gehaald maar dat kwam door eigen foutjes waardoor wij tijd verloren. Maar verder zeker een aanrader. Laat je niet tegenhouden doordat er nog niet zo veel reviews staan op deze site.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2017 Peter Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Hele toffe escape room, een van de betere naar mijn mening. In een echte oude atoombunker, absoluut een aanrader voor die echte escape room junkies!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 september 2017 Frans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We hoorden dat er een nieuwe escape room in Deventer was geopend en als fanatieke escapers gingen we dus een kijkje nemen. Werden zeer vriendelijk ontvangen door het personeel. We kregen daarnaast een gratis drankje voor dat we de escape room gingen spelen. Je wordt goed in het verhaal meegesleept waarom je nou eigenlijk in de escape room bent. De kamer kan vergeleken worden met de meisjeskamer in bunschoten. Een zeer unieke en creepy sfeer waar je in speelt. De puzzels zijn heel erg afwisselend en daarom ook super leuk. Bovenal zeker 1 van de betere escape rooms die ik heb gedaan tot nu toe! Zeker een aanrader. Helaas niet kunnen ontsnappen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 september 2017 Nick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest