Fort-treffelijk

Provincialeweg 9, 1536 AC, Markenbinnen

Provincie Noord-Holland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Fort-treffelijk

Provincialeweg 9, 1536 AC, Markenbinnen

Beschikbare escape rooms bij Fort-treffelijk

Escape room Prince of Persia: The Dagger of Time

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 4 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 8 spelers

Ga op een episch avontuur in de wereld van Prince of Persia met deze unieke en uitdagende VR escapegame! Je wordt opgeroepen door de Keizerin van Tijd, Kaileena. Zij stuurt jou op een missie om de snode plannen van een Magi te dwarsbomen. De Magi wilt namelijk de zandloper vullen met nieuw zand om zo een leger van zandmonsters te creëren.

Jij en jouw team krijgen van Kaileena de Dagger of Time, een wapen dat de tijd stil kan zetten. Zo kun jij je een weg banen naar de Zandloper kamer. Halen jullie het op tijd en kunnen jullie de wereld redden?

Escape room Beyond Medusa’s Gate

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 4 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 8 spelers

Beyond Medusa’s Gate is een VR escape game ervaring die plaatsvindt in de Griekse wereld van Assassin’s Creed Odyssey. Ervaar een groots avontuur die je in het echt nooit zou kunnen beleven alsof je je daar echt bevindt. Ga als team op reis in het Oude Griekenland in de tijd van welsprekende filosofen, meedogenloze goden en profeteerende orakels. Jij bevindt je ergens op de Mani Peninsula in een aan de kust gelegen grot waar jij op zoek gaat naar een eeuwenoud artefact. Misschien vind je zelfs het legendarische schip van de Argonauten?

Escape room Escape the Lost Pyramid

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 4 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 8 spelers

Betreed de wereld van Assassin’s Creed Origins in ‘Escape the Lost Pyramid’. Plaats jezelf in de schoenen van een team ontdekkingsreizigers en ga op zoek naar de piramide van Nebka en de speciale artefacten die zich daarin huizen. Ervaar gevaarlijke, zenuwslopende situaties die je in het echte leven nooit zou kunnen meemaken. Escape the Lost Pyramid is een avontuur die jij en jouw vrienden niet snel meer zullen vergeten.

Doe je best om samen zo snel mogelijk uit de piramide te ontsnappen, anders kom je er misschien nooit meer uit…

Escape room Huxley

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 4 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 8 spelers

Stap in de wereld van Huxley. Ga op een strijdlustige missie met deze unieke en uitdagende VR escapegame! Je strijdt met je team als laatste overlevenden in een wereld waarbij mensen zijn overgenomen door machines. Eén missie: Huxley helpen.

Kunnen jullie de apocalyps terugdraaien? De klok tikt!

Jij en jouw team moeten de wereld redden van haar ondergang, waarbij jullie absoluut moeten beschikken over: adrenaline, winnaarsmentaliteit en strijdlustigheid. Halen jullie het op tijd en kunnen jullie de wereld redden?

Escape room Ontmantel de Bom

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: augustus 2019
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Bom, Oorlog

“Je hoort het tikken. Er is minder dan een uur om hem te ontmantelen terwijl de Duitsers het fort al onder vuur nemen. Op tijd de bom onschadelijk maken is mogelijk, als je samenwerkt met jouw teamgenoten die ergens anders in het fort vastzitten…”

‘Ontmantel de bom’ is een uitdagende escaperoom vol hightech-snufjes in een echt fort. Je waant je terug in de Tweede Wereldoorlog en vergeet even alles om je heen.

Lukt het jullie om er op tijd uit te komen?

Informatie over Fort-treffelijk

FORTtreffelijk is een fort uit de 19e eeuw gelegen in Markenbinnen, Noord-Holland. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam was het voorbestemd om de stad Amsterdam te beschermen bij eventuele aanvallen. Die rol heeft het nooit kunnen vervullen, maar de historische locatie inspireert nu wel bij talloze activiteiten.

Het fort waar dit zich allemaal afspeelt is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en gebouwd in 1905. Je stapt letterlijk het verleden in want de escaperoom is helemaal opgebouwd in de originele kazemat van het fort en uitgerust in de stijl van de Tweede Wereldoorlog.

Parkeren:
Het parkeren is gratis en er zijn verschillende mogelijkheden om feesten en partijen te geven. Van bruiloften tot kinderfeestjes, niets is te gek!

Prijzen:
De kamer kost €95 per groep.

Fort-treffelijk Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Fort-treffelijk? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

Mooie locatie. De beleving is echter niet heel bijzonder, er wordt weinig verteld voor- en achteraf. Er zou meer van gemaakt kunnen worden. De kamer is mooi en er waren een paar puzzels die ik nog niet eerder had gedaan. De puzzels waren niet moeilijk.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
25 februari Simone Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest