Fort-treffelijk

Provincialeweg 9, 1536 AC, Markenbinnen

Provincie Noord-Holland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Fort-treffelijk

Provincialeweg 9, 1536 AC, Markenbinnen

Beschikbare escape rooms bij Fort-treffelijk

Escape room Ontmantel de Bom

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: augustus 2019
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Bom, Oorlog

“Je hoort het tikken. Er is minder dan een uur om hem te ontmantelen terwijl de Duitsers het fort al onder vuur nemen. Op tijd de bom onschadelijk maken is mogelijk, als je samenwerkt met jouw teamgenoten die ergens anders in het fort vastzitten…”

‘Ontmantel de bom’ is een uitdagende escaperoom vol hightech-snufjes in een echt fort. Je waant je terug in de Tweede Wereldoorlog en vergeet even alles om je heen.

Lukt het jullie om er op tijd uit te komen?

Informatie over Fort-treffelijk

FORTtreffelijk is een fort uit de 19e eeuw gelegen in Markenbinnen, Noord-Holland. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam was het voorbestemd om de stad Amsterdam te beschermen bij eventuele aanvallen. Die rol heeft het nooit kunnen vervullen, maar de historische locatie inspireert nu wel bij talloze activiteiten.

Het fort waar dit zich allemaal afspeelt is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en gebouwd in 1905. Je stapt letterlijk het verleden in want de escaperoom is helemaal opgebouwd in de originele kazemat van het fort en uitgerust in de stijl van de Tweede Wereldoorlog.

Parkeren:
Het parkeren is gratis en er zijn verschillende mogelijkheden om feesten en partijen te geven. Van bruiloften tot kinderfeestjes, niets is te gek!

Prijzen:
De kamer kost €95 per groep.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest