Fox in a Box Veenenaal

Markt 4, 3901 DM, Veenendaal

Provincie Utrecht | Regio Ede, Veenendaal, Wageningen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Fox in a Box Veenenaal

Markt 4, 3901 DM, Veenendaal

Beschikbare escape rooms bij Fox in a Box Veenenaal

Escape room The Bank Job

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: november 2019
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bank

Jullie zijn bankrovers die binnen zijn bij de Centrale Bank en het alarmsysteem is voor 1 uur uitgeschakeld. Redden jullie het tot in de kluis en om binnen de tijd de diamanten te stelen?

Escape room Prison Break

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2019
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Makkelijk
Thema’s: Gevangenis

Als er een opstand uitbreekt, dient zich een unieke kans aan. Jullie vriend buiten in vrijheid zal jullie helpen te ontsnappen op het moment dat de bewakers druk zijn!

Escape room Tesla’s Mystery

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2019
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Uitvindingen

Het is 1943 en jullie ontvangen een brief van de overleden Nikola Tesla, een uitnodiging om naar kamer 3327 van het New York hotel te komen. Vindt zijn laatste geheime uitvinding voordat de FBI dit doet!

Informatie over Fox in a Box Veenenaal

Kings & Queens Veenendaal zijn een samenwerking aangegaan met Fox in a Box, een wereldwijde speler op het gebied van escaperooms. In Veenendaal krijgen zij 3 verschillende kamers. Prison Break en Tesla’s Mystery gaan vanaf 23 september open en The Bank Job komt in het 4e kwartaal van 2019.

Locatie:
Op de eerste verdieping bij de sportsbar van Kings & Queens in het centrum van Veenendaal gaan 3 verschillende escaperooms open. Groepen kunnen hier met 2-6 spelers per kamer komen spelen. Ook kan men een combinatie maken met één van de andere activiteiten of een arrangement boeken met een hapje en een drankje.

Prijzen:
maandag t/m donderdag € 75,00, vrijdag t/m zondag € 90,00.
Indien met met 2 personen speelt krijgt men € 15,00 korting.

Fox in a Box Veenenaal Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Fox in a Box Veenenaal? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

Je zit beiden in een aparte cel, dus je kunt niet samen dingen gaan uitzoeken en oplossen. Wellicht leuker als je met meer mensen bent, maar zeker voor 2 personen niet aan te raden. De slotjes zijn van metaal en met het slechte licht daar en wij beiden die een bril dragen is de code niet te doen. Er moest iemand komen om ophef slotje in te vullen wat wij zeiden. Verder vind ik dat een goede Escaperoom meerdere ruimtes moet hebben. Als laatste krijg ik echt een beetje kortsluiting als er allemaal taalfouten in de papieren staan. Toen ik daar iets van zei later reageerde de medewerkster een beetje geïrriteerd en dat zij het niet geschreven had. Blijkbaar gaan ze daar dus ook niets mee doen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
29 december 2022 Natasha Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
4

Tegenvaller. Zonder teveel te verklappen: Het was donker en we kregen (met ons 4en) 2 zaklampen, de 2 met zaklamp kunnen dus wat gaan (uit)zoeken, die andere 2 kunnen dus eigenlijk niks. We losten wat puzzeltjes op…er ging blijkbaar nog iets kapot (kan natuurlijk gebeuren, werd netjes opgelost, die mevrouw kwam even naar binnen om dat te melden…) maar hoe we ooit die deuren open hebben gekregen is me nog steeds een raadsel: het lijkt erop of dat iemand meekijkt en de deur al dan niet opent. Niet een duidelijke oplossing (bijvoorbeeld een code of een slot dat je opent) die ervoor zorgt dat de deur open gaat! Ook daarna: …soms doe je dingen 2 keer: de ene keer lukt het niet…de tweede keer lukt het wél…dat is gek! opeens is er een deur open, en je hebt geen idee hoe je dat hebt gedaan! Ook het einde is niet heel “verlossend”. Bij andere escapes voel je echt: YES, gelukt, maar dat “FEEL GOOD” gevoel helemaal niet gehad! Jammer.

oja….het was in het Engels….

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
23 oktober 2020 Annegret Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Het was een leuke escaperoom. Leuke gevarieerde puzzels. We hebben hem nog net op tijd kunnen oplossen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
18 oktober 2019 Nancy  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest