Fox in a Box Zutphen

Stationsplein 6, 7201 ML, Zutphen

Provincie Gelderland | Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Fox in a Box Zutphen

Stationsplein 6, 7201 ML, Zutphen

Beschikbare escape rooms bij Fox in a Box Zutphen

Escape room Magic Portal

Maximale tijd: 150 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2021
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk

Duik in de wondere wereld van verborgen schatten en magische wezens, die tot leven komen door middel van augmented reality! Magic Portal vertelt het fantasieverhaal van de goblins. Sinds het begin der tijden zijn er magische poorten die onze wereld verbinden met fantasiewerelden. De goblins zijn de bewakers van deze poorten. Maar één van de goblins is door een betovering in slaap gevallen en nu kunnen duistere, magische wezens via de poort naar onze wereld komen! Jullie moeten ervoor zorgen dat de poort weer gesloten wordt en de betovering wordt verbroken. Hiervoor moeten jullie puzzels oplossen op betoverde plekken en genoeg kristallen verzamelen om de magische poort weer te verzegelen. Kunnen jullie de goblins helpen de wereld te redden?

Escape room Operation Mindfall

Maximale tijd: 150 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2021
Minimale leeftijd: 11
Moeilijkheid: Gemiddeld

Jullie gaan undercover als spionnen van W.I.S.E. die de mensheid moeten beschermen tegen een gevaarlijk virus. Het bedrijf Spider Tech wil de mensheid in hun macht krijgen. Zij hebben een virus ontwikkeld waarmee ze de controle over mensen krijgen. Door het drinkwater te infecteren met dit virus willen ze de hele wereld besmetten. Spider Tech wil beginnen met een uitgebreide test in Zutphen. Als dit succesvol blijkt, willen zij de rest van de wereld in hun macht krijgen. Jullie missie is om zo snel mogelijk de formule van het antivirus in handen te krijgen en hiermee het drinkwater weer te neutraliseren! Lukt het jullie om Spider Tech op tijd te stoppen en de wereld te redden?

Escape room Bunker

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Het zijn de begin jaren 80, het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De lancering van een nucleaire raket is gestart en het einde van de wereld is nabij. Jullie zijn een team van speciale agenten die erachter moet komen wie dit heeft gedaan. Koste wat het kost moeten jullie de lancering stoppen. Jullie zijn onze laatste hoop, als jullie falen zal de wereld vergaan… Weten jullie de wereld op tijd te redden van de totale vernietiging!?

Escape room De Erfenis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escapekist

Jullie hebben een huis geërfd van een ver familielid. Op een dag wordt daar een geheimzinnig pakketje bezorgd dat de hele wereld is overgegaan. Het is duidelijk dat deze mysterieuze kist iets bevat dat heel belangrijk was voor je overleden familielid… Om de kist te openen en het geheim te onthullen, moeten jullie een serie van raadsels en puzzels oplossen. Maar de tijd dringt! Kunnen jullie het mysterie oplossen voordat de batterij van de kist leeg is en het geheim voor altijd verloren gaat?

Informatie over Fox in a Box Zutphen

Fox in a Box Zutphen is een onderdeel van Kings & Queens Zutphen. Ze hebben twee escaperooms in samenwerking met |
Fox in a Box, een wereldwijde speler in de escaperoom branche. Iedere escaperoom heeft zijn eigen thema.

Locatie:
Kings & Queens is een sportsbar in het centrum van Zutphen. Op de eerste verdieping zijn er twee escaperooms: De Bunker en De Erfenis. Groepen kunnen hier met 2-6 spelers per kamer komen spelen. Na afloop kunnen jullie gezellig napraten in onze sportsbar onder het genot van een hapje en drankje. Ook kun je een combinatie maken met één van de andere activiteiten, zoals poolen, bowlen, tafeltennis of darten.

City Quest
City Quest is iets nieuws van Fox in a Box Zutphen. Dit is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Tijdens een spannende missie door het centrum van Zutphen moet je als team raadsels en puzzels oplossen die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad zijn geïntegreerd in het verhaal en komen tot leven door middel van augmented reality. Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal.

Je speelt de City Quest met een team van 2 tot 6 spelers. Aan het begin van het spel krijgen jullie een actionpack. Hierin zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. Ook krijgen jullie een iPad mee, die jullie de weg wijst naar plekken in de stad. Scan de locatie met de iPad om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende augmented reality-puzzels die jullie moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen…

Prijzen Escaperoom
2 personen 75 euro
3 personen 90 euro
4 personen 100 euro
5 personen 110 euro
6 personen 120 euro

Prijzen City Quest
Volwassenen: €19,50
Kinderen t/m 14 jaar: €15,-

 

Fox in a Box Zutphen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Fox in a Box Zutphen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

3

Veel te duur voor hetgeen je krijgt. Je zit het gehele uur aan een tafel met een kist erop. Die kist moet je open zien te ‘puzzelen’. Na enkele hints (oplossingen) is de kist open, anticlimax alom. Echt een teleurstellende ervaring voor €25,- per persoon. Door die prijs hadden wij hele andere verwachtingen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
16 maart Lotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
2

Je speelt alleen met een kist op tafel, de rest van de kamer is geen onderdeel. Zeer technisch, weinig sfeer. Hints worden niet gegeven, alleen gelijk oplossingen. Drie puzzels per ongeluk opgelost.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
11 december 2020 Jori Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest