Fundustry Amsterdam

Oudezijds Armsteeg 24, 1012 GP, Amsterdam

Provincie Noord-Holland | Regio Amsterdam, Zaandam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Fundustry Amsterdam

Oudezijds Armsteeg 24, 1012 GP, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij Fundustry Amsterdam

Escape room Clownskamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 1 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Circus

De aardige clown Eddy nodigt je uit om binnen te komen. Is dit wel verstandig? Hij leek op het eerste gezicht wel aardig, maar nu lijkt hij zich anders te gedragen… Was het wel verstandig om in zijn pipowagen te gaan? Tijdens een circusvoorstelling raakt Steve (8jr.) de weg kwijt richting de wc. Zijn ouders zijn erg van slag en vragen jou om hulp bij het vinden van Steve! Ze denken dat hij misschien in de pipowagen van clown Eddy is beland. Bevrijd Steve uit de handen van Eddy en breng hem weer veilig terug bij zijn ouders!

Wie van jullie durft aan te kloppen bij de pipowagen van Eddy? Betreed met je vrienden deze escaperoom en ontdek wie van jullie het dapperst is!

De escaperoom is uitgerust met licht- en geluidseffecten. De adviesleeftijd is 16+ en de ideale groepsgrootte is 5 of 6 personen. Maar groepen tot wel 10 personen kunnen terecht!

Escape room Goudmijn

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Met als enige hulpmiddel een zaklamp zit je vast in deze donkere, ingestorte goudmijn. Zie je dat goed? Een goudkar! Het doel is om zoveel mogelijk goud proberen te verzamelen voordat de goudmijn volledig instort! Je moet er wat voor over hebben om rijk te worden. Veel tijd is er alleen niet, je hebt 60 minuten en je wilt toch echt niet zonder goud de goudmijn verlaten. Is dat nou een licht schakelaar?

Durf jij de goudmijn te betreden? Alleen met stalen zenuwen en een flinke portie zelfvertrouwen zal je de weg terug naar buiten weten te vinden! Je bent toch niet bang in het donker?

De escaperoom is uitgerust met licht- en geluidseffecten. De adviesleeftijd is 16+ en de ideale groepsgrootte is 5 of 6 personen. Maar groepen tot wel 10 personen kunnen terecht!

Ook in Engels mogelijk.

Informatie over Fundustry Amsterdam

Midden in hartje Amsterdam vind je deze escaperoom locatie. Fundustry Amsterdam is onderdeel van Fundustry Events, evenals Real Escape Room. Hier is naar hartenlust gebouwd aan de huidige kamers vol puzzels, raadsels, horror, clowns en mijnen.
Weet je binnen het uur te ontsnappen dan is er voldoende gelegenheid om een drankje te nuttigen en even na te praten over de succesvolle ontsnapping. Ook diverse horecamogelijkheden van lunch tot diner.

Prijzen:
Escape Room per persoon €24,95
Totaal voor 2 personen €99,80
Totaal voor 3 personen €99,80
Totaal voor 4 personen €99,80
Totaal voor 5 personen €124,75
Totaal voor 6 personen €149,70
Totaal voor 7 personen €174,65
Enz.

Per kamer max. 2 – 10 personen

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest