Fundustry Amsterdam

Oudezijds Armsteeg 24, 1012 GP, Amsterdam

Provincie Noord-Holland | Regio Amsterdam, Zaandam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Fundustry Amsterdam

Oudezijds Armsteeg 24, 1012 GP, Amsterdam

Beschikbare escape rooms bij Fundustry Amsterdam

Escape room Clownskamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 1 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Circus

De aardige clown Eddy nodigt je uit om binnen te komen. Is dit wel verstandig? Hij leek op het eerste gezicht wel aardig, maar nu lijkt hij zich anders te gedragen… Was het wel verstandig om in zijn pipowagen te gaan? Tijdens een circusvoorstelling raakt Steve (8jr.) de weg kwijt richting de wc. Zijn ouders zijn erg van slag en vragen jou om hulp bij het vinden van Steve! Ze denken dat hij misschien in de pipowagen van clown Eddy is beland. Bevrijd Steve uit de handen van Eddy en breng hem weer veilig terug bij zijn ouders!

Wie van jullie durft aan te kloppen bij de pipowagen van Eddy? Betreed met je vrienden deze escaperoom en ontdek wie van jullie het dapperst is!

De escaperoom is uitgerust met licht- en geluidseffecten. De adviesleeftijd is 16+ en de ideale groepsgrootte is 5 of 6 personen. Maar groepen tot wel 10 personen kunnen terecht!

Escape room Goudmijn

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Met als enige hulpmiddel een zaklamp zit je vast in deze donkere, ingestorte goudmijn. Zie je dat goed? Een goudkar! Het doel is om zoveel mogelijk goud proberen te verzamelen voordat de goudmijn volledig instort! Je moet er wat voor over hebben om rijk te worden. Veel tijd is er alleen niet, je hebt 60 minuten en je wilt toch echt niet zonder goud de goudmijn verlaten. Is dat nou een licht schakelaar?

Durf jij de goudmijn te betreden? Alleen met stalen zenuwen en een flinke portie zelfvertrouwen zal je de weg terug naar buiten weten te vinden! Je bent toch niet bang in het donker?

De escaperoom is uitgerust met licht- en geluidseffecten. De adviesleeftijd is 16+ en de ideale groepsgrootte is 5 of 6 personen. Maar groepen tot wel 10 personen kunnen terecht!

Ook in Engels mogelijk.

Informatie over Fundustry Amsterdam

Midden in hartje Amsterdam vind je deze escaperoom locatie. Fundustry Amsterdam is onderdeel van Fundustry Events, evenals Real Escape Room. Hier is naar hartenlust gebouwd aan de huidige kamers vol puzzels, raadsels, horror, clowns en mijnen.
Weet je binnen het uur te ontsnappen dan is er voldoende gelegenheid om een drankje te nuttigen en even na te praten over de succesvolle ontsnapping. Ook diverse horecamogelijkheden van lunch tot diner.

Prijzen:
Escape Room per persoon €24,95
Totaal voor 2 personen €99,80
Totaal voor 3 personen €99,80
Totaal voor 4 personen €99,80
Totaal voor 5 personen €124,75
Totaal voor 6 personen €149,70
Totaal voor 7 personen €174,65
Enz.

Per kamer max. 2 – 10 personen

Fundustry Amsterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Fundustry Amsterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Een ontzettend leuke kamer met erg enthousiast personeel die een leuk verhaal willen vertellen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juni 2021 Justin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
1

Geen nuttige hints. We moesten “beter kijken”, terwijl we al 10m bezig waren en niet verder kwamen.
Verder moesten we een X aantal *** vinden. Een deel hadden we gevonden. Helaas lukte het ons niet om verder te komen omdat we niet alle *** konden vinden en hadden we de escape room niet binnen de tijd gehaald. Na afloop vertelde de begeleider waar we de overige *** hadden moeten vinden. Echter kon zij toen ook niet laten zien dat die laatste magneten daadwerkelijk op die plek zaten… “Soms zitten ze heel erg vast”. Op deze plekken hadden we zelf al grondig gekeken, dus als de *** daar echt zaten, dan hadden we ze wel gevonden (of ze nou vast of niet vast zaten!). Hierdoor kregen wij kregen het idee dat de materialen niet compleet waren (we mochten ook al vrij snel na de vorige groep starten) en de escape room dus niet eens te halen was!!
Al met al erg jammer van de escape room. Wij voelen ons ook behoorlijk opgelicht. Deze escape room is NIET aan te raden.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
4 januari 2020 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Zie reactie van Reinier. Verdere toevoeging is dat er ook geen drinken en ook geen toilet aanwezig is. Er is ook maar 1 kluisje aanwezig dus je jas moet gewoon hangen waar iedereen (zelfs mensen die van de straat naar binnen kijken) het voor het grijpen heeft.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
1 december 2019 Quint Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Zeer teleurstellende escaperoom. Na vele escaperooms met enthousiasme hiernaar toe, na een half uur later te kunnen beginnen hebben we een uur rond gedwaald in een donkere kamer. Geen puzzel gedaan, enkel gezocht naar sleutels en ***, welke uiteindelijk niet compleet was en ook niet geplaatst kon worden zonder t met tape aan elkaar te plakken.

Voor mensen welke zich even af willen sluiten van de wereld en zichzelf willen kwellen met pure verveling een prima kamer, voor mensen welke een escaperoom zien als een leuk Uitje, zou ik lekker door lopen!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
21 november 2019 Reinier  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest