Escape Rooms Nederland logo
Fundustry Apeldoorn

Nieuwstraat 163, 7311 BN, Apeldoorn

Beschikbare escape rooms bij Fundustry Apeldoorn

Escape room De Politiekamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Open sinds: december 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Opgesloten in de cel en je bent niet eens schuldig! Je gelooft het niet, maar dit is precies wat er aan de hand is in de Politiekamer. Er is een uitweg! Aan jou en je team de taak om alle gegevens te verzamelen en zelf te ontsnappen. Hierbij pleit je de onschuldige vrij en lever je het juiste bewijsmateriaal aan. Alleen met teamwork en concentratie kunnen jullie alle connecties aan elkaar verbinden. Maar schiet wel op.. je hebt maar 60 minuten om jullie vrijheid terug te winnen.

De escaperoom is uitgerust met geluid- en lichteffecten. De adviesleeftijd is 16+ en de ideale groepsgrootte is 5 of 6 personen, echter kunnen groepen tot wel 15 personen terecht!

Ben je met een grotere groep dan 15 personen? Dan kan je ook altijd terecht in de paleiskamer, waar ook maximaal 15 personen in kunnen worden opgesloten!

Escape room De Paleiskamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 10 spelers
Open sinds: december 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Kantoor, Mysterie
De altijd zo nette paleiskamer, wat is er aan de hand? Allerlei meubels lijken verplaatst, foto’s en schilderijen hangen scheef, daarbij zijn er duidelijk een aantal boeken uit de grote boekenkast verdwenen. Het is zeker. Iemand voor jou heeft de Paleiskamer al betreden. Vind zoveel mogelijk clues en ontrafel alle mysteries rondom de Paleiskamer. Wat was dat? Viel de deur net achter ons op slot?

De escaperoom is uitgerust met licht- en geluidseffecten. De adviesleeftijd is 16+ en de ideale groepsgrootte is 5 of 6 personen, echter kunnen groepen tot wel 15 personen terecht!

Ben je met een grotere groep dan 15 personen? Dan kan je ook altijd terecht in de politiekamer, waar ook maximaal 15 personen in kunnen!

Informatie over Fundustry Apeldoorn

Powered by Fundustry events.

Apeldoorn is twee bijzondere Escape Rooms rijker. Midden in het centrum van Apeldoorn aan de nieuwstraat zijn twee nieuwe escape rooms geopend. De Paleiskamer voor een ontsnapping op stand en de politiekamer waar het draait om de misdaad oplossen of je verdwijnt zelf achter tralies. De kamers bevatten alle details die je nodig hebt om de sleutel naar de vrijheid te vinden. Maar dat dit niet eenvoudig is, dat staat vast.

Geen paniek, na 60 minuten zul je worden bevrijd maar ga je wel teleurgesteld naar huis. Weet je binnen 60 minuten door logisch nadenken, puzzelen en raden wel uit de kamer te ontsnappen win je een plekje op de ranglijst en ga je naar huis met de adrenaline kick waar ervaren escape room deelnemers het zo vaak over hebben.

In ieder geval ga je veel lol beleven aan deze spannende ontsnappingsstrijd waar je je teamleden, vrienden, collega’s of familie heel wat beter leert kennen. Je huurt de Escape Room Apeldoorn exclusief, je wordt opgesloten met jouw gezelschap, niet met vreemden. En omdat deze kamers geschikt zijn voor 15 personen, dus maximaal 30 personen per uur, zijn we het bedrijfsuitje van 2016!

Ben je op zoek naar een uurtje spanning op een leuke manier? Wil jij onderzoeken hoe vindingrijk je collega’s zijn of ben je in voor een hilarisch maar spannend uurtje? Boek dan vandaag nog de Escape Room Apeldoorn en maak kennis met de Paleiskamer of los de misdaad op in de politiekamer.

Prijzen
Escape Room per persoon €24,95
Totaal voor 2 personen €99,80
Totaal voor 3 personen €99,80
Totaal voor 4 personen €99,80
Totaal voor 5 personen €124,75
Totaal voor 6 personen €149,70
Totaal voor 7 personen €174,65

 

Keuze uit de Paleiskamer of de Politiekamer
Inclusief groepsfoto als aandenken (we escaped!)
De Escape Room is exclusief gereserveerd voor jouw gezelschap

Natuurlijk is het mogelijk de Escape Room te boeken in combinatie met een lunch, diner of bijvoorbeeld een bierproeverij bij het Stadscafé. Door het maken van een combinatie bent u voordeliger uit.

Fundustry Apeldoorn Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Fundustry Apeldoorn? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

2

Werden niet vriendelijk ontvangen. Er waren attributen kapot of versleten en een belangrijk onderdeel na vorige deelnemers niet correct teruggeplaatst waardoor we nooit konden ontsnappen. Tevens heeft medewerker via camera niet meegekeken want bij een hint moesten we uitleggen waar we waren en dat gebeurde paar maal. Enige pluspunt de puzzels waren wel verrassend. Kleine kamer en sober ingericht. Flinke inkomstenbron want we moesten vr 8 personen 200 euro betalen voor een uurtje. Geen vriendelijke medewerkers. Kortom zeer teleurstellend.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
30 november 2019 P. de Wit Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
1

Bij aankomst werd ons verteld dat er dubbel was geboekt, wij konden dus niet terecht.

Voor niets ver gereden en tijd vrijgemaakt…. Heel erg vervelend!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
30 december 2018 Iza Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
4

10+ kamers gedaan en dit is tot op heden de minste. Veel van de puzzels waren niet logisch en pasten niet in het thema. teleurstellend

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Goed
25 augustus 2018 Yoep  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
2

We kwamen behoorlijk teleurgesteld uit de paleiskamer. Er was weinig beleving, Geen muziek, geen introverhaal om je in de sfeer te brengen. Ook de aankleding van de kamer is minimaal te noemen. Bij start hoorden we dat een medewerker mee zou kijken, maar bij het vragen om een hint had de begeleider geen idee waar in het spel we ongeveer waren. Door de muren hoorden we andere mensen praten en muziek spelen, wat ook niet meehielp aan de beleving. Het spel viel telkens opnieuw stil, tot we dan eindelijk…niet wisten te ontsnappen. Een piepje van de klok en toen… Ja niets. Een paar minuten later kwam de begeleider terug, die nog steeds geen idee had hoever we eigenlijk gekomen waren.
Bij het napraten zijn we geschrokken van het grote bedrag dat we voor deze escape hebben neergeteld (40 euro p.p!) en de realisatie dat deze kamer ook “geschikt” is voor grote groepen. Wij raden deze kamer niet aan voor groepen groter dan 5 pers.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
19 mei 2018 Nienke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

vond het een hele leuke escape room zag er allemaal heel mooi uit en heb het super leuk gehad met mijn familie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 mei 2018 noa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuke ontvangst met wat drinken en een borrelplank! Daarna 2 Escape Rooms achter elkaar gespeeld. Eerst de Politiekamer en toen de Paleiskamer. De thema’s zijn goed doorgevoerd in de kamers. Er zijn uitdagende opdrachten en je moet goed samenwerken als je met zo’n grote groep bent! Voor mensen die niet lang kunnen staan zijn er zelfs stoelen aanwezig! Super goed geregeld allemaal!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 mei 2018 Romana Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
9

Super leuke ontvangst door de medewerkers. We waren ruim op tijd, dus we konden nog wat drinken bestellen. Na de drankjes de Escape Rooms gespeeld na elkaar. Eerst de Politiekamer en toen de Paleiskamer. De Politiekamer is iets makkelijker. We waren met 15 personen en dat ging prima. Duidelijke verhaallijnen en leuke opdrachten met spannende uitwerkingen! Al met al een super toffe ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 april 2018 Romana N. Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
5

De ontvangst was goed (enthousiaste medewerker), echter geen faciliteiten om iets te drinken of te eten (terwijl er voldoende ruimte voor is). Na uitleg werden we met 13 mensen de kamer ingeleid. Deze kamer was veel te klein voor zo’n groep. Hierdoor hadden sommige niets tot zeer weinig te doen. De ruimte zelf voelde wel aan als een politiekamer. Sommige puzzels waren niet logisch en horen niet in een politiekamer, andere waren weer goed doordacht. Het verhaal kwam niet tot uiting. Omdat ze adverteren dat de kamer voor grote groepen is hebben we toch een beetje negatief gevoel aan dit avontuur over gehouden. Tot en met 6 spelers is deze goed te doen, maar zijn er betere alternatieven beschikbaar.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
27 januari 2018 Jeroen  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Wij hebben de paleiskamer beleeft, en wij vonden dit goede escaperoom voor het hele gezin. Ruim opgezet met verrassende elementen. De service was uitstekend!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
29 oktober 2017 Carla W Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
4

Wij hebben de paleiskamer en de politiekamer gedaan.
Ontvangst was goed, we waren met een grote groep(13 personen) en hadden de politiekamer geboekt. Omdat de paleiskamer ook vrij was werd er voorgesteld de groepen op te delen.
Achteraf waren we daar blij mee, want met 13 personen in de politiekamer is veel te veel. met 6 personen was dit prima, maar met veel meer moet je er echt niet in. ( jammer dat er geadverteerd word met 2 – 15 personen, want dat was de reden dat we deze room boekten, dan konden we met de hele groep tegelijk)
Politiekamer was klein, puzzels wel goed doordacht. Dit was echt de minste escaperoom die we tot nu toe gedaan hebben.
Ontvangst was wel goed. Leuke enthousiaste medewerkers!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
7 oktober 2017 Janneke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
3

We speelden de politiekamer met 9 personen. De kamer was te klein voor zoveel mensen, veel hadden niks te doen. Puzzels waren niet uitdagend en de tips die we vroegen waren niet relevant. Sloten werkten niet goed waardoor ze niet open gingen en we de kamer niet konden halen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
14 augustus 2017 Nicole Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

Best amateuristisch qua beleving en uitwerking. #netniet op veel fronten. Kasten die al opengaan. Kaarsen die niet allemaal aan zijn en puzzels die niet kloppen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
19 juni 2017 Elise Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest