Escape Rooms Nederland logo
Fundustry Rotterdam

Bergse Linker Rottekade 20, 3056 LA, Rotterdam

Beschikbare escape rooms bij Fundustry Rotterdam

Escape room Harrison’s Squad

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: oktober 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Bank, Bom, Break-In

De kamer “Harrison’s Squad” is niet zomaar een Escape Room. Je moet namelijk eerst binnen zien te komen voordat je anderen gaat redden. Harrison’s bank is overvallen en in de lobby worden werknemers en miljonairs gegijzeld gehouden. Het arrestatieteam gaat binnen enkele minuten via de hoofdingang naar binnen, tegelijkertijd ga jij met je team achterlangs naar binnen. Althans als je dat lukt… Eenmaal binnen is het aan jou om de bom te ontmantelen die in de kluis geplaatst is. Pas dan weet je zeker dat iedereen het er levend vanaf zal brengen… inclusief jij zelf!

Escape room Lab Madness

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: oktober 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld

In de kamer “Lab Madness” wordt jouw beste vriendin geopereerd door Professor drs. H. Cl. Je komt de kamer binnen en alles lijkt normaal, schoon en steriel. Maar waar is je vriendin dan? Ga op onderzoek uit en probeer je vriendin te bevrijden uit deze kamer vol geheimen. Wees snel en verstandig, want sommige keuzes zijn lastig te maken… Kies je voor het redden van je beste vriendin? Of kies je toch voor je eigen leven? De dokter kijkt altijd mee dus wees voorbereid…

Escape room Mysterious Plague

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: oktober 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

n de kamer “Mysterious Plague” ga je op onderzoek uit naar wat pestmeester Benedict allemaal uitvoert. Je belandt in zijn landhuis in het Victoriaanse tijdperk en hebt 60 minuten om achter de waarheid te komen. De pestmeester behandelt nog altijd slachtoffers, maar de pest is toch al uitgeroeid? Zelf draagt Benedict een groot masker als hij op ziekenbezoek gaat, om de besmette lucht buiten te houden? Of om iets anders te verbergen? Kijk goed rond in zijn kamer, maar wees snel want voor je het weet is hij weer terug…

Informatie over Fundustry Rotterdam

In oktober opent en sluit Fundustry Rotterdam 3 nieuwe deuren. Dit na hun succes van de Real Escape Rooms in Dordrecht. In deze drie gloednieuwe kamers ga je op zoek naar de ware gebeurtenissen en ontdek je spannende en vreemde verhalen…

Op deze locatie in Rotterdam vind je 3 Escape Rooms, een paintballveld en diverse Workshop ruimtes. Zo kun je je uitje makkelijk combineren met iets anders. Er is ook voldoende ruimte voor een drankje en hapje om zo even na te praten over je ontsnappings- en zoektechnieken.

Prijzen:
Escape Room per persoon €24,95
Totaal voor 2 personen €99,80
Totaal voor 3 personen €99,80
Totaal voor 4 personen €99,80
Totaal voor 5 personen €124,75
Totaal voor 6 personen €149,70
Totaal voor 7 personen €174,65

Fundustry Rotterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Fundustry Rotterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

We hebben het heel erg naar onze zin gehad. De puzzels vonden wij pittig, maar wel erg leuk. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Eten was ik niks op aan te merken. Kortom, we hebben genoten!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 mei 2023 Marinel Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Spannend en uitdagend met interessante puzzels. Kregen de tijd om te puzzelen zonder dat er direct tips kwamen, maar wel zodanig en zo nodig op tijd dat we toch de hele kamer konden doen. Was erg leuk om te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
22 mei 2019 Richard Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg. De escaperoom zelf was goed ingericht, het verhaal werd goed toegelicht. Wel veel sloten en rekensommen, maar goed te doen.
***
Trots op het feit dat wij het haalden, dus voor ons prima.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 januari 2019 Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
5

We hebben de Lab Madness room gedaan. Weinig creatieve puzzels, vooral sommen oplossen en cijfersloten open krijgen. Veel onlogische verbanden ook. Op deze manier kan ik in m’n eigen schuur ook een escape room maken. In de groep zaten 2 mensen die nog nooit een escape room hadden gedaan, en we moesten hen achteraf uitleggen dat een escape room normaal een stuk leuker is.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
15 september 2018 Anastacia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We kregen op de juiste momenten hints. Wat ik leuk vond, was het verhaal er omheen. Verder waren de puzzels leuk en haalbaar. We werden ook aangemoedigd doordat op een scherm verscheen dat we op schema zaten. We hebben de snelste tijd behaald! 38 min en wij waren ontsnapt 🙂 Maar wij zijn dan ook wel echt fans

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Goed
31 maart 2018 Eva  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
2

Helmaal niet goed. Puzzels verouderd (delen niet meer te zien) en heel veel cijfersloten. Logisch verband ook ver te zoeken. Deze escape room in zijn geld niet waard.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Goed
30 maart 2018 Ellis Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Geniale kamer, veel uitdagende puzzels. Goede service eerst werd een inleidend praatje gedaan. Niet te eng.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
20 maart 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Wij deden de kamer lab madness. De puzzels in deze kamer zijn uitdagend en logisch, niet te ver gezocht. Beleving in de kamer was wel iets minder dan bij de andere kamers van fundustry events.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 maart 2018 Gwendolien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

We kwamen er gelukkig binnen 50 minuten uit, maar wij waren natuurlijk ook ontzettend goed. Erg leuke en spannende escape room, aardig personeel ook

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
20 maart 2018 Leon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

We hebben net deze kamer met succes afgerond! De kwaliteit van de kamer en de bijbehorende uitleg waren erg goed. Het beste aan deze kamer is dat we voor sommige puzzels als team moesten samenwerken. Kortom, een leuke avond welke ook nog eens goed is voor teambuilding!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 maart 2018 Melissa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Met 4 personen de mysterious plague escape gedaan. Erg leuke escape room. De escape is leuk aangekleed en de kamer past bij het verhaal (ook al vonden we wel, ondanks dat we binnen de tijd waren, dat we uiteindelijk zonder conclusie van het verhaal de kamer uit kwamen). Zeer goede begeleiding van uitleg tot eind. Omdat de escaperooms onderdeel zijn van een groter complex is het af en toe wat gehorig.
Met goed bedachte puzzels en een spannende sfeer is dit een aanrader.
We zijn zeer benieuwd naar de andere kamers

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 maart 2018 Ronald Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
5

Helaas kan ik geen écht positieve review achterlaten. Het grootste nadeel vond ik dat de puzzels bijna alleen maar slotjes zijn. Daarnaast was één van de puzzels niet compleet. Hierdoor kon je de puzzel niet oplossen. Bij een andere puzzel waren sporen van eerdere spelers te zien, waardoor de puzzel makkelijker was op te lossen. Bovendien bleken we de oplossing niet nodig te hebben omdat we die code al met een beetje handig gokken hadden gekraakt. We stonden dan ook ruim binnen de tijd weer buiten. De ontvangst was overigens prima en vriendelijk. Ook werd er fijn gereageerd toen we wezen op het defect in de puzzel. Ik ben er van overtuigd dat dit de volgende keer gerepareerd is. Al met al een prima escaperoom als je nog niet eerder een escaperoom hebt gedaan en voor niet teveel geld een leuk uitje wilt hebben. Voor de meer ervaren speler wat mij betreft te weinig uitdagend.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Goed
3 maart 2018 Reina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest