FunFactory Parkstad Brunssum

Horizonstraat 75, 6446 SC, Brunssum

Provincie Limburg | Regio Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Sittard

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
FunFactory Parkstad Brunssum

Horizonstraat 75, 6446 SC, Brunssum

Beschikbare escape rooms bij FunFactory Parkstad Brunssum

Escape room Horror

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Horror

Hebben jullie stalen zenuwen, kennen jullie geen angst, en zijn jullie goed in oplossingen en uitwegen vinden…? Dan is Horror Escape Room de ultieme uitdaging! Let op, niet voor de zwakke maag en de durf-ik-nietjes, dit is het echte werk! Hartproblemen, claustrofobie, pleinvrees of dergelijke? Pak dan alsjeblieft een andere activiteit, want in dat soort gevallen is jullie veiligheid NIET gegarandeerd! We verklappen vrijwel niets over de inhoud van deze beleving, daar zullen jullie moeten durven achter komen. Minimaal 2 en maximaal 6 slachtoffers. Vanaf het moment dat de slachtoffers arriveren begint het spel en wordt langzaam alles duidelijk.. of juist niet. In het beste geval staan jullie binnen 1 uur buiten en in het ergste geval zien jullie het daglicht nooit meer.

Minimale leeftijd 16 jaar. Bij aanvang tekent ieder slachtoffer dat deelname geheel op eigen risico is, wij nergens aansprakelijk voor kunnen worden gesteld. Weet waar jullie aan beginnen.

Maximale duur = 1 uur. 15 minuten van tevoren aanwezig zijn.

Informatie over FunFactory Parkstad Brunssum

Deze escaperoom bestaat uit meerdere kamers, waar niet alleen puzzels moeten worden opgelost. Mensen vinden bijvoorbeeld geheime smalle doorgangen, en het thema is horror. De beleving staat centraal, en dat merken de mensen al vanaf dat ze binnen komen. De locatie waar ze gevestigd zijn bood gelijk een horror sfeer en ademde dat uit vanaf de start.

De onvoorstelbare gangen en ruimtes waar mensen doorheen moeten geeft ze alleen al de rillingen op het lijf. Ze maken onder andere ook gebruik van geur, rook, acteurs, en audio om de optimale beleving neer te zetten.

Prijzen:
99,50 voor 1 uur, ongeacht 2 of 6 deelnemers

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest