Gebaarderei Tilburg

Pijnboomstraat 111, 5038 HG, Tilburg

Provincie Noord-Brabant | Regio Hilvarenbeek, Tilburg

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Gebaarderei Tilburg

Pijnboomstraat 111, 5038 HG, Tilburg

Beschikbare escape rooms bij Gebaarderei Tilburg

Escape room Unlock the Signs

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 5 t/m 24 spelers
Open sinds: september 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Gebarentaal

Wat als alle mensen opeens niet meer kunnen horen? In deze escape room is het einde van een verbaal tijdperk aangebroken. Jouw team moet zo snel mogelijk op zoek gaan naar een manier om te communiceren. In Unlock the Signs kun je niet communiceren door middel van je stem, maar moet je informatie overbrengen met lichaamstaal, uitbeelden en gebaren. Stroop jullie mouwen op en sla de handen ineen om de Nederlandse Gebarentaal te vinden!

Informatie over Gebaarderei Tilburg

Unlock the Signs is gestart om de communicatieve drempel tussen doof en horend te verlagen. Er zijn ongeveer 600 000 mensen in Nederland die merkbaar gehoorverlies hebben. Weinig mensen zijn bekend met de Nederlandse Gebarentaal en weten niet dat je voor deze mensen met een paar gebaren al een groot verschil kunt maken! Daarbij prikkelt het je visueel denken en kun je gebaren gebruiken in een lawaaiige omgeving, waarbij praten met elkaar niet mogelijk is. Stap in andermans schoenen en uit je door middel van lichaamstaal, uitbeelden en gebaren!

Je kunt Unlock the Signs doen in combinatie met een interactieve workshop Nederlandse Gebarentaal van ± 1 uur. Hierin geeft Gebaarderei haar deelnemers inzicht in de belevingswereld van doven, de communicatiemogelijkheden en de basis van de Nederlandse Gebarentaal. Tijdens de workshop en escape room leer je spelenderwijs over de Nederlandse Gebarentaal, worden je zintuigen geprikkeld en laat de docent ook jouw handjes wapperen!

Unlock the Signs heeft geen vaste plek in Nederland, maar is een escape room op locatie. Dit betekent dat iedere ruimte omgetoverd kan worden tot een unieke escape room waarbij de ervaring centraal staat! Je kunt zelf een ruimte aandragen die aan de voorwaarden voldoet of aangeven op welke plaats je de escape room wilt doen. Gebaarderei zorgt in dat geval voor een geschikte locatie zo dicht mogelijk bij de gevraagde plek!

De prijs van de escape room Unlock the Signs en/of workshop Nederlandse Gebarentaal is afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers, neem contact met hun op voor een offerte.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest