Escape Rooms Nederland logo
Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster

Kloosterlaan 33, 2681 LD, Monster

Beschikbare escape rooms bij Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster

Escape room Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Maximale tijd: 180 minuten
Capaciteit: 15 t/m 140 spelers
Open sinds: december 2015
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Geschiedenis, Kerk

‘Het Geheim van het Sint Jozefklooster’ is een van de grootste geheimzinnige escaperoom sensatie van Nederland, speciaal voor grote groepen (15-120 personen*) tegelijk het Geheim ontrafelen.

Dit geheim speelt zich af in een voormalig klooster in Monster, waar een eeuwenoud geheim verborgen ligt. De zusters van het klooster hebben het geheim jarenlang bewaard, maar toen de laatste zusters het klooster verlieten, bleef het geheim achter.

Om dit mysterie te ontrafelen hebben we jullie hulp nodig!

Door middel van verschillende raadsels, cryptische omschrijvingen en hersenkrakers welke verborgen zijn in onder andere de kapel, de kloostergang en de poortzaal kan elk team informatie verzamelen over het geheim.

Door teamwork ontdek je alle verborgen aanwijzingen in dit razend populaire en mysterieuze spel


‘Het Geheim van het Sint Jozef klooster’
*meer dan 120 personen op aanvraag.

Prijs: €37,50 p.p. excl. BTW (minimaal 15 personen). Dit is inclusief koffie/thee bij binnenkomst, een drankje en een bittergarnituur.
U kunt dit spel uitbreiden met een lunch of vergadering vooraf, een borrel met warme hapjes achteraf of een kloosterbuffet geheel in stijl, met lange tafels in de kapel. Gewoon uniek!!

Je kunt deze storytelling ook in 90 minuten spelen, dan zijn de kosten €32,50 p.p. excl. BTW.

 

Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster video

Informatie over Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster

B&T Productions organiseert al 25 jaar spraakmakende feesten, evenementen en bedrijfs- en teamuitjes. Deze escaperoom is de eerste in Monster maar vult het ware scala in het zuiden van Zuid-Holland goed aan.

Het spel is voor groepen tussen de 15 en 140 personen, maar kan ook speciaal voor kleinere groepen tussen de 15 en 30 personen worden aangeboden. Daarnaast is het spel in het Nederlands en Engels te spelen. Het is een van de weinig locaties waar je met zoveel tegelijkertijd kunt spelen, tot wel 140 personen.

Het spel duurt een dagdeel en is daarom ideaal voor bedrijfsuitjes en dit allemaal op slechts 10 min. vanaf Den Haag.

Het spelen van deze storytelling (escaperoom sensatie) gebeurt in open kamers, waarbij u niet wordt opgesloten. De monniken lopen rond in het klooster om u, waar nodig, bij te staan.

Naast Het Geheim van het Sint Jozefklooster, verzorgen zij allerlei verschillende evenementen. Van bedrijfsuitjes tot en met personeelsfeesten, het complete plaatje van A tot Z kan door hun geregeld worden.

ALSO AVAILABLE IN ENGLISH!

Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Vandaag hier geweest, en inderdaad waren sommige puzzels iets te lastig of hadden we iets meer tijd nodig.
Maar gelukkig kregen we waar nodig een klein hintje (of meer). Zodat we bijna iedere kamer met succes konden doen. De omgeving en de raadsels passen perfect bij elkaar. We hebben ons prima vermaakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2022 Ed Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
3

Te moeilijke opdrachten, te weinig tijd. Erg onklantvriendelijke mensen, onbehulpzame mensen. Voor mij zeker geen tweede keer.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Slecht
10 juli 2022 Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wat hebben wij afgelopen zaterdag een ontzettend leuke middag gehad! De 6 fanatieke teams van @Evers Kassasystemen en Marti-Orbak Software hebben met enthousiasme, hard gepuzzel en veel lachen het geheim van het Sint Josefklooster ontrafeld. Alles was uitstekend verzorgd door Ron, Michelle en het team van de Noviteit. Bedankt voor de goede organisatie en het heerlijke buffet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 januari 2020 Martine Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Gelukkig met behulp van organisatie hebben we wat buideltjes weten te bemachtigen. Bedankt voor de hele leuke middag. Veel gelachen. Collega’s waren ook erg enthousiast!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 april 2019 Brigitte Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Prima organisatie goed gebracht in mooi pand. Zeker geen makkelijke opgaven.
Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 februari 2019 Arjan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Mijn groep bestond uit familie en vrienden en die hebben zich allemaal prima vermaakt. Velen wisten niet van het bestaan af, hoewel bijna iedereen in het Westland woont.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 januari 2019 Ton Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Dit jaar hebben we als teambuildingsactiviteit de escaperoom in het Sint Jozef Klooster gekozen. Het oplossen van de verschillende opdrachten bleek nog best een uitdaging. Het spel hebben we afgesloten met een heerlijk buffet in het klooster. Het was een leuke middag in een fantastische omgeving.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 mei 2018 Nicole  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Super leuke escaperoom sensatie maar dan net even anders. Ik ben nogal claustrofobisch maar daar heb je hier helemaal geen last van. Mooie locatie in een oud Klooster.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2018 Annemieke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

We hebben een geweldig personeelsuitje gehad, volgens de baas het beste in 17 jaar, want het was de eerste keer dat hij in het winnende team zat! Het mysterie van het St. Jozefsklooster oplossen bleek nog een hele uitdaging. Het was ook nog erg gezellig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 mei 2016 K. de Jong Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Beste Ron, op 18 november jl. hebben wij als een van de eerste het nieuwe spel “Geheim van het Sint Jozefklooster” mogen spelen. In één woord fantastisch, een uitje waar ik binnen onze afdeling alleen maar lovende kritiek heb gehoord. Echt iedereen was enthousiast, mede door diversiteit in het spel en de mooie ambiance. Het diner in een omgeving die volledig past in de mystiek van het spel en van een goede kwaliteit. Dank voor de mooie dag.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 november 2015 RET Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest