Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster

Kloosterlaan 33, 2681 LD, Monster

Provincie Zuid-Holland | Regio Delft, Den Haag, Naaldwijk

Beschikbaarheid opvragen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster

Kloosterlaan 33, 2681 LD, Monster

Beschikbare escape rooms bij Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster

Escape room Het Geheim van het Sint Jozefklooster

Maximale tijd: 180 minuten
Capaciteit: 15 t/m 140 spelers
Open sinds: december 2015
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Geschiedenis, Kerk

Een van de grootste Escaperoom Sensaties van Nederland. Met ze alle tegelijk het geheim van de nonnen ontrafelen. In het voormalige Sint Jozefklooster in de Noviteit ligt een eeuwenoud geheim verborgen. De zusters Franciscanessen uit Roosendaal hebben het geheim jarenlang bewaard. Zelfs toen zij in 1994 het klooster verlieten hielden zij de lippen stijf op elkaar en is het geheim achter gebleven. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat er zich tussen de kloostermuren afspeelde en wat het mysterie rond de zusters is. Het enige wat we weten is dat zuster Theresia van Lisieux het rozen wilde laten regenen op aarde…

Na jaren lang veel stoffige boeken te hebben gelezen en tijd te hebben doorgebracht in de donkere kloosterarchieven blijkt dat er verschillende mysterieuze en cryptische raadsels zijn achter gebleven in het voormalig Sint Jozefklooster. In de duistere kloostergangen, oude stenen nisjes en verschillende geheimzinnige kamers moeten raadsels worden opgelost en codes worden gekraakt die toegang verschaffen tot het antwoord op het geheim.

€37,50 per persoon exclusief BTW (bij minimaal 15 personen). Dit is inclusief koffie/thee bij binnenkomst, een drankje en bittergarnituur. Aansluitend kan er worden gekozen voor een kloosterdiner in de kapel. Je kunt deze storytelling ook in 90 minuten spelen, dan zijn de kosten €32,50 per persoon exclusief BTW.

Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster video

Informatie over Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster

B&T Productions organiseert al 25 jaar spraakmakende feesten, evenementen en bedrijfs- en teamuitjes. Deze escaperoom is de eerste in Monster maar vult het ware scala in het zuiden van Zuid-Holland goed aan.

Het spel is voor groepen tussen de 15 en 140 personen, maar kan ook speciaal voor kleinere groepen tussen de 15 en 30 personen worden aangeboden. Daarnaast is het spel in het Nederlands en Engels te spelen. Het is een van de weinig locaties waar je met zoveel kunt spelen tegelijkertijd. Tot wel 140 personen. Het is geen kamer waar je uit moet ontsnappen, maar een mysterie dat je door middel van het kraken van codes moet ontrafelen. Het spel duurt een dagdeel en is daarom ideaal voor bedrijfsuitjes.

Locatie op de kaartHet Geheim van het Sint Jozefklooster Monster

Kloosterlaan 33, 2681 LD, Monster

Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Het Geheim van het Sint Jozefklooster Monster? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Dit jaar hebben we als teambuildingsactiviteit de escaperoom in het Sint Jozef Klooster gekozen. Het oplossen van de verschillende opdrachten bleek nog best een uitdaging. Het spel hebben we afgesloten met een heerlijk buffet in het klooster. Het was een leuke middag in een fantastische omgeving.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 mei 2018 Nicole  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Super leuke escaperoom sensatie maar dan net even anders. Ik ben nogal claustrofobisch maar daar heb je hier helemaal geen last van. Mooie locatie in een oud Klooster.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2018 Annemieke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

We hebben een geweldig personeelsuitje gehad, volgens de baas het beste in 17 jaar, want het was de eerste keer dat hij in het winnende team zat! Het mysterie van het St. Jozefsklooster oplossen bleek nog een hele uitdaging. Het was ook nog erg gezellig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 mei 2016 K. de Jong Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Beste Ron, op 18 november jl. hebben wij als een van de eerste het nieuwe spel “Geheim van het Sint Jozefklooster” mogen spelen. In één woord fantastisch, een uitje waar ik binnen onze afdeling alleen maar lovende kritiek heb gehoord. Echt iedereen was enthousiast, mede door diversiteit in het spel en de mooie ambiance. Het diner in een omgeving die volledig past in de mystiek van het spel en van een goede kwaliteit. Dank voor de mooie dag.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 november 2015 RET Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest