Goudkoorts

Provincie Noord-Holland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Goudkoorts

Oosteinderweg 287f02, 1432 AW, Aalsmeer

Beschikbare escape rooms bij Goudkoorts

Escape room Goudkoorts

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: min 10 spelers
Open sinds: februari 2021
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Haal het Wilde Westen thuis

Speel nu Goudkoorts online: een unieke online ‘click & point’ escape game! Beleef de avonturen waar goudzoekers eind 19e eeuw ook doorheen moesten op zoek naar ongekende rijkdom in het Wilde Westen van de Verenigde Staten. Raken jullie ook besmet met de welbekende goudkoorts?

Speel in je eentje of in een team: je betaalt per spelcode. Met een spelcode kan je hele team spelen, maar dan ziet wel iedereen hetzelfde scherm als iemand klikt. Wil je afzonderlijk van elkaar door het spel kunnen klikken? Koop dan meerdere spelcodes. Na afloop word de totale speeltijd gedeeld; zijn jullie sneller dan jullie familie, collega’s of vrienden?

Informatie over Goudkoorts

Goudkoorts is de eerste online escape game van Turf Real Life Gaming B.V., waarbij wordt ingespeeld op het thema van het fysieke spel Gold Creek: Het Wilde Westen. Ze zijn er al in maart 2020 mee begonnen om nog iets te kunnen bieden terwijl het fysieke spel gesloten moest blijven door Corona. Door allerlei andere projecten bleef het spelidee een halfjaar lang op de plank liggen, maar in december 2020 zijn ze er alsnog mee verder gegaan.

In hun fysieke spel in Aalsmeer waan je je in het Wilde Westen. Dat gevoel wilden ze ook in deze online game bereiken: je volgt als speler de hoofdpersoon in zijn zoektocht naar ongekende goudvondsten in het Wilde Westen van de Verenigde Staten aan het eind van de 19e eeuw. Er zit geen maximale speeltijd op het spel en er kan met zoveel mensen tegelijk op 1 spelcode ingelogd worden als de spelers zelf leuk vinden. Achteraf delen de makers met de spelers hoelang zij over hun zoektocht hebben gedaan.

Prijzen
15 euro per spelcode. Je kunt daarmee in je eentje spelen of met een grote groep; er zit geen limiet op. Maar eenmaal gespeeld, is de code niet meer bruikbaar. Je voortgang wordt opgeslagen en iedereen die dezelfde code gebruikt ‘beweegt’ met elkaar mee als er iemand ergens op klikt.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest